UUTINEN | SB-PRO

22.11.2015

A-tytöille voitto Northern Starsista

Arkipelissä 22.11 kohdattiin vieraissa sarjassa toiseksi viimeisenä majaileva espoolainen Northern Stars. Lähtökohta otteluun oli kovin selkeä Pron:n saadessa mukaan otteluun kaikki ehjänä olevat liigatytöt.

Taisi kuitenkin ottelun alussa pieni ylimielisyys vaivata, kun pelin alku mentiin täysin kotijoukkueen komennossa. Northern Stars menikin 1-0 johtoon jo ajassa 1.33. Roosa Lehtosen tasoitus ajassa 5.53 kuitenkin käänsi pelin kulun ja ensimmäiselle erätauolle mentiinkin jo Pro:n 5-1 johtolukemisssa. Loput pelistä olikin enemmänkin vain pelailua.

Ottelu päättyi Pro:n 10-2 voitoon. Liigatytöt näyttivät ottelussa taitonsa ja ottelun tehokkaimmat pelaajat olivat Sara Piispa 2+2, Julia Eskonen 1+3 ja Daniela Westerlund 2+1. Maalissa Tiia Mustoselle 28 torjuntaa.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA