UUTINEN | SB-PRO

09.11.2015

D-tytöille täysi potti Lohjalta

D-tytöt jatkoivat Kilpasarjan pelejään isäinpäivänä Lohjan Tennarissa. Matkaan oli saatu kahden kentällisen verran pelaajia, joista tosin yksi pelasi varsin puolikuntoisena, toinen pystyi pelaamaan vain ensimmäisen pelin ja kolmas loukkaantui toisen pelin lopulla. Päivän aikana yhtenä teemana olikin pelaaminen pienellä miehityksellä, joka vaatii voimien säästämistä, viistasta liikkumista kentällä ja pelikaverin tukemista vaikeilla hetkillä.

Pelit menivät hienosti – Northern Stars kaatui lukemin 6-0 ja LoSB 3-1. NS-pelin erikoisuutena oli kaksi alivoimamaalia, eli Pro onnistui maalinteossa molempien jäähyjensä aikana.

Lohja-pelin avauserä oli erittäin tasainen ja varsinkin alussa jopa lohjalaisten hallintaa. Toisen erän tehokas hetki – 2 minuuttia 18 sekuntia ja kolme osumaa – vapautti nurmijärveläisten peliä ja komento siirtyi mustapaidoille. Lohja kavensi kolmannessa erässä ylivoimalla, jonka jälkeen valmennus otti aikalisän – lähinnä antaakseen tytöille hengähdyshetken.  Saran loukkaantuminen pelin lopussa toi Pron harvoihin riveihin vielä ylimääräisen latauksen, joka kesti ottelun loppuun saakka.

Päivän plusmiinustilastossa ei miinuksia jaettu, koska ainoa maali livahti Nupun taakse alivoimalla. Plustilaston ykkönen oli Reetta (8), joka oli kentällä siis yhtä vaille kaikkien Pron maalin aikana. Saran saldo oli kuusi, viisi plussaa merkkauttivat Riikka ja Minka ja neljä plussaa löytyi Millan, Idan ja Miljan sarakkeesta.

Nupun otteet maalin suulla olivat jälleen kerrassaan erinomaisia, kuten myös puolustajina huikean päivätyön tehneiden Reetan, Saran, Idan (ja Isan NS-pelissä).

Ahkerimmat laukojat olivat Minka (22), Reetta (19), Riikka (14), Milja (10) ja Ida (9). Kaikkiaan NS-pelissä Pro ampui 55 kertaa, joista noin puolet kohti maalia (loput ohi tai blokkiin). LoSB-ottelussa laukauksia kertyi vain 31, joista maalia kohti kuitenkin yli puolet.

Sarja on nyt puolivälissä, eli kaikki joukkueet ovat kohdanneet toisensa kerran. Seuraavat ottelut pelataan 21.11. Espoon K3 Areenalla, jolloin Pro kohtaa PSS:n ja SSV:n.

Sarjatilanne 4/8 kierrosta:

O V T H TM PM PIST
SSV Black 4 3 1 0 24 7 7
PSS Musta 4 3 0 1 17 4 6
SB-Pro Musta 4 2 1 1 12 9 5
Northern Stars 4 1 0 3 7 23 2
LoSB 4 0 0 4 7 24 0

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa