UUTINEN | SB-PRO

01.11.2015

C-tytöt puhtaalla pelillä lohkovoittajaksi

C-tytöt selvitti itsensä selvästi Haastaja-alkulohkon voittajaksi voittamalla Lohjalla käydyssä sarjaturnauksessa ensimmäisen turnauksen tapaan päivän molemmat ottelut.

Aamun avausottelussa VSS voitti Lohjan maalein 2-1, joka jo varmisti SB-Prolle lohkosta jatkopaikan. SB-Pron päivän avausottelussa ei GrIFK pystynyt antamaan vastusta ja ottelu oli käytännössä selvä jo 6-0 päättyneen avauserän jälkeen. Lopulta ottelu keskeytettiin 12-0 tilanteessa, kun peliaikaa olisi ollut vielä vajaa kaksi minuuttia jäljellä. Pisteille pääsi kaikkiaan 10 Pro-pelaajaa, eniten niitä merkkauttivat Minka (3+2), Sanni (4+0) ja Trine (1+2). Emma pääsi maalissa helpolla, ensimmäinen torjunta tuli vasta toisessa erässä ja kaikkiaan niitä hänelle kirjattiin viisi.

Laukauksia Pron tytöt tehtailivat ottelussa peräti 72(!), joista kuitenkin valtaosa meni yli tai ohi maalin tai kilpistyi vihreäpaitaisten blokkiin. Ahkerimmin ottelussa laukoivat puolustajista Johanna (12) ja Isa (11) ja hyökkääjistä Sanni (15) ja Minka (12). Tämän nelikon jälkeen olikin selkeä ero seuraaviin (Riikka ja Ida 5). Tilastoharvinaisuuden tarjosi Sara, jonka ainoa laukaus upposi sisään 😉

Päivän kolmannessa ottelussa M-Team varmisti lohkon toisen jatkopaikan itselleen voittamalla VSS:n 6-1.

SB-Pron lohkon päätöspelissä LoSB II:n joukkueen erikoinen pelitaktiikka yllätti nurmijärveläiset. Lohjan tytöt eivät prässänneet käytännössä lainkaan ja pelin tempo jäi kovin alhaiseksi. Varmaankin noin neljännes peliajasta käytettiin Pron pakkien pitäessä palloa ja hakiessa kaikessa rauhassa syöttöväyliä. Maalinteosta ottelulssa vastasi Pro tehden niitä avaus- ja päätöserässä molemissa kaksi. Maalareina toimivat Milja, Annukka, Sanni ja Ida. Emma sai torjuttavakseen etenkin päätöerässä muutaman pahan kudin, mutta selvitti ne kaikki ja pelasi näin päivän toisen nollapelinsä. Lähimmillään Lohjan tytön laukaus kävi tolpassa.

Tässä ottelussa laukauksia Prolle siunaantui 63, joista jälleen noin 2/3 joko ohi tai blokkiin. Myös Lohjan maalivahdilla oli osuutensa siihen, että osumat jäivät vain neljään.

Ottelun ahkerin laukoja oli Minka, jonka 10 laukauksesta maalivahti torjui kuusi. Idan saldo oli yhdeksän laukausta, Sannin kahdeksan, Isan seitsemän ja Trinen kuusi.

Päivän plusmiinus-tilastot olivat luonnollisesti varsin hyvin plussalla.

Pakkipareistahan aina suurinpiirtein toinen oli kentällä, kun pallo pantiin päivän aikana 16 kertaa pussiin. Tosin Reetta oli sivussa avauspelin lopussa, joten aivan näin suoraviivaista se ei kuitenkaan ollut. Puolustajien 30 pluspisteestä Saralle 10, Isalle 9, Johannalle kuusi ja Reetalle viisi.

Hyökkäjien pluskärki oli Minka 8, Trine 7, Annukka, Milja ja Sanni 6. Kaikille plussaldoa kertyi vähintään kolmen merkinnän verran.

Lohkon lopullinen tilanne (4/4 kierrosta):

1SB-Pro440030-38p
2M-Team430127-126p
3VSS420211-144p
4LoSB II41038-202p
5GrIFK40044-340p

SB-Pro ja M-Team jatkavat lohkosta Aluejatkosarjaan, jonne ne saavat seurakseen toisen Haastajalohkon kaksi parasta, eli SSV Redin ja Blackbirdsin sekä alueen kuuden joukkueen Kilpasarjassa viimeiseksi jääneen Tikkurilan Tiikerit. Nämä viisi joukkuetta pelaavat keskenään kolminkertaisen sarjan, jonka kaksi avauskierrosta pelataan vielä 2015 puolella.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA