UUTINEN | SB-PRO

11.10.2015

D-tyttöjen Kilpasarja käyntiin Porvoossa

D-tytöt aloittivat Kilpasarjakauden Porvoossa, jossa vastaan tulivat heti ennakolta kaksi lohkon kovinta vastustajaa, eli SSV Black ja PSS Musta. Lohkon avausottelussa porvoolaiset voittivat LosB:n 6-1 ja päivän toisessa pelissa SSV ja SB-Pro mittasivat toistensa päivän kunnon. Ottelu eteni vauhdikkaasti päästä päähän SSV:n oltua alussa hienokseltaan niskan päällä. Maalinteon aloittivat kuitenkin nurmijärveläiset, kun Milja ampui Minkan syötöstä avausosuman kuudennella minuutilla. SSV tasoitti ajassa 13:00, mutta kun erää oli jäljellä enää viisi sekuntia, laukoi Minka Annukan tarjoilusta Prolle taukojohdon.

Toisessa erässä ottelussa oli todella kova tempo ja yritystä oli molemmilla joukkueilla, mutta erä jäi maalittomaksi. Kolmannen erän avausminuutilla Milja niittasi Prolle jo kahden maalin johdon Annukan syötöstä. SSV ei kuitenkaan jäätynyt, vaan tuli väkisin tasoihin kahdella pikamaalilla. Molemmat joukkueet käyttivät lopussa aikalisänsä ja pelasivat kovalla yrityksellä loppusummeriin saakka – tuloksena lopulta pistejako 3-3 -tasapelillä. Laukauksia SSV:llä oli selvästi enemmän, mutta Nuppu piti Pron mukana taistelussa myös kovimman tulituksen aikana ja oli joukkueen tärkein lenkki sarjakauden avauspelissä. Myös Niina Markkanen SSV:n maalissa esitti muutaman paraatitorjunnan.

Lohkon kolmannessa pelissä LosB menetti 3-0 -johtonsa ja taipui lopulta lukemin 4-6 Northern Starsille.

Neljännessä ottelussa Pro kohtasi kotikaukalossaan pelanneen PSS:n ja ennalta molemmissa leireissä varmasti odotettiin tasaista ottelua. Avauserässä PSS pelasi selvästi korkeammalla tahtotilalla ja voitti lähes kaikki kaksinkamppailut – sekä myös maalit, joita se teki erässä kaksi. Seuraavissa erissä Pron nosti oman pelinsä tasoa, mutta ei saanut ottelussa rikottua kuparista. PSS sen sijaan osui vielä kolmesti ja vei joukkueiden tämän kauden avauskohtaamisen selvin 5-0 -lukemin – onnittelut PSS:lle ehjästä ja tasaisesta suorituksesta, voitto oli täysin ansaittu.

Päivän kahden pelin plusmiinustilastossa kärkeen Prossa selvisi, kun sai saldoksi nollan. Siihen pystyivät Anni, Milja ja Venla. Omassa pelissään saldoksi -1 pelasivat Riikka, Minka ja Annukka. Muilla miinusta oli kahdesta kuuteen.

SSV-pelissä ahkerimmat laukojat olivat Reetta (5/0 maalia) ja Minka (3/1). Miljalla oli pelissä onnistumisprosentti tasan 100: (2/2). Kaikkiaan Pro laukoi 19 kertaa, joista kolme meni maaliin, yhdeksän maalivahti torjui ja seitsemän jäi blokkiin tai meni ohi.

PSS-ottelussa Pro ei siis maaleja saanut aikaan, mutta laukauksia kylläkin. 31 yrityksestä 14 torjuttiin ja 17 jäi vastustajan peittoon tai meni ohi maalin. Hanakimmin ampuivat Minka (13), Annukka (4), Milla (4), Ida (3) ja Reetta (3).
Päivän päätöspelissä SSV ei antanut Northern Starsille mahdollisuuksia ja löi espoolaiset selvästi maalein 9-1.

Sarjatilanne 2/8 kierroksen jälkeen:

1 PSS Musta 2 2 0 0 11-1
2 SSV Black 2 1 1 0 12-4
3 Northern Stars 2 1 0 1 7-13
4 SB-Pro Musta 2 0 1 1 3-8
5 LosB 2 0 0 2 5-12

Sarja jatkuu 8.11. Lohjalla, jolloin SB-Pro kohtaa Northern Starsin ja LosB:n.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa