UUTINEN | SB-PRO

04.10.2015

C-tyttöjen sarja-avauksesta täydet pisteet

C-tyttöjen sarja-avaus Myllypurossa onnistui mainiosti, kun molemmista peleistä poistuttiin päätössummerin soitua kentältä voittajana selvin numeroin.

Sarja-avauksessa VSS tarjosi kahden erän verran sinnikkään vastuksen ja toiselle erätauolle mentäessä Pron johto oli vain 2-1, kun Minkan ja Messin maalien jälkeen vastustaja oli onnistunut kaventamaan varsin onnekkaalla vapariosumalla.

Viimeisen erän alkuun punapaitainen Pron ryhmä järjesti kuitenkin sellaisen 42 sekunnin pyörremyrskyn, ettei VSS enää siitä toipunut. 31:59 1-3 Sanni Messin syötöstä, 32:30 Johanna suoraan Reetan vaparista 1-4 ja ajassa 32:41 Minka omasta riparista 1-5. Miltsi sai mahdollisuuden tehdä jo neljännen maalin erän ensimmäisen vajaan vitosen aikana, mutta vihainen veto rankkarikuljetuksesta viuhui vasemmalta ohi.

Erän loppuun Pro tarjoili vielä kaksi kaunista maalia suoraan syötöistä, kun ensin Milja sivalsi rystyllä Idan syötön pussiin ja lopuksi Messi iski Trinen poikkarin verkkkoon.

Ajoittain peli oli hieman sekavaa, mutta kokonaisuutena Pron otteet olivat vastustajaa edellä ja voitto oli ottelusta ansaittu. Mukava oli myös nähdä pienen tauon pitäneen Emman päällikön otteet maalin suulla – Emma is back!

Toiseen otteluun vastaan asettui M-Team. joka oli avauspelissään voittanut LosB II:n peräti 10-1. Pelin alkuun Reetan saama jäähy toi tullessaan kaksi maalia – ensin Annukka laukoi Messin syötöstä av-maalin, mutta M-Team kuittasi seuraavassa vaihdossa tilanteeksi 1-1. Ennen erän puoliväliä Sanni vei Trinen syötöstä Pron 2-1 johtoon.

Toisessa erässä Pro nosti ottelun tempoa ja lisäsi liikettä, eikä vastustaja enää pysynyt kyydissä mukana. Isan kaksi tukevaa pommia ylänurkkaan, Messin, Annukan ja Trinen maalit veivät Pron toisella tauolle jo 7-1 johtolukemissa.

Kolmannen erän avausminuutlla Sanni purjehti kentän läpi ja taituroi joukkueelle jo kahdeksannen maalin. M-Team sai kavennuksen maalin takaa ammutulla, ilmeisesti syötöksi tarkoitetulla osumalla. Vajaa kuusi minuuttia ennen päätöstä Minkan syöttö vaparista tavoitti Miltsin, joka muutti lukemat taululla jo 9-2:een. Vastustajan turhautumisjäähy reilu 1,5 minuuttia ennen loppua antoi vielä yv-mahdollisuuden, jonka Ida kuittasi Johannan syötöstä – lopulliset 10-2 voittolukemat takasivat tytöille täyden pistepotin avauskierrokselta.

Plus-miinustilastossa ei yksikään pelaaja jäänyt miinuksille – toki 17 plussan vastapainoksi tasakentällisin miinusosumiakin tuli päivän aikana vain kaksi.

Plus-miinusten kärki: Messi ja Sara +9, Ida +8, Milja, Minka ja Annukka +7, Sanni ja Trine +6 ja Johanna +5.

Sarja jatkuu 1.11. Lohjalla, jossa tytöt saavat vastaansa GrIFK:n ja LosB II:n – sen jälkeen sarja onkin valmis, kun kaikki kohtaavat toisensa vain kerran.  Lohkon kaksi parasta jatkavat Alueen välisarjassa ja kolme seuraavaa Haastajajatkosarjassa.

Tilanne 2/4 kierroksen jälkeen:

ottelut voitot tasapelit tappiot maaliero pisteet
1 SB-Pro 2 2 0 0 17-3 4
2 M-Team 2 1 0 1 12-11 2
3 VSS 2 1 0 1 8-7 2
4 LosB II 2 1 0 1 7-14 2
5 GrIFK 2 0 0 2 4-13 0

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa