UUTINEN | SB-PRO

07.09.2015

D-tyttöjen kausi käyntiin Iittalassa

D-tytöt Musta aloitti kauden 2015-16 osallistumalla Iittala-hallissa pelattuun Häme Cupiin. Mukana oli viisi pelaajaa D-tytöt Punaisesta, joille pelit olivat ensimmäiset täyden kentän ja 5v5 -pelit. Aamun avausottelu SSV:tä vastaan oli aikalailla sekavaa ja SSV sai suhteellisen helposti 3-0 -voiton. Toki Pron tytöt täräyttivät kaksi ylärimaa ja muutama muukin maukas tekopaikka otteluun mahtui, mutta kokonaisuutena SSV oli voittonsa ansainnut.

Toisessa pelissä Steelersiä vastaan paikkoja siunaantui todella paljon, mutta Steelersin maalivahti piti pelin tasaisena. Ensimmäisessä erässä saadut kaksi ylivoimaa valuivat hukkaan ja peli oli jopa enemmän hakusessa kuin aamun SSV-pelissä. Toisen erän 11. minuutilla Steelers pääsi johtoon ja teki toisen maalin 2:17 ennen päätössummeria. Pro sai kavennuksen 21 sekuntia ennen päätöstä, kun Annukka mursi kuparisen Sonjan syötöstä. Joukkue haki tasoitusta lopussa kuudella pelaajalla ilman maalivahtia, mutta todellista maalipaikkaa ei enää tullut – tuloksena siis 1-2 -tappio ja suunnaksi alemmat turnaussijoitukset (5-8).

Lohkon päätöstaistelu oli Classicia vastaan – siinä peli ajoittain jo loksahteli kohdilleen. Minka avasi maalitilin jo toisella minuutilla, mutta Classic tasoitti 10. minuutilla. Reetta siirsi Pron 2-1 johtoon Viivin syötöstä, mutta Classic tuli uudelleen tasoihin ennen taukoa.
Viivillä oli useita huikeita paikkoja, mutta laukaukset viuhuivat niukasti ohi takanurkasta.

2015_0906_Classic_Viivi.jpg

Viivin vaihainen sivallus – jälleen takanurkasta niukasti ohi

Toisella jaksolla ote siirtyi Prolle ja etenkin hyökkäykseen siirretty Riikka jakeli upeita poikkareita yläkolmanneksella – Milla ja Minka ampuivat suoraan Riikan tarjoiluista upeat maalit ja siinä välissä Anni heitti juoksuvauhdista maalin kattoon neljännen osuman – päätöslukemat 5-2 olivat ansaitut ja takasivat Prolle paikan otteluun sijoista 5.-6.

2015_0906_Classic_5-2.jpg

Ajassa 29:44 Riikka syöttää, Minka nousee pakin paikalta ja lataa päätöslukemat 5-2
Sijoitusottelussa LoSB taipui maalein 3-1 – kaikki maalit tehtiin jo avauserässä. Riikka jakeli jälleen jäätäviä syöttöjään vasemmalta laidalta – Annukka teki Riikan syötöstä 1-0 ja Minka päätöslukemat 3-1. LoSB ehti siinä välissä tasoittaa ja Viivi viedä Miljan syötöstä Pron 2-1 -johtoon.

Turnaus tuli joukkueelle tarpeeseen ja nyt ryhmällä on jo neljä yhteistä pelikokemusta tulevaa sarjakautta ajatellen. Paljon on syytä vielä hioa peliä kuntoon treeneissä, mutta suunta on hyvä. Classic-pelissä tehtiin jo paljon hyviä asoita ja LoSB-pelistä jäi useita positiivisia muistijälkiä.

Turnausvoiton pokkasi SSV voittamalla finaalissa Wirmon 5-4 ja pronssiottelussa Steelers kukisti PSS:n rankkareilla 3-2.

Ensi viikonloppuna osa pelaajista pelaa C-turnauksen Askolassa ja seuraavana viikonloppuna kaikki ovat mukana Etelä-Suomen Timanttiturnauksessa Myllypurossa, jossa SB-Pro pelaa kahdella D-ryhmällä.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa