D-tytöt

D-tytöt koostuu kaudella 2017-2018 pääosin 05´-06´pelaajista. Joukkue tekee yhteistyötä niin C-tyttöihin kuin E-tyttöihinkin pelaajapolun toteuttamiseksi. Joukkue tulee osallistumaan syyskaudella D-tyttöjen kilpasarjaan sekä C-tyttöjen haastesarjaan.

Joukkue harjoittelee kaudella 3-4 kertaa viikossa, joista kaksi kertaa E-tyttöjen kanssa yhteisesti. Harjoitukset kestävät alkulämmön, lajin ja fysiikkaosuuden kanssa pääsääntöisesti n. 2h 15min. Harjoituspäivät kaudella 2017-2018 ovat Maanantai, Keskiviikko, Perjantai ja Sunnuntai. Maanantaina harjoitukset ovat Maaniitussa, keskiviikkona ja perjantaina Arkadiassa (Klaukkala) ja Sunnuntaisin Rajakaaressa (Rajamäellä)

Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää urheilullisia ja motivoituneita 05-06 syntyneitä tyttöjä! Ottakaa yhteyttä joukkueenjohtajaan!

 

Joukkue on valittu myös salibandyliiton MAAJOUKKUETIE-yhteistyöjoukkueeksi kaudelle 2017-18.

UUTISET | D-tytöt

close-icon

15.10.2017

15.10.2017 SB-Pro- PSS Valkoinen

Toinen sarjakierros pelattiin Arena Center Myllypurossa. Ensimmäisen pelin vastustaja oli PSS Valkoinen Porvoosta. PSS tuli peliin vahvasti, mutta Pro pääsi toisella minuutilla tekemään ottelun avausmaalin ensimmäisestä tilanteestaan. Porvoo tasoitti tilanteeksi 1-1 ajassa 2.44 ja meni 2-1 johtoon minuutin päästä edellisestä maalista. Pro sai luotua hyviä tilanteita vastustajan maalilla, muttei saanut maalia aikaiseksi. Peli oli tasaista ja sitä pyöritettiin vuoroin Pron, vuoroin PSS:n maalin edustalla. Pro rauhoitti pelin, sai pidettyä palloa ja syötettyä rauhallisesti omilleen. Näin se pääsikin ensin tasoittamaan tilanteeseen 2-2 ja vielä erän päätteeksi tekemään johtomaalin 3-2 pienellä tuurilla vastustajan maalivahdin jalkojen välistä.

PSS Valkoinen aloitti toisen erän tasoittamalla tilanteeseen 3-3. Peli oli vauhdikasta ja vetoja saatiin molempiin päihin. Toisen erän puolessa välissä Pro pääsi tekemään lukemiksi ensin 4-3, sitten jo 5-3. Pro sai hyvin katkaistua vastustajan hyökkäyksiä ja maalivahti torjui PSS:n vetoja. Erän lopussa PSS pääsi vetämään maskin takaa ja kavensi toisen erän loppulukemiksi 5-4.

PSS hallitsi kolmannen erän alkua. Pro oli tällä toisella kierroksella liikenteessä vain kolmella vaihtopelaajalla ja johtotilanteessa päättikin rauhoittaa peliä.  Pro purki tilanteita PSS:n päätyyn, eikä lähtenyt aggressiiviseen hyökkäyspeliin. Ajassa 41.59 PSS teki tasoitusmaalin 5-5 ja otti samalla aikalisän. Taktiikka hiottiin kuntoon ja Pro teki ottelun voittomaalinsa ajassa 43.51. Tasainen ja runsasmaalinen peli päättyi tilanteeseen 6-5 Prolle.

close-icon

08.10.2017

8.10.2017 SB-Pro- SB Vantaa Safiirit 3-4

Ensimmäisen sarjakierroksen toisen ottelun vastustajaksi tuli Safiirit Vantaalta. Pro aloitti vahvasti ja teki avausmaalin, kun ottelua oli pelattu vasta 36 sekuntia. Peli oli tasaista vääntöä ja tilanteita syntyi molemmissa päissä. Toisen maalinsa Pro viimeisteli ajassa 4.47 ja minuutin kuluttua tästä Prolle tuomittiin päivän ensimmäinen jäähynsä. Vastustaja pääsi kaventamaan aivan Pron jäähyn lopussa 2-1 tilanteeseen. Tasaisen erän loppupuolella Pro veivasi vastustajan maalin takana ja harhautteli maalin edessä. Tilanteesta syntyi Prolle 3-1 johtomaali. Kun peliaikaa oli enää runsas minuutti jäljellä, Pro menetti pallon oman maalin edustalla ja Safiirit viimeistelivät ensimmäisen erän lukemiksi 3-2.

Vantaa tuli vauhdilla toiseen erään. Peli pyöri paljolti Pron päässä, mutta tilanteita syntyi myös Safiirin maalilla. Pron tyttöjen jaloissa painoi varmasti päivän pelit, kun oltiin melko niukalla miehityksellä mukana. Pallo pomppi epäonnisesti, syötöt eivät tahtoneet löytää omille. Erän lopussa Safiirille tuomittiin jäähy ja Pro pääsi yrittämään maalintekoa ylivoimalla. Toinen erä päättyi kuitenkin ensimmäisen erän tavoin loppulukemin 3-2.

Kolmas erä alkoi tasaisesti. Molemmat joukkueet rakensivat maalintekopaikkoja. Pron maalivahti piti vastustajan takaa-ajo-asemassa, kun vetoja tuli yksi toisensa jälkeen. Ajassa 38.13 Safiirit onnistuivat saamaan pallon Pron verkkoon ja tasoittivat tilanteeksi 3-3. Pron peli oli ajoittain hukassa ja Vantaa pääsi tekemään johtomaalin 3-4, kun peliaikaa oli enää jäljellä kolme minuuttia. Erän lopussa Pro pelasi vahvalla sykkeellä kuudella kenttäpelaajalla hakien loppuun asti tasoitusmaalia. Tasoitusta ei kuitenkaan tullut ja kun vastustajakaan ei onnistunut laukomaan tyhjiin, päättyi peli niukasti Pron tappioon 3-4.

close-icon

08.10.2017

8.10.2017 LoSB- SB-Pro 1-2

D-tyttöjen ensimmäinen sarjakierros käynnistyi Kauniaisten Palloiluhallissa. Vastustajaksi saapui LoSB Lohjalta. Ottelu lähti vauhdikkaasti käyntiin ja molemmilla joukkueilla oli maalintekopaikkoja. Ennen erän puoliväliä Pron peli vähän väsähti, mutta vastustaja ei päässyt tekemään tuolloinkaan maalia. Erän loppupuolella Pro pääsi peliin mukaan, muttei saanut myöskään maalia aikaiseksi. Ensimmäinen erä päättyi lukemin 0-0.

Toisen erän alkuun Pro pääsi laukomaan kohti vastustajan maalia, mutta vastustaja torjui tämän niukasti. LoSB sai niin ikään vaarallisia tilanteita aikaiseksi Pron maalilla. Peli kulki kentällä puolelta toiselle tasaväkisesti. Toinenkin erä päättyi lukemin 0-0.

Pro tuli hanakasti kolmanteen erään ja pääsi tekemään pienellä onnen kantamoisella ottelun avausmaalin ajassa 36.28. LoSB oli tuskin toipunut edellisestä tilanteesta, kun Pro laukoi jo 0-2 maalin ajassa 36.54. Pron maalivahti torjui vastustajan vetoja ja Pro kolisteli LoSB:n maalin tolppia. Kun peliaikaa oli jäljellä enää neljä sekuntia Lohja teki ottelun ensimmäisen maalinsa ja kavensi tilanteeksi ja samalla pelin loppulukemiksi 1-2.

close-icon

17.09.2017

HOPEAA D-tytöille Diamond Cupista Myllypurosta!

Finaalivastustajaksi saapui (jälleen) GrIFK. Grani aloitti vahvasti ja Prolla tuntui olevan käynnistymisvaikeuksia. Grani laukoi kohti Pron maalia ja Pro ei saanut hyökkäyksiä aikaiseksi. Ottelun viidennellä minuutilla Pro sai rakennettua ensimmäisen hyökkäystilanteen Granin maalille. Grani torjui tämän, mutta Pro pääsi vihdoin tilanteen jälkeen peliin mukaan. Pro pääsi yrittämään maalintekoa, mutta Grani teki ajassa 7.00 finaalin avausmaalin. Granille tuomittiin jäähy ajassa 8.30. Alivoimallakin Grani pystyi hallitsemaan peliä, eikä Pro päässyt tekemään tasoitusmaalia ylivoimalla. Ajassa 12.16 Grani teki toisen maalinsa ja ensimmäinen erä päättyi lukemin 2-0.

Toisen erän alkuun Pro teki kavennusmaalin 2-1 pienellä onnenkantamoisella. Peli oli tasaisempaa kuin ensimmäisessä erässä ja molemmilla joukkueilla oli maalintekopaikkoja. Toisen erän puolessa välissä Prolle tuomittiin jäähy. Alivoima kestettiin jälleen hyvin ja peliä jatkettiin tasalukuisena. Ajassa 13.06 Grani pääsi tekemään 3-1 maalin… ja edelleen 4-1 ja 5-1. Pitkä turnaus ja monta peliä tuntui painavan Pron tyttöjen jaloissa. Kun peliä oli jäljellä puolitoista minuuttia, Prolle tuomittiin vapaalyönti. Pro otti tilanteessa aikalisän. Hieno kuvio hiottiin kuntoon ja Pro pääsi tekemään vaparista finaalin toisen maalinsa. Grani rokotti vielä viimeisellä minuutilla ja viimeisteli ottelun loppulukemiksi 6-2. Näin Prolle hyvän turnauksen jälkeen jälleen hopeaa.

 

close-icon

17.09.2017

Diamond Cup 2017 Myllypuro

Päivän neljännessä ottelussa vastaan tuli PSS Kulta Porvoosta. PSS aloitti kovalla sykkeellä ja pääsi laukomaan heti alussa kohti Pron maalia. Maaleja ei kuitenkaan tilanteissa syntynyt. Sen sijaan Pro päätti ottelun ensimmäisen hyökkäyksensä upeaan maaliin ajassa 1.05. Molemmilla joukkueilla vaikutti olevan kuviot sekaisin. Pelikatkoja tuli paljon ja ajassa 7.55 tuomittiin PSS:lle jäähy. Pro ei päässyt ylivoimalla maalintekoon ja joukkueet jatkoivat tasalukuisina kunnes ajassa 10.56 Pron pelaaja joutui vuorostaan jäähylle. Tämäkään erikoistilanne ei tuottanut maalia. Ensimmäistä erää oli jäljellä puoli minuuttia, kun Pro pääsi tekemään 2-0 maalin.

Pro tuli vahvasti toiseen erään ja laukoi kohti PSS:n maalia. Muutama tilanne saatiin aikaiseksi myös Pron päässä. Vasta kun toista erää oli pelattu melkein seitsemän minuuttia, Pro onnistui maalinteossa. Tilanne 3-0 Prolle. Heti tämän jälkeen Prolle tuomittiin jäähy hieman epäselvässä tilanteessa. PSS ei onnistunut maalinteossa ylivoimalla ja joukkueet jatkoivat tasalukuisina. Peli pyöri pääasiassa PSS:n päädyssä. Kun peliaikaa oli jäljellä puolitoista minuuttia, Prolle tuomittiin jäähy. Pro purki hyvin vastustajan tilanteita ja kesti alivoiman. Peli päättyi Pron voittoon 3-0 ja finaalipaikka oli selvä.

close-icon

17.09.2017

Diamond Cup 2017 Myllypuro

Turnauksen kolmas vastus oli Vihdin Salisudet. Vierasjoukkue Pro aloitti vahvasti ja laukoi paljon kohti maalia. Ajassa 5.08 Pro teki ottelun avausmaalin. VSS pääsi yrittämään myös maalintekoa, mutta Pron maalivahti torjui ne ansiokkaasti. Ottelu oli kovatempoinen, mutta vain Pro onnistui maalinteossa. Ensimmäinen erä päättyi lukemin 0-6 Pron hyväksi.

Toisessa erässä peli pyöri pääasiassa VSS:n päässä ja Pro onnistui tekemään maaleja yksi toisensa jälkeen. VSS:n maalintekoyritykset pysähtyivät viimeistään Pron maalinvahtiin. Ottelu päättyi murskaluvuin 0-12.

 

close-icon

17.09.2017

Diamond Cup 2017 Myllypuro

KooVee – SB-Pro
Toisessa pelissä Pro jatkoi samaan tahtiin, ja vajaan 2 min jälkeen peli lukemissa 0-1. 5 min paikkeilla terävästä vastahyökkäyksestä Pro lisäsi johdon lukemiin 0-2. Peli oli hyvin Pron hallinnassa vaikka syöttöpeli oli kadonnut jonnekin hallin uumeniin. Syöttöpelin heikkoudesta/puuttumisesta huolimatta Pro onnistui maalinteossa hyökkääjän rystylaukauksella 10 minuutin jälkeen. Neljäs Pron maali syntyi hiukan ennen puoliaikaa. Koovee sai jakson viimeisellä minuutilla rankkarin mutta Pron maalivahti torjui hienosti ja tauolle siirryttiin neljän maalin johdossa.

Toinen jakso oli Prolta sekavaa peliä eikä syöttöpeli vieläkään sujunut. Pelin lopussa Pro teki loppulukemiksi 0-5. Tällä varmistettiin lohkovoitto, ja seuraavaan otteluun vastustajaksi tulee Vihdin Salisudet.

close-icon

17.09.2017

Diamond Cup 2017 Myllypuro

SB-Pro – GrIFK Black
Pro aloitti sähäkästi, Minuutin jälkeen puolustaja katkaisi vaststajan syötön, ja nopealla nousulla tarkka laukaus ohi Granin maalivahdin, jolla Pro meni 1-0 johtoon . Peli pysyi vastustajan päädyssä ja tilanteita syntyi useita, mutta vastustajan maalivahti onnistui torjumaan monia laukauksia. N.6 minuutin jälkeen Pron puolustajan kaukolaukaus upposi takanurkkaan. Vajaa 10 minuutin pelin jälkeen Pro siirtyi jo  3-0 johtoon hienon syötön jälkeen maalin edestä , ja niissä numeroissa siirryttiin puoliajalle.
Toinen puolisko jatkui Pron hallinnalla ja 4-0 lukemat syntyivät toisen jakson alkupuolella. Jakson puolivälissä Pron hyökkääjä oli hereillä ja pääsi iskemään kovan kaukolaukauksen reboundista 5-0. Heti edellisen maalin perään 6-0 lukemat, jotka jäivät lopputulokseksi. Lupaava alku turnaukselle.

close-icon

02.09.2017

HOPEAA D- tytöille Pelicans kutsuturnauksesta 2.9.!

D-tytöt kohtasivat Pelicans kutsuturnauksen finaalissa GrIFK:n. Pitkä tauko ja kovat alkusarjan pelit tuntuivat tyttöjen pelissä. Vaikka Grani tuli alusta asti kovaa, teki Pro finaalin avausmaalin. Pron syötöt eksyivät vastustajalle ja Grani pääsi tasoittamaan 1-1 ajassa 11.39. Pian tämän jälkeen Grani teki vielä kaksi maalia lisää ja ensimmäinen erä päättyi luvuin 3-1.

Toisen erän alkuun Grani tuli vahvalla otteella. Peli pyöri Pron päässä ja ajassa 21.25 Prolle tuomittiin jäähy. Joukkue kesti hienosti alivoiman ja torjui Granin vedot. Pro sai rakennettua myös tilanteita vastustajan maalille, mutta maalia näistä ei syntynyt. Toinen erä päättyi samoihin lukemiin 3-1.

Kolmannessa erässä Grani pääsee tekemään kaksi maalia lisää. Heille tuomitaan jäähy erän puolessa välissä, mutta Pro ei kovasta yrityksestä huolimatta onnistu tekemään ylivoimalla maalia. Pro taistelee hienosti loppuun asti ja tekee kavennusmaalin vielä loppuminuuteilla. Ottelu päättyi luvuin 5-2 ja kotimatkalle lähdettiin hopeamitalit kaulassa. Hieno turnaus!

close-icon

02.09.2017

D-tyttöjen Pelicans-kutsuturnaus 2.9.: Pelicans- SB Pro

Kutsuturnauksen toisessa ottelussa vastaan tullut kotijoukkue Pelicans aloitti vahvasti ja tuntui jopa hallitsevan ensimmäisen erän alussa. Pro pääsi kuitenkin hyvin peliin mukaan ja teki ottelun avausmaalin ajassa 2.41. Peli pyöri pääosin Pelicansin päädyssä ja Pro pääsi tekemään viisi maalia ennen kuin Pelicans onnistui saamaan pallon Pron maaliin. Kovatempoinen peli jatkui ja vetoja tuli niin Pelicansin kuin Pronkin maalille. Erätauolle päästiin lukemissa 2-6.

Toinen erä jatkui kovatempoisena. Vetoja ja torjuntoja saatiin aikaiseksi molemmissa päädyissä. Kun toista erää oli pelattu 7.34, tuomittiin Prolle jäähy. Pelicans pääsi yrittämään maalintekoa ylivoimalla, mutta Pro puolusti ja kesti tilanteen. Erän viimeisellä neljänneksellä Pron peli lopahti ja vastustaja pääsi tekemään kaksi maalia runsaan minuutin sisään. Pelicans haki maaleja lopussa kuudella kenttäpelaajalla, tuloksetta. Kun Prokaan ei saanut osumaa tyhjään maaliin, peli päättyi 4-6 Pron voittoon.

Kaksi voittoa alkusarjan peleissä takasi Prolle suoraan finaalipaikan.

close-icon

02.09.2017

D-tyttöjen Pelicans-kutsuturnaus 2.9. : Tiikerit- SB Pro

Kutsuturnauksen ensimmäinen peli Lahden suurhallissa oli torstain harjoitusvastusta Tiikereitä vastaan. Molemmat joukkueet aloittivat vahvasti ja peli oli tasaista. Ajassa 4.31 Pro teki avausmaalin. Muutaman minuutin jälkeen Pron epäonneksi pallo pääsi pomppimaan  omaan maaliin ja tilanne tasoittui 1-1. Pro pelasi hyvin; saatiin hyviä katkoja vastustajan syöttöihin ja vetoja kohti Tiikereiden maalia. Pro teki ensimmäisessä erässä vielä kolme maalia sekä sai jäähyn aivan erän lopussa. Tauolle lähdettiin tilanteessa 1-4.

Toiseen erään Pro lähti alivoimalla, jäähyä ollessa vielä 1.49 jäljellä. Tiikerit tekivät ylivoimamaalin, kun toista erää oli pelattu vajaa minuutti. Pro pääsi täysilukuisena painostamaan ja peli pyörikin enimmäkseen  Tiikereiden päädyssä. Pro sai vetoja maalille ja torjui vastustajan vetoja omassa päädyssään. Toisen erän lopussa tilanne oli jo 3-7, kun Tiikereille tuomittiin jäähy. Pro teki ylivoimalla vielä maalin ja voitti ottelun 3-8.

close-icon

01.09.2017

D-tyttöjen kauden avaus 31.8.2017

Harjoituspeli,  Campo Center: SB-Pro – Tiikerit CoolCats

Kauden avauksessa tytöillä oli harjoitusottelu Tikkurilan Tiikerit CoolCatsejä vastaan. SB-Pro pelasi ottelun 11 pelaajalla, vastustajalla oli pelissä hiukan vähemmän pelaajia. Ottelun alku oli hermostunutta ja tilanteita syntyi puolin toisin ilman tulosta. Ensimmäinen maali syntyi reilun 5 minuutin pelin jälkeen, kun SB-Pron pelaaja eteni laitaa pitkin ja ajoi röyhkeästi Tiikereiden maalille vieden SB-Pron 1-0 johtoon. Vastustajakin sai useita loistavia maalintekopaikkoja, mutta SB-Pron maalivahti torjui ne hienosti, ja osa laukauksista viuhui maalin ohi ja yli. Vajaan 10 min kohdilla SB-Pron hyökkääjä pääsi läpiajoon ja vei joukkueen 2-0 johtoon. Näissä numeroissa siirryttiin erätauolle.

Toinen erä sujui SB-Prolta hienosti, ja erän puolivälissä peli oli jo 5-0 lukemissa. Kuudes maali survottiin maalin edestä, ja 7-0 lukemat syntyivät upean syöttöpelin päätteeksi. Valmennusjohto muokkaili SB-Pron pelipaikkoja erän aikana, ja tytöt pelasivat sekä hyökkääjinä ja puolustajina toisen ja kolmannen erän. Tämä hiukan sekoitti tyttöjen peliä, mutta laajensi pelinäkemystä.

Kolmannen erän alkupuolella Tiikerit pääsivät ylivoimahyökkäykseen ja kavensivat pelin 7-1 lukemiin. Ja melko pian tuosta saivat toisen maalin maalinedustatilanteesta. SB-Pro jatkoi kuitenkin hyvää peliään, ja 8-2 lukemat syntyivät suoraan vapaalyönnistä. Pelin loppu oli hyvin SB-Pron hallussa, ja vajaa minuutti ennen loppuvihellystä SB-Pro meni 11-3 johtoon, ja niihin lukemiin peli päättyi. Molemmilla joukkueilla oli pelin aikana useita maalintekotilanteita, mutta viimeistely ei ollut kauden alussa tarpeeksi terävää, ja SB-Pron maalivahti teki useita tärkeitä torjuntoja. Voitokas kauden avaus antaa hyvät lähtökohdat aluesarjaan ja tuleviin turnauksiin.

close-icon

02.08.2017

2010 ja 2011 -syntyneille pojille perustetaan joukkue

Kaudelle 2017-2018 perustetaan G1-poikien joukkue. Joukkue on tarkoitettu 2010 ja 2011 -syntyneille.

Joukkueen harjoitus vaihtoehtoja on Rajamäellä, Kirkonkylällä sekä Klaukkalassa.

Perjantai, Maaniittu, klo.17.00-18:00

Lauantai, Rajakaari, klo.13:00-15:00

Sunnuntai, Arkadia, klo.13:00-14:00

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu seuratyöntekijälle osoitteeseen, reijo.arokoski@sb-pro.fi

Joukkueenperustamisen apuna toimii seuratyöntekijä syyskaudella.

close-icon

10.07.2017

SALIBANDYKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Nyt voit ilmoittautua syksyllä alkaviin kerhoihin osoitteessa http://sb-pro.fi/kerho/

close-icon

18.05.2017

HALUATKO MEDIAVASTAAVAKSI?

Hei sinä kirjoittamisen ja some -taidot omaava nuori tai nuorekas,

Haemme seuraamme mediavastaavaa vapaaehtoistyöhön, joka tulisi vastaamaan koko seuramme median tuottamisesta eri somekanaviin kuten Internet, Facebook, Twitter, Instagram ja sekä seuramme joukkueiden tuottamien sisällön valvonnasta.

Lisäksi toimenkuvaasi kuuluisi Liiganaisten median tuottaminen yllämainittuihin kanaviin, josta osa tuotetaan sinulle puolivalmiina, kuten otteluraportit. Tämä vapaaehtoistyö vaatii tietenkin olemista liiganaisten toiminnassa mukana ja seurata läheltä tapahtumia.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, riittää kun olet kiinnostunut ja asenteeltasi rakkaudesta lajiin. Mikäli omaat hyvät kuvaus tai videokuvaus/materiaalin jatko käsittelytaidot niin aina parempi mutta ei missään nimessä välttämätöntä.

Mikäli kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä seuratyöntekijäämme:

Reijo Arokoski, reijo.arokoski@sb-pro.fi

 

close-icon

14.05.2017

Vierumäki Floorball Cup Finaali, LASB – SB-Pro

Turnaus huipentui SB-Pron osalta finaaliin LASB:ia vastaan.

LASB oli pelin alussa hiukan niskan päällä ja loi pahoja tilanteita alusta lähtien. Pro pääsi pikkuhiljaa peliin mukaan ja saikin pari tilannetta vastustajan maalille. LASB onnistui maalinteossa viidennellä minuutilla kun SB-Pron puolustus ei lähtenyt estämään vastustajan laukausta. Pro ei kuitenkaan häkeltynyt, ja onnistui tasoittamaan pelin 1-1 muutama minuutti myöhemmin vanhanaikaisella. LASB:n johto-osuma 2-1 kimposi onnekkaasti SB-Pron puolustajan pään kautta. Jakson loppu mentiin puolelta toiselle ilman lisämaaleja.
Toisella jaksolla LASB lisäsi johtoa 5 minuutin kohdalla numeroihin 3-1. Maali tuli vastahyökkäyksen päätteeksi ja upposi takatolpan kautta . Tämän jälkeen peli oli tasaista vääntöä ja vauhdikasta menoa puoleta toiselle. Kun 8 minuuttia oli jäljellä SB-Pro sai vapaalyönnin hyökkäyspäässä läheltä keskiviivaa. Pron valmennus otti tuolloin aikalisän. Ja se tuotti tulosta, kun valmennuksen luoma vapaalyöntikuvio sekoitti vastustajan pelin totaalisesti hetkeksi, ja Pro onnistui kaventamaan pelin maalinedustalta. SB Pro jatkoi erinomaista syöttöpeliä, ja aiheutti paineita vastustajan maalille. 3-3 tasoitus syntyi myöskin vapaalyönnin jälkeen muutama minuutti ennen pelin loppua. Molemmilla joukkueilla oli mahdollisuudet viedä joukkueensa johtoon pelin loppupuolella. SB-Pro osui tolppaankin, mutta epäonneksi pallo kimposi siitä maalin ulkopuolelle. Viimeisellä minuutilla LASB sai vielä kovan painostuksen aikaiseksi. Ja sen jälkeen kuvioihin astui tuomarityöskentely. LASBn pelaaja oli täysin vapaana maalin edustalla ja pallo kulmassa. LASB sai syötetty vapaana olleelle pelaajalle maalin eteen, mutta juuri ennen laukausta SB-Pron hyökkääjä juoksi tilanteeseen ja onnistui työntämään mailansa laukauksen eteen, mutta tuomari tulkitsi puhtaan palloneston rikkeeksi, ja tuomitsi tilanteesta rangaistuslaukauksen 11 sekunttia ennen pelin loppua. LASB onnistui rangaistuslaukauksessa, ja vei lopulta finaalin tiukasti 4-3. Muuten hieno turnaus sai ikävän jälkimaun tuollaisen tuomion johdosta. SB-Pro pelasi kuitenkin kauden hienointa peliä, ja jokainen tyttö sekä valmennus saa olla ylpeä joukkueen pelistä.

close-icon

14.05.2017

Vierumäki Floorball Cup, FC Tuusula – SB-Pro

Vierumäen turnaus jatkui Äitienpäivä aamuna välieräällä, vastustajana perjantaista tuttu FC Tuusula.

Tuusula oli kuin eri joukkue kuin perjantaina, ja sai luotua heti ensimmäisen maalipaikan, jonka SB-Pron maalivahti hienosti torjui. Tämän jälkeen peli eteni Pron hallinnalla, mutta vastustaja sai muutaman vaarallisen tilanteen luotua. SB-Pro siirtyi 0-1 johtoon hienon syöttöpelin jälkeen. 0-2 syntyi maalinedushässäkästä.  Pron 0-3 johto tuli puolustajan kaukovedosta juuri ennen puoliaikaa.
Toisen jakson alkupuolella FC Tuusula onnistu kaventamaan 1-3 nopeasta vastahyökkäyksestä. Jakson puolivälissä Pro iski Tuusulan maalivahdin torjunnan jälkeen lukemat 1-4. Pelin hallinta säilyi SB Prolla, ja  1-5 numerot tulivat Pron puolustajan hienon nousun päätteeksi. Kavennus syntyi pelin loppuhetkillä kun Pro pelasi puolustuspäässä hiukan laiskasti, ja vaststaja pääsi iskemään 3 vs.2 hyökkäyksen päätteeksi loppulukemiksi 2-5.

close-icon

13.05.2017

Vierumäki Floorball Cup, SB-Pro – PHSB

Päivän viimeisen ottelun vastustaja oli isäntäjoukkue PHSB. Tuttu vastustaja jo edelliskaudelta.

Peli alkoi tytöiltä huomattavasti edellistö ottelua pirteämmin, ja 3 minuutin pelinjälkeen SB Pro puolustaja kiersi vastustajan maalin takaa ja siirsi Pron  1-0 johtoon . 2-0 lukemat tulivat jälleen Pron puolustajan mailasta kun oli pelattu 6:30. Tauolle siirryttiin lukemista 3-0. Maali tuli puolustajan kaukovedosta juuri ennen taukosummeria.

Toinen jakso oli edelleen tytöiltä pirteää pelaamista vaikka jaloissa alkoi jo painaa aiemmat pelit. Pro meni jo 4-0 johtoon  toisen puoliajan alussa. 5-0 syntyi suoraan vapaalyönnistä kun 5 min oli toista puoliaikaa pelattu. 6-0 tuli maalin läheltä kun jakson loppupuoliskolla. 7-0 syntyi monen syötön jälkeen puolustajan kaukovedosta. Vastustaja onnistui murtamaan Pron nollapelin vain minuutti ennen loppua lukemiin 7-1. Pro kuitenkin pelasi loppuun saakka tehokkasti, ja loppunumerot 8-1 tulivat puoli minuuttia ennen loppusummeria.

 

close-icon

13.05.2017

Vierumäki Floorball Cup, NST – SB-Pro

Turnauksen kolmannen ottelun vastustaja tuli NST Lappeenrannasta.

Pelin alku oli SB Pron hallintaa, mutta sekavalla pelillä maaleja ei saatu aikaiseksi vasta kun erän viimeisellä minuutilla. Pron 0-1 johtomaali syntyi upean ristisyötön päätteeksi.

Toiselle puoliajalle peli parani ja SP pro siirtyi 0-2 johtoon. Vastustaja kuitenkin kavensi 1-2 vaparista. Tämän jälkeen peli oli täysin Pron hallussa, ja 1-3 lukemat saatiin hyvällä syöttöpelillä. 1-4  numeroihin siirryttiin hienolla laukauksella. Ja niihin numeroihin peli päättyi.

Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli Pron tytöiltä heikkoa peliä. Onneksi valmennus onnistui herättelemään tytöt toiselle puoliajalle, ja saatiin tärkeä voitto selkeästi heikommasta vastustajasta.

close-icon

13.05.2017

Vierumäki Floorball Cup, SB-Pro – LASB

Turnaus jatkui aamuottelulla Lammin SB:tä vastaan. Alku oli tasaväkistä ja peli pyöri molemmissa päissä. Ajassa
5:20 SB Pro meni 1-0 johtoon. Minuutti edellisestä kaukolaukauksella Pro lisäsi johtoa 2-0 lukemiin. Vastustaja kuitenkin kavensi heti perään 2-1. Loppu puoliaika oli tasaista ja vauhdikasta peliä, ja tilanteita oli molemmissa päädyissä, mutta enempää maaleja ei tullut.

Toisen puoliajan alussa SB Pro siirtyi 3-1 johtoon. Seuraavalla minuutilla vastustajalle vihellettiin käsin pelaamisesta jäähy. SB Pro ei saanut kunnon maalipaikkoja jäähyn aikana vaikka pallonhallinta oli hyvä. Pian jäähyn jälkeen vastustaja sai rangaistuslaukauksen Pron pelaajan pelatessa ilman mailaa, ja LASB kavensi rankkarista 3-2. Erän puolivälissä prolle tuomittiin jäähy, joka kestettiin mallikkaasti. 34 min kohdalla LASB tasoitti pelin 3-3 epäonnistuneen purun jälkeen. Ja minuutti edellisestä LASB:n meni 3-4 johtoon onnekkaalla kaukolaukauksella. Näihin lukemiin peli päättyi vaikka tytöt tsemppasivat loppuun asti. Vastustaja oli selkeästi edellispäivän vastustajaa kovatasoisempi.

close-icon

13.05.2017

Vierumäki Floorball Cup, FC Tuusula – SB-Pro

D-tytöt päättävät kautensa Vierumäellä, Vierumäki Floorball Cupissa. Mukana 5 joukkuetta;SB Pro, LASB, FC Tuusula, NST ja PHSB.

Avausvastustajaksi asettui FC Tuusula, jonka tasosta ei ollut etukäteen tietoa. Tytöt lähtivät peliin hyvällä asenteella, ja ajassa
2:24 hyökkäyspään pallonriiston jälkeen SB Pro meni 0-1 johtoon. Peli jatkui SB Pron hallinnalla, ja ajassa 3:50 syntyi 0-2 osuma maalin edustalta. Hallinta jatkui edelleen ja hyviä tilanteita syntyi, ja reilun 8 min jälkeen peli oli jo 0-3. Vastustaja pääsi puolustuksen uinahtelun seurauksena yrittämään kavennusta pariinkin otteeseen, mutta SB Pro piti maalinsa puhtaana. Seuraavaa maalia saatiinkin odotella 10 minuuttia. 0-4 tuli 18 min jälkeen, ja 0-5 minuutti edellisestä. Näissä lukemissa siirryttiin puoliajalle.

Toinen puoliaika alkoi tehokkasti, kun Pro lisäsi johtoaan 21 min kohdalla lukemiin 0-6 kulmalyönnin jälkeen maalin takakulmalta. Ja heti perään maalin edestä 0-7. Viitisen minuuttia edellisestä Pro teki 0-8 maalin kulmalta. Lukemat 0-9 syntyi vaparin jälkeen kaukaa taidokkasti takatolpan kautta. Ja ottelun loppulukemiksi 0-10 hienolla rannelaukauksella  Tytöt pelasivat paikoitellen jopa loisteliasta syöttöpeliä, ja maalitilanteita syntyi jatkuvasti. Vaikka vastustaja oli selkeästi heikompi, niin tuollaista peliä oli ilo seurata.

15.10.2017

15.10.2017 SB-Pro- PSS Valkoinen

Toinen sarjakierros pelattiin Arena Center Myllypurossa. Ensimmäisen pelin vastustaja oli […]

08.10.2017

8.10.2017 SB-Pro- SB Vantaa Safiirit 3-4

Ensimmäisen sarjakierroksen toisen ottelun vastustajaksi tuli Safiirit Vantaalta. Pro aloitti […]

08.10.2017

8.10.2017 LoSB- SB-Pro 1-2

D-tyttöjen ensimmäinen sarjakierros käynnistyi Kauniaisten Palloiluhallissa. Vastustajaksi saapui LoSB Lohjalta. […]

17.09.2017

HOPEAA D-tytöille Diamond Cupista Myllypurosta!

Finaalivastustajaksi saapui (jälleen) GrIFK. Grani aloitti vahvasti ja Prolla tuntui […]

17.09.2017

Diamond Cup 2017 Myllypuro

Päivän neljännessä ottelussa vastaan tuli PSS Kulta Porvoosta. PSS aloitti […]

17.09.2017

Diamond Cup 2017 Myllypuro

Turnauksen kolmas vastus oli Vihdin Salisudet. Vierasjoukkue Pro aloitti vahvasti […]

17.09.2017

Diamond Cup 2017 Myllypuro

KooVee – SB-Pro Toisessa pelissä Pro jatkoi samaan tahtiin, ja […]

17.09.2017

Diamond Cup 2017 Myllypuro

SB-Pro – GrIFK Black Pro aloitti sähäkästi, Minuutin jälkeen puolustaja […]

02.09.2017

HOPEAA D- tytöille Pelicans kutsuturnauksesta 2.9.!

D-tytöt kohtasivat Pelicans kutsuturnauksen finaalissa GrIFK:n. Pitkä tauko ja kovat […]

02.09.2017

D-tyttöjen Pelicans-kutsuturnaus 2.9.: Pelicans- SB Pro

Kutsuturnauksen toisessa ottelussa vastaan tullut kotijoukkue Pelicans aloitti vahvasti ja […]

02.09.2017

D-tyttöjen Pelicans-kutsuturnaus 2.9. : Tiikerit- SB Pro

Kutsuturnauksen ensimmäinen peli Lahden suurhallissa oli torstain harjoitusvastusta Tiikereitä vastaan. […]

01.09.2017

D-tyttöjen kauden avaus 31.8.2017

Harjoituspeli,  Campo Center: SB-Pro – Tiikerit CoolCats Kauden avauksessa tytöillä oli […]

02.08.2017

2010 ja 2011 -syntyneille pojille perustetaan joukkue

Kaudelle 2017-2018 perustetaan G1-poikien joukkue. Joukkue on tarkoitettu 2010 ja […]

10.07.2017

SALIBANDYKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Nyt voit ilmoittautua syksyllä alkaviin kerhoihin osoitteessa http://sb-pro.fi/kerho/

18.05.2017

HALUATKO MEDIAVASTAAVAKSI?

Hei sinä kirjoittamisen ja some -taidot omaava nuori tai nuorekas, […]

14.05.2017

Vierumäki Floorball Cup Finaali, LASB – SB-Pro

Turnaus huipentui SB-Pron osalta finaaliin LASB:ia vastaan. LASB oli pelin […]

14.05.2017

Vierumäki Floorball Cup, FC Tuusula – SB-Pro

Vierumäen turnaus jatkui Äitienpäivä aamuna välieräällä, vastustajana perjantaista tuttu FC […]

13.05.2017

Vierumäki Floorball Cup, SB-Pro – PHSB

Päivän viimeisen ottelun vastustaja oli isäntäjoukkue PHSB. Tuttu vastustaja jo […]

13.05.2017

Vierumäki Floorball Cup, NST – SB-Pro

Turnauksen kolmannen ottelun vastustaja tuli NST Lappeenrannasta. Pelin alku oli […]

13.05.2017

Vierumäki Floorball Cup, SB-Pro – LASB

Turnaus jatkui aamuottelulla Lammin SB:tä vastaan. Alku oli tasaväkistä ja […]

13.05.2017

Vierumäki Floorball Cup, FC Tuusula – SB-Pro

D-tytöt päättävät kautensa Vierumäellä, Vierumäki Floorball Cupissa. Mukana 5 joukkuetta;SB Pro, […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

PELATUT OTTELUT | D-tytöt

close-icon

14.05.2017

FC Tuusula – SB-Pro (2-5)
close-icon

14.05.2017

LASB – SB-Pro (4-3)
close-icon

13.05.2017

SB-Pro – LASB (3-4)
close-icon

13.05.2017

NST – SB-Pro (1-4)
close-icon

13.05.2017

SB-Pro – PHSB (8-1)
close-icon

12.05.2017

FC Tuusula – SB-Pro (0-10)
close-icon

26.03.2017

SB-Pro – SB-Vantaa (2-6)
close-icon

26.03.2017

SB-Heinola – SB-Pro (7-0)
close-icon

04.03.2017

Classic - SB-Pro (6-3)
close-icon

04.03.2017

SB-Pro – PSS Keltainen (2-7)
close-icon

05.02.2017

SB-Vantaa – SB-Pro (5-3)
close-icon

28.01.2017

SB-Pro – Classic (3-3)
close-icon

28.01.2017

PSS Keltainen – SB-Pro (5-1)
close-icon

15.01.2017

SB-Pro – SB-Vantaa (2-3)
close-icon

15.01.2017

SB-Heinola – SB-Pro (6-3)
close-icon

11.12.2016

PSS Musta - SB-Pro (6-1)
close-icon

11.12.2016

Classic - SB-Pro (7-0)
close-icon

19.11.2016

SB-Pro - ÅIF Sininen (3-6)

14.05.2017

FC Tuusula – SB-Pro

Kauden lopputurnaus, välierä

Tulos: 2-5

14.05.2017

LASB – SB-Pro

Turnausfinaali

Tulos: 4-3

13.05.2017

SB-Pro – LASB

Kauden lopputurnaus

Tulos: 3-4

13.05.2017

NST – SB-Pro

Kauden lopputurnaus

Tulos: 1-4

13.05.2017

SB-Pro – PHSB

Kauden lopputurnaus

Tulos: 8-1

12.05.2017

FC Tuusula – SB-Pro

Kauden lopputurnaus

Tulos: 0-10

26.03.2017

SB-Pro – SB-Vantaa

D-tytöt, välisarja

Tulos: 2-6

26.03.2017

SB-Heinola – SB-Pro

D-tytöt, välisarja

Tulos: 7-0

04.03.2017

Classic - SB-Pro

D-tytöt, välisarja

Tulos: 6-3

04.03.2017

SB-Pro – PSS Keltainen

D-tytöt, välisarja

Tulos: 2-7

05.02.2017

SB-Vantaa – SB-Pro

D-tytöt, välisarja

Tulos: 5-3

28.01.2017

SB-Pro – Classic

D-tytöt, välisarja

Tulos: 3-3

28.01.2017

PSS Keltainen – SB-Pro

D-tytöt, välisarja

Tulos: 5-1

15.01.2017

SB-Pro – SB-Vantaa

D-tytöt, välisarja

Tulos: 2-3

15.01.2017

SB-Heinola – SB-Pro

D-tytöt, välisarja

Tulos: 6-3

11.12.2016

PSS Musta - SB-Pro

D-tytöt, kilpasarja, 1.lohko

Tulos: 6-1

11.12.2016

Classic - SB-Pro

D-tytöt, kilpasarja, 1.lohko

Tulos: 7-0

19.11.2016

SB-Pro - ÅIF Sininen

D-tytöt, kilpasarja, 1.lohko

Tulos: 3-6

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | D-tytöt

SARJATAULUKKO D-tytöt, välisarja ES, B-lohko

JoukkueOVTHTMPMMEP
Classic1091054272719
SB-Vantaa Timantit1080248252316
SB Heinola104064449-58
PSS Keltainen102082442-184
SB-Pro101182350-273

SARJATAULUKKO D-tytöt, kilpasarja ES, 1.lohko

JoukkueOVTHTMPMMEP
PSS Musta1091048232519
ÅIF Sininen1072158352316
Eräviikingit104245256-410
GrIFK Green104062629-38
Classic102173044-145
SB-Pro100281643-272

pelaajat | D-tytöt

pelaajan kuva
4
Hännikäinen, Tinja
Pelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 1.kausi

pelaajan kuva
10
Koppila, Oona
Pelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 4. kausi

pelaajan kuva
11
Mäenpää, Vilma
Pelaaja

Syntynyt: 2006

SB-Prossa: 3.kausi

pelaajan kuva
18
Kosonen, Olivia
Pelaaja

Syntynyt: 2006

SB-Prossa: 4.kausi

pelaajan kuva
19
Mänty, Elisa
Pelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 4.kausi

pelaajan kuva
30
Airimo, Jenni
Maalivahti

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 4.kausi

pelaajan kuva
38
Nästi, Venla
Pelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 2.kausi

pelaajan kuva
41
Astikainen, Tuike
Pelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 2. kausi

pelaajan kuva
58
Pärssinen, Mandi
Pelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 4.kausi

pelaajan kuva
98
Hiltunen, Siiri
Pelaaja

Syntynyt: 2006

SB-Prossa: 1.kausi

pelaajan kuva
99
Vesanto, Lilja
Pelaaja

Syntynyt: 2006

SB-Prossa: 3.kausi

4
Hännikäinen, Tinja
Pelaaja
10
Koppila, Oona
Pelaaja
11
Mäenpää, Vilma
Pelaaja
18
Kosonen, Olivia
Pelaaja
19
Mänty, Elisa
Pelaaja
30
Airimo, Jenni
Maalivahti
38
Nästi, Venla
Pelaaja
41
Astikainen, Tuike
Pelaaja
58
Pärssinen, Mandi
Pelaaja
98
Hiltunen, Siiri
Pelaaja
99
Vesanto, Lilja
Pelaaja

KUVAT | D-tytöt

joukkueen kuva

D-Tytöt kaudella 2016-2017

joukkueen kuva

DE-tyttöjen MM2015 -kisamatka

joukkueen kuva

DE-tyttöjen MM2015 -kisamatka

joukkueen kuva

Pikkujoulut Pro-kakun merkeissä Bowling Housessa

TOIMIHENKILÖT | D-tytöt

JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja

Puhelin: +358 40 5555 831

Sähköposti: janne.raatikainen (at) sb-pro.fi

V
Kosonen, Seppo
Valmentaja

Puhelin: +358 50 5647670

Sähköposti: seppo.kosonen (at) elkris.fi

PV
Nivala, Jonna
Päävalmentaja
H
Kosonen, Jaana
Huoltaja
JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja
V
Kosonen, Seppo
Valmentaja
PV
Nivala, Jonna
Päävalmentaja
H
Kosonen, Jaana
Huoltaja

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA