C-tytöt [Musta]

Kuvahaun tulos haulle facebook logo           Kuvahaun tulos haulle twitter logo         Kuvahaun tulos haulle instagram logo

Kauden 2017-18 joukkue muodostuu 2003-05 -syntyneistä tytöistä.

Joukkue selvitti tiensä kauden  2017-18 SM-sarjaan karsinnoista 19.-20.8. Kontiolahdella
ja pelaa C-sarjan lisäksi Etelä-Suomen B-tyttöjen aluesarjaa.  

Joukkue on valittu myös liiton MAAJOUKKUETIE-yhteistyöjoukkueeksi kaudelle 2017-18.

 

Joukkueen yhteystiedot:
* Janne Kosonen | janne.kosonen@gmail.com | 050 511 3628
* Ilkka Riiali | ilkka.riiali@sok.fi | 050 348 3527

 

 

 

 

UUTISET | C-tytöt Musta

close-icon

12.12.2017

C-tytöt SM-sarjaennakko 17.12 Kempele

 C-tytöt SM-sarjaa, Zemppi Areena Kempele 17.12

Seuraava SM-sarjakierros pelataankin vaihteeksi kaukana Etelä-Suomen ruuhkista Kempeleellä ja järjestävänä seurana on OLS. Pron alkukausi on edennyt suunnitellusti tulosten valossa, mutta haasteita on alkukauteen riittänyt runsaasti. Kapealla ryhmällä on kuitenkin selviydytty hienon venymisen ansiosta ja kuluvan viikon jälkeen joukkue pääsee hiljalleen viettämään joulua ja latautumaan tulevaa Ruotsin pelimatkaa varten.

Jo perinteisessä SM-sarjakierroksen ennakossa haastateltiin Riikka Jouppilaa ja Reetta Suontaustaa. Seuraavassa haastattelussa on todennäköisesti sitten ruotsinkielinen osuus mukana.

Pro-teemat SM-sarjakierroksella ovat:

⇒ Vastassa kaksi todella vahvaa joukkuetta, nyt tarvitaan 100% asenne koko joukkueelta!

⇒ Ehtiikö joukkue palautua edellispäivän kilpasarjan peleistä?

⇒ MM-kisajoukkue jäi lumisateiden uhriksi Eurooppaan kiinni, kuinka käy C-tytöille sunnuntaina, Norwegian?

Pro valmistautuu viikonloppuun kovien pelien avulla

Viikon rutiinien lisäksi joukkue pelaa torstaina kovan pelin vahvaa Hyvinkään naisjoukkuetta vastaan ja pelistä haetaan oikeaa pelitempoa sunnuntaille. Jos sitä ei löydy kyseisestä pelistä, niin lauantaina on vielä kaksi B-tyttöjen kilpasarjan peliä, joissa koetellaan joukkueen fyysistä kuntoa. Lauantain pelit eivät varmasti ole paras lähtökohta sunnuntain peleihin, mutta tästä on turha valittaa ja sunnuntaina joukkue tulee jälleen taistelemaan jokaisesta pallosta hyvällä Pro-asenteella. MM-kisajoukkue matkaa vielä tätä kirjoittaessa pois kisoista ja nyt meidän suurin jännitys onkin, kuinka lento Ouluun on aikataulussa sunnuntaina.

Kuva SB-Pro. Maria Viitala on joukkueen toinen huippumaalivahti

Vastassa ErVi ja PSS, joukkueet ikäluokan absoluuttiselta huipulta!

Mikäli Askolassa saimme vastaan vahvat joukkueet jo, niin tällä kertaa vastus ei ainakaan ole yhtään helpompi. ErVi ja PSS ovat sarjan 1. ja 2., joten nyt mitataan Pron tasoa täysimääräisesti. Kummankin vastustajan peli on kehittynyt, mutta niin on myös tapahtunut Pron osalta ja odotettavissa on kaksi hienoa ottelua, joissa ErVi ja PSS ovat ennakkoon hienokseltaan ennakkosuosikkeina. Pro on kuitenkin osoittanut syksyn aikana venymiskykyä ja kuten jo Mynämäellä näimme, niin PSS joutui tekemään siellä täyden päivätyön, vaikka ottelu hiukan harmittavasti kolmannessa erässä katkesi Pron osalta.

Kuva SB-Pro. Mimosa Kauno (2004 syntynyt) on isossa roolissa Pron puolustuksessa

Mitä muuta on Kempeleellä odotettavissa?

Ainakin  OLS:n hyvin organisoima SM-sarjaturnaus ja hyvät puitteet tarjoava Zemppi Areena antavat mahdollisuuden hienolle sunnuntain tapahtumalle, jonne kannattaa hiukan kauempaakin lähteä seuraamaan maan parasta C-tyttöjen salibandyä. Päivän avauksessa kotijoukkue OLS hakee vimmatusti pisteitä Veera Moilasen johdolla Steelersistä ja kummallekin joukkueelle ne olisivat tärkeitä. Kotietu tasaa lähtökohtia ja odotettavissa on tiukka taisteluottelu. Steelers pelaa toisen pelinsä O2-Jyväskylää vastaan ja tästä Lotta Purhosen johtama joukkue vienee kaksi pistettä Hämeenlinnaan. EräViikingeillä on kaksi tiukkaa peliä odotettavissa ja toisessa vastustajaksi asettuu Northern Stars. Ensimmäisen pelin perusteella pieni ennakkosuosikin asema Helsinkiin, mutta NS on aina vaarallinen vastustaja. ErVin puolelta kannattaa seurata nuorten Tilda Tarkkisen ja Veera Mertasen peliä, jotka ovat nousseet vahvasti tukemaan joukkueen vanhempia pelaajia.

Wirmo jatkaa vahvaa pelaamistaan myös sunnuntaina!

PSS pelaa toisen pelinsä TPS:n kanssa ja tässä Porvoon kokemus on vielä liikaa pirteälle turkulaisryhmälle.  Porvoon materiaali on kauttaaltaan laadukas, mutta kannattaa seurata Matilda Holmströmin vahvaa kokonaisvaltaista peliä ja toisaalta pelaajatyyppinä esim. Viivi Tiri on luontainen maalintekijä, vahva, nopea ja kova laukaus, joten tilaa ei hänelle saa antaa yhtään. Classic ja Wirmo pelaavat iltapäivälle pelin, jossa Wirmon vahvuus ei jätä selittelyille sijaa. Classic on kuitenkin hyvin organisoitu ja urheilullinen joukkue, joten Wirmonkin on tehtävä työnsä hyvin, mutta niin se tuleekin tekemään Ronja Niemen ja Pietilöiden johdattamana.

O2-Jyväskylä ja TPS tärkeässä ottelussa, jossa ratkotaan sijoja 8-10

O2 ja TPS pelaavat keskenään pelin, johon kumpikin panostaa paljon. Kyseinen peli on niitä, joista O2 hakee vakavimmin avauspisteitä ja toisaalta TPS tarvitsee ehdottomasti voiton hakeakseen sarjassa sijoitusta kahdeksan parhaan joukkoon. O2 joutuu panostaamaan pitääkseen Emilia Kurpan kurissa ja tarvitsee toisaalta lisää tehoja koko joukkueeltaan ja ehkä Saimi Hyvärinen on se pelaaja, jolta olisi odotettavissa maaleja nykyistä enemmän. Northern Starsin ja Classicin ottelussa NS on suosikki, mutta tässä pelissä on mahdollisuus myös yllätykselle. Päivän viimeisessä ottelussa on vaikea uskoa Wirmon häviävän, vaikka OLS antaakin kotikentällään kovan haasteen.

Hieno sunnuntai jälleen tulossa hyvän tyttösalibändyn merkeissä!

Mielenkiintoinen SM-sarjakierros siis jälleen luvassa ja toivottavasti myös joku yllätys mahtuu päivään. Toivotamme omasta puolestamme kaikille turvallista matkaa Ouluun ja jokaiselle joukkueelle myös vuoden parhaimpia pelejä.

TSEMPPIÄ ZEMPPI AREENAN PELEIHIN!

close-icon

02.12.2017

C-tyttöjen SM-sarjaraportti Askola 2.12

SB-Pro C-tytöt jatkoivat SM-sarjassa Askolassa 4 pisteen arvoisesti

Päivän Pro-teemat

⇒ C-tytöt hakivat kahta kauden ehjintä peliä ja niitä myös saatiin!

⇒ Maria Viitala jatkaa vakuuttavia suorituksiaan C-tyttöjen maalissa!

⇒ Pron vahvuus on tasainen joukkue!

Kuva SB-Pro. Pron maalilla Maria Viitala osoitti jälleen kerran vahvuutensa

SB-Pro avasi päivän vastassaan TPS

Sarjan avauskierroksella Pro kohtasi TPS:n ja otti tiukan 3-2 voiton, joten pienimpäänkään aliarviointiin ei tässäkään ottelussa ollut varaa. Kuten Jessica ja Minka haastattelussa kertoivat, nyt ei häslätä ja tämän myös joukkue toteutti. Pienen alkuhermoilun jälkeen ja myös parin hienon Marian torjunnan jälkeen alkoi Pro luoda maalintekotilanteita ykkösektorille. Ensimmäinen maali syntyi kuitenkin Henriikan kaukolaukauksesta hyvän maskin takaa ja vielä erän loppuun Minka viimeisteli taukotilanteeksi 2-0.

Toinen erä oli ehkä kauden paras erä SM-sarjassa ”Pro-lasein”

Toisessa erässä Pro onnistui kolmesti. Ensimmäinen maali syntyi hienon pallonhallinnan kautta, jossa seitsemän syötön ketjun jälkeen Riikka onnistui maalinteossa. 4-0 oli Idan käsialaa maalin edestä Miljan hienosta esityöstä ja erän lopussa Reetta vielä onnistui kertaalleen. Hyvä ja tasapainoinen erä joukkueelta!

Kolmannessa erässä taisi alkaa jo  keskittyminen päivän toiseen peliin

Kolmas erä ei noussut edellisten tasolle, mutta on annettava tässä tunnustus myös TPS:lle, joka taisteli loppuun saakka ja jo etukäteen mainostettu Emilia Kurppa rikkoikin Marian nollapelin. Loppunumerot 6-1 viimeisteli Minka vielä läpiajosta hallitusti.

Kuva SB-Pro. Kuvassa Reetta Suontausta ja Ada Riiali, ilmeisesti Adan vitsi on ollut hauska?

Toisessa pelissä vastassa jälleen kerran Steelers Hämeenlinnasta

Odotettavissa oli fyysinen ottelu sarjan fyysisintä joukkuetta vastaan, mutta maalinedustoilla voiton vei tällä kertaa kuitenkin SB-Pro, joka ilmeisesti halusi voittoa enemmän. Ensimmäisessä erässä Pro oli tehokas. Ensin Erika Mennan esityöstä metristä  ohjaus sisään, heti perään Jessica jälleen maalinedusruuhkasta ja sitten Idan hienosta esityöstä Jessica uudelleen. Steelers kavensi vielä erän lopulla tilanteeksi 1-3.

Kuva SB-Pro. Erika Hakuliselta jälleen vahva peli ja maalit vielä päälle, taustalla Henriikka Väistö

Toinen erä tasaista kamppailupelaamista

Annukka siirsi Pron jo 4-1 johtoon tarkalla laukauksella, jonka jälkeen Erika teki ottelun toisen maalinsa tahtomaalina lähes maalivahdin käsistä. 5-1 ei kuitenkaan katkaissut Steelersin selkärankaa ja joukkue nousi vielä peliin mukaan kahdella maalilla erän loppuun.

Kolmannessa erässä Pro turvasi kahden maalin johtoa tyylikkäästi

Kolmanteen erään Steelers ei saanut aikaiseksi kovin vaarallista takaa-ajoa ja Pro pelasi taktisesti kypsästi, joten Marialle tuli maalilla vain kolme torjuntaa. Erä 0-0 ja Prolle pisteet lukemin 5-3. Pro oli ottelussa ns. ”kuskin paikalla”, mutta aina kun peli tuntui ratkeavan osoitti Steelers henkisen vahvuutensa ja nousi uhkaamaan Pron voittoa.

Kuva SB-Pro. Lotta Purhonen Steelers ja Ada Riiali väänsivät päivän tiukimmat aloitukset läpi pelin, lopputuloksena näistä tasapeli hyvässä hengessä

SB-Pro on hyvin omassa tavoitteessaan 8 pelin jälkeen sarjassa

Onnistuneet sarjapelit varmistivat Pron olevan hyvin omassa tavoitteessaan tässä vaiheessa. Nyt myös oma peli oli selvästi ehjempää ja pelit kestivät hyvin hallinassa täydet 45 minuuttia. Maalivahtipeli on hyvällä tasolla kummallakin maalivahdilla ja Maria Viitala on noussut torjuntatilaston ykköseksi koko SM-sarjassa. Uudistetut pakkiparit toimivat hyvin ainakin tällä hetkellä, jossa erilaiset vahvuudet tukevat hyvin toisiaan. Kolme tasaista hyökkäysketjua varmistavat sen, että maalintekotilanteita syntyy riittävästi ykkösektorille. Nyt vain pitäisi saada se Arkadian halli valmiiksi, jotta olosuhteet harjoitteluun nousisivat paremmalle tasolle!

Päivän muissa peleissä ei suuria yllätyksiä

Päivän odotetuin peli oli PSS:n ja SBS Wirmon kohtaaminen, mikä olikin myös päivän vauhdikkain ottelu kahden erinomaisen joukkueen välillä. Wirmo oli valmistautunut otteluun hyvin tullen paikalle jo perjantaina ja joukkue olikin alkuun todella vahva ja otti kolmannen erän alussa jo 5-0 johdon. PSS osoitti taas oman vahvuutensa ja nousi lopulta 5-3 tilanteeseen uhkaamatta kuitenkaan kovin vakavasti enää Wirmon voittoa.

Kuva SB-Pro. Kuvassa Wirmon tytöt ovat jälleen tehneet yhden maalin

Päivän toisessa pelissä Wirmo maksoi ”kalavelat” Espoon suuntaan

Vauhtiin päässyt Wirmo otti myös selkeän voiton Espoolaisista ja  Northern Stars hävisi maalilla myös Steelersille, joten ei pisteitä tällä kertaa Espoon suuntaan. Tasainen peli kuitenkin Steelersin kanssa, joka olisi voinut päättyä miten tahansa. Classicille päivä oli onnistunut, ensin 2-0 tappioasemasta nousu tasapeliin OLS:n kanssa ja tämän jälkeen todella tärkeä 2-1 voitto TPS-pelistä. TPS jäi siis tänään nollille ja taistelee nyt lähinnä OLS:n ja O2:n kanssa sijoista 8-10. OLS jäi toisessa ottelussan EräViikinkien jyrän alle luvuin 8-1. Illan toisessa pelissään ErVi otti 5-1 voiton O2:n hienosti taistelleesta nuoresta ryhmästä, joka päivän päätteeksi joutui sisuuntuneen PSS:n ”mankeliin” odotetusti.

Päivä oli siis Wirmon, ErVin ja Pron päivä

Wirmo, ErVi ja Pro ottivat kukin kaksi voittoa päivän peleistä ja vankistivat myös asemiaan sarjataulukossa. Peli on kehittynyt kaikilla sarjan joukkueilla, kuten tietysti pitääkin ja otteluiden hyvä henki oli jälleen miellyttävää katsottavaa, sama hieno suhtautuminen oli myös katsomossa. PSS onnistui odotetusti kympin arvoisesti turnausjärjestelyissään ja tästä tunnustus Porvoon suuntaan (mokkapaloja olisi kaivattu hiukan enemmän, olivat kuulemma niin hyviä!). Yksittäisinä onnistujina nostetaan esiin vielä ErVin nuorisokentällinen ja ehkä päivän parhaana kenttäpelaajana erittäin vakuuttavasti pelannut Emilia Pietilä. Pron maalivahti Maria Viitala oli ainakin ”Pro-lasein” taas päivän paras maalivahti.

Kuva SB-Pro. Maria Viitala

SB-Pro haluaa kiittää jälleen kaikkia Askolassa mukana olleita, jotka omalta osaltanne järjestitte hienon tapahtuman Tyttösalibändyn merkeissä!

 

close-icon

28.11.2017

C-Tyttöjen SM-sarja jatkuu lauantaina Askolassa

C-tyttöjen 4. sarjaturnaus on vuorossa tulevana lauantaina Askolassa PSS:n ollessa turnauksen järjestäjänä

Haastattelussa Jessica Luomakoski ja Minka Kosonen kertovat kuulumisia ennen turnausta ja pilailevat haastattelijan kustannuksella

Lauantain Pro-teemat!

⇒Löytyykö lauantaille se toivottu kolmen ehjän pelin suoritus?

⇒ Saako Pro ”kotikentästä” hyödyn tällä kierroksella?

⇒ SB-Pro hakee tehoja tasaisesti kaikilta kentällisiltä!

Kuten  haastattelussa todetaan, niin nyt on tavoite pelata ehjät pelit!

Arkadian hallin myöhästyminen on vaikuttanut joukkueen valmistautumiseen pitkin kautta, salivuoroja on peruuntunut ja runsaat loukkaantumiset eivät ole helpottaneet valmennuksen tilannetta rakentaa joukkueen peliä valmiiksi. Niinpä lähes kaikissa otteluissa on ollut hyvien jaksojen ohella niitä heikompia jaksoja myös. Toisaalta tulokset ovat olleet joukkueen tavoitteiden mukaiset ja odotukset tulevalle viikonlopulle ovat korkealla. Joukkueen vahvuuksia on ollut kaikkien kentällisten tasainen suorittaminen ja siihen uskotaan Pro:ssa tälläkin kertaa.

Askola on tuttu paikka etenkin osalle Pron joukkuetta

Nyt Askolassa pelattava turnaus on etenkin osalle Pron joukkuetta todella tuttu jo useiden vuosien takaa ja antaa ehkän pienen kotiedun, mikä näkyy toivottavasti myös kannustuksessa. Myös lyhyt matka peleihin on etu ja ainakaan matkaväsymyksen piikkiin ei tällä kertaa voida kätkeytyä. Iltapäivän vastustajista TPS on mielenkiintoinen ryhmä Turusta ja ottelusta on varmasti tulossa tiukka ja vähämaalinen. Emilia Kurpan johdattama TPS kasvaa koko ajan sarjan edetessä ja joukkue taistelee tiukasti paikasta kahdeksan joukkoon runkosarjassa. Päivän toinen vastustaja Steelers on kaikista joukkueista se tutuin ja tiedossa on jälleen taistelupeli, jossa pienet marginaalit ratkaisevat voittajan. Sarjan avausottelussa Pro oli niukasti vahvempi, mutta Steelers on myös parantanut peliään koko ajan sarjan edetessä.

Kuva SB-Pro. Mimosa Kauno pelaa Askolassa lähes kotikentällään

Päivän otteluiden ”herkkupalana” PSS – SBS Wirmo

Päivä sisältää monta mielenkiintoista ottelua, mutta ehkä se ensimmäinen peli PSS:n ja Wirmon välillä on se mielenkiintoisin. Wirmo aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta joukkue on koko ajan parantanut peliään ja kotiturnaus Mynämäellä oli ”Wirmottarilta” jo vakuuttavaa peliä. Vakuuttavasti pelanneen PSS:n kanssa on siis odotettavissa vauhdikas ja hyvätasoinen peli. Toisessa ottelussana Wirmo kohtaa Northern Starsin ja tässä Mynämäen tytöillä on taatusti paljon hampaankolossa kauden avauskierrokselta, toisaalta NS on pelannut erittäin tasaisesti ja hyvin koko kauden.

OLS ja Classic todella tärkeässä kohtaamisessa

OLS ja Classic taistelevat kumpikin viimeisistä jatkopaikoista ja ottelu on todella tärkeä molemmille, mikäli Classic voittaisi, niin piste-ero olisi jo neljä pistettä, ei liikaa, mutta kuitenkin jo merkittävä. Toisessa ottelussaan OLS kohtaa Eräviikingit ja tästä pelistä emme usko pisteitä Ouluun matkaavan. ErVi on myös parantanut selvästi kauden ensimmäisitä peleistä ja joukkueen ”nuorisokentällinen” on ollut todella pirteä ilmestys. Classic ja TPS pelaavat todella tasaisen pelin, josta voittajaa on mahdoton ennakoida, helppoa todeta pelin olevan jälleen äärimmäisen tärkeä molemmille joukkueille.

Steelers ja Northern Stars järjestävät jälleen jännitysnäytelmän

Steelers ja NS tulevat jälleen pelaamaan ns. yhden maalin ottelun, jossa voittaja ratkaistaan vasta viimeisessä erässä, olisiko siis tasapelin vuoro kuitenkin tällä kertaa? O2 Jyväskylästä joutuu tällä kertaa liian tiukkaan kyytiin, joukkue parantaa pelejään, mutta EräViikingit ja PSS ovat niin kovia vastustajia, että pistetili ei aukene tällä kertaa. Toivotaan joukkueelta hyviä ehjiä suorituksia, joka auttaa tulevilla kierroksilla.

Kuva SB-Pro. Neea Mustolalle myös Askola Areena on tuttuakin tutumpi pelipaikka

SB-Pron C-tytöt toivottavat kaikille joukkueille hyviä lauantain pelejä ja näytetään jälleen kaikille katsojille, kuinka C-tyttöjen SM-sarjaa pelataan hyvässä hengessä ja taitavien joukkueiden pistäessä ”kaikki peliin”. Pron pelit alkavat klo 16.15 ja klo 18.25.

close-icon

13.11.2017

C-tyttöjen SM-sarjakierros Mynämäellä

12.11. Mynämäki, HaNi-halli

Pro läksi hakemaan kauden parhaita pelejä, mutta kokonaiseen otteluun sitä ei vielä saatu tehdyksi, kuitenkin oikeita ”elementtejä” alkaa rakennuksen ympäriltä jo löytyä.

⇒ Sairaslistan lyheneminen antaa mahdollisuuksia kokeilla eri peleissä eri koostumuksia!

⇒ Porvoota vastaan aktiivinen peli ottelun alussa rikkoi myös vastustajan pelin rakentamista!

⇒ Joukkue jatkaa oman tavoitteen mukaisessa pistevauhdissa!

Kuva SB-Pro, Etualalla Jessica Luomakoski, taustalla Elli Mäenpää

Isänpäivä käyntiin bussimatkalla ja ”juhlalounaalla”, lukuisista vinkeistä huolimatta onnittelut jäivät vähiin, toki isät saivat asettua ruokajonon keulilla, kiitos siitä!

Runsaan lounaan jälkeen saavuimme Mynämäen hienolle HaNi-hallille hyvissä ajoin ja valmistautuminen päivän ensimmäiseen otteluun sujui hyvin. Joukkue läksi peliin täydellä kolmella kentällisellä ja otti myös pelin haltuunsa vakuuttavasti. Ensimmäinen erä Jyväskylän O2:sta vastaan oli selkeää pelin hallintaa, mutta ottelun tempo oli hyvin maltillinen, mikä ei ehkä ollut Pron tavoite pelin suhteen. Jessica Luomakoski, Minka Kosonen ja Erika Hakulinen vuorollaan onnistuivat maalinteossa ja tulos 3-0 kuvastaa vähintään ensimmäisen erän kulkua, pienellä huolellisuudella viimeistelyssä tilanne olisi voinut olla enemmänkin.

Toisen erän alkuun O2 sai pienen lahjan vielä nukuksissa olleelta Pro-ryhmältä, mutta tämän jälkeen erässä onnistuivat vielä Minka toistamiseen ja Menna Rissanen. Erän torjunnat Pro 0 ja O2 8 kuvaavat hyvin erän tapahtumia, mutta toisaalta Pron peli ei ollut enää ensimmäisen erän tasolla. Jotenkin pelistä näkyi, että nyt haetaan niitä pisteitä enemmän yksilöinä, kuin joukkueena, mikä ei palloilulajeissa ole se tuloksellisin tapa pelata.

Kolmas erä ei miellyttänyt valmentajien silmiä

Kolmas erä oli ehkä sitten kauden heikointa peliä Prolta yksinyrittämisen nostaessa edelleen päätään. Kaikki kunnia vastustajalle, joka käytti armottomasti paikkansa hyväkseen, Saimi Hyvärisen (O2) kaksi maalia oli hieno suoritus ja Jasmin Eerikäinen-Bulzan torjui O2:n maalilla luotettavasti koko pelin. Viimeinen erä Jyväskylän suuntaan 3-1, Ida Lindhin tehdessä erän Pro-maalin.

Pelistä jäi käteen ne kaksi pistettä tärkeimpänä, mutta peliesitys oli ajoittain huolimatonta ja yksityisyritteliäisyys korostui mitä pidemmälle peli eteni. O2 nostaa hiljalleen pelin tasoaan ja jo nyt joukkueesta löytyy hyviä ja vahvoja yksilöitä.

Tauon jälkeen peli tällä hetkellä sarjan ykköstä Porvoota vastaan

PSS on tällä hetkellä sarjan joukkueista se tasaisin, kaikkien kolmen kentällisen pystyessä pelaamaan hyvin sekä puolustus- että hyäkkäyssuuntaan. Joukkueen peli kestää myös ”kasassa” läpi ottelun parhaiten ja tämän Pro koki myös omassa ottelussaan. Ensimmäinen erä Prolta erittäin hyvä ja aktiivinen tarkka pelaaminen aiheutti PSS:lle myös omat ongelmansa. Torjunnat Pro 6, PSS 4 kertovat tasaisesta pelistä, kummallakin omat maalipaikkansa ja 0-0 erän jälkeen oli hyvin oikeudenmukainen tulos.

Toisessa erässä Porvoo sai lahjan, joka olisi pitänyt antaa aamulla bussissa isille

Ottelun toinen erä jatkui ensimmäisen erän kaltaisena, Porvoon hienokseltaan hallitessa, mutta Prolla ei ollut varsinaista hätää. Kuitenkin Prolle sattui yksi virhe ja se maksoi maalin verran vaarattomassa tilanteessa. Erän viime hetkillä hyvin pelannut Neea Mustola kilautti vielä ylärimaan ja kaksi senttiä alemmaksi olisi jo riittänyt tasoittamaan pelin, mutta sunnuntaina ei pallo pomppinut Prolle.

Kuva SB-Pro, Neea Mustola sairaslomansa jälkeen pirteällä pelipäällä

Kolmas erä unohdetaan ja deletoidaan muistista

Kolmanteen erään lähdettiin hakemaan tasoitusta, mutta sitten se kuuluisa ”rouva fortuna” iski jälleen, vaarattomassa tilanteessa puolustajan syöttö läksi rakettina korkealle ilmaan ja pomppi joko suoraan omaan maaliin tai sitten vastustaja onnistui koskettamaan vielä palloa, näitä maaleja tuskin kukaan jatkossa enää näkee, mutta nyt se tuli huonoon paikkaan. Tämän jälkeen oli Pron pakko avata peliä ja lopputulos oli kosmettiikkaa, taisi tällä kertaa se kuuluisa selkäranka myös hiukan murtua epäonnesta. Onnittelut PSS:lle, joka ehdottomasti ansaitsi voittonsa, toisaalta olisi Pron kannalta ollut mielenkiintoista nähdä, miten peli olisi edennyt ilman tuota pomppua. Urheilu on kuitenkin juuri tätä, toisen onni on toisen epäonni ja nämä pitää unohtaa, pitää myös osata ansaita se onni. Kuitenkin kaksi erää ehkä kauden parasta Pron peliä!

Kotijoukkue Wirmo vakuutti päivän peleissä

Muista otteluista on tietysti nostettava esiin Wirmo, joka murskasi vastustajansa luvuin 21-1! Joukkueen peli paranee koko ajan ja jokainen piste, minkä Wirmo menettää jatkossa sarjan aikana tulee olemaan vastustajalle suuren työn takana. ErVi otti myös kaksi hallittua voittoa ja erityisesti nousu Northern Starsia vastaan kahden maalin takaa oli merkki joukkueen vaarallisuudesta. NS ja Steelers ottivat pisteet Oululta, joka oli edellisiin sarjapeleihin nähden hiukan alavireinen ja tippui sarjassa nyt sijalle 9. TPS sai ensimmäiset sarjapisteensä tyylipuhtaalla 8-0 voitolla Jyväskylästä ja nyt näyttääkin, että OLS ja TPS tulevat taistelemaan siitä viimeisestä play off-paikasta.

 Hienosti järjestetty SM-turnaus jälleen kerran ja taistelu sarjapisteistä jatkuu joulukuun alussa Askolassa PSS:n kotiturnauksella. Pro harjoittelee viikolla Vantaan vieraana Energia Areenalla ja loppuviikolla kotiturnaus B:n kilpasarjassa.

close-icon

08.11.2017

C-tytöt SM-sarjaennakko Mynämäki 12.11

C-tyttöjen SM-sarjakausi jatkuu Isänpäivän merkeissä sunnuntaina Mynämäellä. Pro lähtee peleihin sarjassa 4.sijalta tasapistein EräViikinkien kanssa.

⇒Pro lähtee peleihin tavoitteena parantaa omaa peliään!

⇒ Vastassa joukkueet sarjataulukon molemmista päistä!

⇒  Pehmeät kädet ovat päivän teema!

Kuva SB-Pro C-tytöt, Keravan keskiviikon vierailulta ja taustalta löytyy myös Sara Kettunen pitkästä aikaa!

SM-sarja on alkanut osin ennakkokaavailuiden mukaan, mutta myös yllätyksillä

SM-sarja on lähtenyt käyntiin muutamalla yllätyksellä, mikä on lisännyt sarjan mielenkiintoa. Suurin yllätys on ollut tietysti Wirmon kompurointi Espoossa, joka toisaalta osoitti sen, että parhaimpana päivänä kuka tahansa voi voittaa lähes minkä tahansa joukkueen sarjassa. Iittalan kierroksella Mynämäen ryhmä sai jo koneensa liikkeelle ja Pietilän sisarusten taito on sarjassa parasta luokkaa, mutta joukkue joutui tekemään kummassakin ottelussa täyden päivätyön.

PSS on ollut odotetun vahva ja onnistunut erinomaisesti avausotteluissaan, joukkueen vahvuus on hyvän valmennuksen lisäksi tasaisen taitava ryhmä. Northern Stars on ollut varmasti suurin positiivinen yllättäjä ja erinomaisen maalivahtipelin vauhdittamana joukkue taistelee jatkossakin sarjan kärkiviisikossa. EräViikingit on ehdottomasti vahva ryhmä, mutta ei vielä tällä hetkellä ainakaan sarjan suurin ennakkosuosikki, kauden aikana voimasuhteet voivat kuitenkin muuttua paljon joukkueiden kehittäessä omaa peliään. Pron pistemäärä on suunnitelmien mukainen, mutta pelintaso vaihtelee vielä aivan liikaa pelin sisälläkin ja kolmessa ottelussa joukkue on menettänyt selvän johtoaseman viimeisessä erässä. Toisaalta SB-Pro on kärsinyt myös paljon loukkaantumisista ja muista poissaoloista ja peli kehittyy vielä huomattavasti kauden aikana.

Steelers on myös aloittanut kauden ehkä hiukan alle ennakko-odotusten, mutta potentiaalia nousta kärkiviisikkoon löytyy varmasti. OLS ja TPS näyttäisivät tässä vaiheessa kautta muodostavan seuraavan ryhmän, mutta tasoerot kärkeen ovat niin pienet, että mikään yllätys ei ole näiden joukkueiden voitot sarjataulukossa ylempiä vastaan pelatessa. Classic ja O2-Jyväskylä ovat sarjan kaksi nuorinta joukkuetta, mutta ovat osoittaneet molemmat jo vaarallisuutensa. Kummallakin joukkueella valmennus on hyvää luokkaa ja pelaajat urheilullisia sekä hyvällä asenteella varustettuja. Kummatkin joukkueet kärkkyvät lähinnä sijoja 7-8 kaiken onnistuessa täydellisesti.

SB-Pron pelit alkoivat tällä viikolla jo keskiviikkona harjoituspelillä Keravalla

Pro viimeisteli viikonlopun peleihin keskiviikkona harjoituspelillä Keravalla, jossa valmennus  jatkoi jo B-tyttöjen peleissä alkaneita kokeiluja. Vaikka kevään ja syksyn aikana joukkue onkin pelannut jo runsaasti otteluita, niin tuskin kertaakaan olemme olleet mukana täydellä ryhmällä. Pelaajia on kokeiltu eri pelipaikoilla ja haettu joukkueelle näin toimivinta kokoonpanoa. Joukkueen sisällä onkin vahva usko siihen, että peli tulee kaiken aikaan kehittymään, mikä on tietysti tilanne kaikilla muillakin joukkueilla. Ja ne pehmeät kädet löytyivät kuitenkin, vaikka haastatteluryhmä sitä hiukan epäili, hattutemppu Minkalle Keravalla!

Isänpäivä aloitetaan bussimatkalla kohti Mynämäkeä jo aikaisin aamusta

Pron ensimmäinen vastustaja on joukkueelle vielä kovin tuntematon o2-Jyväskylästä. Nuoren 02-joukkueen ensimmäinen sarjakierros Espoossa taisi mennä vielä hiukan totutellen SM-sarjan pelitempoon ja tuloksena selkeät tappiot vahvoille joukkueille. Toisella sarjakierroksella Northern Stars oli vielä selvästi vahvempi, mutta peli Classicia vastaan oli jo tiukka, eikä tasoituskaan ollut kaukana viimeisen kahden minuutin aikana. Suurin virhe Prolla olisi lähteä tähän otteluun hakemaan helppoa voittoa, jota ei todellakaan ole luvassa. SB-Pron pitää olla ottelussa aktiivinen ja ottaa peli myös hallintaan pallollisena, samalla on muistettava, että paras lopputulos tulee joukkueen yhtenäisellä pelaamisella. Pallo ja pelaajat siis liikkeelle ja oman pään puolustaminen hoidettava tarkasti.

Toisena vastustajana paikallispelin henkeen PSS Porvoosta

Mikäli joku on vielä aamulla kuvitellut itsestään liikoja, niin toiseksi vastustajaksi asettuu PSS sarjan kärkijoukkueena, jolla peli on ollut parhaiten organisoitua ainakin vielä alkukaudesta. Tähän otteluun ei tarvitse joukkuetta ladata, vaan se lataus syntyy itsestään tuttuja tyttöjä vastaan pelatessa osin ”Suomi-Ruotsi” hengessä. Jokainen päättäköön itse kumpi on Suomi ja kumpi Ruotsi? Tässä ottelussa oman pään pelaamisen merkitys vain korostuu ja toisaalta hyökkäyspäässä on paikat hyödynnettävä huolellisesti. Odotettavissa on vauhdikas peli hyvässä hengessä ja näitä kohtaamisia on lisää tulossa vielä kauden aikana.

Päivän muut ottelut

Isänpäivän muissa otteluissa kotijoukkue Wirmo kohtaa innokkaan kotiyleisön edessä TPS:n ja Classicin ja vie näistä isien iloksi pisteet kotiinsa. Steelers saa vastaansa ensin OLS:n, mikä on yksi päivän mielenkiintoisimmista peleistä. Hämeenlinnan C-tytöt ovat avanneet sarjan hiukan alavireisesti ja OLS toisaalta parantaa peliään koko ajan, odotettavissa tiukka ottelu, joka saattaa ratketa maalivahtipeliin, kummalla lienee se parempi päivä sunnuntaina. Toisessa ottelussaan vastus ei helpotu, nyt ErVi tuoreemmin jaloin ja tässä ennustus kääntyy niukasti ”viikingittärien” eduksi, mutta Steelers ei varmasti ole samaa mieltä asiasta.

EräViikingit mittaavat vuorostaan Northern Starsin alkukauden tason, onko kyseessä ollut tähdenlento vai jatkuuko voittovire?

Northern Stars on aloittanut kauden hienosti ja on sarjassa toisena. EräViikingit onkin nyt erinomainen mittari ja ottelusta on luvassa yksi päivän tasaisemmista. Jo tätä ennen NS saa vastaansa OLS:n, joka on myös kovan paikan edessä, tuloksena voi olla pitkä kotimatka nolla sarjapistettä mukanaan päivän peleistä tai lyhyt kotimatka kahden voiton jälkeen. PSS pelaa ennen Pro-peliä Classicia vastaan ja tästä ei uskalla ennustaa muuta kuin voittoa Porvooseen, vuoden päästä Classic haastaa jo PSS:n vahvasti C-tyttöjen SM-sarjassa. Kierroksen alussa on vielä pisteissä nollilla TPS ja O2, mutta ei enää sunnuntain jälkeen, keskinäisen pelin jälkeen toisella on kaksi pistettä tai kummallakin yksi piste. Ennustetaan, että peli ratkeaa kolmannessa erässä ja kahden maalin voitto suuntaan tai toiseen syntyy tyhjään maaliin.

Kuva SB-Pro, Nuppu Tikkakoski ”nollapeli” Keravalla!

Hyvää C-tyttöjen SM-Salibandyä luvassa siis sunnuntaina Mynämäen upeassa HaNi-hallissa ja Pron tytöt tulevat tekemään parhaansa. Loistavaa viikonloppua kaikille joukkueille!

 

close-icon

21.10.2017

C-tyttöjen SM-sarjaraportti

Pron C-tytöille Iittalasta tuloksena voitto ja tappio

⇒ Kapteenin ennustuksen mukaisesti Oulusta otettiin revanssi!

⇒ Lähtökohdat päivän toiseen peliin olivat huonot ja lähes yhdeksän tunnin tauko näkyi pelin   

alussa

⇒ Kova taistelu Wirmoa vastaan ei tällä kertaa riittänyt!

Kuva SB-Pro. Ida Lindh 1+1 päivän ensimmäisessä pelissä

Kierros avattiin ottelulla voitolla kapteenin ennustuksen mukaisesti

Päivän avauspelissä vastaan asettui OLS, jolle Pro hävisi Kontiolahdella ja nyt oli suunnitteilla maksaa takaisin korkojen kera. Ensimmäinen erä olikin selvästi Pron erä, mutta useastakaan hyvästä paikasta ei maaleja syntynyt. Toisessa erässä kenttätapahtumat tasoittuivat, mutta nyt Pro iski Menna Rissasen toimesta ja syöttäjänä kunnostautui Riikka Jouppila. Toinen maali oli vuoden erikoisin toistaiseksi, maalinedustaistelua ja Ida Lindh osuu viimeiseksi Pron pelaajista palloon, joka kaaressa tippuu maalin katolle takarautaan, sieltä pomppuna maalille ja jostakin pallo kaivautui vielä maaliin, kaikki kuitenkin lasketaan.

Kolmannen erän alkuun OLS kaventaa, jonka jälkeen Ada Riiali iskee suoraan Idan poikittaissyötöstä luvuiksi 3-1. Ottelun lopussa Oulu ottaa maalivahdin pois ja voitetun päätytaistelun jälkeen pallo ajautuu Riikalle, joka osuu tyhjään maaliin ja moni uskoi pelin olevan ohitse. Näin ei kuitenkaan ajateltu OLS:n leirissä ja kaksi kertaa pallo vielä Pron verkkoon Oulun pelatessa ilman maalivahtia. Viimeiset 30 sekuntia olivat kuitenkin SB-Pron hallinnassa ja kaksi pistettä lisää sarjataulukkoon. Oululle se kuvitteellinen ”hatunnosto” loppuun asti taistelusta!

Loppuviikosta kokoonpanosta tippuivat vielä Jessica Luomakoski ja Neea Mustola, joten lähtökohdat vaikeutuivat ennen pelejä. Pelin aikana sairaslomalta palannut Annukka Lönnrot joutui jättämään vielä leikin kesken ja myös Menna oli osan pelistä pois. Taisteluvoitto ja näitä tarvitaan tässä vaiheessa.

Toisen pelin alkuun 9 tuntia!

Kuten pieni epäilys oli, niin pitkä tauko ei voinut olla näkymättä pelissä erittäin taitavaa Wirmon joukkuetta vastaan. Wirmo latoi ensimmäiseen erään kaksi maalia ja toisen erän alkuun vielä yhden lisää, tehtyjä osumia kaikki. Toisaalta myös Prolle oli omat paikkansa, mutta liian usein se pallo ei ”pomppinut” meille tai sitten se oikeasti pomppi. Toisessa erässä Pro alkoi saada paremmin ja paremmin peliä haltuunsa. Molemmille joukkueille hyviä mahdollisuuksia tehdä maaleja, mutta kolmanteen erään Wirmon 3-0 johdosta.

Kolmannessa erässä peli jatkui tasaisena, edelleen Pro useasti oli niin lähellä ja toisaalta niin kaukana, hyvätkin tilanteet päättyivät ohilaukaukseen tai viime hetken pallonmenetykseen. Reilu viisi minuuttia ennen pelin loppua Wirmon istuessa jäähyllä sai Pro ansaitun onnistumisen Mennan kaventaessa luvuiksi 1-3. Tämän jälkeenkin oli vielä kolme hyvää tilannetta kaventaa 2-3:een, mutta ei tällä kertaa ja ottelun viimeisellä minuutilla Wirmo sai laittaa pallon tyhjään maaliin.

Ansaittu voitto Wirmolle, mutta Prolta etenkin ottelun toinen puolisko oli hyvä ja osoitti kaiken olevan mahdollista tulevissa otteluissa. Erinomaista taistelua koko joukkueelta ja jokainen voi olla ylpeä siitä, että tultiin takaisin peliin vaikean alun jälkeen. Nostetaan pelistä vielä esiin Maria Viitalan hienoa torjuntatyöskentely, samoin kuin tietysti vastaavasti myös Wirmon maalivahdin luotettava pelaaminen omalla maalillaan.

Päivän muissa peleissä odotettuja tuloksia

Päivä ei tuonut suuria yllätyksiä tuloksien merkeissä. Porvoo jatkoi vahvoja pelejään ja on nyt yksin sarjajohdossa. Northern Stars hoiti varmasti etukäteen hiukan kevyemmät vastustajansa. Eräviikingit olivat tiukoilla TPS:n kanssa, mutta lopussa saivat tehtyä voittomaalin, Wirmo oli heidän keskinäisessä ottelussa vahvempi ja ansaitsi voiton tällä kertaa.  O2-Jyväskylä jäi vielä nollille sarjapisteissä, mutta oli äärimmäisen lähellä tasoittaa pelin Classicia vastaan pelin viimeisellä minuutilla. Järjestävä seura Steelers lisäsi pistetiliään Classicin kustannuksella, mutta jäi aseettomaksi Porvoota vastaan. Neljän pelatun pelin jälkeen ovat pääkaupunkiseudun joukkueet ottaneet sarjassa neljä ensimmäistä sijaa, mutta Wirmo otti uuden suunnan nyt sarjassa.

SB-Pro on tavoitevauhdissaan ja voidaan olla tyytyväisiä alkukauteen

SB-Pron osalta kausi on alkanut lukuisista loukkaantumisista ja sairasteluista huolimatta positiivisesti. Joukkueella oli ennen ottelua Wirmoa vastaan jo 12 ottelun putki ilman tappiota (B-pelit laskettu mukaan). Kuitenkin tappiopelissä nyt ilme oli hyvä ja peli selvästi kehittyi aamun esityksestä. Ensi viikonloppuna jatketaan B:n aluesarjassa, jossa haetaan varmistusta pääsystä kilpasarjaan ja tämän jälkeen alkaa valmistautuminen Mynämäellä pelattavaan sarjakierrokseen, jossa vastassa O2-Jyväskylästä ja aina rakas paikallisvastustaja PSS Porvoosta.

Joukkue kuvassa aiemmin syksyllä Iittalan upeassa hallissa

Kiitos tytöille ja valmennukselle hienosta alkukaudesta sekä hyvistä peleistä Iittalassa. Kiitos myös Steelersille hyvin organisoidusta sarjakierroksesta, jossa kaikki toimi jälleen erinomaisesti!

 

close-icon

18.10.2017

C-tyttöjen Sm-Sarja jatkuu 21.10 lauantaina Hämeenlinnassa

 SB-Pron C-tyttöjen kotiturnaus jouduttiin siirtämään Hämeenlinnaan ja tämä lisää vaikeuskerrointa lauantain peleihin merkittävästi. Toivottavasti joukkue saa vastoinkäymisistä itselleen lisää virtaa ja kääntää pettymyksen voitoksi itselleen.

Loukkaantuneita ja pitkä-aikaissairaita palaa kehiin, kääntyykö tämä Pron eduksi?

OLS otti voiton Prosta Kontiolahdella, onko nyt kalavelkojen maksun aika?

Elokuussa menetettiin 2-1 johto Wirmolle viimeisellä kahdella minuutilla ja tulevana lauantaina pitkä päivä joukkueella jo takana, miten onnistuu latautuminen illan myöhäispeliin?

Sarjatilanne kahden pelatun ottelun jälkeen on mielenkiintoinen ja Pron aloitus oli myös vahva

 

Viikonlopun kierroksella luvassa todella mielenkiintoisia pelejä

Mikäli halutaan nostaa esiin Iittalaan siirretyn kierroksen otteluista muutama, niin SB-Pron pelien lisäksi voidaan valita päivän toinen ottelu Steelersin ja PSS:n välillä. PSS aloitti kauden vahvasti ja toisaalta Steelersin saavuttama yksi piste oli ehkä ennakko-odotuksiin nähden alakanttiin, kotijoukkue Hämeenlinnasta tuleekin tähän peliin varmasti todella nälkäisenä. Wirmo yhtenä ennakkosuosikeista aloitti myös kautensa vaisusti ja kahden tappion jälkeen vastus ei ainakaan helpotu, ottelu EräViikinkejä vastaan tulee olemaan tiukka taisto kahden ikäryhmän huippujoukkueen välillä. Mielenkiintoista on myös nähdä, kuinka TPS ja O2 jkl ovat saaneet kehitettyään peliään kolmen viikon aikana uusina SM-sarjajoukkueina.

Prolle pelien siirto Hämeenlinnaan oli suuri pettymys

Kiitos Steelersin organisaatiolle siitä, että ottivat huolehtiakseen SM-sarjakierroksen ja samassa yhteydessä on todettava, että kotiturnauksen menetys Arkadian rakennusongelmien vuoksi oli ja on joukkueelle suuri pettymys. Tätä kotiturnausta oli valmisteltu jo pitkään ja tavoitteena oli tehdä ikimuistoinen tapahtuma tästä kaikille ja etenkin omalle SB-Pron  ryhmälle. Nyt lähdemme siis vieraspeleihin ja päivän ohjelma on vielä täysin meitä vastaan, aamun ensimmäinen ja illan viimeinen ottelu, pelien välissä aikaa noin 10h! Joukkueella ja pelaajilla onkin paljon mietittävää, kuinka tämä väli käytetään.

Iittalan päivä alkaa ottelulla SB-Pro vastaan OLS

Ensimmäisessä pelissä kohtaamme OLS:n Oulusta, jolle hävisimme Kontiolahdella 2-4 pelin hallinnan jälkeen. Tappio kertoo vahvasta vastustajasta, joka ensimmäisellä sarjakierroksella hallitsi pelin alkua ErViä vastaan ja sai ensimmäisten minuuttien aikana luoduksi lukuisia maalintekotilanteita, kokeneempi joukkue kuitenkin käänsi sitten pelin edukseen. OLS:n joukkueesta nostetaan esiin Veera Moilanen, joka on vahva ja teknisesti taitava pelaaja, tulee jälleen antamaan kovan haasteen puolustuksellemme. Kontiolahdella OLS puolusti erittäin kurinalaisesti, mutta K3 Arenalla ihan samaa tarkkuutta joukkueen puolustumisessa ei löytynyt.

Päivä päättyy klo 19.30 otteluun SBS Wirmoa vastaan

Mynämäeltä saapuva Wirmo on edelleen kahdesta tappiostaan huolimatta yksi sarjan suosikeista. Joukkueen ”johtotähtinä” ovat Olivia ja Emilia Pietilä, jotka kuuluvat ehdottomasti ikäluokkansa ykköspelaajiin. Heitä hyvin täydentävät Eerika Koski ja Ronja Niemi, mutta vaikka kyseessä on hyvä joukkue, niin ehkä tasaisuus ei ole kuitenkaan Wirmon vahvuus. Turussa pelasimme pitkään vahvasti Wirmon kanssa ja johdimme peliä vielä kaksi minuuttia ennen loppua 2-1, mutta meidän osin kokemattomuus ja Wirmon kokeneet tähdet käänsivät pelin ottelun lopussa. Oletettavaa on, että tästäkin pelistä on tulossa tasainen kamppailu, eivätkä sarjan suosikit tule saamaan pisteitä helposti.

SB-Pro saa ainakin osan pelaajista takaisin sairasosastolta 

Ennakkoa kirjoittaessa ei ole vielä tarkkaa tietoa, ketkä kaikki saadaan takaisin peleihin mukaan, 15.10 joukkueen pelaajista 9 oli pois eri syiden vuoksi, mutta osa lähinnä varotoimenpiteinä. Tämän viikon harjoituksissa katsotaan pelaajien pelikuntoa tarkemmin ja toivotaan, että lauantaina Hämeenlinnaan ja Iittalaan matkaa todella nälkäinen ja taistelutahtoinen Pro. Joukkueen suuri vahvuus onkin ollut syksyn peleissä, että kun joku tippuu pois kokoonpanosta, niin toinen nousee heti suurempaan rooliin ja maalintekijöitä on nyt löytynyt todella laajalta rintamalta.

Me laitoimme tavoitteeksi saada jokaiselta kierrokselta kaksi sarjapistettä, jotka riittävät koko joukkueen ennen kautta asettamaan tavoitteeseen. Voitot ovat hyvä lisämauste, mutta ehkä tärkeintä kuitenkin on, että peli kehittyisi koko ajan. Onnistunut kauden aloitus helpotti varmasti koko joukkuetta henkisesti paljon ja tunnelmat joukkueen sisällä ovatkin hyvät. Loukkaatumisille ja sairastumisille ei voida mitään, psotiivisena puolena niissä on se, että uusia ratkaisijoita tulee esiin koko ajan”     – SB-Pro C-tyttöjen joukkueenjohtajat

Kuva SB-Pro. Annukka Lönnrot palaa pitkän loukkaantumisen jälkeen harjoituksiin tällä viikolla ja ehkä myös viikonlopun peleihin?

Suomen parasta C-tyttöjen salibandyä luvassa Iittalassa Hämeenlinnassa lauantaina 21.10 klo 09.45 alkaen ja SB-Pro on suurella sydämmellä mukana peleissä. Lauantaina pelataan Tampereella KooVeen ja SB-pron välinen naisten Liigaottelu ja tämän jälkeen ehtii hyvin vielä seuraamaan Iittalaan C-tyttöjen toista peliä!

close-icon

30.09.2017

C-tytöillä vahva SM-sarja-avaus

K3 Sport Arena Espoo 30.09

SB-Pron C-tytöt avasivat kauden kahdella niukalla voitolla Espoossa!

Kauden avaukseen lähdettiin kaksijakoisella tunnelmalla. Toisaalta alla hieno turnaus Hämeenlinnassa, toisaalta lukumäärältään pienehkö ryhmä kärsi jälleen runsaista poissaoloista, tiedossa siis runsaasti vastuuta kaikille mukana olleille. Vielä ennen päivän ensimmäistä peliä Minka Kososen nilkkavaiva ilmoitti olemassa olostaan ja myös huoltajien poissaollessa sai Naisten päävalmentaja Matti Kaipio kunnian sitoa nilkkaa pelikuntoon (kiitos avusta). Viime kaudella avasimme sarjan myös Steelersin vahvaa joukkuetta vastaan ja silloin tappiolla, joten nyt oli mielessä ”kalavelkojen” maksu ja edelliset pelit viimeisten viikkojen aikana ovat menneet Pron eduksi (3 voittoa, 1 tasapeli ja 1 häviö).

Ensimmäinen erä oli lievää Steelersin hallintaa ja pari heikkoa porrastamista puolustuksessa antoi Hämeenlinnan ryhmälle myös muutaman maalipaikan. Maria Viitalan hyvän maalivahtipelin vauhdittamana näistä kuitenkin selvittiin ja sitten iski Nea Mustola uransa ensimmäisen SM-sarjamaalin tarkalla laukauksella hyvän haaston jälkeen. Erä Prolle 1-0 ja toiseen erään saapuikin todella vahva punainen joukkue, joka oli läpi erän hallitseva ja maalipaikat kirjattiinkin nyt selvästi Prolle. Erän torjunnat Steelers 8 ja Pro 3 kertovat erän kulusta. Nealla vahva läpiajo, Ada Riiali laukoi ylärimaan vapaalyönnistä ja tämän lisäksi monta maukasta tilannetta. Erän jäähy Steelersille, mutta ylivoimassa jäi tällä kertaa ajatus hiukan keskeneräiseksi. Huomioitavaa vielä erästä, että Pro joutui pelaamaan lähes koko erän 9 kenttäpelaajalle Minkan jouduttua hakemaan lisää teippiä nilkkansa tueksi tällä kertaa Naisten 2. joukkueen valmentajan Santtu Turusen avustuksella.

Kolmanteen erään 1-0 johtoasemasta ja heti erän alkuun hyvä tiputus Henriikka Väistölle, joka jo kertaalleen kadotti pallon, mutta haki sen uudelleen ja tarkka laukaus takanurkkaan maalivahdin ollessa täydellisessä maskissa, myös uran ensimmäinen SM-sarjamaali. Erän ehkä puhuttanein tilanne oli taklaus, jossa ei tavoiteltu palloa ja selkään ajo oli kohtuullisen vaarallinen, tuomarien päätös hiukan yllättäen pitkä puhuttelu ja vapaalyönti, ehkä pienen itsetutkiskelun paikka muuten hyvältä tuomaritoiminnalta. Vaaralliset selkäänajot pitää ottaa pois jo sääntöjenkin mukaan ja pelaajien turvallisuus on kaikista tärkein asia, tuomarit määrittelevät näin pelin luonteen vihellyksillään. Pron peli kesti erinomaisesti kasassa ja koko erässä Marialle vain kaksi torjuntaa, sitten aivan erän loppuun pieni vaihtovirhe ja sisäänlyönnistä pääsi Steelers kaventamaan kolme sekuntia ennen loppua, tällä kertaa se oli lähinnä kosmetiikkaa. Ansaittu voitto Prolle ja ensimmäiset sarjapisteet kuitattuna ja myös ne kalavelat.

Hyvä ja vahva peli koko joukkueelta, taisi vastustajalla olla pieni henkinen rasite Hämeenlinnan pelin tappio   – joukkueen rahastovastaavan Ari Jouppilan kommentit pelin jälkeen

Kuvassa vasemmalta Ada Riiali, Milja Ronkainen ja Erika Hakulinen Prosta

TPS ensimmäistä kertaa vastustajaksi

Ennen toista peliä on tässä hyvä nostaa esiin jo ennalta vahvaksi tiedetyn PSS:n hyvä peli Wirmoa vastaan, tuloksena 5-3 voitto. Pelinä todennäköisesti päivän vauhdikkain ja kovatasoisin. Toiseen peliin vastustajaksi asettui meille osin vieras ryhmä TPS Turusta, jossa tuttuja vastustajia lähinnä muutama pelaaja Loistosta. Mitään ei oteta pois turkulaisilta, mutta pelinä tämä oli Prolle ensimmäistä heikompi, tämä oli helppoa huomata jo ensimmäisessä erässä, jossa vauhti oli kokonaan pois ajoittain. Tilanne 0-0 ensimmäisen erän ja myös toisen erän jälkeen, hyvät maalipaikat Prolle, mutta TPS:lle oli myös omat paikkansa, jotka Maria varmasti hoiti jälleen kerran.

Kolmanteen erään tehtiin pieniä kokoonpanomuutoksia ja erän alku oli raju, 25 sekuntiin kolme maalia, joista ensimmäinen ajassa 31.35, Erika Hakulisen syötöstä Jessica Luomakoski (myös uran ensimmäinen SM-sarjamaali) laukoi tarkasti takanurkkaan, heti perään Minkan hieno laukaus etuylänurkkaan Mimosa Kaunon syötöstä ja lopuksi Menna Rissanen upean hyökkäyksen jälkeen suoraan syötöstä, jonka Erika jälleen antoi. Tuliko tästä sitten hyvä olo vai iskikö väsymys, mutta niin vain TPS tuli väkisin otteluun mukaan ja 3-2 maalis syntyi kolme minuuttia ennen pelin loppua siirretyn rangaistuksen aikana. Tasoitusyritykset eivät tuottaneet kuitenkaan tulosta ja lopputulos SB-Prolle luvuin 3-2. Hieno taistelu pienellä materiaalilla ja nostetaan tässä esille koko joukkueen uhrautuva työ joukkueen eteen. Reetta Suontausta puolustuksessa teki valtavan työmäärän, kun kaksi erää pelattiin kolmella puolustajalla. Milja Ronkainen puolusti tunnollisesti jouduttuaan todella suureen rooliin, Nuppu Tikkakoski meidän loistavista maalivahdeista huilasi tänään, mutta oli hienosti mukana kannustamassa joukkuetta ja ottaa torjuntavastuun ensi viikolla B:n kilpasarjassa.

Ei ehkä niin vahva peli, kuin ensimmäinen, mutta hyvin pienellä ryhmällä joukkue jaksoi taistella, vaikka väysymys ehkä hiukan lopussa iskikin   – Harri Hakulinen katsomosta

Toisen voitto-ottelun jälkeen pelipalaveri Jukka Erosen johdolla

Arkadian kotiturnaus vaihtui vieraspeleihin Hämeenlinnaan

Kotiturnauksemme jouduimme valitettavasti luovuttamaan Hämeenlinnaan ja siellä jatketaan siis kolmen viikon päästä ja toivottavasti tällä kertaa hiukan runsaslukuisamman ryhmän kanssa, toisaalta näytimme jälleen kerran, että joukkue ei ole yhden tai kahden pelaajan varassa, mikä on myös meidän vahvuus. Neljä pistettä ja jaettu 1.sija PSS:n ja EräViikinkien kanssa, tästä on viime vuotta helpompi lähteä jatkamaan kautta, mutta toisaalta on myös hyvä muistaa, jatkossakaan ei yhtään ilmaista pistettä ole jaossa, pienimpäänkään asenneongelmaan ei ole varaa.

Onnittelut myös Liiganaisille, jotka avasivat komeasti pistetilinsä murskavoitolla tänään ja huomenna aloittavat myös Naisten 2. ja 3., sekä A-tytöt. Tsemppiä kaikille joukkueille C-tyttöjen taholta, joista muutama taitaa olla huomenna mukana auttamassa Naisten 3. joukkuetta.

close-icon

26.09.2017

Reetan ja Jessican tunnelmat C-tyttöjen SM-sarja-avauksen alla

Toimitus tavoitti C-tyttöjen SM-sarjaan valmistautuvasta joukkueesta #17 Reetta Suontaustan ja #69 Jessica Luomakosken – tsekkaa videolta tyttöjen tunnelmat ennen 30.9. sarja-avausta Espoossa!

 

close-icon

26.09.2017

C-tyttöjen SM-sarja käyntiin Espoossa lauantaina 30.9.

C-tyttöjen (2003-04 syntyneet) SM-sarja pyörähtää käyntiin lauantaina 30.9. uudistetulla K3 Sport Arenalla Espoossa.

Kaksinkertainen sarja – uusi mestari keväällä

Sarjassa pelataan yhdeksän sarjaturnausta, 10 ottelua kussakin turnauksessa ja keväällä kaksinkertaisen sarjan ja 90 ottelun jälkeen kuusi parasta joukkuetta selviää suoraan playoffeihin ja sijoille 7.-8. sijoittuvat karsivat kahdesta viimeisestä pudotuspelipaikasta aluesarjojen kahden kärkijoukkueen kanssa.

Ikäluokassa saadaan kauden päätteeksi joka tapauksessa uusi mestari, koska viime kauden voittaja Pirkkalan Pirkat ei ollut mukana edes karsinnoissa. Edellisen kauden 10 SM-sarjajoukkueesta kuusi selvisi sarjaan myös tänä vuonna, uusia joukkueita mukana siis on neljä.

Sarjan avauskierroksen otteluparit

Lauantain sarja-avauksessa kohtaavat Northern Stars (Espoo) ja Steelers (Hämeenlinna). Ennakkoon tasaväkisessä ottelussa vaaka ehkä hienoisesti hämeenlinnalaisten puolella, mutta espoolaisryhmä on syksyn aikana osoittanut varsin hyviä otteita sekin.

Toiseen otteluun asettuvat uusi SM-sarjajoukkue OLS (Oulu) ja viime kauden hopeajoukkue EräViikingit (Helsinki). OLS jatkaa oululaisten vahvaa panosta SM-sarjassa – viime kauden yksi ehdoton väriläiskä oli neljänneksi sijoittunut Rankat Ankat ja tällä kaudella myös OLS:n otteet ovat keväästä syksyn peleihin parantuneet merkittävästi. EräViikingit saa varmasti kunnon vastuksen – ennakkosuosikkina sitä ottelussa kuitenkin voitaneen pitää.

Päivän kolmas otatus onkin sitten SB-Pron SM-sarjakauden avausottelu – siinä sille vastaan tulee päivän toisen ottelunsa pelaava Steelers. Joukkueet ovat kauden aikana kohdanneet jo  viidesti ja tasaisia ovat väännöt olleet, niin varmasti nytkin.

Neljännessä ottelussa EräViikingit mittaa toisen sarjatulokkaan O2-Jyväskylän, joka selvitti tiensä SM-sarjaan jännittävien karsintavaiheiden jälkeen. Joukkueet kohtasivat myös karsinnoissa ja silloin kokeneempi helsinkiläisjoukkue oli vielä selkeästi parempi. Jyväskyläläisten  etuna on kuitenkin varmasti kyky pelata ainakin nämä avausottelunsa ilman paineita ja asennetta ei varmasti tule ryhmältä puuttumaan.

Viidentenä otteluna nähdään kolmannen uuden joukkueen Classicin (Tampere) ja OLS:n kohtaaminen. Viime vuoden sarjassa Tamperetta edusti KooVee, joka ei  tänä vuonna osallistunut karsintaan. Ottelusta voi ennakoida varsin tasaista – Classic pääsee siihen tuoreilla jaloilla, mutta toisaalta OLS on saanut karistettua karstat jo aiemmassa ErVi-pelissä.

Kuudennessa pelissä nähdään kaksi sarjan kärkikastiin ennakoitavaa ryhmää, kun SBS Wirmo (Mynämäki) ja PSS (Porvoo) kohtaavat toisensa. Wirmo puolustaa viime kauden pronssisijaa ja lähtee sarjaan varmasti mielessään kirkastaa mitalin väri tällä kaudella. Yksi kovimmista kantoina kaskessa on kuitenkin tasaisen vahva PSS ja on mielenkiintoista nähdä, miten tässä molempien joukkueiden sarja-avauksessa käy.

Seitsemäs ottelu tuo SB-Prolle vastaan sarjan neljännen uuden joukkueen viime kauteen verrattuna, kun turkulaisedustus vaihtui Loistosta TPS:aan. Keskinäisiä otteluita joukkueilla ei vielä ole, mutta molemmat karsivat SM-paikasta Kontiolahdella, joten TPS on nähty tositoimissa ja tiedetään hyväksi ryhmäksi.

Päivän päätteeksi pelataan vielä ottelut O2 Jyväskylä – PSS, TPS – Classic ja SBS Wirmo – Northern Stars.

Kauden aikana kohdattu kuusi SM-sarjajoukkuetta jo kaikkiaan 18 ottelussa

SB-Pron on pelannut muita SM-sarjassa pelaavia joukkueita vastaan tällä kaudella otteluita HJC-turnauksessa, Loisto Cupissa, omassa HoviRuoka-turnauksessa, Häme Cupissa, MAJOUKKUETIE-tapahtumissa, SM-karsinnassa sekä harjoitusotteluissa.

Ottelut ovat päättyneet seuraavasti:

Steelers (6-3, 1-1, 4-7, 7-2, 3-6 ja 8-1)
Classic (11-0, 2-3, 5-1 ja 2-0)
Northern Stars (4-5, 2-3, 2-0)
OLS (4-1, 6-0, 2-4)
PSS (5-5, lisäksi neljä ottelua päättynyt Pron voittoon, mutta niissä ei ole ollut Porvoolta SM-ryhmä)
SBS Wirmo (2-3)

EräViikinkejä, O2-Jyväskylää ja TPS:aa vastaan ei joukkue vielä ole pelannut.

Odotettavissa tasainen sarja – SB-Pro pelaa kaikki pelinsä vieraskentillä

Viime kauden C-tyttöjen (2002-03) sarja oli tasainen ja tänäkin vuonna on odotettavissa jännittäviä ja tiukkoja pelejä sekä paljon ristiinpelaamista. Varmoja voittoja – tai tappioita – ei ole tiedossa kenelläkään ja yllätyksiäkin tullaan varmasti näkemään.

SB-Prolle ikävä uutinen tällä viikolla oli uuden Arkadia-hallin valmistumisen viivästyminen vielä entisestään, joka tarkoitti luopumista omasta kotiturnauksesta. Näin seuraava sarjaturnaus 21.10. pelataankin Klaukkalan sijaan Iittala-hallissa Hämeenlinnassa ja SB-Pro on ainoa joukkue sarjassa, joka pelaa kaikki runkosarjan pelinsä vieraskentillä.

Reetan ja Jessican mietteet ennen avausotteluita

Katso videolta #17 Reetan ja #69 Jessican ajatukset sarja-avauksen alla.

 

close-icon

16.09.2017

C-tytöt HämeCupin voittoon!

Iittala 16.9 HämeCup

SB-PRON C-TYTÖT TURNAUSVOITTOON PUHTAALLA PELILLÄ

HämeCupin C-tyttöjen kilpasarjan voittajat, SB-Pro C-tytöt

Viikon harjoitukset vajailla ryhmillä eivät ehkä luvanneet paljoa pienen vammakierteen kanssa taistelevalta joukkueelta, mutta kuten toimitus ennakoi, niin taistelutahtoa joukkueesta löytyy, kuten edellisenkin viikonlopun aikana. SM-sarjaan valmistavat turnaukset ovat nyt ohitse ja seuraavan kahden viikon aikana parannellaan loukkaantumisia ja hiotaan yksityiskohtia tähtäimessä pelata syksyn parhaat pelit lokakuussa.

Turnaus alkuun SB Vantaan kohtaamisella

Oliko sitten aamu-unisuutta vai matkaväsymystä tai jopa molempia, niin päivän ensimmäisen pelin ensimmäinen erä oli joukkueelle vaikea. Omassa päässä tilastoitiin kokonaista 11 pallonmenestystä tai harhasyöttöä ja peli oli lähellä sitä syksyn heikointa. Toiseen erään lähdettiin tilanteesta 2-2, mutta nyt oli valmennus saanut unihiekat pois pelaajien silmistä ja toinen erä puhtaasti jo lukemin 4-0, joten 6-2 voitto taskussa kohti peliä mielenkiintoista Josbaa vastaan.

Kovasti viime vuodesta vahvistunut Josba oli myös meitä valmiimpi ja pienien virheiden ja vastustajan vahvan pelin myötä erätauolle lähdettiin tilanteessa 0-2 joensuulaisille. Toinen erä oli tälläkin meiltä kertaa vahva ja nyt voitto kotiin lukemin 4-2.

LoSB pelissä ratkaistiin finalistin paikka

Ennen alkusarjan viimeistä peliä tilanne oli sellainen, että yhden maalin häviö olisi rittänyt finaaliin ja neljän maalin tappiolla pelaisimme sijoista 5-6. Tilannetta ei helpottanut, että jo viime viikonloppuna nilkkansa loukannut Ada joutui huilaamaan pelin ja Minkan vihoitellut nilkka ei kestänyt pelaamista yrityksestä huolimatta. Lohjan tytöille annettiin johto, kuten aiemmissakin peleissä, mutta joukkue taisteli jälleen upeasti ja nousi 4-2 voittoon. Näin saimme hiukan huiliaikaa ja joukkueen huoltajalle haettiin lisää teippiä Iittalasta tavoitteena saada kaikki peliin, pelaajien omasta halusta, Annukkaa lukuun ottamatta. Tuijalle iso tunnustus, meillä huoltaja ei ollut työtön tässäkään turnauksessa ja hienosti pistit jälleen tyttöjä pelikuntoon.

Finaali oli tällä kertaa SB-Pron näytöstä

 

Etualalla Milja Ronkainen, keskellä Neea Mustola ja taustalla Menna Rissanen

Finaaliin saimme toivomamme alun, kasaan teipattu Minka iski ensimmäisessä vaihdossa 1-0 johdon, josta ilo jäi kuitenkin lyhyeksi Steelersin tasoittaessa. Tästä alkoi kuitenkin Pron yksipuolinen näytös ja ensimmäisen erän jälkeen tulostaululla olivat lukemat 5-1. Toinen erä jatkui edelleen ”punaisten” hallinnassa ja loppunumerot 8-1 eivät jätä selittelyille varaa. Tällä kertaa oli SB-Pron vuoro hakea turnausvoitto vieraista, kuten Steelers teki edellisenä viikonloppuna.

Kokonaisuutena vahva turnaus ja erikoisuutena mainittakoon, että Pro voitti toiset erät luvuin 13-0, mikä on vahva näyttö joukkueen taisteluilmeestä. Maalilla Maria oli tasaisen vahva läpi turnauksen, puolustuksessa nelikko Henriikka, Menna, Mimosa ja Reetta paransi koko ajan peliään. Hyökkääjistä senttereinä pelasivat Jessica, Minka ja Milja suurimman osan ajasta ja lisäksi hyvillä tehoilla. Laidoilla Isa, Neea, Ida, Erika, Riikka ja Ada hoitivat oman osuutensa vuorollaan luotettavasti. Joukkueen yksi vahvuus taistelutahdon lisäksi on, että maalinteko ei todellakaan ole yhden pelaajan varassa. Tässä vaiheessa ”kuvitteellinen hatunnosto” sisukkaalle ryhmälle!

Palkintojen jakovuorossa Ida Lindh

Linkin alta finaalin tilastot

Steelers – C-tytöt

SB-Pro kiittää turnauksen järjestäjiä, erotuomareita, muita joukkueita ja kaikkia paikalla olleita mukavasta päivästä.

close-icon

14.09.2017

SB-Pro C-tytöt HämeCupissa lauantaina

16.9 Iittala, HämeCup

C-tyttöjen viimeinen harjoitusturnaus ennen SM-sarjan starttia pelataan tulevana lauantaina Hämeenlinnassa

SB-Pro C-tytöt 2017-2018

Joukkuekuvasta puuttuu toinen maalivahtimme Maria Viitala

Alkukaudesta sekä voittoja että tappioita

Loppukesästä ja alkusyksystä joukkue on ehtinyt pelata 16 harjoituspeliä (lisäksi yksi B-tyttöjen peli), joista tuloksena ollut 8 voittoa, 2 tasapeliä ja 6 tappiota. Joukkueen uusi valmennus on keskittynyt perusasioihin ja tietysti tehnyt runsaasti kokeiluja niin pelitaktiikoiden kuin pelaajien pelipaikkojen suhteen. HämeCup on viimeinen mahdollisuus tehdä vielä kokeiluja ennen kahden viikon päästä alkavaa C-tyttöjen SM-sarjaa, jonka avauskierros pelataan K3 Arenalla Espoossa 30.09.

Joukkueessa edelleen loukkaantumishuolia

Lauantain peleihin joudumme edelleen lähtemään hiukan vajaalla pelaajistolla pienten loukkaantumisten vaivatessa ja osalla pelikunto ratkeaa vasta viimeisissä harjoituksissa. Silti tavoitteena joukkueella on aina voittaa ottelunsa ja peli-ilme tulee olemaan siis tälläkin kertaa taisteleva SB-Pro. Lauantaina saamme myös mielenkiintoisia vastustajia, koska sekä SB Vantaa että Josba ovat meille kohtuullisen vieraita joukkueita, vaikka Vantaalla pelaakin muutama hyvinkin tuttu pelaaja. LoSB:n kanssa pelasimme alkukesästä yhden harjoitusottelun Lohjalla, mutta joukkue tulee nyt varmasti paljon vahvempana meitä vastaan Hämeenlinnassa  Aurora Mäkelän johdolla. Josba sai täksi kaudeksi C-tyttöihin vahvistuksia Kontiolahdelta ja on myös erittäin vaarallinen joukkue tässäkin turnauksessa. Finaalissa pelaavat alkulohkojensa voittajat ja pronssifinaalissa lohkojensa toiseksi sijoittuneet päivän päätteksi.

Toisen lohkon joukkueista Steelers Hoviruoka-turnauksen voittajana nousee ehkä hienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta kuten kyseisessä turnauksessa nähtiin, kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa.

Erika Hakulinen ja Ida Lindh etualalla

Asenne siis ratkaisee paljon ja sitä löytyy Pron C-tytöiltä lauantaina, kuten myös koko tulevan kauden aikana!

close-icon

09.09.2017

SB-Pron C-Tyttöjen turnaus Askolassa

Hoviruokaturnaus 9.9 Askolassa

Tänään pelattiin jo perinteinen C-tyttöjen kovatasoinen kutsuturnaus Askolassa, jossa tällä kertaa mukaan oli kutsuttu Steelers, PSS, Classic ja Blackbirds SB-Pron C-tyttöjen vieraiksi. Mukana oli siis neljä SM-sarjassa pelaavaa joukkuetta ja yksi Kilpasarjan joukkue. Turnauksessa pelattiin yksinkertainen sarja kahden erän peleillä ja finaalissa pelasivat alkusarjan 1. ja 2., pronssiottelussa taas alkusarjan 3. ja 4.

Tästä ”pytystä” pelattiin tänään

Alkusarjassa ehkä pieniä yllätyksiäkin

Pron C-tytöt joutuivat lähtemään turnaukseen kapealla ryhmällä, joista monella oli vielä vaivoja, flunssaa ja jalkavammoja, mutta ne kuuluvat urheiluun ja niiden taakse ei mennä.  Päivän avauspelissä voitimme Blackbirdsin 3-0 ja aamun toisessa pelissä Classic taisteli upeasti tasapelin PPS:n vahvaa ryhmää vastaan. Viime syksyn turnausvoittaja Steelers voitti omassa aloituksessaan varmasti Blackbirdsin vuorostaan luvuin 5-1. Pro jatkoi toisella kierroksella Classicia vastaan ja otti rutiinivoiton 2-0, joka jo takasi vähintään pronssifinaalipaikan.

Steelers aloitti omat pelinsä Porvoota vastaan todella tehokkaasti ja hetkessä olivat taululla lukemat 4-0, PSS pääsi myöhemmin peliin mukaan paremmin, mutta Hämeenlinnaan pisteet luvuin 5-2.  Classic ja Blackbirds kävivät todella tiukan ja jännittävän taiston, jossa Classic viimeisen minuutin maalilla sai tasapelipisteen itselleen. Seuraavaksi Pron vastustajaksi asettui PSS ja tällä kertaa peli päättyi porvoolaisten ansaittuun 4-0 voittoon, toki maalipaikkoja oli myös Prolla, mutta tällä kertaa niistä ei saatu aikaiseksi maaleja.  Steelers jatkoi vakuuttavaa sarjaa voittamalla seuraavaksi Classicin.

Alkusarjan viimeisissä peleissä oli runsaasti panoksia jäljellä ja ensin PSS ja Blackbirds mittasivat osaamistaan. Lopputuloksena 2-1 voitto PSS:lle ja Keravan tyttöryhmä olisi tarvinnut voiton päästäkseen pronssifinaaliin ja haki lopussa väkisin voittoa ilman maalivahtia, joka sitten kostautui. Alkusarjan viimeisessä pelissä Steelers kohtasi Pron, joka tarvitsi voiton finaaliin selvitäkseen. Edellisen pelin huilannut Reetta Suontausta saatiin peliin mukaan, mutta nilkkavaivaiset Erika Hakulinen ja Ada Riiali joutuivat jättämään tämän pelin vuorostaan väliin. Vain yhdeksällä kenttäpelaajalla Pro pelasi hienon pelin ja otti ansaitun voiton, voittaen samalla koko alkusarjan.

Finaalit pienen tauon jälkeen

Pronssiottelussa Classic raskaan päivän päätteeksi hiukan romahti ja näin PSS tällä kertaa sai himmeimmät mitalit kaulaansa selkeän voiton jälkeen. Finaalissa Pro ja Steelers pelasivat nopean uusinnan. Erika ja Ada paikattiin teippauksilla mukaan peliin, hatunnosto tytöille taistelutahdosta, jota he osoittivat, tuo on sitä kuuluisaa  suomalaista sisua. Muutamalla pienellä virheellä Pro auttoi Steelersin 3-0 johtoon, mutta peli ei ollut vielä ohitse. 3-1 erän loppuun ja kaikki oli taas auki. Toisessa erässä jälleen Steelersin vuoro juhlia maalia, mutta Pro nousi sillä sisulla lähes tasoihin luvuin 4-3. Lopun valtava yritys ei tällä kertaa tuonut tulosta, vaan Steelers pääsi vielä rankaisemaan, mutta niin lähellä oli se tasoituskin. Erittäin vauhdikas peli, kuten oli koko turnauskin.

Tulostaulu kertoo totuuden ja onnittelut ansaitusta voitosta Hämeenlinnaan. Hieno taistelu myös SB-Prolta, joka myös osoitti olevansa tulevan SM-sarjan arvoinen joukkue. Jokaiselle pelaajalle täysi tunnustus päivän peleistä.

Onnittelut Steelers!

SB-Pron C-tytöt kiittävät kaikkia joukkueita, olitte mukana tekemässä hienona turnausta ja viikon päästä jatketaan Hämeenlinnassa Häme-Cupin merkeissä. Syyskuun lopulla alkaa sitten SM-sarja K3-Arenalla Espoossa.

Hymyt kasvoilla Mimosa Kauno, Nuppu Tikkakoski ja Henrikka Väistö

Kuten kuvasta ilmenee, niin myös hopeamitalista voi olla iloinen!

close-icon

03.09.2017

SB-Pro C-tytöt FBA-leirillä

C-TYTÖT EERIKKILÄSSÄ 1.9 -3.9!

FBA-leiritys jatkui viikonloppuna Eerikkilässä C-tyttöjen osalta testien ja pelien ollessa leirin painopistealueina, kuten toukokuussakin. Lähtökohdat leirille olivat hiukan sekavat, oli monta puolisairasta, osa toipilaina ja osa sairastui sitten kesken leirin. Pois kokonaan jäivät leiriltä Maria, Minka ja Ada. Tässä kohtaa herää kysymys, onko ylipäätään leiritykset tähän aikaan vuodesta oikeassa paikassa, koska perinteisesti koulujen alun jälkeen iskee flunssakausi. Tilanne toki oli useimmilla joukkueilla varmasti sama, mutta sitä suuremmalla syyllä nyt saatu hyöty ei ehkä ollut ihan sitä, mitä kaikki joukkueet olisivat toivoneet.

Perjantai sujui testien merkeissä ja ”toipilasjoukkue” sai päivän päätteeksi juoksutestiin (piippi-juoksu) vain 7 pelajaa viivalle eli yli puolet joukkueesta oli pois!

Pelit sujuivat voitollisesti

Lauantai sujui edelleen testien merkeissä, mutta valmennus piti myös kehitys- ja palautekeskusteluja, jotka sopivat erinomaisesti tähän väliin. Lauantain päätteeksi C-tytöt kohtasivat Classicin Tampereelta pelin päättyessä Pron 5-1 voittoon. Kesken joutui leirin jättämään vielä Menna, jolle iski flunssa voimalla päälle, tsemppiä Menna!

Sunnuntaina pääpaino oli peleissä ja Ada pitkän flunssan jälkeen saapui kuitenkin auttamaan joukkuetta paikaten Mennan jättämää aukkoa. Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa tuttu ja kova vastustaja Northern Stars, joka tällä kertaa jätettiin tylysti nollille, lopputuloksen ollessa 2-0 Prolle. Nostetaan esiin maalivahdin eli Nupun nollapeli. Pelin aikana tipahtivat vielä Erika ja Mimosa kokoonpanosta loukkaantumisten vuoksi.

Päivän toisessa ottelussa vastustajaksi asettui United 3. joukkue, joka on kokoelma pelaajia eri seuroista. Tuttuja kasvoja löytyi ainakin Oulusta, Blue Foxista, Josbasta, Rangersista ja EräViikingeistä (kaikkia ei nyt ole mainittu, mutta ”toimitus” ei tilastoinnin ohella kaikkea voinut huomata). Pienen alkukangertelun jälkeen selkeä ja ansaittu 6-2 voitto Prolle ja pelin viimeinen erä oli jo todella vahvaa painetta vastustajan päädyssä. Tunnelmat olivat pelien jälkeen hyvät ja väsyneet, hieno taistelu toipilailta! Kuvassa alla viikonlopun viimeisen päivän joukkue.

SB-Pro C-tytöt Eerikkilässä

Leirin jälkeen kommentit ovat myönteisiä

Pelaajista tavoitin Riikan, Erikan ja Jessican päivän päätteeksi kommentoimaan viikonloppua.

”Todella kiva viikonloppu, vaikka oli harmi, etteivät kaikki päässeet mukaan ja sitten vielä osa sairasteli. Ruoka oli hyvää, kuten aina Eerikkilässä ja ohjelmaa oli sopivasti. Ehkä parasta oli pelien lisäksi Olympialaiset tyyliin Martta ja Nina (valmentajat) ja kiitti hyvästä ideasta heille. Kaikkea ei uskalla tähän kertoa, mitä tapahtui viikonlopun aikana, mutta hauskaa oli.

Pelit menivät koko ajan paremmin ja niistäkin jäi ihan hyvä fiilis ja sitten opittiin se ”tuplaW” tai ainakin luullaan, että tiedetään mistä Marko puhui”

Valmentajista Jukka Eronen ja seuran uunituore valmennuspäällikkö Marko Huhtamella kommentoivat osaltaan seuraavasti. Yläkuvassa päävalmentaja Jukka Eronen ”valmentajan pallilla” hyvin rauhallisena ja alakuvassa Marko Huhtamella ohjeistaa Erikaa ja tulostahan syntyi!

Jukka Eronen

Marko Huhtamella

Hyvä fiilis jäi valmennukselle leiristä. Asenne oli tytöillä hyvä ja hienoa oli huomata, että avoimuus kasvaa koko ajan, tytöt myös uskaltavat kysellä entistä enemmän ja osansa sai myös ”liiton mies” Miikka Lamu, jolle tytöt heittivät haasteen tyyliin, ”tuolta jäbältä” halutaan kysyä jne.

Peleistä löytyi paljon hyvää ja oli kiva huomata, kuinka nopeasti tytöt oppivat yhden uuden puolustusmuodon, joka ajoittain toimi jopa erinomaisesti. Todella hyvin pelaajat myös jaksoivat vaikea lähtökohta huomioiden läpi viikonlopun ja pelit vain paranivat aina ottelujen kuluessa eteenpäin.

Hauskana kuriositeettinä mainittakoon, että pelaajat ymmärtävät nyt myös, että siirretty rangaistus ei tarkoita, että rangaistus siirrtetään vastustajalle. On tässä meilläkin näköjään vielä opittavaa.

Palaute- sekä kehityskeskustelut olivat myös ehdottomasti onnistuneita, saatiin paljon hyviä kysymyksiä, joka kertoo kiinnostuksesta ja nyt on myös sitä rohkeutta, meitä ei kai enää ujostella. Kysyimme myös, mitä haluat olla ”isona”, kaikkea hauskaa sieltä tuli, joku haluaa pelata maajoukkueessa, joku taas haluaa olla koira! Tätä me kaivataan, huumoria pitää olla ja on aina hyvässä joukkueessa. Meillä on selvästi menossa joukkueen syntyminen, mihin myös me valmentajat kuulutaan”.

Paikalla oli tietysti myös joukkueen huolto, lääkintäjaosto, mediaosasto, videotekniikka ja kuljetusvastaavat. Kiitos myös teille kaikille. Porvoon herroille myös kiitos materiaaliavusta!

Viikko jatkuu sekä C- että B-tytöillä

Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa. Ensin on edessä keskiviikkona Askolassa seuran B-tyttöjen ottelu Light Ironin n(3.div.) naisten joukkuetta vastaan ja viikonloppuna oma jo perinteinen turnaus Askolassa, jossa upea kattaus, 4 SM-sarjajoukkuetta ja kivenkova Blackbirds Keravalta (voitti meidät keväällä 2-1 luvuin) kirsikkana kakunpäällä. Jos nyt joku ihmettelee, miksi B-tytöistä tässä puhutaan, niin kyseessä on tämä sama joukkue vahvistettuna yhdellä B-tytöllä eli Messi on mukana messissä, hienoa!

Kiitos hienolle joukkueelle ja valmennukselle viikonlopusta. Tervetuloa kannustamaan joukkuetta 9.9 Askolaan!

close-icon

27.08.2017

Treenipelitapahtuma Lapin Veikkojen kanssa

Seura sai vieraita kaukaa Sodankylästä saakka, kun viisi B-ikäistä ja yksi A-ikäinen Lapin Veikkojen pelaaja viettivät treeni- ja peliviikonlopun Nurmijärvellä.

C-tyttöjen kanssa he treenasivat perjantaina ja vierailtuaan lauantaina Liiganaisten ja A-tyttöjen treeneissä pelattiin varsin vauhdikas harjoituspeli, jossa pohjoisen tytöt jakautuivat tasaisesti Pron muodostamiin joukkueisiin.

Mustassa joukkueessa pelasi Naisten III-joukkueen ja A-tyttöjen pelaajia (sekä C-tytöistä Nuppu toisena maalivahtina) ja keltaisessa ryhmässä C-tyttöjä.

Peliaika oli 4 x 15min ja  ”Mammat” selvisivät voittajina ”Junnuista” 6-2, vaikka pelitapahtumat olivatkin ottelussa varsin tasaiset. Isot kiitokset Lapin Veikkojen tytöille vierailusta!

Yhteiskuvassa treenimatsin jälkeen

close-icon

21.08.2017

C-tytöt SM-sarjaan – millä mielellä, päävalmentaja Jukka Eronen?

C-tytöt SM-sarjaan kaudelle 2017-18

Salibandyn C-tyttöjen (2003-04 syntyneet) kauden 2017-18 SM-sarjakarsinnat järjestettiin 19.-20.8. kahdella paikkakunnalla. Hämennlinnassa sarjapaikoista pelattiin kahdessa kaukalossa ja kolmessa neljän joukkueen lohkossa ja Kontiolahdella kuusi joukkuetta karsivat kahdessa kolmen joukkeen lohkossa.

Suoran sarjapaikan lunastivat kunkin lohkon voittajat ja loput viisi paikkaa jaettiin kerrasta poikki –otteluissa, joissa lohkojen kakkoset kohtasivat ristiin eri lohkojen kolmoset.

Lohkoykkösiksi pelasivat Hämeenlinnan  lohkoista SBS Wirmo (Mynämäki), Steelers (Hämeenlinna) ja Northern Stars (Espoo). Kontiolahden toisesta lohkosta PSS Porvoosta oli ylivoimainen ykkönen ja SB-Pro oli tiukasti kiinni lohkovoitossa voitettuaan NST:n (Lappeenranta) 10-3 ja johdettuaan oululaista OLS:aa vastaan avauserän jälkeen jo 2-0. OLS kuitenkin kiri tasoihin ja ohi – viimehetkien kiivas nurmijärveläisvyörytys ei tuonut tasoitusta ja lopulta OLS sinetöi suoran  jatkopaikan tekemällä 4-2 –voitto-osuman tyhjään maaliin.

Jatkokarsintapelit pelattiin sunnuntaina ja SB-Pron vastustajana oli paikallinen FB Factor, joka oli omassa lohkossaan jäänyt kolmoseksi. Se ei pelissä pysynyt SB-Pron vauhdissa ja loppulukemat 11-0 sinetöivät SM-sarjapaikan joukkueelle, josta lähes kaikki pelaajat pelasivat C-tyttöjen SM-sarjaa jo viime vuonna.

Loput sarjapaikat itselleen pelasivat Classic (Tampere), O2 (Jyväskylä), TPS (Turku) ja EräViikingit (Helsinki).

Joukkueen valmennustiimi vaihtui viime vuodesta. Hyvää pohjatyötä ryhmän kanssa jo pidempään tehnyt Tomas Nurmi jatkaa seuran A-tyttöjen valmennuksessa ja vastaavasti pitkään pornaislaisten puolelta mukaan tulleiden kanssa toiminut Risto Sotala pitää taukoa valmennuksesta.  C-tyttöjen uutena vastuuvalmentajana huhtikuussa aloitti Jukka Eronen. Hän valmensi edellisellä kaudella seuran B-tyttöjä (2000-01) ja näki valtaosan nykyisen C-joukkueen pelaajista jo silloin tositoimissa, koska he kävivät säännöllisesti auttamassa pienestä pelaajamäärästä kärsinyttä B-joukkuetta sen SM-sarjapeleissä ja myös harjoittelivat yhdessä viikoittain.

”Tiesin , että saan käsiini taitavan joukkueen jolla on mahdollisuuksia pärjätä tulevalla kaudella. Ryhmä on varsin urheilullinen ja pystyy pelaamaan koko kentän aktiiivista peliä”, taustoittaa Eronen.

”Uudessa valmennustiimmissämme on kokemusta ja nuoruuden intoa. Martta Halsas tuo mukaan maalivahtiosaamista ja Nina Wickman useammankin junioreiden SM-mitalin saavuttaneena oman käden tietoa ja taitoa siitä, miten isoja pelejä voitetaan. Omat vahvuuteni näkisin pelinjohtamisella ja taktisella puolella” Eronen jatkaa.

Joukkue pääsi aloittaamaan uuden kauden jo huhtikuun alussa, koska se jäi ulos kevään playoff-peleistä. ”Kevät- ja kesäkauden painopisteinä olivat perusvoima, syöttötaito ja pienpelit. Harjoituspelejä ja turnauksia on pelattu paljon ja niissä on pelattu aktiivista karvauspeliä. Hyökkäyspelisssä taas on keskitytty antamaan tukea pallolliselle pelaajallle ja sitä kautta maaaleja. Kaiken kaikkiaan pelatut 20 harjoituspeliä ja nopeuteen painottunut kesän  omatoimijakso ovat palvelleet varsin hyvin tätä karsintaviikonloppua, josta nyt saatiin se haluttu tulos eli SM-sarjapaikka” niputtaa Eronen viimeisten kuukausien yhteistä aikaa joukkueen kanssa.

Joukkue valittiin alkuvuodesta mukaan myös Salibandyliiton uuteen Maajoukkuetie-konseptiin ja toukokuussa oli sen ensimmäinen tapahtuma Eerikkilän Urheiluopistolla. ”Kolmen päivän aikana tehtiin paljon pelaajakohtaista testaamista ja pelattiin hyviä pelejä. Onnistunut tapahtuma ja tulevasta syyskuun kakkosjaksosta saamme varmasti vielä enemmän irti, kun toimintamallit ovat nyt tuttuja.” toteaa Eronen.

9.9. joukkue järjestää oman kutsuturnauksen Askola Areenalla, jossa mukana on neljä SM-sarjaan selvinnyttä joukkuetta ja kovaksi ryhmäksi tiedetty aluesarjaa pelaava Blackbirds Keravalta. Seuraavana viikonlopppuna ohjelmassa on Häme Cup Hämeenlinnassa, joten kovia turnauspelejä saadaan pelata jatkossakin ja näin valmistaudutaan syys-lokakuun vaihteessa alkavaan SM-sarjakauteen.

Joukkue pelaa tukisarjana myös Etelä-Suomen B-tyttöjen (2001-02) alueellista Kilpasarjaa, josta tulee varsin kovatasoinen, koska sen ikäluokan SM-karsinnoissa todella moni kova joukkue tulee jäämään ilman sarjapaikkaa ja näin ne tulevat mukaan alueellisiin kilpasarjoihin. ”Pelitapa-asiat, erikoistilanteet ja peruskunnon vahvistaminen ovat painopisteinä kaikessa alkusyksyn tekemisessä” valottaa Eronen.

Tiivis harjoittelu ja kahden kovatasoisen sarjan pelaaminen tarkoittaa valmennukselle myös pohdintaa, miten pitää pelaajat pelikunnossa. ”Teimme jo kesällä jokaiselle henkilökohtaiset liikkuvuus- ja nopeustestit ja he ovat saaneet henkilökohtaiset ohjeet, mihin asioihin keskittyä. Joukkueen pelaajamäärä on nyt sellainen, ettei se juurikaan kestä useampia samanaikaisia loukkaantumisia tai muita peleistä poissaoloja – ottaen huomioon vaikkapa sen, että suurin osa tytöistä on ensi vuonna rippikouluiässä. Siksi mukaan mahtuisi hyvin vielä 1-2 motivoitunutta pelaajaa, joilla on jo kokemusta kilpatason pelaamista ja harjoittelusta.” kertoo Eronen.

close-icon

20.08.2017

SM-SARJAPAIKKA ANSAITTU

Voitolla FB Faktorista SB Prolle paikka SM-sarjasta

Eilisten pelien jälkeen pettymys oli käsin kosketeltava joukkueen parissa, mutta hyvin nukutun yön jälkeen (kiitos OLS ja Kimmel) tappio oli unohdettu ja Kontiolahden Liikuntahallille saapui latautunut joukkue, ainoana tavoitteena ottaa se voitto ilman mitään selittelyjä.

Ensimmäinen erä pelistä oli, kuten kaksi muutakin erää, selvää Pron hallintaa ja maalilla Maria Viitala selviytyi helpolla. Voittomaalin SB Prolle teki yleisön raivokkaasti kannustaessa Erika Hakulinen. Erä päättyi lukemiin 2-0.

Erika Hakulinen

Toisessa erässä oma peli alkoi jo aueta paremmin ja tilanne kahden erän jälkeen 6-0.Kolmas erä oli jo lähinnä pelailua ja lopputulos ratkaisevasta karsintaottelusta 11-0. Näin Kontiolahdelta jatkoon PSS, OLS, TPS ja SB Pro.

SM-sarja 2017-2018

Joukkue ja taustavoimat kiittävät myös kannattajien erinomaista kannustusta läpi ottelun. Joukkue toivoo kannustusta myös läpi tulevan kauden!

close-icon

19.08.2017

C-TYTTÖJEN SM-KARSINNAT


C-tyttöjen SM-karsinnat Kontiolahdella

Päivän ensimmäiseen peliin saimme vastustajaksi NST:n Lappeenrannasta. Peli alkoi vahvasti ja nopeaan tahtiin saimme kaksi maalia, jonka jälkeen Miisa Turusen johdolla NST pääsi peliin mukaan ja ensimmäisen erän jälkeen taululla olivatkin numerot 3-3.

Toisessa erässä valmennus muutti hiukan peluutusta ja peli ratkesi Pron voittaessa erän 4-0. Kolmannen erän pelailun jälkeen loppunumerot 10-3. Kunnia hyvin taistelleelle NST:n nuorelle joukkueelle.

Toisessa ottelussa OLS:n C-tyttöjä vastaan siis ratkaistiin suora SM-sarjapaikka, tasapeli riittäisi Prolle, Oulu tarvitsi voiton. Ensimmäinen erä oli vahvaa hallintaa ja lukemat 2-0 olisivat voineet olla suuremmatkin. Toisessa erässä peli jatkui edelleen Pron hallinnassa, mutta OLS kavensi ylivoimalla lukemiksi 2-1.

Kolmannenkin erän torjunnat kertoivat Pron hallinneen kokonaisuutena peliä, mutta maalit ratkaisevat ja niitä teki vain OLS, kolme kappaletta ja viimeisen tyhjiin. Silti C-tyttömme taistelivat upeasti ja vielä viimeisellä minuutilla meillä oli kaksi loistavaa paikkaa, jotka Oulun loistava maalivahti hienosti torjui. Kunnioitetaan pelin lopputulosta ja onnittelut OLS:lle suorasta SM-sarjapaikasta.

Pro jatkaa huomenna ”kuoleman pelissä” kotijoukkue FB FactorIN vieraana klo 11.30, josta voittaja ottaa paikan SM-sarjassa.

 

close-icon

17.08.2017

C-tyttöjen SM-karsinnat

C-tyttöjen SM-karsinnat pelataan tulevana viikonloppuna

SB Pron C-tytöt pelaavat viikonvaihteessa syksyn tärkeimmät pelinsä Kontiolahdella ja joukkueen yhdessä asetettuna tavoitteena on keväästä asti ollut selkeä eli pelata SM-sarjassa tulevallakin kaudella. Lohkot A,B ja C pelataan Hämeenlinnassa Elenia Areenalla ja lohkot D ja E Kontiolahden liikuntahallissa. Pro pelaa E-lohkossa OLS:n ja NST:n kanssa.

Joukkueen valmennus uusiutui viime kaudesta täysin ja edellisen kauden SB Pron B-tyttöjen valmentaja Jukka Eronen toimii tällä kaudella C-tyttöjen päävalmentajana apuvalmentajinaan Nina Wickman ja Martta Halsas. Joukkue on, kuten kaikki joukkueet junioreissa, osin uudistunut, mutta suurimmalla osalla on takana jo yksi täysi kausi SM-sarjassa, suurin osa joukkueesta pelasi myös B-tyttöjen SM-sarjassa, joten kokemattomasta joukkueesta ei voida puhua.

Kuva torstain harjoituksista

Uusina pelaajina tiimiin liittyivät Jessica Jokinen ja Neea Mustola Light Ironista, sekä Pron C-tyttöjen punaisten joukkueesta Isa Lindholm ja Milja Ronkainen (joka kävi viime kaudella jo muutaman SM-sarjapelin pelaamassakin) sekä D-tytöistä Henriikka Väistö. C-tytöt ovat tällä kaudella mukana myös FBA-toiminnassa. Joukkueeseen saatetaan vielä syksyn aikana ottaa mukaan 1-2 pelaajaa, joilla on selkeä tavoite pelata kilpatasolla ja on jo kokemusta tästä.

Maalivahti Nuppu Tikkakoski

Viikonlopun pelit alkavat lauantaina klo 14.15 NST:n C-tyttöjä vastaan, mikä joukkueena on meille hyvinkin tuttu. Joukkue on nuori ja nälkäinen, hyvässä valmennuksessa ja etenkin tulevilla kausilla todella kilpailukykyinen ryhmä. Lohkon viimeisessä pelissä kohtaamme klo 19.15 OLS:n C-tytöt, eikä vastustaja ole ainakaan yhtään edellistä heikompi. Suurelta Oulun talousalueelta on varmasti koossa vahva kilparyhmä kokeneen valmentajansa Antti Kärkkäisen johdolla.

Lohkon voittajat menevät suoraan SM-sarjaan, kakkonen karsii D-lohkon kolmosta vastaan ja kolmonen D-lohkon kakkosta vastaan. Oma arviomme on, että PSS menee suoraa jatkoon hyvin kokeneena joukkueena, jolloin D-lohkosta jatkokarsintoihin menisivät TPS ja FB Factor (turnauksen kotijoukkue). Odotettavissa on tasaisia pelejä ja parhaat menevät jatkoon.

Muista lohkoista suoraan menevät arviomme mukaan SM-sarjaan SB Wirmo, EräViikingit ja Steelers, kaikki hyvin rutinoituneita joukkueita. Jatkokarsintojen kautta vahvoilla ovat Northern Stars, Classic ja Josba, mutta marginaalit ovat pienet ja yllätykset hyvinkin mahdollisia. Toivotamme Hämeenlinnaan kaikille joukkueille tasapuolisesti onnea matkaan

SB Pron harjoituspelit ovat sujuneet vaihtelevasti, on hyviä pelejä, hyviä eriä, mutta vastapainoksi myös hiukan keskinkertaisempiakin suorituksia. Uusi valmennus on myös kokeillut runsaasti vielä, mikä osin selittää ailahtelevuuden, mutta lauantaina selkeä tavoite on pelata toistaiseksi kauden ehjintä ja parasta peliä.

Maalivahtimme ovat varmasti sarjan eliittiä, mikä luo hyvän pohjan pelaamiselle. Puolustus on kohtuullisen kokenut ja maalintekovastuu jakautuu laajasti koko joukkueelle. Pelillinen ilme ei tässä vaiheessa varmasti ole vielä sitä, mitä se on muutaman kuukauden päästä, mutta samassa tilanteessa lienevät lähes kaikki joukkueet.

Tunnelmat joukkueen sisällä

”Odotan jännityksellä ja innostuneena viikonlopun pelejä, joukkueeseen uskon vahvasti” – joukkueen kapteeni Riikka Jouppila-

Riikka Jouppila

” Nyt on harjoiteltu ja siirrytään tosipeleihin, uskon selvään tasonnousuun viikonloppuna, mutta sama tavoite on tietysti myös vastustajillamme”   – Päävalmentaja Jukka Eronen

”Odotan kovia pelejä ja uskotaan, että vahvalla omalla pelaamisella otetaan paikka SM-sarjassa” – 2.valmentaja Martta Halsas-

SB Pro toivottaa kaikille miellyttävää viikonloppua ja karsintojen etenemisestä kerromme SB Pron sivuilla, sekä joukkueemme Facebook sivuilla (SB Pro C-tytöt Musta)) sekä Instagramissa.

close-icon

06.08.2017

C-tytöillä vaihtelevat pelit Loisto Cupissa

C-tyttöjen pelit Loisto Cupissa Turun SB Areenalla sujuivat vaihtelevissa merkeissä.

Saldoksi jäi lopulta viidestä ottelusta vain yksi voitto, yksi tasapeli ja kolme tappiota – kaikki lukemin 2-3.

Erikoisessa turnauksessa pelattiin 150 minuuttia, joista tappioasemassa oltiin vain 8:54 minuuttia. Ne olivat ikävä kyllä juuri niitä vääriä hetkiä olla tappiolla, eli enimmäkseen vain tappio-otteluiden loppuhetkiä.

Pelitapahtumiltaan otteluista ei kahta samankaltaista löytynyt: parhaiten pelit sujuivat  – kuten kaikilla muillakin joukkueilla – kuluneemmalla ykköskentällä. Siellä kohdattiin lohkopeleissä OLS1 ja SBS Wirmo, joista oltiin varsin lähellä saada täysi pistepotti. Oulu-pelistä voitto tulikin ja selvin 6-0 -lukemin. Mynämäkeläisiä vastaan oltiin ensin 2-0 ja sitten vielä 2-1 -johdossa 59 sekuntia ennen summeria, mutta niin vain johto kääntyi karvaaksi tappioksi.

Uudeksi mainostetulla kakkoskentän alustalla oli kaikilla ryhmillä vaikeuksia saada palloa liikkeelle tahmealla pinnalla. Sunnuntaina oman lisämausteensa toi vielä keskiviivalle ilmestynyt kukkula, josta pallot saivat arvoituksellisia pomppuja ja johon osa pelaajistakin kaatuili. Turnauksen avausottelussa Northern Stars käänsi ottelun itselleen, vaikka pelitapahtumat eivät tulosta välttämättä aivan kuvanneetkaan. Sekavasta pelistä ei jäänyt siis lopulta pisteitä kouraan.

Lohkon päätöspelissä sunnuntaiaamuna palattiin jälleen kakkoskentälle, jossa pisteet tasattiin Steelersin kanssa maalein 1-1. Varsin fyysisen pelin parasta antia oli toinen erä, jossa myös tehtiin  ottelun molemmat maalit.

Sijoista 5-8 aloitettiin pelit Classicia vastaan ja mahdollisuus oli vielä voitolla jatkaa turnasta ja pelata sen viidennestä sijasta. Punapaitojen peli oli kuitenkin tahdotonta ja vaikeaa. Positiivista oli Marian torjuma rankkari ja tietysti tehdyt pari maalia, mutta Classic oli selvästi innokkaampi tarjolla olleiden pisteiden perään ja ansaitsi voittonsa. Sijoituspelissä se hävisi lopulta Northern Starsille, eli ne olivat sijoilla 5-6, kun SB-Pron sijoitukseksi jäi  sijat 7-8 yhdessä OLS2:n kanssa.

OLS1 voitti SB Heinolan 2-0 ja vei yhdeksännen sijan.

Molemmat mitalipelit päättyivät 3-1, kun Wirmo kaatoi finaalissa PSS:n ja EräViikingit pronssiottelussa Steelersin.

Urheilun kiistaton suolahan on jossittelu – jos Wirmoa vastaan olisi pystytty pelaamaan fiksusti myös se viimeinen minuutti, olisi SB-Pro ollut Wirmon tilalla välierissä… Pienestä siis oli kiinni, mutta eittämättä turnausvoitto meni oikeaan osoitteeseen ja onnittelut Wirmolle!

 

close-icon

04.08.2017

C-tytöt mukana Loisto Cupissa 5.-6.8.

C-tytöt aloittivat syyskauden omalla päiväleirillään Askola Areenalla torstaina 3.8. ja heti  seuraavana viikonloppuna joukkue on mukana Loisto Cupissa Turussa, jossa C-tyttöjen sarjassa on mukana 10 joukkuetta.

SB-Pron kanssa A-lohkossa pelaavat SBS Wirmo, OLS 1, Steelers ja Northern Stars. B-lohkon joukkueet ovat EräViikingit, PSS, Classic, SB Heinola ja OLS 2. Kaikki mukana olevat yhdeksän seuraa osallistuvat myös kahden viikon päästä pelattavaan SM-karsintaan.

Lohkojen kärkikaksikot ratkaisevat sunnuntaina välierien kautta sijat 1-4 ja lohkoissa sijoille 3-4 pelanneet vastaavasti turnaussijoitukset 5-8. Lohkovitoset pelaavat yhden ottelun sijoista 9-10.

Ohessa Loiston tekemä turnausennakko

 

 

12.12.2017

C-tytöt SM-sarjaennakko 17.12 Kempele

 C-tytöt SM-sarjaa, Zemppi Areena Kempele 17.12 Seuraava SM-sarjakierros pelataankin vaihteeksi […]

02.12.2017

C-tyttöjen SM-sarjaraportti Askola 2.12

SB-Pro C-tytöt jatkoivat SM-sarjassa Askolassa 4 pisteen arvoisesti Päivän Pro-teemat […]

28.11.2017

C-Tyttöjen SM-sarja jatkuu lauantaina Askolassa

C-tyttöjen 4. sarjaturnaus on vuorossa tulevana lauantaina Askolassa PSS:n ollessa […]

13.11.2017

C-tyttöjen SM-sarjakierros Mynämäellä

12.11. Mynämäki, HaNi-halli Pro läksi hakemaan kauden parhaita pelejä, mutta […]

08.11.2017

C-tytöt SM-sarjaennakko Mynämäki 12.11

C-tyttöjen SM-sarjakausi jatkuu Isänpäivän merkeissä sunnuntaina Mynämäellä. Pro lähtee peleihin […]

21.10.2017

C-tyttöjen SM-sarjaraportti

Pron C-tytöille Iittalasta tuloksena voitto ja tappio ⇒ Kapteenin ennustuksen […]

18.10.2017

C-tyttöjen Sm-Sarja jatkuu 21.10 lauantaina Hämeenlinnassa

 SB-Pron C-tyttöjen kotiturnaus jouduttiin siirtämään Hämeenlinnaan ja tämä lisää vaikeuskerrointa lauantain […]

30.09.2017

C-tytöillä vahva SM-sarja-avaus

K3 Sport Arena Espoo 30.09 SB-Pron C-tytöt avasivat kauden kahdella […]

26.09.2017

Reetan ja Jessican tunnelmat C-tyttöjen SM-sarja-avauksen alla

Toimitus tavoitti C-tyttöjen SM-sarjaan valmistautuvasta joukkueesta #17 Reetta Suontaustan ja […]

26.09.2017

C-tyttöjen SM-sarja käyntiin Espoossa lauantaina 30.9.

C-tyttöjen (2003-04 syntyneet) SM-sarja pyörähtää käyntiin lauantaina 30.9. uudistetulla K3 […]

16.09.2017

C-tytöt HämeCupin voittoon!

Iittala 16.9 HämeCup SB-PRON C-TYTÖT TURNAUSVOITTOON PUHTAALLA PELILLÄ Viikon harjoitukset […]

14.09.2017

SB-Pro C-tytöt HämeCupissa lauantaina

16.9 Iittala, HämeCup C-tyttöjen viimeinen harjoitusturnaus ennen SM-sarjan starttia pelataan tulevana […]

09.09.2017

SB-Pron C-Tyttöjen turnaus Askolassa

Hoviruokaturnaus 9.9 Askolassa Tänään pelattiin jo perinteinen C-tyttöjen kovatasoinen kutsuturnaus […]

03.09.2017

SB-Pro C-tytöt FBA-leirillä

C-TYTÖT EERIKKILÄSSÄ 1.9 -3.9! FBA-leiritys jatkui viikonloppuna Eerikkilässä C-tyttöjen osalta […]

27.08.2017

Treenipelitapahtuma Lapin Veikkojen kanssa

Seura sai vieraita kaukaa Sodankylästä saakka, kun viisi B-ikäistä ja […]

21.08.2017

C-tytöt SM-sarjaan – millä mielellä, päävalmentaja Jukka Eronen?

Salibandyn C-tyttöjen (2003-04 syntyneet) kauden 2017-18 SM-sarjakarsinnat järjestettiin 19.-20.8. kahdella […]

20.08.2017

SM-SARJAPAIKKA ANSAITTU

Voitolla FB Faktorista SB Prolle paikka SM-sarjasta Eilisten pelien jälkeen […]

19.08.2017

C-TYTTÖJEN SM-KARSINNAT

C-tyttöjen SM-karsinnat Kontiolahdella Päivän ensimmäiseen peliin saimme vastustajaksi NST:n Lappeenrannasta. […]

17.08.2017

C-tyttöjen SM-karsinnat

C-tyttöjen SM-karsinnat pelataan tulevana viikonloppuna SB Pron C-tytöt pelaavat viikonvaihteessa […]

06.08.2017

C-tytöillä vaihtelevat pelit Loisto Cupissa

C-tyttöjen pelit Loisto Cupissa Turun SB Areenalla sujuivat vaihtelevissa merkeissä. […]

04.08.2017

C-tytöt mukana Loisto Cupissa 5.-6.8.

C-tytöt aloittivat syyskauden omalla päiväleirillään Askola Areenalla torstaina 3.8. ja […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | C-tytöt Musta

close-icon

14.12.2017

SCH Naiset - SB-Pro
close-icon

17.12.2017

SB-Pro - EräViikingit
close-icon

17.12.2017

PSS - SB-Pro
close-icon

02.01.2018

Täby FC F03 - SB-Pro
close-icon

02.01.2018

IBK Köping F03-04 - SB-Pro
close-icon

03.01.2018

KAIS Mora F03-04 - SB-Pro

14.12.2017, 19:20

SCH Naiset - SB-Pro

Harjoitusottelu

Vehkojan Koulu, Männikkötie 6, Hyvinkää

17.12.2017, 10:50

SB-Pro - EräViikingit

SM-sarja

Zemppi Areena, Kempele

17.12.2017, 13:00

PSS - SB-Pro

SM-sarja

Zemppi Areena, Kempele

02.01.2018, 15:00

Täby FC F03 - SB-Pro

Storvretacup

Fyrishov hall F, Uppsala

02.01.2018, 21:15

IBK Köping F03-04 - SB-Pro

Storvretacup

Fyrishov hall B, Uppsala

03.01.2018, 11:45

KAIS Mora F03-04 - SB-Pro

Storvretacup

Fyrishov hall A, Uppsala

PELATUT OTTELUT | C-tytöt Musta

close-icon

02.12.2017

TPS - SB-Pro (1-6)

TPS – SB-Pro 1-6 (0-2, 0-3, 1-1)

maalivahtien torjunnat: 
TPS / Tukiainen 7+4+5 = 16
SB-Pro / Viitala 7+5+8 = 20

SB-Pro, avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala

#17 Suontausta – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49  Kauno

#84 Rissanen – #69 Luomankoski – #8 9 Hakulinen
#2 Jouppila (C) – #39 Väistö

#83 Lindh – x – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat:

1.erä
07:17    0-1   #39 Väistö (#17 Suontausta) 
14:34   0-2    #8 Kosonen (#2 Jouppila)

2.erä
22:05  0-3    #2 Jouppila (#69 Luomakoski)
23:46  0-4    #83 Lindh (#6 Ronkainen)
28:47  0-5    #17 Suontausta (#17 Jouppila)

3.erä
31:41    1-5    #98 Nokelainen (#18 Saarikko)
37:17  1-6    # 8 Kosonen ( – )

SB-Pron ottelutsempparina palkittiin #71 Maria Viitala.

 

close-icon

02.12.2017

SB-Pro - Steelers (5-3)

SB-Pro – Steelers 5-3 (3-1, 2-2, 0-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Viitala
Steelers / Tapanainen 0 (vaihto 07:56) Zeitz 2+3+4 = 9

SB-Pro, avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala

#17 Suontausta – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49  Kauno

#84 Rissanen – #69 Luomankoski – #8 9 Hakulinen
#2 Jouppila (C) – #39 Väistö

#83 Lindh – x – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
05:05  1-0  #89 Hakulinen (#84 Rissanen) 
06:23  2-0   #69 Luomakoski (#17 Suontausta)
07:56  3-0   #69 Luomakoski (#83 Lindh)
07:56    aikalisä / Steelers
07:56    maalivahdin  vaihto / Steelers
10:47    2min / Steelers #26 Lehtinen (työntäminen)
13:34    3-1   #10 Purhonen (#26 Lehtinen)

2.erä
18:54  4-1   #20 Lönnrot (#6 Ronkainen)
19:21   5-1   #89 Hakulinen (#84 Rissanen)
20:02   5-2  #25 Lindén (#44 Tarri)
27:26   5-3   #58 Haatainen (#20 Matinkari)

3.erä
41:06   2min / Steelers #25 Lindén (mailaan lyöminen)
44:36 – 45:00 Steelers IM

SB-Pron ottelutsempparina palkittiin #69 Jessica Luomakoski

 

close-icon

15.11.2017

SB Vantaa - SB-Pro (3-6)

SB Vantaa – SB-Pro 3-6 (0-2, 1-2, 2-2)

maalivahtien torjunnat: 
SB Vantaa 16
SB-Pro / Tikkakoski 13

SB-Pro, pelaajat:

#31 Tikkakoski (mv)

#2 Jouppila (C)
#6 Ronkainen
#8 Kosonen
#16 Mäenpää
#17 Suontausta
#20 Lönnrot
#39 Väistö
#49 Kauno
#61 Riiali
#66 Lindholm
#69 Luomakoski
#83 Lindh
#84 Rissanen
#89 Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
05:47  0-1  #39 Väistö (#69 Luomakoski)
06:20 0-2  #20 Lönnrot (#8 Kosonen)

2.erä
15:07  0-3  #89 Hakulinen (#84 Rissanen)
22:59    1-3   #19 ( – )
25:34  2min  SB-Pro #17 Suontausta
29:46  1-4  #20 Lönnrot (#17 Suontausta)

3.erä
30:28  1-5  #16 Mäenpää (#6 Ronkainen)
31:07    2-5   #21 (#7)
38:54   3-5   #71 ( -)
39:44  3-6    #84 Rissanen (#89 Hakulinen)

 

 

close-icon

12.11.2017

O2 JKL - SB-Pro (4-6)

O2 JKL – SB-Pro 4-6 (0-3, 1-2, 3-1)

maalivahtien torjunnat:
O2 JKL / Eerikäinen-Bulzan 8+8+8 = 24
SB-Pro / Tikkakoski 3+0+2 = 5
(viralliset torjunnat vain suuntaa-antavia…)

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#84 Rissanen – #83 Lindh – #89 Hakulinen
#17 Suontausta – #39 Väistö

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #16 Mäenpää
#6 Ronkainen – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
02:25  0-1 #69 Luomakoski (#35 Mustola)   
09:31  0-2  #8 Kosonen (#2 Jouppila)
13:42  0-3  #89 Hakulinen (#83 Lindh)

2.erä
15:33    1-3   #13 Hyvönen (#9 Tuomisalo)
21:50  1-4  #8 Kosonen (#20 Lönnrot)
22:17  1-5  #84 Rissanen (#83 Lindh)

3.erä
30:33   2-5   #57 Hyvärinen (#15 Järvinen)
33:08  2-6  #83 Lindh (#89 Rissanen)
43:11    3-6   #57 Hyvärinen (#5 Lähteenmäki)
43:11   aikalisä / O2
43:12   4-6   #15 Järvinen ( – )

 

close-icon

12.11.2017

SB-Pro - PSS (1-6)

SB-Pro – PSS 1-6 (0-0, 0-1, 1-5)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 6+6+5 = 17
PSS / LIndqvist 4+4+3 = 11

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti
#31 Tikkakoski

#61 Riiali – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#2 Jouppila (C) – #49 Kauno

#35 Mustola – #83 Lindh – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39 Väistö

#89 Hakulinen – #84 Rissanen – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
ei tapahtumia

2.erä
19:49   aikalisä / PSS
22.52   0-1   #24 Heikkinen (#48 Oras)

3.erä
32:11   0-2   #24 Heikkinen ( – )
35:46  0-3   #30 Rytkönen (#37 Tiihonen)
38:06  0-4   #29 Tiri (#35 Holmström)
38:06  aikalisä / SB-Pro
38:17  1-4   #89 Hakulinen (#84 Rissanen)
42:49  1-5   #30 Rytkönen (#29 Tiri)
42:57   1-6   #48 Oras (#24 Heikkinen)

 

 

close-icon

08.11.2017

Blackbirds - SB-Pro (0-5)

Blackbirds – SB-Pro 0-5 (0-1, 0-2, 0-2)

maalivahtien torjunnat:
Blackbirds 6+4+5 = 15
SB-Pro / Tikkakoski 1+1+2 = 4

SB-Pro, avauskokoonpano:

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#89 Hakulinen – #84 Rissanen – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39 Väistö

#16 Mäenpää – #83 Lindh – #66 Lindholm
#25 Kettunen – #6 Ronkainen

(kolmannessa erässä kentällisiä jonkin verran muutettiin)

1.erä
13:30    0-1   #17 Suontausta (#39 Väistö)
1450      2min Blackbirds #5 mailan painaminen

2.erä
21:48    0-2   #2 Jouppila (#83 Lindh)
27:06    0-3   #8 Kosonen (#20 Lönnrot)

3.erä
33:50    0-4   #8 Kosonen (#2 Jouppila)
37:22    0-5   #8 Kosonen (#61 Riiali)

 

close-icon

21.10.2017

SB-Pro - OLS (4-3)

SB-Pro – OLS 4-3 (0-0, 2-0, 2-3)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro/Viitala 3+6+7 = 16
PLS/Kujanpää 5+5+0 = 10

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
Viitala #71

#89 Hakulinen  – #8 Kosonen  – #84 Rissanen
#39 Väistö – #17 Suontausta

#83 Lindh  – #20 Lönnrot  – #61 Riiali
#2 Jouppila (C) – #49 Kauno

Ottelutapahtumat: 

1.erä
ei tapahtumia

2.erä
23:15   1-0   #84 Rissanen (#2 Jouppila)
29:21  2-0   #83 Lindh (#20 Lönnrot)

3.erä
30:52     2-1   #15 Haikonen  (-)
37:09  3-1   #61 Riiali (#83 Lindh)
41:23   aikalisä OLS
41:23 – 45:00 OLS IM
42:17  4-1  #2 Jouppila (-) TM  
43:29    4-2  #7 Ahola (-) IM
44:33    4-3  #4 Moilanen (-) IM

 

close-icon

21.10.2017

SBS Wirmo - SB-Pro (4-1)

Wirmo – SB-Pro 4-1 (1-0, 2-0, 1-1)

maalivahtien torjunnat:
Wirmo/Koski 3+5+4 = 12
SB-Pro/Viitala  9+6+7 = 22

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
Viitala #71

#83 Lindh  – #20 Lönnrot  – #61 Riiali
#2 Jouppila (C) – #49 Kauno

#89 Hakulinen  – #8 Kosonen  – #84 Rissanen
#39 Väistö – #17 Suontausta

Ottelutapahtumat: 

1.erä
04:47   1-0   #66 O Pietilä (#61 E Pietilä)

2.erä
17:27    2-0   #30 Lustarinen (#46 Stenij)
20:06  3-0   #66 O Pietilä (#7 Niemi)

3.erä
38:09   2min  Wirmo #30 Lustarinen (mailaan lyöminen)
38:22  3-1  #84 Rissanen (#20 Lönnrot)

42:16   aikalisä SB-Pro
42:16 – 42:54 SB-Pro IM
43:07 – 43:40 SB-Pro IM
44:10 – 44:26 SB-Pro IM
44:26  4-1  #46 Stenij (#7 Niemi) TM

 

close-icon

30.09.2017

Steelers - SB-Pro (1-2)

Steelers – SB-Pro: 1-2 (0-1, 0-0, 1-1)

maalivahtien torjunnat:
Steelers/Zeitz: 2+8+5 = 15
SB-Pro/Viitala: 4+3+2 = 9

SB-Pro, avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala
(#31 Tikkakoski)

#35 Mustola – #8 Kosonen – #61 Riiali
#49 Kauno – #84 Rissanen (C)

#6 Ronkainen – #69 Luomakoski – #89 Hakulinen
#17 Suontausta – #39 Väistö

Ottelutapahtumat: 

1.erä
08:14   0-1   #35 Mustola (#49 Kauno)

2.erä
28:09   2min Steelers #44 Tarri (estäminen)

3.erä
41:55   aikalisä / Steelers
42:26  0-2   #39 Väistö ( – )

44:57    1-2    #9 Rahkonen (#19 Vesala)

close-icon

30.09.2017

SB-Pro - TPS (3-2)

SB-Pro – TPS: 3-2 (0-0, 0-0, 3-2)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro/Viitala 4+5+3 = 12
TPS/Suojanen 4+4+5 = 13

SB-Pro, avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala
(#31 Tikkakoski)

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #61 Riiali
#49 Kauno – #84 Rissanen (C)

#6 Ronkainen – #8 Kosonen – #89 Hakulinen
#17 Suontausta – #39 Väistö

Ottelutapahtumat: 

1.erä
ei tapahtumia

2.erä
23:32   2min  SB-Pro #69 Luomakoski (mailaan lyöminen)

3.erä
31:35   1-0  #69 Luomakoski (#89 Hakulinen)
31:42   2-0  #8 Kosonen (#17 Suontausta) **
31:32   aikalisä / TPS
32:00  3-0  #84 Rissanen (#89 Hakulinen)
35:26    3-1  #4 Pukero (#15 Suojanen)
41:49    3-2  #8 Kurppa (#65 Järvinen) SR
43:47 – 45:00  TPS ilman maalivahtia

**  virallisessa tilastoinnissa virheellisesti syöttäjänä #49 Kauno

 

close-icon

16.09.2017

SB Vantaa - SB-Pro (2-6)

SB Vantaa – SB-Pro 2-6 (2-2, 0-4)

maalivahtien torjunnat: 
SB Vantaa: 7+5 = 12
SB-Pro/Viitala: 3+1 = 4

SB-Pro avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala

#83 Lindh – #61 Riiali – #69 Luomakoski
#49 Kauno – #39 Väistö

#35 Mustola – #8 Kosonen – #2 Jouppila
#17 Suontausta – #84 Rissanen

#66 Lindholm – #6 Ronkainen – #89 Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:35   1-0
03:24  1-1   #17 Suontausta (#61 Riiali)
12:41    2-1
13:15   2-2   #89 Hakulinen (#17 Suontausta)
13:31   2min  SB-Pro #69 Luomakoski (päällä pelaaminen)

2.erä
19:25  2-3   #6 Ronkainen (#66 Lindholm)
22:24  2-4  #69 Luomakoski (#61 Riiali)
27:31  2-5   #61 Riiali (#83 Lindh)
28:48  2-6  #35 Mustola (#2 Jouppila)

 

 

 

 

close-icon

16.09.2017

SB-Pro - Josba (4-2)

SB-Pro – Josba 4-2 (0-2, 4-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro/Viitala: 4+10 =14
Josba: 5+6 = 11

SB-Pro avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala

#83 Lindh – #61 Riiali – #69 Luomakoski
#49 Kauno – #39 Väistö

#35 Mustola – #8 Kosonen – #2 Jouppila
#17 Suontausta – #84 Rissanen

#66 Lindholm – #6 Ronkainen – #89 Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
03:23   0-1
09:23   0-2

2.erä
17:18   1-2   #6 Ronkainen (#2 Jouppila)
17:29   2-2  #89 Hakulinen (#66 Lindholm)
19:54    2min  Josba #26
25:12   3-2  #35 Mustola (#49 Kauno)
26:58  4-2  #89 Hakulinen (#84 Rissanen)

 

 

close-icon

16.09.2017

SB-Pro - LoSB (4-2)

SB-Pro – LoSB 4-2 (2-2, 2-0)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro/Viitala: 1+3 = 4
LoSB/3+3 = 6

SB-Pro avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala

#83 Lindh – #69 Luomakoski – #6 Ronkainen
#84 Rissanen – #49 Kauno

#66 Lindholm – #8 Kosonen – #2 Jouppila
#17 Suontausta – #39  Väistö

#35 Mustola – x – #89 Hakulinen

(#61 Riiali ei pelannut)

Ottelutapahtumat:

03:16    0-1  #24
05:48  1-1  #35 Mustola (#89 Hakulinen)
06:03   1-2  #24
10:01   2min/LoSB #7 (estäminen)
10:46   2-2  #8 Kosonen ( – ) YV

2.erä
19:13   3-2   #6 Ronkainen (#2 Jouppila)
24:22  4-2   #83 Lindh (#89 Hakulinen)

 

 

close-icon

16.09.2017

Steelers - SB-Pro (1-8)

Steelers – SB-Pro 1-8 (1-5, 0-3)

maalivahtien torjunnat: 
Steelers: 5+6 = 11
SB-Pro/Viitala: 4+6 = 10

SB-Pro avauskokoonpano:

maalivahti
#71 Viitala

#83 Lindh – #8 Kosonen – #61 Riiali
#84 Rissanen – #49 Kauno

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #2 Jouppila
#17 Suontausta – #39 Väistö

#66 Lindholm – #6 Ronkainen – #89 Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:25  0-1  #8 Kosonen (#84 Rissanen) 
06:57    1-1   #68
07:41   1-2   #2 Jouppila (#83 Lindh)
10:16   1-3   #2 Jouppila (#83 Lindh)
10:22   1-4  #35 Mustola (#6 Ronkainen)
10:22    aikalisä / Steelers
12:02   1-5   #61 Riiali (#83 Lindh)

2.erä
18:04    2min / Steelers #2
18:56   1-6   #35 Mustola (#2 Jouppila) YV
19:14   1-7   #8 Kosonen ( – )
26:54  2min / SB-Pro #61 Riiali
29:36  1-8  #69 Luomakoski (#83 Lindh)

 

 

 

 

close-icon

09.09.2017

Blackbirds - SB-Pro (0-3)

Blackbirds – SB-Pro 0-3 (0-1, 0-2)

maalivahtien torjunnat: 
Blackbirds 7+4 = 11
SB-Pro / Tikkakoski 3+4 = 7

SB-Pro avauskokoonpano: 

maalivahti:
Tikkakoski

Mustola – Riiali – Jouppila (C)
Suontausta – Kauno

Lindholm – Lindh – Luomakoski
Kosonen – Väistö

x – x- Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
12:44   Suontausta (Luomakoski)

2.erä
21:00  Mustola (Lindh)
24:00  oma maali

 

close-icon

09.09.2017

SB-Pro - Classic (2-0)

SB-Pro – Classic 2-0 (1-0, 1-0)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 3+2 = 5
Classic 2+6 = 8

SB-Pro, pelaajat

maalivahti:
Tikkakoski

Suontausta, Kauno
Kosonen, Väistö
Mustola. Riiali, Jouppila
Lindholm, Lindh, Luomakoski, Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
12:18   Lindh (Suontausta)

2.erä
26:22   Riiali ( – )
29:55   2min  SB-Pro / Hakulinen

 

close-icon

09.09.2017

SB-Pro - PSS (0-4)

SB-Pro – PSS 0-4 (0-2,  0-2)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 4+6 = 10
PSS 5+4 = 9

SB-Pro, pelaajat:

maalivahti:
Tikkakoski

Väistö, Hakulinen *
Suontausta *, Kauno
Mustola, Riiali *, Luomakoski
Lindholm, Kosonen, Jouppila, Lindh

* ei pystynyt pelaamaan koko peliä

Ottelutapahtumat: 

1.erä
03:36   0-1
11:03    0-2

2.erä
22:18   0-3
22:18  aikalisä, SB-Pro
23:51   0-4

close-icon

09.09.2017

Steelers - SB-Pro (2-7)

Steelers – SB-Pro 2-7 (2-5, 0-2)

maalivahtien torjunnat:
Steelers  10
SB-Pro / Tikkakoski  13

SB-Pro, pelaajat

maalivahti:
Tikkakoski

Kauno, Väistö, Jouppila
Mustola, Kosonen, Luomakoski
Lindholm, Lindh, Suontausta

Ottelutapahtumat:

1.erä
02:53    0-1    Mustola (Tikkakoski)
03:59    0-2   Kosonen (Lindh)
04:16      1-2
05:16     1-3   Luomakoski (Mustola)
07:32   aikalisä, Steelers
08:21    1-4   Kosonen (Lindholm)
08:43     2-4
10:24    2-5   Jouppila (Suontausta)
13:26    2min  SB-Pro / Jouppila

2.erä
17:00    2min   #33 Steelers
27:35    2-6   Lindh (Luomakoski)
28:36   2-7    Kosonen (Suontausta)

 

 

close-icon

09.09.2017

SB-Pro - Steelers (3-6)

SB-Pro – Steelers 3-6 (0-2,  3-4)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 4+6 = 10
Steelers  6+11 = 17

SB-Pro, pelaajat: 

maalivahti:
Tikkakoski

Hakulinen, Väistö
Suontausta, Kauno
Mustola, Riiali, Jouppila
Lindholm, Kosonen, Luomakoski, Lindh

Ottelutapahtumat: 

1.erä
02:08   0-1
06:25   0-2

2.erä
16:27   0-3
17:34  1-3   Mustola (Väistö) SR
18:38  1-4
21:52   2-4  Hakulinen (Jouppila)
22:11   3-4   Riiali (Jouppila)
23:18   2min SB-Pro / Suontausta
24:28   3-5   YV
28:15   2min SB-Pro / Jouppila
37:21    3-6
39:09   aikalisä, SB-Pro

 

close-icon

03.09.2017

Northern Stars - SB-Pro (0-2)

Northern Stars – SB-Pro 0-2 (0-1,  0-1, 0-0)

maalivahtien torjunnat: 
NS 7+4+5 = 16
SB-Pro/Tikkakoski 7+1+5 = 13

SB-Pro, pelaajat:

maalivahti:
Tikkakoski

Mustola, Lönnrot, Jouppila, Jokinen
Lindholm, Riiali, Lindh, Ronkainen
Suontausta, Väistö
Kauno, Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

09:51   0-1   Mustola
33:13   0-2  Jokinen (Riiali)

02.12.2017

TPS - SB-Pro

SM-sarja

Tulos: 1-6

02.12.2017

SB-Pro - Steelers

SM-sarja

Tulos: 5-3

15.11.2017

SB Vantaa - SB-Pro

Harjoitusottelu

Tulos: 3-6

12.11.2017

O2 JKL - SB-Pro

SM-sarja

Tulos: 4-6

12.11.2017

SB-Pro - PSS

SM-sarja

Tulos: 1-6

08.11.2017

Blackbirds - SB-Pro

Harjoitusottelu

Tulos: 0-5

21.10.2017

SB-Pro - OLS

SM-sarja

Tulos: 4-3

21.10.2017

SBS Wirmo - SB-Pro

SM-sarja

Tulos: 4-1

30.09.2017

Steelers - SB-Pro

SM-sarja

Tulos: 1-2

30.09.2017

SB-Pro - TPS

SM-sarja

Tulos: 3-2

16.09.2017

SB Vantaa - SB-Pro

Häme Cup

Tulos: 2-6

16.09.2017

SB-Pro - Josba

Häme Cup

Tulos: 4-2

16.09.2017

SB-Pro - LoSB

Häme Cup

Tulos: 4-2

16.09.2017

Steelers - SB-Pro

Häme Cup, Finaali

Tulos: 1-8

09.09.2017

Blackbirds - SB-Pro

HoviRuoka-turnaus

Tulos: 0-3

09.09.2017

SB-Pro - Classic

HoviRuoka-turnaus

Tulos: 2-0

09.09.2017

SB-Pro - PSS

HoviRuoka-turnaus

Tulos: 0-4

09.09.2017

Steelers - SB-Pro

HoviRuoka-turnaus

Tulos: 2-7

09.09.2017

SB-Pro - Steelers

HoviRuoka-turnaus, finaali

Tulos: 3-6

03.09.2017

Northern Stars - SB-Pro

FBA-harjoitusottelu

Tulos: 0-2

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | C-tytöt Musta

SARJATAULUKKO SM-sarja

JoukkueOttelutVoitotTasapelitTappiotMaalieroPisteet
PSS870151-1514
EräViikingit870143-1414
SBS Wirmo860243-1712
SB-Pro860228-2412
N. Stars841326-209
Steelers831427-257
Classic831417-317
OLS811616-463
TPS810723-372
O2 JKL800810-550

PISTEPÖRSSI SM-sarja

PelaajaOttelutMaalitSyötötPisteet
Menna Rissanen8448
Ida Lindh6347
Erika Hakulinen8426
Riikka Jouppila6246
Minka Kosonen8505
Jessica Luomakoski6415
Annukka Lönnrot6134
Reetta Suontausta8123
Neea Mustola4112
Milja Ronkainen4022
Henriikka Väistö8202
Ada Riiali8101
Mimosa Kauno8011

pelaajat | C-tytöt Musta

pelaajan kuva
2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4. kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 8.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 2. kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: right

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti

Syntynyt: 2004

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
35
Mustola, Neea
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2005

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja

Syntynyt: 2004

SB-Prossa: 2.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
71
Viitala, Maria
maalivahti

Syntynyt: 2003

Kätisyys: -

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Jalasjärven Jalas, Naiset 3div

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
83
Lindh, Ida
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
84
Rissanen, Menna
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti
35
Mustola, Neea
kenttäpelaaja
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja
71
Viitala, Maria
maalivahti
83
Lindh, Ida
kenttäpelaaja
84
Rissanen, Menna
kenttäpelaaja (A)
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

KUVAT | C-tytöt Musta

joukkueen kuva

C-tytöt Musta 2017-18

joukkueen kuva

C-tytöt Musta 2016-17

joukkueen kuva

D-tytöt 2015-16

TOIMIHENKILÖT | C-tytöt Musta

V
Eronen, Jukka
päävalmentaja
V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
H
Lindh, Nina
Huoltaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja

Puhelin: 050 511 3628

Sähköposti: ctytot@sb-pro.fi

J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja
V
Eronen, Jukka
päävalmentaja
V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
H
Lindh, Nina
Huoltaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja
J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA