C-tytöt [Musta]

Kuvahaun tulos haulle facebook logo           Kuvahaun tulos haulle twitter logo         Kuvahaun tulos haulle instagram logo

Kauden 2017-18 joukkue muodostuu 2003-05 -syntyneistä tytöistä.

Joukkue selvitti tiensä kauden  2017-18 SM-sarjaan karsinnoista 19.-20.8. Kontiolahdella
ja pelaa C-sarjan lisäksi Etelä-Suomen B-tyttöjen aluesarjaa.  

Joukkue on valittu myös liiton MAAJOUKKUETIE-yhteistyöjoukkueeksi kaudelle 2017-18.

 

Joukkueen yhteystiedot:
* Janne Kosonen | janne.kosonen@gmail.com | 050 511 3628
* Ilkka Riiali | ilkka.riiali@sok.fi | 050 348 3527

 

 

 

 

UUTISET | C-tytöt Musta

close-icon

18.04.2018

C-tyttöjen raportti kuluneesta kaudesta

SB Pron C-tytöt saivat kauden päätteeksi SM Pronssimitalit kaulaansa voitettuaan raskaan kauden päätteeksi pronssipelissä Northern Starsin luvuin 4-3. Voittomaali syntyi jatkoajan alkuun Neea Mustolan viimeistelemänä.

Yhteenveto kuluneesta kaudesta

Kausi aloitettiin uudella valmennuksella, jossa päävalmentajan roolin otti itselleen Jukka Eronen ja seuran omat nuoret Nina Wickman ja Martta Halsas toimivat apuvalmentajina. Joukkueeseen syntyi pientä vaihtuvuutta edellisestä vuodesta ja keski-iältään joukkue asettui C-tytöissä sarjan puoliväliin. Tavoitteeksi asetettiin C-tyttöjen SM-sarja ja siellä selviytyminen suoraan pudotuspeleihin ja siitä eteenpäin sarja kerrallaan. Tukisarjana toimi B-tyttöjen aluesarja, jossa olimme sarjan nuorin joukkue.

Peli- ja harjoitusryhmän koko vakiintui syksyn mittaan 2:n maalivahdin ja 15:ta kenttäpelaajan kokoiseksi. B-tyttöjen peleissä saimme hiukan apuja kauden aikana, mutta pääsääntöisesti pelasimme C-tyttöjen joukkueella.

Syksy oli haasteellinen

Loppukesän ja syksyn peleissä joukkueella riitti haasteita, runsaasti loukkaantumisia ja lisäksi sairastumisia, joten monet syksyn peleistä pelattiin noin 10:llä kenttäpelaajalla, osa peleistä osin jopa alle tämän määrän. SM-karsinnoissa hävittiin tärkeä peli OLS:lle ja paikka sarjaan ratkesi vasta sunnuntaina, jolloin kaatui FB Factor Kontiolahdella kuitenkin selvästi. Varsinainen SM-sarja läksi kuitenkin käyntiin hienosti kahdella voitolla Espoossa, mikä antoi lisää uskoa joukkueen iskukyvystä. Kokonaisuutena alkukausi sujui SM-sarjassa tasaisen varmasti, jokaiselta kierrokselta vähintään yksi voitto ja Pro otti nopeasti sarjan kärkipään sijoituksen pysyvästi haltuunsa. B:ssä kausi eteni myös hyvin ja kilpsarjaan pääsy ratkesi myös hyvissä ajoin.

Syyskauden ainoat tappiot tulivat PSS:lle ja Wirmolle eli tulevalle finaaliparille. B-tytöissä joukkue hävisi yhden ottelun Northern Starsin B-tytöille syksyn aikana. Kautta vaikeuttivat myös harjoitusolosuhteet Arkadian hallin myöhästymisen vuoksi, useat harjoitukset peruuntuivat salipuutteen vuoksi, mutta toisaalta runsas pelien määrä paikkasi osaltaan tilannetta.

Talven päätähtäin oli Storvreta Cup

Storvreta Ruotsissa oli joukkueelle selkeä tavoite talvella ja alkupelit sujuivatkin hienosti. Puolivälierissä vastaan asettui tuttuakin tutumpi Northern Stars, joka siellä onnistui tiputtamaan Pron jatkosta rangaistuslaukauskisan päätteeksi ja tämä oli tietysti joukkueelle suuri pettymys, koska jokainen koki, että mahdollisuudet olisivat olleet turnauksessa mihin tahansa. Toisaalta silloinkaan ei hävitty huonolle joukkueelle. Talven aikana sarjat jatkuivat positiivisissä merkeissä ja kauden kohokohtia oli ehdottomasti voitto Wirmosta yhdessä kauden parhaimmista peleistä. Tappioita C-tytöissä tuli uudelleen Porvoolle ja myös ErVi voitti meidät kotikentällään äärimmäisen niukasti hyvän pelin jälkeen.

B-tytöissä kilpasarja sujui jopa odotettua paremmin vain tulevan B-tyttöjen pronssijoukkueen ollessa meitä vahvempi kahdesti. B-tytöissä lopulliseksi sijoutukseksi muodostui 2.sija ja pääsy SM pudotuspelikarsintoihin.

Pudotuspelit olivat kauden ehdoton huipennus

B-tyttöjen sarjassa jouduimme tekemään valintoja ja panostus osui C-tyttöihin, silti mukaan lähtenyt B-tyttöjen joukkue suoriutui urakastaan erinomaisesti Tampereella. Ensin voitto OLS:stä ja kaikkien yllätykseksi myös Classic kaatui seuraavalla kierroksella. Ratkaisevalla kierroksella kuitenkin Pro joutui tällä kertaa taipumaan Riihimäen ja Lammin yhdistelmäjoukkueelle, mutta silti meidän ryhmältä aivan loistava suoritus Tampereella.

C-tytöissä puolivälierissä Steelersin kanssa jouduttiin pelaamaan kaikki kolme peliä, mutta ratkaisupeli kääntyi selvästi Prolle lukemin 8-3 kotikentällä Arkadiassa. Välierissä Wirmoa vastaan ei Mynämäellä joukkue löytänyt riittävää uskoa ja tahtoa, mutta kotiottelussa Wirmo joutui tekemään täyden päivätyön edeten kuitenkin ansaitusti finaaliin ja siellä myös Suomen mestareiksi lopulta, onnittelut myös Mynämäelle, kuten myös Porvooseen hienosta kaudesta.

Pronssipeli pelattiin kerrasta poikki systeemillä ja Arkadiassa Northern Starsia vastaan. Totutusti äärimmäisen jännittävä ottelu kahden toisensa hyvin tuntevan ja toisia myös kunnioittavan joukkueen välillä. Yllättäen mentiin jälleen jatkoajalle, mutta nyt Ruotsissa koettu karvas häviö käännettiin voitoksi ja ehkä Pro sen myös ansaitsi tavallaan todella vahvan kolmannen erän ansiosta.

Ottelu oli virallisesti numero 93 joukkueelle, osan pelatessa vielä hajapelejä naisten 2. tai 3. divisioonassa, sekä seuran toisessa C-tyttöjen joukkueessa siirtoajan umpeutumiseen saakka.

Kuva SB Pro. Juhlatunnelmat ja mitalit jo kaulassa

Joukkue haluaa vielä kiittää kaikkia meitä tukeneita tahoja kauden aikana ja myös kaikille upeille vastustajille kiitos hienoista peleistä. Nyt alkaa jo valmistautuminen seuraavaan kauteen ja Pron C-tytöt toivottavasti jatkavat kaikki myös B-tytöissä osan päästessä ikänsä puolesta pelaamaan jatkossa myös C-tytöissä. Uusia pelaajia kartoitetaan vapaiden harjoitusten kautta kumpaankin joukkueeseen ja ensimmäinen mahdollisuus tulla näihin harjoituksiin on keskiviikkona 18.4 klo 19.30 alkaen Arkadiaan.

SB Pron C-tytöt kiittävät teitä kaikkia!!

 

close-icon

13.04.2018

B-tyttöjen Vapaat Harjoitukset

SB Pron C-tytöt saavuttivat juuri SM Pronssia hienon kauden päätteeksi!

Nyt joukkue siirtyy pelaamaan ensi kaudelle B-tyttöihin ja etsii muutamaa iloista ja tavoitteellista pelaajaa lisää ryhmäänsä. Joukkueen tavoite tulevalla kaudella on pelata B-tyttöjen SM-sarjassa ja lisäpelejä haetaan kaikille muista sarjoista. Tällä kaudella joukkue pelasi 93 ottelua kuluneen vuoden aikana!

Tule katsomaan ja tutustumaan iloiseen ryhmäämme ja ilmoittaudu avoimiin harjoituksiimme. Mikäli 18.4 tai 25.4 eivät sovi sinulle, niin olet tervetullut milloin tahansa.

Yhteystiedot:

Janne Kosonen 050 511 3628 tai Ilkka Riiali 050 348 3527

 

close-icon

02.04.2018

C-tyttöjen kausi jatkuu lauantaina 7.4 pronssipelissä Arkadiassa

Huikea taistelukaan ei riittänyt tällä kertaa, vaan Wirmo eteni finaaleihin ja Pro pelaa pronssista.

Ottelusarjan jälkeiset tunnelmat!

Ennakkoasetelmat välieriin:

Sarjan kakkonen ja kolmonen voittivat runkosarjassa toisensa kertaalleen ja Turussa elokuussa Pron viime hetken johto kääntyi niukaksi maalin tappioksi. Aiemmat kohtaamiset Mynämäellä ovat olleet Prolle haasteellisia, joten jotain uutta pitäisi löytää etenkin vierasotteluun

Wirmo on ehkä sarjan taitavin joukkue ja joukkueen ”ykkösnyrkki” todella taitava pallollisesti, lisäksi taitoa löytyy myös tämän ulkopuolelta. Maalivahtipeli on myös Wirmossa aivan sarjan ykkösluokkaa. Puolivälierissä Wirmo selvisi OLS:stä helposti, kun vastaavasti Pro joutui tekemään täyden päivätyön Steelersin kanssa.

1.Ottelu Mynämäellä, sanotaanko tämän olleen Prolta täydellinen ”ohipeli”, kotivoitto 11-2

Aikainen alkamisaika Mynämäellä ei ainakaan suosinut Prota ja jollain tapaa tämä näkyi läpi päivän. Lisäksi Steelers-sarjan kovuus taisi edelleen näkyä joukkueessa. Väsynyttä pelaamista, jossa yritettiin, mutta peli ei missään vaiheessa lähtenyt käyntiin. Helppoja virheitä ja helpohkoja maaleja virheiden seurauksena. Kaksi loukkaantumista, joista toinen hyvin aikaisessa vaiheessa, jättivät puolustukseen vaikeasti paikattavan aukon.

Toisaalta Wirmo oli erinomaisesti latautunut ja joukkueen täysin erilainen pelityyli, kuin Steelersillä taisi kuitenkin yllättää, vaikka siihen oli osattu varautua. Wirmo juoksi Prolta jalat alta tässä pelissä ja voitti ansaitusti 11-2. Erinomaista tuomarityöskentelyä läpi ottelun, josta annetaan tunnustus heille.

2.Ottelu Arkadiassa, nyt löytyi se taisteleva Pro, mutta Wirmo käytti erinomaisesti etsikkoaikansa ja otti vierasvoiton luvuin 3-6.

Toiseen otteluun Pro oli löytänyt oman taistelevan tyylinsä ja ottikin heti ensimmäisessä vaihdossa 1-0 johdon. Wirmo piti odotetusti enemmän palloa ja Pro iski vastaiskuilla, kunnes hyökkäyspäässä Pron pelaajan maila nousee saattovaiheessa Wirmottaren silmäkulmaan. Täydellinen vahinko, valitettava kaikinpuolin, mutta 5 minuutin jäähy oli hyvin tuominneilta tuomareilta ainoa oikea ratkaisu.

Tässä vaiheessa nousi Wirmon taitotaso hyvin esille, kolme maalia jäähyn aikana ja Pron johto kääntyi 1-3 tappioksi. Vaikka Pro taisteli upeasti loppuun saakka, niin tehtävä oli tällä kertaa mahdoton ja Wirmolle ansaittu 3-6 vierasvoitto. Prosta Minka Kososelle tuli hienot onnistumiset kolmen maalin kanssa hyökkäyspäässä ja koko joukkue voi olla tyytyväinen ilmeeseensä. Tasakentällisin 3-3 ja tasoissa olleet torjunnat kertovat Pron olleen mukana pelissä, vaikka Wirmo pitkin palloa enemmän. Nyt myös blokattiin hyvin laukauksia, josta joukkueelle eritysimaininta.

Minka Kosonen, 3 maalia

Sarjan ratkaisu

Wirmon taitotaso oli tällä kertaa liian vahva Prolle ja materiaalin laajuus antaa enemmän mahdollisuuksia peluutukseen. Myös joukkueen pelinopeus on luokkaa Prota edellä. Yksittäisen ottelun Pro voi voittaa, kuten sarjassa nähtiin, mutta ehkä ottelusarjassa se vaatisi tällä hetkellä jo paljon onnea. Wirmo tuntuu olevan myös kotikentällään erityisen vaikea voitettava. Jokainen meistä myös tietää Wirmon muutamat erityisen vahvat yksilöt, jotka pelaavat ratkaisevassa roolissa myös B-tytöissä. Samaan kenttään laitettun ja todella vahva viisikko. Wirmo pelaa myös erittäin siististi ja alivoimia tulee kohtuullisen vähän.

Mitä seuraavaksi

Kautta on jäljellä Prolla yksi ottelu. Tulevana lauantaina Arkadiassa klo 13.00, jolloin pelataan SM-pronssimitaleista vastustajana Northern Stars, joka hävisi oman välieräsarjansa PSS:lle. Tässä paikallispelissä on aina tunnetta ja valitettavasti kumpikin ei voi voittaa mitalia. Tulossa siis jälleen todellinen Superlauantai, koska klo 17.00 aloittavat Liiganaiset oman välieräsarjansa Porvoota vastaan.

Lauantaina 7.4 pelataan kerrasta poikki systeemillä mitalista, nyt kannustamaan C-tyttöjä!

 

close-icon

28.03.2018

Pron C-tytöt välieriin SM-pudotuspeleissä!

SB Pron C-tytöt välieriin rajun taistelun jälkeen, sarja kulminoitui Pron pystyessä nostamaan oman pelin tasoaan riittävästi sarjan aikan.

Voittoisat tunnelmat puolivälierän jälkeen

Ennakkoasetelmat ottelusarjassa SB Pro – Steelers:

Pro sijoittui runkosarjassa kolmanneksi ja Steelers kuudenneksi, joten lievä suosikin viitta asettui Pron harteille. Myös ennakkospekuloinneissa paineet aseteltiin lievästi Prolle. Steelersin alkukausi oli vaikea, mutta mitä pidemmälle kausi eteni, sen paremmin joukkue pelasi ja esim. runkosarjan kakkonen Wirmo joutui tyytymään Jyväskylässä tasapeliin Hämeenlinnan vahvan joukkueen kanssa. Monissa ennakkoarvioinneissa odotettiin Wirmon haluavan välttää matkustamisen Ouluun ja valitsevan puolivälieriin vastustajaksi Steelersin, mutta Wirmo valitsi kuitenkin OLS:n, mikä kertoo siitä, että Steelersin viimeaikainen pelikunto noteerattiin myös muualla.

Pron kausi eteni tasaisen varmasti ja myös oma peli kehittyi kauden aikana etenkin hyökkäyspelin osalta. Keskinäiset pelit SM-sarjassa menivät molemmat Prolle, mikä ehkä tavallaan loi myös paineita joukkueen sisällä, vaikka siitä ei puhuttu etukäteen.

1. ottelu Arkadiassa Pro 3 – 4 Steelers, jatkoajalla voittomaali

Ensimmäinen peli oli kummaltakin joukkueelta hiukan hermostunutta. Steelers otti jo 1-3 johdon, jota Pro ajoi vimmatusti takaa ja saikin ansaitsemansa 3-3   tasoituksen muutama minuutti ennen ottelun loppua. Jatkoajalla Pro sai ensin loistavan maalipaikan, jonka kuitenkin Netta Zeitz torjui erinomaisesti ja lähes   vastahyökkäyksestä Pinja Rahkonen laukoi yhden vuoden hienoimmista maaleista lähes nollakulmasta. Ottelu oli pelillisesti tasainen ja voitto kummalle tahansa olisi ollut yhtä ansaittu. Pron kannalta erikoista ottelussa oli se, että ”ykköskenttä” ei päässyt normaaliin vauhtiin hyökkäyspäässä ja jäi ottelussa maaleitta.

2. ottelu Hämeenlinnassa Steelers 5 – 6 Pro

Toinen peli oli Prolle jo veitsi kurkulla pelaamista ja osin se ehkä näkyikin otteissa, kovaa yritystä mutta myös hermostuneisuudesta johtuvia pieniä virheitä. Silti kahden ensimmäisen erän jälkeen ykkössektorin maalipaikat selvästi Prolle ja johtoasemassa 3-5 viimeiseen erään. Etenkin toinen erä oli lähes koko kauden parasta Pron osalta ja pelin pallollinen hallinta selkeää. Kaikki kuitenkin kääntyi kolmannessa erässä, jossa Steelers muutti taktiikkaansa ja Pron pelistä näkyi pakkovoiton tarve, lopulta kotijoukkueelle 5-5 tasoitus  ja Pro oli kevyessä sillassa tässä vaiheessa. Tällä kertaa kuitenkin tuurit olivat Pron puolella ja Ada Riialin laukaus puolustajan tontilta maskin takaa löysi tiensä maaliin ja tämän jälkeen Pro puolusti ottelun lopun tehokkaasti. Tässä ottelussa Pron ketjuista vuorostaan ”kakkoskenttä” jäi maaleitta.

3. ottelu Arkadiassa Pro 8 – 3 Steelers

Kolmannen ottelun kuvio oli selvä, voittaja jatkoon ja häviäjän kausi pudotuspeleissä loppuu päätösvihellykseen. Ensimmäisessä erässä Steelers piti enemmän palloa ja tätä edesauttoi myös Pron saama 5 minuutin jäähy, jonka joukkue kuitenkin puolusti hyvin pois. Neea Mustola onnistui siirtämään Pron myös johtoon erän alkupuolella. Toinen erä oli jälleen selvästi Pron, vaikka Steelers onnistui myös kahdesti tasoittamaan pelin. Erä kuitenkin Prolle 5-2 ja kotijoukkueen hyökkäyspeli oli todella iloista ja vauhdikasta, tällä kertaa kummankin kentällisen onnistuessa samaan peliin. Pro hallitsi myös selkeästi kolmatta erää ja ottelun loppuluvuiksi siis 8-3. Nyt Pro sai samaan peliin onnistumisen myös maalien merkeissä molemmilta ketjuilta, joka näkyi myös tulostaululla. Neea Mustolalle ja Annukka Lönnrotille hattutemput ja koko Pron joukkueen säestäessä ilotulitusta osaltaan. Loistava yleisö omalta osaltaan latasi osaltaan kotijoukkueen pieneen hurmokseen.

Näilläkin kokeilla oli vahva vaikutus sarjan voittoon 

Sarjan ratkaisu

Pron silmin sarja ratkesi hyökkäyspäässä kahden kentän tehokkaaseen viimeistelyyn ja kolmannen kentän antaessa oikeaan aikaa näille lepoaikaa. Puolustus Prolla onnistui myös erinomaisesti ja paransi otteitaan läpi sarjan, johon maalivahdit antoivat oman tärkeän panoksensa. Myös kaikissa kolmessa ottelussa ja etenkin kahdessa viimeisessä, Pro pääsi paremmin ykkössektorin maalintekopaikoille. Joukkueellinen onnistujia ja valtava halu voittaa otteluita näkyy näissä C-tytöissä. Tiistain peli Arkadiassa oli kauden 90., joten ei tämä onnistuminen ole tullut vain sattuman kautta.

Samalla tunnustetaan Steelersin vahvuus, vaikean kauden jälkeen joukkue nousi taistelemaan paikasta neljän parhaan joukkoon. Eikä Pro todellakaan saanut mitään helpolla, vaan jokaisesta pallosta ja sentistä lattialla joutui tekemään suuren työn. Kyllä tässä voi ja pitää onnitella myös vastustajaa!

Mitä seuraavaksi?

Prolle on luvassa vauhtia myös pääsiäisen pyhinä. Välieräsarja Wirmon kanssa alkaa perjantaina klo 12.00 Mynämäellä ja sunnuntaina pelataan klo 13.00 Arkadiassa. Nyt joukkue lepää pari päivää ja keskittyy ehkä vielä vahvemman joukkueen eli Wirmon kohtaamiseen. Keskinäiset pelit menivät tasan runkosarjassa, mutta kaikissa ennakkoissa Wirmo on selvä suosikki ja Pro lähinnä hyvä sparrari, mutta jokainen peli lähtee tilanteesta 0 – 0.

  Pron tilastot puolivälieräsarjasta:

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c-tyttojen-sm-sarja-pudotuspelit/2880?id=17503&name=SB-Pro%20

Tervetuloa kannustamaan jälleen sunnuntaina Pro kauden kuumimpaan otteluun klo 13.00 alkaen, jolloin tarkoitus on pysäyttää vahva Wirmo!

 

close-icon

22.03.2018

C-tyttöjen pudotuspeliennakko

Pron C-tytöt aloittavat pudotuspelinsä lauantaina ja jännitys nousee päivä päivältä huipentuen lauantain kotipeliin Arkadiassa. Joukkueen 1. tavoite eli pudotuspelit on saavutettu ja tämän jälkeen mennään päivä ja ottelu kerrallaan.

Kuva B-tyttöjen kilpasarjan ottelusta, jossa päästiin jo ajoittain hyvään pudotuspeli-ilmeeseen

Tavoitteita ei voi olla muita kuin ottelu kerrallaan ja aina pelataan voitosta

Kuten ”suuremmissakin piireissä”, niin tarkkaa analysointia ei omista tekemisistä täälläkään tulla tekemään. Terveystilanne on hyvä ja joukkue on valmis viikonlopun peleihin, tavoitteena on tietysti hyvän kotiyleisön edessä pelata lauantaina vuoden paras peli ja sunnuntaina lähdetään edelleen siitä parantamaan Hämeenlinnaan.

Nyt mitataan myös joukkueen kärsivällisyyttä. Peli on SM-sarjapeleihin verrattuna selvästi pidempi ja aikaa siis riittää tehdä ratkaisuja. Turhia jäähyjä pitää välttää ja omat erikoistilanteet on osattava hyödyntää. Useasti näissä peleissä se keskittyneempi ja kärsivällisempi joukkue vie sen voiton. Lisäksi maalivahtipelin merkitys vain kasvaa pudotuspelivaiheessa ja Maria Viitala on osoittanut olevansa ehdottomasti ikäluokan kärkitorjujia, johon Pron on helppoa luottaa, kuten tarvittaessa myös Nuppu Tikkakoskeen.

Steelers on sekä taitava että fyysinen joukkue

Vastustajaksi valikoitui tällä kertaa Steelers, jonka kanssa on pelattu paljon, hävitty ja voitettu, joten vastustaja tunnetaan erittäin hyvin. Steelersillä on paljon taitoa, sopivasti fyysisyyttä, hyvät maalivahdit ja osaava valmennus. Tietää siis sitä, että Pro joutuu tekemään kauden parhaansa mennäkseen ottelusarjasta jatkoon.

Kuva Jyväskylän SM-sarjapeleistä, jossa Northern Stars ottelu antoi hyviä viitteitä jo siitä mihin joukkue pystyy!

Lauantaina siis ensin kaikki kannustamaan SB Pron C-tyttöjä Arkadiaan klo 13.15 alkavaan otteluun. Hallin ovet avataan klo 12 ja otteluun on vapaa sisäänpääsy. Annetaan tytöille lauantaina kaikki tuki ja näytetään, kuinka Arkadian loistava kotiyleisö auttaa Liiganaisten ohella myös C-tyttöjä kuudentena kenttäpelaajana!

Klo 17 aloittavat sitten Liiganaiset oman pudotuspelisarjansa TPS:n kanssa.

 

close-icon

11.03.2018

C-tyttöjen SM-sarjaraportti Jyväskylästä

Pron C-tytöt varmistivat runkosarjan 3. sijan ja kotiedun kahden viikon päästä alkaviin pudotuspeleihin Jyväskylässä sunnuntaina!

Sunnuntain Pro C:n teemat:

⇒ Lähdettiin hakemaan se yksi voitto, joka varmistaa paikan ja se otettiin tyylikkästi!

⇒ Lataus katosi hiukan sarjan päätöspeliin, mutta myös vastustaja pelasi hienosti!

⇒ Joukkueen 1. tavoite on täyttynyt!

Tästä lähtee käyntiin sarjasijoituksen jo varmistanut ottelu

Pron lataus päivän ensimmäiseen otteluun oli huipussaan, vastassa naapurit Espoosta ja tiedossa oli jälleen kerran tasainen peli, joka ratkeaa suuntaan tai toiseen vasta ottelun lopussa. Ensimmäinen vaihto ja heti Espoo onnistui voittamaan päätytaistelun ja pallo Pron maaliin, oliko latausta siis liikaakin vai onnistuiko omassaan Northen Stars vielä paremmin. Tämän jälkeen erä eteni hienoisesti Pron hallinnassa, mutta laukaukset suuntautuivat ohi tai yli maalin, vastaavasti Starsilla oli yksi erinomainen vaihto, jossa riistivät pallon kolmesti ja pääsivät myös aina laukaukseen saakka.

Toisessa erässä aukesivat maalihanat

Toinen erä aukaisi myös Pron maalitilin, ensin Neea Mustolan agressiivisen karvauksen seurauksena pallo ajatuu maalin eteen unohtuneelle Isa Lindholmille, joka nostaa läheltä ylös tasoituksen. Heti perään NS ottaa taas johdon, mutta vain hetkeksi, jonka jälkeen iskevät Erika Hakulinen syöttäjänä ja Menna Rissanen maalintekijänä suoraviivaisesti hienosta hyökkäyksestä, joka alkoi jo omasta päädystä puolustuksen toimesta. Tämän jälkeen jälleen hyvä hyökkäys puolustuksen avattua Minka Kosonen vauhtiin, joka jatkaa Annukka Lönnrotille ja tilanteeksi 3-2.

Jännitystä loppuun saakka!

Kolmas erä jatkui tasaisena ja ajassa 40.00 Minka saa harhasyötön lapaansa ja tarkka laukaus muuttaa tilanteeksi jo 4-2. Northern Stars nousee vielä kerran ylivoimalla vapaalyönnistä, mutta ottelun lopun Pro pelaa vahvasti ja neljä sekuntia ennen loppua Ada Riiali viimeistelee maalin edestä Neean hyvästä esityöstä loppunumeroiksi 5-3.

Classic osoitti jälleen vaarallisuutensa

Classic peliin tehtiin pieniä kokeiluja ja ehkä joukkueessa näkyi pieni henkinen väsymys, mutta silti nuorelle Tampereen ryhmälle tunnustus hienosta pelistä, jota Classic vei etenkin ensimmäisessä erässä selvästi, mutta Maria Viitala torjui jälleen kerran erinomaisesti. Toisessa erässä Pro näytti jo karkaavan voittoon Annukan ja Riikka Jouppilan maaleilla, syöttäjinä Minka ja Reetta Suontausta, mutta Classic ei taipunut. Classicin vahva ykköskenttä Janina Rinteen johdolla teki kaksi maalia ja varmisti tamperelaisille pisteen ottelusta. Viimeiseen reiluun minuuttiin Pro haki vahvasti voittoa, mutta kova painostus ei tuottanut maalia tällä kertaa ja näin vähintään ansaittu tasapeli jäi voimaan Classicin kannalta.

Tunnelmat NS pelin jälkeen olivat maltilliset

Wirmolle voitto ja tasapeli

Wirmo haki päivän avauspelissä selvän voiton O2:sta ja Erika Kosken 5 maalia lähes samoilta jalansijoilta oli kova näyttö Olivia Pietilän syöttäessä näistä neljä ja tehdessä myös yhden maalin. Toisessa pelissään Wirmo lepuutti hiukan joitain ”tähtiään”, mutta lopussa haki vielä tasapelin Steelersiä vastaan, tästä kuitenkin Steelesille tärkeä piste pirteän esityksen jälkeen. Toisessa ottelussaan Steelers tarvitsi voittoa varmistaakseen paikan suoraan pudotuspeleihin ja sai tässä myös apua TPS:ltä, jolle vain voitto riitti edes teoriassa pitää mahdollisuudet elossa. Lopun uhkapeli kostautui ja 1-1 tasapeli kääntyi Hämeenlinnan ryhmän voitoksi.

PSS haki kaksi vakuuttavaa voittoa

PSS:n vauhti oli odotetusti liikaa tänäänkin ja kaksi selkeää ansaittua voittoa kruunasivat joukkueen hienon runkosarjan. Päivän peleissä Matildat Holmströn ja Rytkönen ahnehtivat maaleja ja osoittivat näin hyvää kuntoa pudotuspeleihin. ErVi otti voiton Classicista, mutta ei helpoimman kautta, tasaisessa ottelussa ei puolustupeli ollut prioriteettinä ykkönen. Loppunumerot peräti 8-6, mutta yleisö varmasti nautti maalikimarasta. ErVillä taisi myös paras terä kadota ensimmäiseen peliin ja merkityksettömässä pelissä Porvoo otti suurinumeroisen voiton.

OLS myös pudotuspeleihin, mutta karsintojen kautta

OLS joutuu pelaamaan vielä karsinnat varmistaakseen oman pudotuspelipaikkansa, kuten myös Classic. Veera Moilasen neljä maalia riittivät vauhdittamaan joukkueen tasapeliin TPS:n kanssa ja O2 kaatui jo selvemmin numeroin 6-1. Näin runkosarja on pelattu ja reilun viikon päästä varmistuvat puolivälieräparit.

Pron ensimmäinen tavoite on valmis ja työ kohti toista tavoitetta ja sen onnistumista alkaa tiistaina

Kuten kaikki kautta jatkavat joukkueet, niin myös Pron C-tytöillä on tavoitteena pelata kauden parhaat pelit 24.3 alkavissa pudotuspeleissä. Nyt kiitämme joukkuetta hienosta runkosarjasta, joka ei tullut helpoimman kautta. Samalla myös kiitos kaikille muille SM-sarjajoukkueille, kuten myös Jyväskylään ihan kelpo järjestelyistä. Pro jatkaa viikon päästä lauantaina B-tyttöjen kilpasarjan peleissä ja sunnuntaina vielä Arkadiassa pudotuspeleihin valmistavalla harjoitusottelulla.

PSS OLI RUNKOSARJAN PARAS JOUKKUE JA ONNITTELUT PORVOOSEEN TÄSTÄ!

 

close-icon

09.03.2018

C-tyttöjen SM-sarja jatkuu Jyväskylässä

Kuukauden tauon jälkeen palavat C-tytöt SM-sarjan pariin ja kierroksen järjestävänä seurana toimii tällä kertaa O2 Jyväskylästä. Viimeiset kaksi kierrosta ratkaisevat vielä useita sijoituksia sarjassa, joten odotettavissa jälleen tasaisia pelejä ja varmaan myös muutamia yllätyksiä.

Pron C-tyttöjen teemat Palokan Koulukeskuksessa 11.3 ovat:

⇒ Tavoitteena kauden parhaat pelit ennen pudotuspelien alkua! 

⇒ B-tyttöjen peleissä saatu hyviä harjoituspelejä alle!

⇒ Sunnuntaina tavoitteena varmistaa runkosarjan kolmas sija!

Kuva SB-Pro. Mitä useampi kokki, sitä parempi soppa! Täytetty taco kuitenkin nyt. Kuva naisten Liigapelistä.

Kaksi sarjapeliä jäljellä ja tavoitteena on varmistaa runkosarjan kolmas sija

Sunnuntain vastustajat ovat Northern Stars ja Classic, joten odotettavissa on kaksi kovaa taistelua ja Pro ei tule saamaan mitään ilmaiseksi. B-tyttöjen kilpasarjassa joukkue pelasi vajaalla joukkueella viime viikonloppuna osin erittäin hyvällä tasolla ja tästä on tietysti tarkoitus nostaa nyt yhden askeleen paremmaksi. Pudotuspeleihin on aikaa vain kaksi viikkoa, jolloin oman pelin pitää olla jo lähes parhaimmalla tasollaan. Yksi voitto sunnuntaina varmistaisi runkosarjan kolmannen sijan ja se on tällä hetkellä selkeä tavoite.

Northern Stars on ollut koko kauden vaikea vastustaja Prolle

Pelit Espoon tähtiä vastaan ovat kaikki olleet äärimmäisen tasaisia ja sunnuntai tuskin muuttaa tilannetta. Kumpikin joukkue osaa pelata kurinalaisesti ja vähämaalinen ottelu ei yllätä. NS pystyy nousemaan sarjassa vielä sijalle 3, mutta myös sijoitukset 4. tai 5. ovat myös vähintään yhtä mahdollisia.

Kuva SB-Pro. Maria Viitalan päättäväinen ilme on ollut vastustajille haaste!

Classic on ehdottomasti sarjan yksi eniten peliään parantaneista joukkueista

Classic on jo varmistanut pudotuspelipaikkansa, mutta onko sijoitus 6., 7. vai 8., kaikki on auki vielä tältä osin. Classic tarvitsee pisteitä sunnuntaina, joten ei ole vaikeaa arvata, millä intensiteetillä nuori ryhmä tulee peleihin. Se mitä Pro tarvitsee kummassakin pelissä on kurinalaisuus pelaamisessa, jonka joukkue myös osaa, mutta joskus se liika into näkyy vielä pelissä, mikä on täysin ymmärettävää ja osaltaan tyttösalibandyn ”suola” (miksei myös poikien!).

SBS Wirmo ottaa sunnuntaina kaksi voittoa, mutta jää runkosarjan kakkoseksi

Wirmon mahdollisuudet runkosarjan voittoon laskivat merkittävästi joukkueen hävitessä Tampereella Prolle. Mynämäen todella taitava ryhmä tulee Jyväskylään hakemaan voittoja ja ottaa ne myös. Kotijoukkue tulee taistelemaan kovalla sykkeellä, mutta ylivoiman edessä taipuu lopulta selvästi. Steelers pystyy tasaiseen peliin, mutta Wirmon maalinälkäiset pelaajat Pietilöiden johdolla tekevät kuitenkin tarvittavat maalit ja toisaalta herää kysymys, keskittääkö Steelers päivän toiseen otteluunsa kaikki panokset?

Steelers vastaan TPS on ottelu suurella panoksella

Steelersin toinen peli TPS:n kanssa on äärimmäisen tärkeä molemmille. TPS:n ainoa mahdollisuus jatkopaikkaan on voittaa kyseinen ottelu, samalla peli on Steelersille päivän toinen, joten pieni etu on ehkä tältä osin turkulaisilla. Toisessa pelissään TPS kohtaa OLS:n ja vain voitto kelpaa myös tästä pelistä ja miksei se ole myöskin mahdollinen. Oululaisilla on mahdollisuus varmistaa oma jatkopaikkansa runkosarjan päätteeksi O2:n pelissä, mutta kotikentällään Jyväskylän ylpeys ei taatusti anna mitään ilmaiseksi. Mitä vain voi siis tapahtua vielä pudotuspelijoukkueiden suhteen.

PSS tulee varmistamaan runkosarjan voittonsa

PSS on ehdottomasti ollut sarjan tasaisin joukkue, vaikka ei kuitenkaan ilman pieniä notkahduksia. Silti uskouskomme, että PSS ei jätä mitään sattuman varaan, vaan voittaa ottelunsa Northern Starsia vastaan ja samalla voittaa runkosarjan. Toisessa pelissään vastustajaksi PSS saa ErVin ja tämä on täysin ennalta arvaamattomissa, tässä saattaa kohdata mahdollisesti myös tuleva välieräpari, joten kumpikaan ei anna tässä vaiheessa toiselleen henkistä yliotetta.

EräViikingit aloittavat sunnuntain Classicin kanssa

Helsinkiläiset saavat Classicista täyden haasteen sunnuntaina ja joutuvat täyden päivätyön eteen, silti ennustetaan ErVille tässä voittoa ja kahta pistettä. PSS saa mielestämme edun saadessaan huilata ennen joukkueiden keskinäistä kohtaamista ErViä enemmän, mutta silti kentällä se ei tule näkymään, vaan tiukka taisto on tässäkin edessä.

Kuva SB-Pro. Menna Rissasen juonnikkuutta tarvitaan myös sunnuntaina

Sunnuntaina ratkaistaan siis pudotuspelijoukkueita ja kahdelle on tulossa vielä ylimääräinen karsinta ennen varsinaisia ”pleijareita”. Kaksi joukkuetta joutuu jo valitettavasti lopettamaan kautensa. Jyväskylässä nähdään toivotamme kaikille hyvää salibändysunnuntaita!

 

 

close-icon

03.03.2018

Kauden 2018-19 B-tyttöjoukkueen rakentaminen käynnissä

Ensi kauden B-tyttöjoukkueen rakentaminen on käynnissä, ohessa linkki ilmoitukseen

close-icon

10.02.2018

C-tytöille täydet pisteet SM-peleistä Tampereelta

C-tyttöjen SM-runkosarjan toiseksi viimeinen sarjakierros pelattiin Classicin emännöimänä Vuoreksen komeassa liikuntahallissa Tampereella – kiitokset Classicille hyvin sujuneista turnausjärjestelyistä!

C-tyttöjen Pro-teemat ennakkoon lauantaille:

⇒ Lähdetään rohkeasti haastamaan Wirmoa, jolla alla ennen lauantaita jo 12 ottelun  voittoputki

⇒ Kauden aikana pelattu tasaisia OLS-pelejä – saavatko ne jatkoa?

⇒ Kapealla rosterilla joudutaan lähtemään peleihin – tyttöjen fysiikka ja henkinen kantti puntariin

 

SB-Pro – SBS Wirmo

Wirmo oli aamun avausottelussaan kasvattanut voittoputkensa jo 13 pelin  mittaiseksi kaatamalla EräViikingit tasaisessa taistelussa lopulta lukemin 5-2. Pron riveistä tiedettiin viikolla jo olevan poissa kaksi peluria, mutta torstaina ja perjantain aikana menetettiin vielä toinenkin kaksikko, joten Tampereen peleihin lähdettiin 11 kenttäpelaajan voimin.

Ottteluun saatiin lentävä lähtö, kun jo toisen minuutin alkuun Erika Hakulinen onnistui yllättämään maalivahti Sara Kosken Jessica Luomakosken syötöstä. Erän loppuun Wirmon Olivia Pietilä kommenettiin kaksiminuuttiselle, mutta toiseen erään jatkunut ylivoima ei tuottanut lisämaaleja. Pallonhallinta pysyi ottelun edetessä mynämäkeläisillä, mutta Pron pelisuunnitelma piti erinomaisesti ja laatupaikoille vastustajaa ei juuri päästetty. Toki maalipaikkojakin tuli, mutta Maria Viitala hoiti ne mallikkaasti. Erän kymmenennellä minuutilla Pro-kapteeni Riikka Jouppila riisti pallon vasemmassa laidassa keskiviivalla ja purjehti läpi kentän – päätteeksi maukas harhautus ja pallo reppuun, toiselle erätauolle päästiin kahden maalin  johtoasemassa.

Wirmon viimeisen erän rutistuksia on ehditty kokemaan itsekin ja nähty niiden teho myös muita vastustajia vastaan – nyt tehtiin kaikki voitava, että viimeinenkin erä saataisi pidettyä paketissa. Täysin siinä ei onnistuttu ja vajaan viiden minuutin jälkeen Wirmo oli takonut pelin tasoihin, maalareina Eerika Koski ja Emilia Petilä.

Joukkue kuitenkin kokosi itsensä erinomaisesti ja pääsi takaisin peliin mukaan. Kruununa kolmannen erän taistelulle saatiin ajassa 39:07, kun avausmaalin järjestäneet Jessica ja Erika vaihtoivat nyt osia ja Jessica ampui ottelun voittomaaliksi jääneen 3-2 -osuman. Erän loppuun Wirmo käytti aikalisänsä ja yritti tasoitusta vielä kuudella kenttäpelaajalla, mutta se jäi tekemättä – näin sarjakakkosen komea voittoputki tuli vihdoin päätökseen ja pisteet lähtivät Nurmijärvelle. Maalivahtien torjunnat ottelussa olivat (Viitala – Koski) 16-9.

#69 Jessica Luomakoski oli pirteällä pelipäällä

 

OLS-pelissä molemmilla haussa tärkeät pisteet

OLS oli avannut päivänsä hyvällä taistelulla sarjakärki Porvoota vastaan. Tuloksena lopulta tappio 2-4, mutta eväitä oli vielä 2-3 tilanteessa tasoitukseen, kun pallo saatiin useampaankin otteeseen vaarallisesti PSS:n maalille.

OLS pääsi Prota vastaan  johtoon tasan kahden minuutin kohdalla, kun Jemina Haikosen laukaus kimposi takaraudasta pitkälle takaisin  kentälle – selvä ja komea maali ja näin Pro oli ensimmäistä kertaa päivän aikana tappiolla. Komea oli myös Pron tasoitus, kun vajaan viiden minuutin kohdalla Henriikka Väistö nousi pakinpaikaltaan ja pamautti tasoituksen takaylänurkkaan. Vaparikuviosta Minka Kosonen järjesteli paikan Riikka Jouppilalle, joka nasautti johtomaalin ja pysäytti kellon aikaan 9:15. Oman pään merkkaukset menivät suhteellisen piapariksi erän lopussa, kun Veera Moilanen pääsi siirtämään pallon käytännössä tyhjään maaliin ja peli jälleen tasan.

Toisessa erässä molemmat onnistuvat maalaamaan kertaalleen – ensin Pron Menna Rissanen Reetta Suontaustan  syötöstä (23:26) ja perään OLS Ella Riikosen toimesta – jälleen verrattain sekavan Pron  oman pään pelaamisen seurauksena (28:01). Kahden erän jälkeen maalit siis tasan 3-3, mutta torjunnat Pro/Viitala peräti 14 ja OLS/Emmi Puusaari vain kolme.

Ada Riiali ratkaisi pisteet Prolle

Viimeisessä erässä paikkoja oli molemmilla ja pallo kävi myös useamman kerran tolpissa ja ylärimoissa. Pron aikalisä käytettiin ajassa 43:11 ja sen aikana tehtiin pelisuunnitelma viimeisille hetkille. OLS kuitenkin oli keittänyt omat käärmekeittonsa ja vääntö jatkui tasaisena. OLS otti vielä oman aikalisänsä 29 sekuntia ennen loppua ja sen aikana Pron valmennus päätti vielä kokeilla loppuun uutta ryhmitystä ja selkeää maalintekokuviota. Pallo saatiinkin  riistettyä sisäänlyönnin saaneilta oululaisilta ja sovitun kuvion jälkeen Reetta Suontausta sai sen toimitettua Ada Riialille maalin eteen, joka onnistui heiluttamaan verkkoa vain viisi sekuntia ennen päätössummeria. Jännittävä lopetus pelille, joka ei kyllä rehellisyyden lisäksi missään vaiheessa ollut Pron hallinnassa. Hattu päästä oululaisten tsempille, joka jatkui aivan viimeiseen sekuntiin saakka. Viimeisessäkin erässä torjuntoja enemmän Pro-päässä (7-3).

Saldona täydet neljä pistettä kahdesta hyvin erilaisesta pelistä

Pro saa luonnollisesti olla tyytyväinen päivän pistesaldoon saatuaan täydet neljä pistettä tuomisiksi takaisin Nurmijärvelle. Wirmo-pelissä onnistuttiin loistavasti pitämään Wirmon pelinrakentelu kaukana maalista, vetoja blokattiin oikea-aikaisesti ja pelin lopulta ratkaisseissa kaksinkamppailutilanteissa koko joukkue pelasi vahvasti.

OLS-pelissä ei onnistuttu toteuttamaan alkuunkaan sitä pelitapaa, jota tavoiteltiin. Tästä tietysti kuuluu oma kunniansa myös OLS:lle, joka onnistui tekemään Pron pelinrakentelun vaikeaksi. Maalipaikkansa Pro kuitenkin käytti tehokkaasti ja tietysti osoitus loppuusaakka pelaamisesta oli voittomaalin tekeminen viimesekunneilla.

Maria Viitala – varmat otteet Pron maalilla jatkuivat

Kaikki pelaajat voidaan laskea päivän onnistujiksi. Erityismaininnan kuitenkin ansaitsee Maria Viitala, joka jatkoi mahtavia esityksiään Pron maalilla. Puolustuksessa Ada Riialin otteet etenkin Wirmo-pelissä olivat erinomaiset ja tietysti kirsikkana kakussa oli OLS-pelin voittomaali. Hyökkäyksessä tasapainoisimman esityksen päivän peleissä tarjoili Riikka Jouppila, joka myös onnistui tekemään kaksi tärkeää maalia.

 

Muissa otteluissa odotettuja tuloksia – sekä vihdoin O2-voitto!

Aamun avauspeliä oli ennakoitu paitsi tasaiseksi, myös molemmille erittäin tärkeäksi ajatellen runkosarjan kuudetta sijaa ja suoraa playoff-paikkaa. Sellainen siitä kehkeytyikin – Classic karkasi kahdessa erässä 2-0 -johtoon, mutta viimeisessä Steelers tuli mukaan taistelemaan voitosta. 3-3 -tilanteessa pistejako näytti jo mahdolliselta, mutta Classic sipaisi vielä voittomaalin ja vie näin tärkeät pisteet.

PSS selvitti siis OLS:n 4-2 ja Steelersin toisessa pelissään peräti 11-1 – siinä pelissä hämeenlinnalaisten paras yritys taisi kuitenkin olla jo hiipunut ja Porvoo sai pisteet suhteellisen helposti.

EräViikingit jäi Wirmoa vastaan siis pisteittä häviten 2-5, mutta nappasi odotetusti kaksi pistettä TPS:ltä samoin lukemin 5-2. Northern Stars vei odotetusti täydet pisteet voitoilla O2-Jyväskylästä 6-0 ja TPS:stä 6-2. Näin se nousi sarjataulukossa tasapisteisiin (20) EräViikinkien kanssa ennen kahta viimeistä kierrosta. Molemmat ovat kolme pistettä jäljessä Prota (23) ja kärjessä oleva kaksikko on muilta karussa (PSS 29, Wirmo 26). Wirmon Pro-tappio tarkoitti, että PSS:n osakkeet runkosarjan voiton suhteen kohenivat selvästi.

Illan päätösottelussa saatiin päivän tulospommi, kun nuori ja pirteästi koko ajan pelannut O2 sai vihdoin sarjassa avauspisteensä – ja komeasti 5-3 lukemin Classicista! Joukkue karkasi jo 5-1 -johtoon, eikä Classicin kiri riittänyt kuin  kahden maalin kavennukseen.

Tämä tulos tarkoitti, että taistelu kuudennesta sijasta jatkuu edelleen  tiukkana. Kun neljä pistettä on kaikille vielä jaossa, on tilanne sijoilla 6-9 seuraava:

6. Classic     12p (SB-Pro, ErVi)
—————-
7. Steelers   11p (Wirmo, TPS)
8. OLS        10p  (TPS, O2-Jkl)
—————
9. TPS          7p (Steelers, OLS)

 

Jos tässä vaiheessa pitäisi veikata, niin OLS:lla on parhaat mahdollisuudet ottaa täydet pisteet ja nousta 14 pisteeseen. Se riittänee Steelersin ohittamiseen ja silloin on ratkaisevaa, onnistuuko Classic saalistamaan pisteitä omilta vastustajiltaan. No, kaikki nuo pelit vielä pelaamatta ja niitä ehditään spekuloimaan vielä moneen kertaan tässä tulevien viikojen aikana 😉

CSM-sarjan päätöspelit pelataan Jyväskylässä 11.3. ja silloin Prolla vastassa Northern Stars (avauskierroksella 3-3) ja Classic (3-2). Tasaisia pelejä noista tulevista otteluista on helppo ennustaa nytkin – Pro ja Northern Stars ratkaisevat EräViiikinkien kanssa sijat 3.-5., se on jo nyt selvää ja Classicilla siis panoksena tuo kuudes sija.

 

close-icon

08.02.2018

C-tyttöjen SM-sarja jatkuu 10.2 Tampereella

10.2 Vuoreksen liikuntahalli Tampere C-tyttöjen SM-sarjaa

Vuorossa jälleen mielenkiintoinen viikonloppu C-tyttöjen SM-sarjassa ja runkosarjan lähestyessä loppuaan ovat kaikki pelit entistä tärkeämpiä. SB-Pro valmistautui viikonloppuun pelaamalla B-tyttöjen kilpasarjaa Ruskeasuolla tuloksena kaksi voittoa.

Pron C-tyttöjen teemat lauantaina:

⇒ Kuinka saada hyvä vire jatkumaan edellisistä peleistä?

⇒ Onko Wirmoa mahdollista pysäyttää?

⇒ OLS:n kanssa ollut tasaista ja samaa luvassa tälläkin kertaa!

Prolla hyvät pelit viikko aiemmin Helsingissä ja tarkoitus on edelleen parantaa tästä!

B-tyttöjen kilpasarjassa kaatui ensin Northen Stars hyvän esityksen jälkeen ja myös Eräviikinkien Akatemia hyvin vaiherikkaassa pelissä. Aivan täyttä joukkuetta ei Pro saanut silloin mukaan ja sama riski on tälläkin kertaa, mutta tasaisesta joukkueesta on hyvin löytynyt korvaajia ja uusia vastuunkantajia.

Kuva SB-Pro. Maria Viitala, Reetta Suontausta ja Ada Riiali ovat suuressa roolissa lauantaina

Lauantaina vastassa ensin Wirmo

SBS Wirmo on ollut parhaimmillaan todella vahva joukkue. Syksyllä Pro laittoi hyvin vastaan ja ottelu ratkesi vasta lopussa Pron otettua maalivahdin pois ja hakiessa kavennusta kuudella kenttäpelaajalla. Millä sitten Wirmon ”juna” pysäytetään? Ainoa vaihtoehto lienee katkaista virrat junasta, mutta miten se siirretään salibandykentälle, siihen ratkaisua haetaan vielä loppuviikon treeneissä.

OLS saapuu pakkasien keskeltä bussilla Tampereelle

Oululaisille on luvassa jälleen raskas viikonloppu pitkine bussimatkoineen. Pro voitti syksyn kohtaamisen johdettuaan peliä jo selkeästi, mutta toisaalta menetti otteen pelin lopussa. OLS on koko kauden ajan osoittanut vaarallisuutensa ja sitä se tulee olemaan tälläkin kertaa. Hyvin taisteleva ryhmä, jossa muutama ikäluokan huippu omalla henkilökohtaisella taidollaan kantavat joukkuetta. Maalit ovat jääneet muutaman pelaajan varaan ainakin aiemmissa peleissä. Erittäin tasainen ottelu on luvassa tälläkin kertaa.

Classicilla todella tärkeät kotipelit

Turnauksen järjestävällä Classicilla on edessä todella tärkeät kotipelit. Paikka kuuden joukossa on edelleen mahdollinen, mutta vaatinee päivän ensimmäisestä pelistä voittoa samaa sijoitusta hakevasta Steelersistä. Tästä pelistä on helppoa ennustaa yhtä päivän tasaisimmista ja voittajaa ei uskalla arvata. Toisessa pelissään päivän päätteeksi Classic ottaa pisteet Jyväskylän tytöiltä, vaikka O2 tuleekin taistelemaan siitä ensimmäisestä sarjapisteestä isolla sydämmellä. Helmi Kokkonen ja Janina Rinne kantavat suuren vastuun tamperelaisten pelistä lauantaina.

Wirmo hakee edelleen runkosarjan voittoa

Wirmolla ei ole varaa menettää yhtään pistettä, mikäli haluaa säilyttää mahdollisuuden runkosarjan voittoon. Vastustajat ErVi ja Pro eivät ole helpoimmasta päästä, mutta kuten jo ennustin, niin tämän junan pysäyttäminen vaatii aika täydellistä onnistumista. Siihen ei riitä pelkästään Pietilän sisarusten maalihanojen sulkeminen, mikä jo itsessään on lähes mahdoton tehtävä. Veikkaus on siis, että myöskään ErVi ei taida tähän kyetä, mutta yllätykset ovat toisaalta lajin suola.

PSS:lle kelpaa vain runkosarjan voitto

PSS on pelannut hienon kauden ja tarvitsee neljä voittoa varmistamaan runkosarjan voiton. Viime kierroksella kone hiukan yskähteli, mutta yleensä tässä vaiheessa tehdään remontti ja uskon näin tapahtuneen myös Porvoossa. Steelers on joutunut panostamaan jo järjestävää seuraa vastaan ja huilannut PSS on nyt liian kova vastustaja. Toisessa pelissään PSS ottaa pisteet OLS:lta ja pelissää kannattaa seurata etenkin Mathilda Holmströmin hienoa liikettä, joka on johtanut myös loistavaan pistesaldoon sarjassa. Tukea löytyy myös muilta ketjuilta, mikä on ehdottomasti Porvoon vahvuus.

TPS:n viimeinen oljenkorsi on nyt käytössä

Mikäli TPS haluaa vielä pelata jatkopelejä, niin nyt pitää alkaa voittamaan otteluita. Joukkue on pelannut hyvin, mutta pistepussi ei ole kasvanut aivan odotetulla tavalla. Joukkue on jäänyt maalinteossa aivan liikaa Emilia Kurpan varaan ja nyt tarvitaan lisää onnistujia tällä rintamalla. Vastustajat eivät ole helpoimmasta päästä, ensin TPS kohtaa Ervin ja tämän jälkeen Northern Starsin, jotka kummatkin tarvitsevat pisteitä taistelussa kotiedusta välieriin. Tasaisia pelejä luvassa, mutta riittääkö TPS:n rutistus aivan loppuun saaakka?

Northern Stars taistelee vielä sarjan kolmannesta sijasta

Espoolaiset tulevat lauantaina hakemaan kahta voittoa, mikä pitäisi joukkueen mukana taistelussa sarjan kolmannesta sijasta. O2 ei riitä NS:lle ja uskon myös TPS:n kuitenkin häviävän perinteisesti tiukan pelin, joten Northern Starsin kannalta mahdollisen neljän pisteen jälkeen kaikki olisi vielä auki. Venla Airaksinen ja Oona Salo ovat vastanneet espoolaisten maaleista eniten, mutta potentiaalia siellä on monella muullakin pelaajalla.

Kuva SB-Pro. Jessica Jokisen taistelua Pro tulee tarvitsemaan viikonloppuna

Pudotuspelien kannalta lauantain pelit ovat monelle joukkueelle todella tärkeitä ja sijoitukset yhtä joukkuetta lukuunottamatta vielä avoinna. Odotettavissa on siis jälleen erittäin mielenkiintoinen kierros, jossa yllätykset ovat myös jälleen mahdollisia. Parasta C-tyttöjen salibandyä jälleen siis luvassa.

 

close-icon

21.01.2018

C-tyttöjen SM-sarjakierrosraportti Mosahallilta

C-tyttöjen SM-sarjaa Mosahallilla 20.1

SM-sarja palasi C-tyttöjen osalta vaihteeksi Helsinkiin ja Pro sai kunnian aloittaa EräViikinkien järjestämän turnauksen kotijoukkueen kanssa.

C-tyttöjen Pro-teemat lauantai:

⇒ Odotetun tasainen taistelu ”Viikinkejä” vastaan tälläkin kertaa!

⇒ O2 on kehittynyt, mutta vain ajoittain pystyi haastamaan Pron!

⇒ Tytöiltä hyvät pelit, pientä keskittymistä vielä ratkaisuihin lisää!

Kuva SB-Pro. Vahvasti teipattu Annukka suoriutui hyvin päivästään

Pron lähtökohta päivään oli haastava, flunssat ja loukkaantumiset ovat vaivanneet vuodenvaihteen jälkeen, mutta kova halu pelata ja riittävä määrä teippiä auttoi saamaan joukkueen pelikuntoon lauantaiksi. 

Kierroksen avausottelu ErVi vastaan Pro

Tässä ottelussa pelattiin sarjan kärkisijoituksista ja voittoa enemmän tarvitsi ErVi katkaistakseen lyhyen tappioputkensa. Avauserä oli lievästi ErVin erä pelillisesti, osin mielenkiintoisesta jäähystäkin johtuen (myös ErVin saama jäähy myöhemmin pelissä oli yllättävä), mutta silti tilanne olisi voinut olla kumpaan suuntaan tahansa erän jälkeen. Jo ennakossa mainittu Veera Mertanen onnistui maalin edestä kertaalleen 1. erässä.

Toinen erä 2-0 kotijoukkueelle, Prolle 0 torjuntaa!

Toinen erä oli myös tarkkaa peliä ja etenkin Pro karvasi vasta puolesta kentästä, mikä antoi pallonhallintaa kotijoukkueelle, mutta vaarallisia tilanteita ei juuri syntynyt. 2-0 tuli Katri Anttosen hienon pelin jälkeen, jossa Pron koko hyökkäys ajautui syvälle ja vastahyökkäyksestä ehkä ottelun näkyvin pelaaja kotijoukkueen toimesta onnistui upealla laukauksella. Moona Hokka teki vielä kolmannen ja ehkä moni luuli pelin olevan jo ohitse, tässä tilanteessa tuomareilta jäi valitettavasti viheltämättä selkeä korkea maila, mutta tilanteet tulevat nopeasti ja tällä kertaa näin.

Prolta todella vahva kolmas erä!

Pro nosti karvaustaan kolmanteen erään ja peli kääntyi vahvemmin ja vahvemmin Pron hallintaan. Erän lopulla Marian avauksesta Riikka Jouppila ajoi sisään ja tarkka laukaus takanurkkaan kavensi tilanteeksi 3-1. Heti perään Reetta Suontaustan todellinen tahtomaali ja lukemat jo 3-2. Tasoituskin oli todella lähellä, mutta Pihla Iso-ojan loistava torjunta maaliviivalta piti pisteet tällä kertaa Viikinkien takataskussa, josta onnittelut kotijoukkueelle.

Kokonaisuutena hieno, siisti ja rehellinen taistelu kahden sarjan kärkijoukkueen välillä. Lopputulos olisi voinut olla miten päin tahansa, mutta pieninkään vääryys ei ollut myöskään Eräviikinkien voitto. Onnittelut Helsinkiin!

Kuva SB-Pro. Minka Kosonen yksi päivän tehokkaimmista Pro-tytöistä

Lyhyen tauon jälkeen vastassa O2 Jyväskylästä

Kärkikamppailun jälkeen vastaan asettui vielä pisteittä oleva O2 ja pelin luonne muuttui, nyt Pro”joutui” pelaamaan enemmän pallokontrollin kuin vastahyökkäyksien kautta ja ensimmäisessä erässä tämä ei vielä toiminut. Kuitenkin hienosta nopeasta hyökkäyksestä syntyi 1-0 Neea Mustolan viimeistellessä maalin edestä ja suoraan syötöstä. O2 selvitti alivoimansa helposti ja sai itse tämän jälkeen pari laukausta kohti Maria Viitalan maalia ja lopulta Ronja Korhonen onnistuikin tasoittamaan pelin.

Toisessa erässä ”ketsuppipullo” aukesi 

Toisen erän alkuun tuli hieno 6 nopean syötön jälkeen tullut maali, jonka Annukka Lönnrot pääsi ohjaamaan tyhjään maaliin. Tämä aukaisi Pron pelin ja pallokontrolli oli entistä vahvemmin kotijoukkueella ja nyt myös syöttöpeli tarkentui. 3-1 maali syntyi O2:n karvatessa kahdella ja pakki-pakki syötön  tyhjän tilan hyödyntänyt Ada Riiali teki pitkän nousun ja laukoi lopulta takaylänurkkaan. Heti perään hyvä poikittaisyöttö Riikka Jouppilalle ja 4-1, jonka jälkeen vielä kerran nätin kuvion jälkeen Minka Kosonen 5-1.

Kolmas erä Pron hallintaa, mutta tehottomasti

Kolmannessa erässä ainoastaan Minka onnistui jälleen ja loppuluvut Prolle 6-1. Tämän pelin opetus Prolle lienee se, että syötöillä saadaan avattua vastustajan puolustus helpoiten, joten tähän on syytä keskittyä jatkossakin entistäkin enemmän.

Kokonaisuutena hyvä päivä SB-Prolle

Kokonaisuutena jäi hyvä maku suuhun päivästä. Erville hatunnosto hienosta päivän aloituksesta, jossa nostettiin onnistuneesti tunnelmaa, kiva idea ja toimi. Prolle kaksi peliä, jotka molemmat olivat ehkä pelillisesti parempia, kuin edellisen viikonlopun pelit Eerikkilässä. Joukkueelle vielä tunnustus hienosta noususta ensimmäisessä pelissä, vaikka se palkinto jäikin muutaman sentin päähän.

Kuva SB-Pro. Kuvassa taistelijat Jessica Luomankoski taustalla ja Neea Mustola edessä

Mitä tapahtui muissa peleissä?

Ainakin heti toisessa pelissä se jopa hiukan ennakoitu yllätys eli OLS voitti ansaitusti Northern Starsin, joka tuntui hiukan olevan edelleen matkalla Eerikkilästä pois (älkää loukkaantuko tytöt!!). Espoolaisten liike oli pelissä hidasta ja OLS käytti tilanteen armottomasti hyödykseen. Oululaisten kannalta hienoa oli etenkin kakkoskentän vahva rooli ja kolme maalia, mikä jatkoa ajatellen on joukkueelle tärkeää. NS heräsi viimeiseen viiteen minuuttiin ja näytti vaarallisuutensa ja hoitikin toisen ottelunsa selvästi 4-0 Classicia vastaan. Hieno nollapeli myös Lotta Temoselle Espoon maalissa!

Wirmo oli vakuuttava molemmissa otteluissaan

OLS jäi toisessa pelissään Wirmon junan alle luvuin 1-10 ja yllättävää tässä oli lähinnä se, että Mynämäen kova ryhmä teki erittäin tasaisesti maaleja, kahdeksan eri pelaajaa onnistui maalinteossa samassa ottelussa. Sama tahti jatkui toisessa pelissä, jossa seitsemän eri pelaajaa onnistui maalinteossa ja nyt loppulukemat TPS:n kanssa 8-2. Juuri nyt Wirmo pelaa pelottavan vahvasti ja Pro joutuu miettimään päänsä puhki, millä pysäyttää vastustajan seuraavalla kierroksella.

PSS sai kolme pistettä, mutta joutui tiukille molemmissa peleissään

Ennusteissa ei TPS:lle ja Classicille annettu mitään mahdollisuuksia Porvoota vastaan, mutta näin pelit eivät kuitenkaan menneet. TPS taisteli loppuun asti pisteestä, mutta hävisi niukasti 5-4. Torjunnat ottelussa olivat lähes tasan ja päivän teemaan sopivasti kaikki maalit eri pelaajille. Porvoolta puuttui pari avainpelaajaa, mutta silti yllättävän tiukaksi ottelu meni.

Toisessa pelissä oli yksi kauden suurimmista yllätyksistä lähellä ja osin syntyikin. Classic johti vielä minuutti ennen loppua Liisa Kaihuan ja Janina Rinteen maaleilla, Jenny Kiisken torjuessa Classicin maalilla hienosti. Lopulta kuitenkin Eevi Oras onnistui tasoittamaan 47 sekuntia ennen loppua joukkueen pelatessa ilman maalivahtia kuudella viittä vastaan. Loistavaa taistelua Classicilta ja sitä samaa joukkue teki jo Eerikkilässä.

Steelers otti pisteet Jyväskylästä

Steelers haki odotetut ja tärkeät pisteet O2-pelistä luvuin 5-1. Jenna Linden onnistui tässä pelissä kahdesti ja Saimi Hyvärinen teki O2:n ainoan osuman. Päivän päätteeksi järjestävä seura ErVi ja Anna Järvelä ottivat ansaitut pisteet Helsinkiin numeroin 3-1. Järvelä otti vastuun tässä pelissä ja puhdas hattutemppu on tietysti hieno suoritus, josta onnittelut Annalle!

Hyvin järjestetty turnaus ja hienoja yllätyksellisiäkin otteluita

Kokonaisuutena päivästä jäi kiva maku suuhun. Päivän joukkueet olivat tietysti Wirmo ja ErVi neljällä pisteellä, mutta kaikilla joukkueilla olivat omat onnistumisensa. Järjestelyt toimivat suurella rutiinilla ja Mosahalli osaltaan hyvin kierroksen näyttämönä. Pelit jatkuvat 10.2 Vuoreksen liikuntahallissa Tampereella.

Kiitos ErVille järjestelyistä!

close-icon

18.01.2018

C-tytöt SM-sarjaennakko Mosahalli 20.01

C-tytöt SM-sarjaa Mosahalli 20.1 klo 09.45 alkaen

Pron C-tytöt ja yhdeksän muuta upeaa joukkuetta jatkavat kauttaan tulevana lauantaina Mosahallilla EräViikinkien järjestämässä turnauksessa. Tämän jälkeen on pelaamatta kaikilla joukkueilla enää neljä ottelua ja vielä ennen lauantaita lähes kaikki on vielä mahdollista sarjatilanteen osalta. SB-Pro käytännössä pelaa sijoista 3-5, vaikka matemaattisesti mahdollisuudet ovat ylemmäksi tai myös vastaavasti alemmaksi sarjasijoituksen suhteen.

Joukkueen ennakkohaastattelu on tehty tilanteessa, jossa kova taustamelu hiukan häiritsee kuuluvuutta, C-tytöt pahoittelevat tätä!

Pron C-tyttöteemat lauantaille:

⇒ Tavoitteena kaksi ehjää suoritusta eli 6 erää hyvällä asenteella!

⇒ Nyt pelataan Helsingissä, joten matkustaminen ei rasita joukkuetta lauantaina!

⇒ Maalinteko on ollut viime peleissä haastavaa, löytyykö tähän uudet lääkkeet?

Kuva SB-Pro. Kuvassa Jessica Jokinen ja maaleja odotetaan fyysiseltä hyökkääjältä

Lähtökohdat lauantaille samaan aikaan hyvät ja toisaalta arvoituksia ilmassa

Lauantain osalta positiivistä on tietysti se, että olemme päässeet nyt harjoittelemaan myös Arkadian uuteen halliin ja erinomaisiin olosuhteisiin. Mikäli syksyn aikana jouduimme valittamaan harjoitusvuorojen vähyyttä, niin nyt ei tämän taakse enää voi mennä. Joukkueen suunnitelmissa onkin jo myös harjoitusotteluiden järjestäminen upeassa uudessa kotihallissa vielä tämän kauden aikana.

Arvoitukset tulevalle viikonlopulle tuo joukkueen piirissä kiertävä flunssa ja vasta lauantaina pääsemme näkemään terveystilanteen. Sama ongelma todennäköisesti on myös monessa muussa joukkueessa näihin aikoihin, mutta toivotaan silti, että mahdollisimman moni saisi ainakin lähes koko ryhmänsä mukaan Mosahalliin. Pron kannalta on tietysti hyvä asia, että nyt matkustaminen jää hyvin lyhyeksi, toki sama tilanne on ensimmäisen vastustajamme kohdalla.

Paikallisottelussa vastassa kotijoukkueena EräViikingit

Lauantai aloitettan Pron osalta Erviä vastaan, joka hakee kotiyleisön tuen johdolla katkaisua lyhyelle tappioputkelleen. Odotettavissa on tasainen peli, jossa kaikki tulokset ovat mahdollisia ja ennakkosuosikin hakeminen on nopalla heittämistä. Arvataan näin, että kumpi tekee virheitä vähemmän voittaa lauantaina. Lisäksi Pro tarvitsee nyt maaleja enemmän ja koko kentällisen hyvää suorittamista jokaisessa vaihdossa.

Pron toisena vastustajana on klo 11.55 alkavassa pelissä O2 Jyväskylästä. Vaikka O2 on sarjataulukossa vielä pisteittä, niin viimeinen peli Wirmoa vastaan oli numerollisesti tasainen. Maalilla Kerttu Aro oli pelannut loistavan ottelun ja toistaessa tämän saa Pro tehdä parhaansa viedäkseen pisteet ottelusta. Edellisessä kohtaamisessa Pro johti jo 6-1, mutta O2 nousi lopulta lähelle pelin päättyessä 6-4. Tässä nähdään Pron tyttöjen asenne, jonka pitää olla myös toisessa pelissä 100% kohdallaan.

SB-Pro, Henriikka Väistö

Lauantain muissa otteluissa useampi jännitysnäytelmä tulossa

Toisena pelinä lauantaina pelataan Northern Starsin ja OLS:n kohtaaminen, josta on lupa odottaa tasaista peliä. OLS on nostanut tekemisen tasoaan  ja Jemina Haikonen sekä Veera Moilanen taas ovat olleet tuhoisia hyökkäyksessä. Northern Stars on vastaavasti hyvin organisoitu joukkue, joka ei ole ottanut suurinumeroisia voittoja. Kaikki tulokset ovat mahdollisia, joten ennustetaan tasapeliä. Oululaisten toisena vastustajana on Wirmo ja tässä jo ennakkoasetelmat suosivat Mynämäen tiukkaa ryhmää. Usein on jo näkynyt se, että huilannut joukkue saa ainakin osittain edun ja nyt arpa suosii tältä osin Wirmoa. Sara Koski Wirmosta on maalivahtien torjuntaprosenttien ykkönen, Pietilät ja Niemi vastaavasti tekevät runsaasti pisteitä, pisteet tästä ottelusta siis Mynämäelle.

Classic oli erittäin hyvä jo Eerikkilässä

Classic pelasi erinomaiset ottelut Eerikkilässä ja kohtaavat myös levänneenä joukkueena Northern Starsin, joten uskotaan tässä olevan myös kaikkien mahdollisuuksien peli. Classicin pistepörssi on hyvin tasainen, mutta Alma Laitila ja Janina Rinne ovat kunnostautuneet maalintekijöinä, tähän haasteeseen Espoosta vastaa lähinnä Venla Airaksinen, joka on ollut Starsin todellinen maalitykki SM-sarjassa. Northern Stars ei kuitenkaan ole millään muotoa yhden pelaajan varassa! Classicin lauantai on haasteellinen, koska toisena vastustajana on PSS, joka hakee vain voittoa ja myös koko runkosarjan voittoa. PSS tulee viemään tämän pelin, niin vahvaa on joukkueen tekeminen. Matildat Holmströn ja Rytkönen ovat olleet erittäin tehokkaita, mutta yhtä hyvin tämän roolin voivat ottaa vaikka Viivi Tiri tai Aada Heikkinen.

TPS ison haasteen edessä

TPS on myös suuren haasteen edessä, vaikka voittikin hienosti Steelersin edellisellä kierroksella, niin voittoa Porvoosta ei uskalla ennustaa, joten tässä pelissä ”hunajata” versio ei soi kovin usein. Tämän jälkeen vastassa yhtä kova Wirmo, joten nyt taitaa kierros olla enemmän oman pelin kehittämistä seuraaviin otteluihin. Edes nopean ja maaliahneen Emilia Kurpan loistopeli ei taida tällä kertaa riittää kääntämään näitä pelejä.

Steelersillä mahdollisuus kääntää kausi noususuhdanteiseksi

Steelers kohtaa ensimmäisessä pelissään O2:n ja ottanee tästä suuremmalla rutiinillaan voiton, mutta vasta se toinen peli kertoo, kuinka joukkue on käyttänyt kaksi viikkoa edellisistä SM-sarjapeleistään. Ervi ja Steelers tarvitsevat molemmat pisteitä ja nyt nähdään pystyykö Ervin nuorisokentällinen Tilda Tarkkisen ja Veera Mertasen johdolla kantamaan lievät ennakosuosikin paineet vai ottaako Lotta Purhosen joukkueensa ”selkäreppuun” ja hakee pisteet Hämeenlinnaan. ErVi lähtee niukkana suosikkina tähän illan päätöspeliin.

Mielenkiintoinen lauantai on jälleen edessä ja Suomen parasta C-tyttöjen salibandyä siis luvassa Mosahallilla aamusta iltaan!

 

close-icon

16.01.2018

C-tytöt SM-sarjakierros Eerikkilässä

C-tyttöjen SM-sarjaa Eerikkilä 13.-15.1

C-tyttöjen SM-sarjaa pelattiin nyt poikkeuksellisesti Eerikkilässä viiden joukkueen voimin lauantaista maanantaihin. Mukana oli myös kolme United joukkuetta, jotka pelasivat keskinäisiä otteluita tai sitten SM-sarjassa pelaavia ryhmiä vastaan. Pron pelit jakautuivat lauantaille 1 peli, sunnuntaille 2 peliä ja maanantaille 1 ottelu.

Viikonlopun Pron C-tyttöjen teemat:

⇒ Lähtötilannetta vaikeutti flunssa-aalto, joka pyyhkii yli joukkueen!

⇒ Yksi palohälyytys ennen SM-sarjapeliä keskellä yötä!

⇒ Peleistä tuloksena voittoja, tasapeli ja myös häviö!

Kuva SB-Pro. Eerikkilässä vastassa tässä PSS

Lauantaina C-tyttöjä vastaan United 1 joukkue

Lauantain pelillä ei ollut mitään merkitystä, mikä tietysti on äärimmäisen väärin vastustajia kohtaan, mutta ymmärrettävää Pron kannalta, koska vasta sunnuntaina taisteltiin pisteistä. United 1 oli odotetun vahva ja otti ansaitun voiton Prosta ja sai toivottavasti itselleen sopivan pelin. Pron tavoite tässä oli lähinnä pitää pelaajat pelikunnossa seuraavaa päivää varten, mutta tietysti pelata hyvällä asenteella peli läpi.

Seuraavana yönä tullut palohälyytys sotki sitten kuviot osaltaan kohtuullisen hyvin ja pelaajien mukaan osalla jäi lopulta yöuni sitten jopa vain kahteen tuntiin.Ei niin hyvää valmistautumista klo 11 aamulla alkavaan SM-sarjapeliin. Sitä ei tietysti ollut myöskään poistuminen ulos sortseissa tai sukat jalassa, samaan aikaan useamman toipuessa tai vielä jopa potiessa flunssaoireitaan. Tietysti kyseessä on huono tuuri, mutta silti tilanne lievästi ”närästi” aamupäivällä katsellessa väsynyttä joukkuetta.

Uusinta lauantailta, jossa Pron Liiganaiset voittivat Classicin 3-2

Sunnuntaina siis vastassa jatkuvasti peliään parantava Classic, joka oli edellisenä päivänä voittanut ErVin 4-1 ja tämä myös näkyi joukkueen ilmeessä. Entistä rohkeampaa pelaamista, mutta toisaalta erittäin kurinalaista pelaamista omalla puolustusalueella. Pron vielä nukkuessa Classic siirtyi heti ensimmäisessä vaihdossa 1-0 johtoon ja toisessa erässä jo 2-0 taululle. Pro piti palloa enemmän, mutta maalintekoyritykset menivät usein ohi tai yli maalin ja Classicin vastahyökkäykset olivat vaarallisia. Lopulta Prosta joukkueen nuorin pelaaja Neea Mustola otti tällä kertaa vuorostaan vastuun tuloksesta ja iski kahdesti toisessa erässä tasoittaen luvuiksi 2-2.

Kolmannessa erässä Pro haki voittoa ja Classicin aikalisä kostautui tällä kertaa Pron iskiessä jälleen Neean laukauksella heti aikalisän jälkeisestä vapaalyönnistä suunnitellun kuvion jälkeen. 3-2 jäi tällä kertaa myös loppuluvuiksi, mutta kunnia Tampereelle ja on helppoa ennustaa Classicin pelaavan keväällä pudotuspeleissä myös hyvää tyttösalibandyä. Näin C-tytöt toistivat Liiganaisten upean 3-2 voiton ja vielä samoin numeroin.

Sunnuntai-iltana ei niin totinen B-tyttöjen peli Pro vastaan PSS

Illan päätteksi Pro ja PSS pelasivat virallisen B-tyttöjen kilpasarjan pelin, mutta ei niin totisessa hengessä. Porvoosta huilasi osa pelaajista ja myös Pro ”penkitti” toipilaita pelaajia osin. Vauhdikas ottelu silti aamun peliin verrattuna ja hyvää harjoittelua joukkueille. Maria Viitalalta hieno peli Pron maalilla!

Kuva SB-Pro. Kuvassa Maria Viitala sekä Reetta ja Ada

Maanantaina vielä vastassa jälleen kerran Northern Stars

Kuten ennusteltiin, niin ”Tähtien” kanssa saadaan aina aikaan tasainen peli ja tällä kertaa tuloksena tasapeli lopulta luvuin 3-3. Kolme kertaa Pro siirtyi johtoon, mutta aina onnistui Northern Stars tasoittamaan pelin ja ansaitusti loppulukemat siis tasan. Espoolaisten pelistä on kehuttava erittäin nöyrää asennetta puolustuksessa koko joukkueen voimin, saiko Pro aikaan yhtään ylivoimahyökkäystä koko ottelun aikana? Jokainen pelaaja Prosta taisteli hienosti, mutta ehkä väsymys alkoi myös näkyä kaikkien ongelmien jälkeen ja hienoudet pelistä jäivät puuttumaan. Todetaan samaan aikaan, että Northern Stars kärsi samoista ongelmista eli poissaoloja oli myös espoolaisilla.

Viikonlopun muissa peleissä PSS vakuutti jälleen

PSS panosti viikonlopun aikana SM-sarjapeleihin ja hoiti voitot peleistä kovalla rutiinilla. Northern Stars kaatui selvästi, mutta ainakin Porvoon valmennus antoi tunnustuksen vastustajan suuntaan, että numerot olisivat voineet olla pienemmätkin. Toisessa pelissään PSS voitti EräViikingit luvuin 5-3. Tilanne oli ensiimäisen erän jälkeen jo 3-0 Porvoolle, mutta Ervi tuli hyvin peliin mukaan. PSS:n vahvuudesta kertoo taas se, että maalintekijöitä löytyy laajalta rintamalta eli joukkueessa on kolme vahvaa kentällistä. Ervin peli Classicia vastaan oli ehkä se kierroksen yllätys, ei ehkä niinkään se, että Classic haastaa hyvin, mutta loppuluvut 4-1 Classicille ovat aika selvät. Toisaalta kenenkään ei pidä jatkossa aliarvioida ErViä, kuten tiukka peli Porvoota vastaan kertoo, ErVi tulee vielä ja todennäköisesti jo viikon kuluttua entistä vahvemmin.

Näin tällä kertaa ja viikon päästä sarja jatkuu pääkaupunkiseudulla ja vielä kerran kiitos Jasminelle ja Sandralle ennakkohaastattelusta!

 

close-icon

11.01.2018

C-tytöt SM-sarjaennakko Eerikkilä 14.-15.1

C-tyttöjen Sm-sarjaa pelataan poikkeuksellisesti Eerikkilässä 5 joukkueen voimin 14. ja 15.1

Puolet joukkueista pelasivat jo omat pelinsä edellisenä viikonloppuna ja tulevana viikonloppuna Maajoukkuetien toiminnassa olevat joukkueet pelaavat omat ottelunsa. Viikonlopun aikana samat joukkueet pelaavat myös otteluita ns. United-joukkueita vastaan, mikä konseptina SM-sarjapelien sekaan on hiukan erikoinen ja keskittyminen näihin peleihin jääneekin ainakin osalla joukkueista hyvin keskinkertaiseksi, mikä ei taas ole aivan reilua United joukkueissa pelaavia kohtaan. Pron ennakkovideo sisältää myös yllätyksen, mukana onkin tällä kertaa hiukan enemmän haastateltavia!

Pron C-tyttöjen teemat viikonlopulle:

⇒ Hyökkäykseen haetaan lisää tehoja!

⇒ Toivomus on saada influenssat hoidettua ennen sunnuntaita!

⇒ Viikolla pelataan Lohjalla B-tyttöjen kilpasarjaa ja puolustuspeliä hiotaan tässä pelissä!

Kuva SB-Pro. Tällä ryhmällä Eerikkilään viikonlopuksi

Loppiaisena otettiin ”varaslähtö” Turussa

Turussa puolet Sm-sarjan joukkueista pelasivat jo omat pelinsä ja sarjataulukon kärjessä näillä ei ollut suurta vaikutusta. Toki Wirmo siirtyi sarjajohtoon, mutta PSS on vain kahden pisteen päässä ja kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Pelejä näkemättä otteluja on vaikea kommentoida, mutta mielenkiintoisia tuloksia ainakin Turussa syntyi. Päivän aluksi OLS ja TPS järjestivät todellisen maali-iloittelun, joka päättyi lopulta pistejakoon numeroin 7-7 ja erikoisuutena ottelussa oli TPS:n nousu ”sillasta” tasapeliin. Oululaisista Jemina Haikonen jatkoi vahvoja pelejään tehden hattutempun ja Emilia Kurppa onnistui turkulaisten puolelta kahdesti.

Wirmo otti työvoiton Steelersistä luvuin 3-1, mutta myös Hämeenlinnan ryhmä oli pelannut hyvän pelin ja antanut tiukan vastuksen Wirmolle. Ottelun erikoisuutena torjunnat, koko ottelussa Wirmolla 7 ja Steelersillä 11 torjuntaa. Joko kumpikin joukkue on puolustanut ja peittänyt laukauksia erittäin hyvin tai sitten on lauottu myös paljon ohi maalin. OLS voitti toisessa pelissään O2:n 5-1 ja nyt Veera Moilanen onnistui vuorostaan hattutempun arvoisesti, torjuntojenkin valossa kohtuullisen selkeä peli ja OLS vahvisti sijoitustaan play off joukkueena.

Voidaanko sitten sanoa, että yllätys, mutta ainakin osin voidaan pitää TPS:n selkeää 4-0 voittoa Steelersistä ja vielä torjunnatkin TPS  12 ja Steelers 14 kertovat sitä, että TPS ansaitsi myös voiton. Emilia Kurppa onnistui jälleen kahdesti ja nosti omalta osaltaan TPS:n vahvasti mukaan taistelussa sarjan sijoista 6-8. Päivän viimeisessä pelissä O2 pelasi ilmeisen hyvän puolustuspelin ja joukkueen maalivahti Kerttu Aro on pelannut todellisen loisto-ottelun ottaen peräti 40 torjuntaa, mikä on käsittäkseeni sarjakauden suurin määrä yksittäisessä pelissä.

Pro on pelannut paljon, mutta flunssakausi hiukan vaikeuttanut valmistumista sarjapeleihin

Pron valmistautuminen SM-sarjapeleihin on sujunut kaksijakoisesti. Ruotsissa joukkue pääsi pelaamaan pelejä täydellä ryhmällä, mutta jo matkalla flunssakausi hiukan vaikeutti pelaamista. Turnaus sujui alkulohkon osalta hyvin, mutta Northern Stars oli taitavampi ja onnekkampi rangaistuslaukauksissa ja tiputti Pron näin jatkosta. Ruotsalaisia joukkueita vastaan etenkin Täbyä vastaan toinen erä oli hyvää Pron pelaamista ja vastaavalla pelillä on lupa odottaa voittoja jatkossakin.

Tämän jälkeen on flunssa iskenyt osin joukkueeseen entistä vahvemmin ja harjoitukset on jouduttu vetämään osin vajaalla ryhmällä. Torstaina joukkue matkaa vielä Lohjalle ”kivenkovan” LoSB:n vieraaksi B-tyttöjen kilpasarjapeliin ja vajaalukuinen nuori ryhmä joutuu todella kovaan testiin, mutta toisaalta nyt on hyvä harjoitella puolustamisen perusteita tulevia pelejä varten.

Vastustajiksi Eerikkilässä tulevat Classic ja Northern Stars, joten tasaisia pelejä on luvassa. Classic on pelillisesti mennyt kauden aikana selvästi eteenpäin ja urheilullinen ryhmä tulee haastamaan Pron tiukasti. Aiempien pelien perusteella Pro on niukka suosikki, mutta Classic omaa mahdollisuudet yllätykseen. Ottelut espoolaisia vastaan ovat aina tasaisia ja jokin muu pelinkulku yllättäisi suuresti. Kummallakin joukkueella on valtava halu viedä pisteet ja pienet asiat tulevat ratkaisemaan tämän pelin. Sarjan kannalta hyvin merkityksellinen ottelu, kun mietitään pudotuspelien kotietua.

Kuva SB-Pro. Kuvassa Pron Jessica Jokinen ottelussa Täbyä vastaan

Lauantaina pelataan kaksi SM-sarjaottelua

Lauantaina pelit alkavat Classicin ja EräViikinkien kohtaamisella, jossa Ervi kantaa suosikin paineet, mutta myös yllätys on tässä ottelussa mahdollinen. Päivän toisessa pelissä PSS mittaa Northern Starsin vireen ja ”kupletin juoni” taitaa olla, että NS keskittyy tiiviiseen puolustamiseen ja PSS karvaa syvältä ja pyrkii pitämään tempoa yllä kolmen kentän voimin.

Sunnuntaina pelataan mielenkiintoinen peli PSS:n ja ErVin välillä

Sunnuntaina Pron ja Classicin taiston ohella PSS ja EräViikingit mittaavat toistensa kunnon yhdessä sarjan kärkikamppailuista. Otteluun niukkana suosikkina lähtee PSS, joka voitoilla siirtyisi jälleen sarjajohtoon ohi Wirmon. Maanantaina vielä klo 15 kohtaavat siis Pro ja NS!

Onko järkevää pelata SM-sarjaa leirityksen ohessa?

Tämä on mielenkiintoinen kysymys ja vastauksia saa varmaan hyvin erilaisia riippuen siitä, kuka vastaa ja mistä seurasta vastaaja on. Henkilökohtainen näkemys on, että näitä ei olisi pitänyt sotkea keskenään ja toisaalta en pidä etenkään Eerikkilän ”kuplaa” SM-sarjapelien arvoisena pelipaikkana aiempien kokemuksien perusteella, toki tässä ”kuplassa” kaikki eivät joudu pelaamaan. Näillä kuitenkin mennään ja Pro toivottaa kaikille hyviä leirin aikaisia pelejä sekä tietysti kaikille yleisesti Oikein Hyvää Uutta Vuotta!

 

close-icon

09.01.2018

Arkadia Hallin ETKOT, Liiganaiset-Classic -huippuottelu

Liiganaiset palaavat kotikuntaan monen vuoden evakko vuosien jälkeen 13.1.2018 klo.17:00 alkavassa huippuottelussa, kun vastaan asettuu hallitseva mestari Classic Tampereelta.

Ovet aukeavat yleisölle klo.16:00

Liput 7€, lapset ilmaiseksi!

TERVETULOA UUTEEN KOTIHALLIIMME!

close-icon

03.01.2018

SB-Pro C-tytöt Storvreta 1.päivä

2.1 Uppsala Storvreta Cup

Ensimmäinen päivä turnauksessa takana ja rankan matkustamisen ja ”aikaeron” rasittama joukkue aloitti turnauksen tasapelillä ja voitolla.

Storvretan 1. vaiheen Pro-teemat:

⇒ Matka Uppsalaan oli odotetun rasittava, mutta joukkuehengen kannalta tärkeä!

⇒ Päivän avausvastustaja Täby oli odotetun vaarallinen joukkue!

⇒ IBK Köbing jäi hyvin latautuneen Pron jalkoihin!

Tästä matka alkoi 1.1 Olympia terminaalista

Samaan aikaan, kun aloitimme matkan, niin turnauksen virallisilla sivuilla olimme päässeet hienosti esille ja teimme Pro:n salibandyä ja Nurmijärveä vielä entistäkin paremmin tunnetuksi. Linkki ohessa turnauksen sivuille.

https://www.sportswik.com/storvretacupen?lang=English#/cupmagazine/123/newsitem/741

Matka sujui lähes suunnitellusti, mutta!!!!!

Laivamatkalle joukkueenjohto oli tehnyt tarkat suunnitelmat aikatauluineen ja hyttijakoineen. Ensimmäinen ongelma syntyi päävalmentajan Jukka Erosen jouduttua loppumetreillä perumaan osallistumisensa matkalla hyvin perustein. Tämä lisäsi hyttitilaa jojoille, mikä toisaalta oli positiivinen asia tai ainakin näin luulimme.

Illalla jouduimme rakentamaan lopulta karenteenihuoneen!

Ilta sujui vauhdikkaasti vauhdikkaan joukkueen valvottaessa huoltoryhmää.  Ruokailu hoidettiin tällä kertaa omatoimisesti, mutta suurin osa joukkueesta ruokaili yhdessä Fast Lane ravintolassa.

Kuvaa illan ruokailusta

Sairastapaukset sekoittivat hienot suunnitelmat!

Ruokailun jälkeen joukkueella oli vapaa-aikaa ja hiljaisuus oli määrätty klo 22 alkavaksi. Jo ennen tätä pari lievää kuumetapausta aloittivat keskustelun siitä, pitääkö potilaat määrätä karanteeniin ja kuinka käy huonejaon?

Uskaltaisiko sanoa, että armottoman säätämisen jälkeen joukkueenjohtajien ”tilavan hytin” yläpedin valtasivat iloiset Pornaisten tytöt Ada ja Erika, mutta toisaalta kaikille järjestyivät nukkumapaikat ja potilaat saivat yksityishuoneensa. Laivan keinuminen ja siitä aiheutunut lievä pahoinvointi aiheutti yöllä omat jännityksensä vielä joukkueenjohdon tilavassa hytissä, mutta tämä on oma pitkä tarinansa, joka sai lopulta onnellisen lopun.

Uppsala ja Fyrishovin halli!

Ne suomalaiset, jotka eivät ole käyneet Uppsalassa katsomossa olosuhteita, jossa turnaus järjestetään, niin voimme vakuuttaa, että olosuhteet ovat mahtavat. Hyväkuntoisia kenttiä ja kaikki fasiliteetit ovat loistavassa kunnossa. Turnauksen kaikki ottelut myös kuvataan ja lähetetään suorina, joka on upea suoritus järjestäjiltä.

Täby vastassa Pron avausottelussa

Kuva ottelusta Täby – SB-Pro

Odotimme tiukkaa ottelua alkuun ja oman ennakkomme mukaan Täby olisi lohkon vaarallisin vastustaja. Ottelusta tulikin ainakin siihen mennessä, mitä näimme, turnauksen kovavauhtisin peli 03-tyttöjen sarjassa. Ottelu läksi käyntiin tasaisesti ja aaltoili päästä päähän. Kuitenkin Täby onnistui siirtymään lopulta 1-0 johtoon ja vielä ennen erän loppua 2-0 johtoon maalin edestä. Erä oli kuitenkin hyvin tasainen ja Prolla oli ainakin sama määrä ykkösektorin paikkoja.

Toinen erä oli Pron myllytystä!

Pro ei kuitenkaan luovuttanut, Ruotsiin asti ei matkusteta taistelematta loppuun saakka ja toinen erä olikin vielä vauhdikkaampi ja Pro painoi vimmatusti päälle. Monien loistavien paikkojen jälkeen Riikka pääsi laukomaan kantilta kavennuksen, jonka jälkeen painostus vain kasvoi. Tosin Täby sai väliin myös vastahyökkäyksillä omat mahdollisuutensa. Lopulta painostus palkittiin ja Meksikosta suoraan turnaukseen matkannut Isa ohjasi maalin edestä 2-2 tasoituksen. Loppuun asti Pro haki voittoa, mutta joutui tyytymään 2-2 tasapeliin, johon lopulta pitää kuitenkin olla tyytyväinen ja annettava myös Täbylle tunnustus.

Joukkueella mukana kaksi kannattajaa 

Joukkueen kannustusryhmä, ”yleishuoltaja” Ida  ja bussikuski Petri totesivatkin, että ruotsalaisen kotiyleisö kertoi Pron olleen erittäin vauhdikas ja ansainneen vähintään tuon tasapelin.

Joukkueenjohdon kommentit pelistä:

” Etukäteen tiedettiin vastustajan olevan kova ja Täby aloittikin vahvasti, mutta huomasimme, että pysymme hyvin vauhdissa ja Täbyn maalit eivät katkaisseet selkärankaa. Vaikka peli oli lyhyt, niin tiedettiin, että pystymme nousemaan ja voittokaan ei olisi ollut vääryys. Hyvä lopputulos silti.”- Janne Kosonen, joukkueenjohtaja C-tytöt

Illan toinen vastustaja IBK Köping

Illan myöhäisottelussa Pro aloitti vauhdikkaasti ja heti ensimmäisellä minuutilla Neea siirsi Pron 1-0 johtoon ja nopeasti numerot olivat jo 2-0 Mennan viimeistelystä. Tämän jälkeen Köping kavensi, mutta Riikka kuittasi nopeasti vapaalyönnistä lukemiksi 3-1. Isa ja Reetta onnistuivat vielä kertaalleen ja Pro otti pisteet mukaansa luvuin 5-1.

Kuva ottelusta IBK Köping – SB-Pro

” Pro oli kaikessa parempi ja ansaitsi voittonsa, peli oli täysin Pron hallinnassa”   – Petri Toivoniemi , Pron kannattaja ja joukkueen kuljettaja (Henri Toivoniemen veli)

” Pro vei peliä läpi ottelun ja lukemat olisivat voineet olla suuremmatkin, Ruotsalaiset eivät saaneet rakennettua peliä juuri yhtään”  – Ida Riiali, toinen joukkueen faneista

Kuvassa koko SB-Pron innokas faniryhmä.

Ensimmäinen pelipäivä on takana ja kello Suomen aikaa 23.53. Huomenna jatketaan ja vastassa Kais Mora.

 

close-icon

28.12.2017

Uudenvuodenpäivänä C-tytöt matkaavat Storvreta Cupiin Ruotsiin

Storvreta Cup 2.-4.1 2018 Ruotsi, Uppsala

Kesäkuussa yhdeksi joukkueen tavoitteeksi asetettiin yhdessä osallistuminen Storvreta Cupiin ja nyt on tämä seikkailu alkamassa.

Sopiva jännitys joukkueen sisällä on kasvanut syksyn mittaan ja jopa kielitaitoa on harjoiteltu tavoitteena sujuva keskustelu rakkaassa länsinaapurissamme. Oheisesta haastattelusta jo nähdäänkin, että kielitaitoa on karttunut aivan riittävästi vaativiinkin ruotsinkielisiin haastatteluihin turnausviikon aikana.

C-tyttöjen Pro-teemat Ruotsiin:

⇒ Lähdemme joukkueena pelaamaan hyvää salibandyä ja toisaalta on oltava myös hauskaa!

⇒ Tavoitteena on, että jokaisesta Pron ottelusta jää myös vastustajalle ”hyvä maku suuhun”!

⇒ Kaikki pelit ovat tavallaan pudotuspelejä, joten nyt koetellaan jo joukkueen venymiskykyä  kevättä varten!

Matkaan lähdemme jo Uudenvuodenpäivänä, pelit alkavat 2.1.

Joukkueen matka kohti Uppsalaa alkaa 1.1 varhain iltapäivällä ja klo 17 starttaa laiva Siljan terminaalista. Matkaohjelmaa on hiottu tarkasti jo viikkoja ja pelisäännöt matkaa varten luotu ja näitä käydään vielä läpi kuluvan viikon harjoituksissa. Tällä kertaa 03-tyttöjen sarjassa on mukana peräti 40 joukkuetta, joista kaksi on Suomesta Northern Starsin osallistuessa myös turnaukseen. Pro lähtee mukaan koko joukkueen voimin eli mukana on 15 kenttäpelaajaa, kaksi maalivahtia sekä koko kolmihenkinen valmennustiimi.

Joukkueenjohto vastaa osaltaan kaiken sujumisesta ja tiedottaa matkan aikana tapahtumista

Joukkueenjohto on luonnollisesti mukana matkalla ja vastaa aikatauluissa pysymisestä, kuten tietysti myös koko joukkueesta kokonaisuutena. Tarkoitus on myös kertoa päivittäin, mitä matkan aikana on tapahtunut ja haastatella matkan aikana sekä pelaajia, että valmentajia. Tiedottaminen tulee tapahtumaan Pron omilla sivuilla sekä tietysti myös sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, Twitter ja Tyttösalibandy). Mikäli vain halleilla riittää datakapasiteettia, seuraa uutisia joukkueen edesottamuksista päivittäin aiheesta kiinnostuneille.

SB-Pro C-tytöt (joukkueen toinen mv Maria Viitala puuttuu kuvasta)

Ensimmäisenä vastustajana Täby FC Vit

Jokaisessa 10 alkulohkossa on neljä joukkuetta, joista kaksi parasta jatkavat turnausta A-finaalikierroksilla ja kaksi heikointa B-finaalikierroksilla. Vastustajista saatu tieto on melko vähäistä ja Ruotsissa ei pelata näissä ikäluokissa vielä valtakunnallista sarjaa, joten joukkueiden arvioiminen on vaikeaa.

Täby on seurana ehkä junioripeleistä tutuin ja suuri osa Pron pelaajista onkin aiemmin pelannut ainakin jotain Täbyn ryhmää vastaan. Viime vuonna joukkue selvisi Storvreta Cupissa A-finaaliin ja tälläkin kaudella Täby on menestynyt erinomaisesti, joten erittäin kova vastus on heti alkuun vastassa. Linkin takaa löytyy hyvin sekä joukkueen ottelu-, että pelaajakohtaisia tilastoja.

Toisena vastustajana Prolle iltapelissä IBK Köping 

Ruotsalaisia joukkueita on tosiaan hyvin vaikea laittaa ennakkoon keskinäiseen paremmuusjärjestykseen, mutta ehkä toinen vastustajamme ei ole aivan Täbyn veroinen. Toisaalta tuntien Ruotsin tason lajin ykkösmaana, niin yhtään avauspeliä helpompaa iltapuhdetta ei Pron tytöille kuitenkaan uskalla ennustaa.

Köpingin joukkue on ikärakenteeltaan hyvin Pron kaltainen eli mukana on 03 -04 syntyneitä pelaajia. Huomioitavaa on ottelun varsin myöhäinen alkamisaika, joten joukkue pitää rankan matkustamisen jälkeen saada hereille vielä iltapeliin.

Keskiviikkona alkulohkon päätöspeli Kais Moran Svart-joukkuetta vastaan

Kais Mora tunnetaan meillä Suomessa hyvin vahvasta naisjoukkueestaan, josta löytyy myös suomalaisväriä. Tyttöjen taso tiedetään tämän pelin jälkeen samoin kuin se, pelaako Pro pudotuspeleissä A- vai B-finaalikierroksilla.

Joukkueen kaikki alkusarjan pelit pelataan upeassa Fyrishov-hallissa, joten olosuhteista ei jää menestyminen kiinni. Pro on kaikissa alkusarjan otteluissa asetettu vierasjoukkueeksi, joka otetaan meillä vastaan etuna.

Kerrasta poikki -menetelmällä pelattavat cup-ottelut jatkuvat keskiviikkona ja lohkosijoituksesta riippuen voi illalla olla vielä kolmaskin peli samalle päivälle, jos ensimmäisestä pudotuspelistä selvitään voittajana jatkoon. Tavoite on tietysti jatkaa pelejä myös vielä torstaina, jolloin iltapäivän päätteeksi lähdetään kotimatkalle ja retki päätetään keskiviikkona puolen päivän aikoihin.

Sportswikistä löytyy otteluista reaaliaikainen tulospalvelu, mutta pyrimme tiedottamaan ainakin joukkueen Instagramin kautta tulokset myös ainakin lähes reaaliajassa 🙂

 

 

 

close-icon

20.12.2017

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

close-icon

17.12.2017

C-tyttöjen SM-sarjakierros Kempeleellä

C-tyttöjen SM-sarjaa Kempele 17.12

SB-Pron C-tytöt läksivät haastavasta tilanteesta sunnuntain kierrokselle. Lauantaina kaksi kovaa B-tyttöjen kilpasarjan peliä ja herätys sunnuntaina klo 04 aamulla, lentäen Ouluun, jonka jälkeen kaksi peliä lisää 24 tunnin sisään. Vastassa vielä SM-sarjan 1. ja 2.!

Pron teemat sunnuntaina:

⇒ Teemana ollut läpi sarjan, kaksi pistettä joka kierrokselta!

⇒ Kapealla materiaali toi omat haasteensa ja se taisi näkyä myös joukkueen liikkeessä!

⇒ Pro onnistunut kääntämään tiukat pelit hyvällä prosentilla voitokseen!

AAMUNELJÄLTÄ HERÄTYS JA KENTÄLLE

Lauantain Espoon pelien ja ruokailun jälkeen kotiin klo 20 jälkeen, pieni lepo ja nukkumaan, muutaman tunnin unet ja kentälle 5.30. Kun tämä tuntuu jo taustajoukoissakin, niin on helppoa arvata pelaajien tunnelmat. Se mikä helpotti tilannetta oli ajatus siitä, että myös päivän ensimmäinen vastustaja EräViikingit (”Valloittajat”) olivat aamulla samassa koneessa. Pientä huolta aiheutti vielä yhden pelaajan tippuminen Oulun kokoonpanosta, jolloin tiedossa oli ainakin runsaasti peliaikaa kaikille.

Kuva SB-Pro. PSS- Pro

LATAUS OTTELUUN ERVIÄ VASTAAN SYNTYI ITSESTÄÄN

Jo etukäteen ajatus oli, että ensimmäinen peli on se, johon lataamme kaiken ja tämä näkyi ensimmäisestä vaihdosta saakka. Huolellista pelaamista koko joukkueelta ja Maria maalilla poimi kaukolaukaukset varmasti käsiinsä. Toiseen erään Pro tuli entistä vahvemmin ja lopulta se palkittiin Jessican tehdessä vahvan kanttijuoksun ja tarkka laukaus painui ohi hyvin torjuneen Pihlan Iso-ojan, syötön maaliin antoi Henriikka. Tiukan taiston tuoksinassa Ada sai vastustajan mailasta ns. nenäänsä puhtaassa vahinkotilanteessa, mutta sääntöjen mukaan rangaistus oli 5 minuuttia. Yhden kerran Pro myös onnistui Minkan laukoessa Adan syötöstä tilanteeksi 2-0.

KAKSI ERÄÄ PROLLE, KOLMAS OLI ERVIN ERÄ

Alkoiko sitten näkyä väsymys vai vetäytyikö joukkue hiukan liikaa puolustamaan johtoaan, mutta Ervi hallitsi kolmatta erää. Lopulta Tove Tantere onnistuikin kaventamaan napakalla laukauksella vastahyökkäyksestä loppuluvuiksi 2-1. Kuuluisien värilasien läpi ansaittu voitto kuitenkin ottelussa, jossa kumpikin maalivahti onnistui hyvin, mutta Ervi joutui laukomaan enemmän kauempaa. Silti myönnetään, että ottelu olisi tietysti voinut kääntyä myös toisin.

TUNTI LEPOA JA VASTASSA VALTAVALLA SYKKEELLÄ PELANNUT PSS

Tippakaan ei oteta pois PSS:n hyvyydestä, mutta ei Pro ollut myöskään parhaimmillaan toisessa pelissään. Joukkueen liike oli  heikkoa ja uuteen pelitaktiikkaan sopeutuminen ei myöskään onnistunut. Reetta onnistui kertaalleen tasoittamaan PSS:n johdon, mutta edes Marian hyvä peli ei nyt riittäänyt. Kahden erän jälkeen johto 4-1 Porvoon suuntaan.

Kuva SB-Pro. Kuva kuvastaa tilannetta ottelusta, jouduttiin hiukan kumartelemaan!

KOLMANNESSA ERÄSSÄ NÄHTIIN JO AJOITTAIN MYÖS TAISTELUA

Kolmas erä oli pelillisesti tasaisin ja Pro sekoitti myös kokoonpanoja pelaten erän kolmella puolustajalla Minkan tuodessa juoksuvoimaa hyökkäykseen. Kaksi minuuttia ennen loppua Pro sai vielä rangaistuslaukauksen tilanteessa 4-1, joka ei tällä kertaa onnistunut ja jatkuneella ylivoimalla haettiin vielä kavennusta ilman maalivahtia, mutta väsynyt ryhmä ei uhkapelissään onnistunut, vaan Porvoo iski viimeisen kahden minuutin aikana vielä kolme kertaa ja numeroista tuli turhankin ankeat. Onnittelut Porvooseen, parempi voitti.

Kommentteja peleistä:

Ervi-ottelussa Pro oli parempi kaksi erää, mutta kolmannessa tapahtui jotain ja peli kääntyi vastustajalle. Lähtikö joukkue liikaa puolustamaan johtoaan?”  – Marko Huhtamella, SB-Pro valmennuspäällikkö –

”Kohtuullisen hyvä ensimmäinen peli, jossa toteutettiin pelitaktiikkaa hyvin, ainoastaan loppuvaiheessa muutaman tilanteen ylihyökkääminen ei ollut sitä, mitä tavoiteltiin. Toiseen peliin oli joukkueelta virta pois ja jäimme liikkeessä jalkoihin, silti nostetaan hattua tytöille, vuorokauden sisällä neljä kovaa ottelua ja kapealla materiaalilla”  – Jukka Eronen, SB-Pro C/B-tytöt päävalmentaja –

”Taktinen kypsyys päivän avauspelissä oli hienoa ja toisen pelin hyytyminen oli ehkä näkyvissä jo ensimmäisen pelin kolmannessa erässä. Olen ylpeä joukkueestamme ja kasvua tapahtuu koko ajan, niin pelillisesti kuin henkisestikin”  – Ilkka Riiali, SB-Pro C/B-tytöt 2. joukkueenjohtaja –

PÄIVÄN MUUT PELIT TARJOSIVAT MYÖS PARI YLLÄTYSTÄ

Kuten ennakossa jo hiukan arveltiin, niin nyt olisi OLS:n paikka tehdä yllätys Steelersiä vastaan ja näin myös tapahtui Jemina Haikosen toimiessa joukkueensa kapellimestarina. Tärkeä voitto Ouluun ja antoi varmasti myös itseluottamusta jatkoon. Toisessa pelissään OLS selvisi kohtuullisen pienellä tappiolla Wirmosta, joka voitti odotetusti molemmat pelinsä ja nousten sarjakakkoseksi PSS:n kantaan.

NOPEAN OULUN VIERAILUN JOHDOSTA ANALYYSIT TULEVAT PUHTAASTI TULOSPALVELUN KAUTTA

O2-Jyväskylästä hävisi odotetusti Steelersille selvin numeroin, mutta jo ennalta siinä tasaisessa ottelussa haastoi TPS:n tiukasti, mutta vieläkin se taistelu jäin  pientä vajaaksi ja TPS:lle äärimmäisen tärkeä voitto ja kaksi pistettä Turkuun. EräViikinkien valloitusmatka Ouluun jäi tällä kertaa vajaaksi hyvästä taistelusta huolimatta, sillä Northern Stars käänsi myös ennalta tasaisen ottelun itselleen ja tasoitti sarjassa tilannetta sijoilla 3-5. PSS otti rutiinivoiton TPS:stä luvuin 4-0, mutta Elette Parviaisen kaksi torjuntaa porvoolaisten maalilla kertoo ehkä kaiken ottelusta.

CLASSIC TAISTELI, MUTTA JÄI PISTEITTÄ

Wirmo ei jättänyt mitään sijaa selittelyille Classic-ottelussa, jossa Olivia Pietilä saalisti mahtavat kuusi syöttöpistettä! Toiseen otteluun Classic oli saanut hienon taisteluvireen päälle, mutta pisteisiin saakka se ei riittänyt NS:n ottaessa niukan 4-3 voiton.

OLS ONNISTUI HYVIN TURNAUSJÄRJESTELYISSÄÄN

Hyvät olosuhteet pelille ja maukas tarjonta joukkueen ”kanttiinista” jäivät mieleen Kempeleen turnauksesta. Pelikellon kanssa oli paljon tuskaa, mutta tätä ei käsittääkseni voi laittaa järjestäjän piikkiin, mutta hallin ehkä pitäisi nyt panostaa laitteiston huoltoon. Valitettavasti ehdimme nähdä vain muutaman pelin, mutta jälleen jäi mieleen hyvä tunnelma ja tappioiden murheet näyttivät unohtuvan nopeasti pelien jälkeen, niin myös Pron pelaajien osalta. Pron kotimatka kangerteli alkuun kuljetusvaikeuksien myötä, mutta loppu hyvin ja kaikki olivat samassa koneessa ja tätä kirjoittaessa uskon ainakin muutaman pelaajan jo nukahtaneen ansaitusti todella raskaan viikonlopun jälkeen.

SB-PRON C-TYTÖT JATKAVAT KAUTTAAN STORVRETA CUPISSA

Pron kausi jatkuu tammikuun alussa Ruotsissa, jonne myös Northern Stars matkustaa. Ennakkoa on luvassa joulun jälkeen ja tulemme myös haastattelemaan pelaajia ennen matkaa, myös kansainvälinen osuus on kuulemma tulossa haastattelun muodossa. Myös matkan aikana tulemme kertomaan joukkueemme sivuilla ja Facebookissa, mitä kaikkea joukkueen iloiset ja aina niin viattomat pelaajat saavat Ruotsissa aikaan.

KIITOS TAAS KAIKILLE JOUKKUEILLE HIENOSTA VIIKONLOPUSTA JA JO NYT HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE SB-PRON C-TYTTÖJEN PUOLESTA!

 

close-icon

12.12.2017

C-tytöt SM-sarjaennakko 17.12 Kempele

 C-tytöt SM-sarjaa, Zemppi Areena Kempele 17.12

Seuraava SM-sarjakierros pelataankin vaihteeksi kaukana Etelä-Suomen ruuhkista Kempeleellä ja järjestävänä seurana on OLS. Pron alkukausi on edennyt suunnitellusti tulosten valossa, mutta haasteita on alkukauteen riittänyt runsaasti. Kapealla ryhmällä on kuitenkin selviydytty hienon venymisen ansiosta ja kuluvan viikon jälkeen joukkue pääsee hiljalleen viettämään joulua ja latautumaan tulevaa Ruotsin pelimatkaa varten.

Jo perinteisessä SM-sarjakierroksen ennakossa haastateltiin Riikka Jouppilaa ja Reetta Suontaustaa. Seuraavassa haastattelussa on todennäköisesti sitten ruotsinkielinen osuus mukana.

Pro-teemat SM-sarjakierroksella ovat:

⇒ Vastassa kaksi todella vahvaa joukkuetta, nyt tarvitaan 100% asenne koko joukkueelta!

⇒ Ehtiikö joukkue palautua edellispäivän kilpasarjan peleistä?

⇒ MM-kisajoukkue jäi lumisateiden uhriksi Eurooppaan kiinni, kuinka käy C-tytöille sunnuntaina, Norwegian?

Pro valmistautuu viikonloppuun kovien pelien avulla

Viikon rutiinien lisäksi joukkue pelaa torstaina kovan pelin vahvaa Hyvinkään naisjoukkuetta vastaan ja pelistä haetaan oikeaa pelitempoa sunnuntaille. Jos sitä ei löydy kyseisestä pelistä, niin lauantaina on vielä kaksi B-tyttöjen kilpasarjan peliä, joissa koetellaan joukkueen fyysistä kuntoa. Lauantain pelit eivät varmasti ole paras lähtökohta sunnuntain peleihin, mutta tästä on turha valittaa ja sunnuntaina joukkue tulee jälleen taistelemaan jokaisesta pallosta hyvällä Pro-asenteella. MM-kisajoukkue matkaa vielä tätä kirjoittaessa pois kisoista ja nyt meidän suurin jännitys onkin, kuinka lento Ouluun on aikataulussa sunnuntaina.

Kuva SB-Pro. Maria Viitala on joukkueen toinen huippumaalivahti

Vastassa ErVi ja PSS, joukkueet ikäluokan absoluuttiselta huipulta!

Mikäli Askolassa saimme vastaan vahvat joukkueet jo, niin tällä kertaa vastus ei ainakaan ole yhtään helpompi. ErVi ja PSS ovat sarjan 1. ja 2., joten nyt mitataan Pron tasoa täysimääräisesti. Kummankin vastustajan peli on kehittynyt, mutta niin on myös tapahtunut Pron osalta ja odotettavissa on kaksi hienoa ottelua, joissa ErVi ja PSS ovat ennakkoon hienokseltaan ennakkosuosikkeina. Pro on kuitenkin osoittanut syksyn aikana venymiskykyä ja kuten jo Mynämäellä näimme, niin PSS joutui tekemään siellä täyden päivätyön, vaikka ottelu hiukan harmittavasti kolmannessa erässä katkesi Pron osalta.

Kuva SB-Pro. Mimosa Kauno (2004 syntynyt) on isossa roolissa Pron puolustuksessa

Mitä muuta on Kempeleellä odotettavissa?

Ainakin  OLS:n hyvin organisoima SM-sarjaturnaus ja hyvät puitteet tarjoava Zemppi Areena antavat mahdollisuuden hienolle sunnuntain tapahtumalle, jonne kannattaa hiukan kauempaakin lähteä seuraamaan maan parasta C-tyttöjen salibandyä. Päivän avauksessa kotijoukkue OLS hakee vimmatusti pisteitä Veera Moilasen johdolla Steelersistä ja kummallekin joukkueelle ne olisivat tärkeitä. Kotietu tasaa lähtökohtia ja odotettavissa on tiukka taisteluottelu. Steelers pelaa toisen pelinsä O2-Jyväskylää vastaan ja tästä Lotta Purhosen johtama joukkue vienee kaksi pistettä Hämeenlinnaan. EräViikingeillä on kaksi tiukkaa peliä odotettavissa ja toisessa vastustajaksi asettuu Northern Stars. Ensimmäisen pelin perusteella pieni ennakkosuosikin asema Helsinkiin, mutta NS on aina vaarallinen vastustaja. ErVin puolelta kannattaa seurata nuorten Tilda Tarkkisen ja Veera Mertasen peliä, jotka ovat nousseet vahvasti tukemaan joukkueen vanhempia pelaajia.

Wirmo jatkaa vahvaa pelaamistaan myös sunnuntaina!

PSS pelaa toisen pelinsä TPS:n kanssa ja tässä Porvoon kokemus on vielä liikaa pirteälle turkulaisryhmälle.  Porvoon materiaali on kauttaaltaan laadukas, mutta kannattaa seurata Matilda Holmströmin vahvaa kokonaisvaltaista peliä ja toisaalta pelaajatyyppinä esim. Viivi Tiri on luontainen maalintekijä, vahva, nopea ja kova laukaus, joten tilaa ei hänelle saa antaa yhtään. Classic ja Wirmo pelaavat iltapäivälle pelin, jossa Wirmon vahvuus ei jätä selittelyille sijaa. Classic on kuitenkin hyvin organisoitu ja urheilullinen joukkue, joten Wirmonkin on tehtävä työnsä hyvin, mutta niin se tuleekin tekemään Ronja Niemen ja Pietilöiden johdattamana.

O2-Jyväskylä ja TPS tärkeässä ottelussa, jossa ratkotaan sijoja 8-10

O2 ja TPS pelaavat keskenään pelin, johon kumpikin panostaa paljon. Kyseinen peli on niitä, joista O2 hakee vakavimmin avauspisteitä ja toisaalta TPS tarvitsee ehdottomasti voiton hakeakseen sarjassa sijoitusta kahdeksan parhaan joukkoon. O2 joutuu panostaamaan pitääkseen Emilia Kurpan kurissa ja tarvitsee toisaalta lisää tehoja koko joukkueeltaan ja ehkä Saimi Hyvärinen on se pelaaja, jolta olisi odotettavissa maaleja nykyistä enemmän. Northern Starsin ja Classicin ottelussa NS on suosikki, mutta tässä pelissä on mahdollisuus myös yllätykselle. Päivän viimeisessä ottelussa on vaikea uskoa Wirmon häviävän, vaikka OLS antaakin kotikentällään kovan haasteen.

Hieno sunnuntai jälleen tulossa hyvän tyttösalibändyn merkeissä!

Mielenkiintoinen SM-sarjakierros siis jälleen luvassa ja toivottavasti myös joku yllätys mahtuu päivään. Toivotamme omasta puolestamme kaikille turvallista matkaa Ouluun ja jokaiselle joukkueelle myös vuoden parhaimpia pelejä.

TSEMPPIÄ ZEMPPI AREENAN PELEIHIN!

close-icon

02.12.2017

C-tyttöjen SM-sarjaraportti Askola 2.12

SB-Pro C-tytöt jatkoivat SM-sarjassa Askolassa 4 pisteen arvoisesti

Päivän Pro-teemat

⇒ C-tytöt hakivat kahta kauden ehjintä peliä ja niitä myös saatiin!

⇒ Maria Viitala jatkaa vakuuttavia suorituksiaan C-tyttöjen maalissa!

⇒ Pron vahvuus on tasainen joukkue!

Kuva SB-Pro. Pron maalilla Maria Viitala osoitti jälleen kerran vahvuutensa

SB-Pro avasi päivän vastassaan TPS

Sarjan avauskierroksella Pro kohtasi TPS:n ja otti tiukan 3-2 voiton, joten pienimpäänkään aliarviointiin ei tässäkään ottelussa ollut varaa. Kuten Jessica ja Minka haastattelussa kertoivat, nyt ei häslätä ja tämän myös joukkue toteutti. Pienen alkuhermoilun jälkeen ja myös parin hienon Marian torjunnan jälkeen alkoi Pro luoda maalintekotilanteita ykkösektorille. Ensimmäinen maali syntyi kuitenkin Henriikan kaukolaukauksesta hyvän maskin takaa ja vielä erän loppuun Minka viimeisteli taukotilanteeksi 2-0.

Toinen erä oli ehkä kauden paras erä SM-sarjassa ”Pro-lasein”

Toisessa erässä Pro onnistui kolmesti. Ensimmäinen maali syntyi hienon pallonhallinnan kautta, jossa seitsemän syötön ketjun jälkeen Riikka onnistui maalinteossa. 4-0 oli Idan käsialaa maalin edestä Miljan hienosta esityöstä ja erän lopussa Reetta vielä onnistui kertaalleen. Hyvä ja tasapainoinen erä joukkueelta!

Kolmannessa erässä taisi alkaa jo  keskittyminen päivän toiseen peliin

Kolmas erä ei noussut edellisten tasolle, mutta on annettava tässä tunnustus myös TPS:lle, joka taisteli loppuun saakka ja jo etukäteen mainostettu Emilia Kurppa rikkoikin Marian nollapelin. Loppunumerot 6-1 viimeisteli Minka vielä läpiajosta hallitusti.

Kuva SB-Pro. Kuvassa Reetta Suontausta ja Ada Riiali, ilmeisesti Adan vitsi on ollut hauska?

Toisessa pelissä vastassa jälleen kerran Steelers Hämeenlinnasta

Odotettavissa oli fyysinen ottelu sarjan fyysisintä joukkuetta vastaan, mutta maalinedustoilla voiton vei tällä kertaa kuitenkin SB-Pro, joka ilmeisesti halusi voittoa enemmän. Ensimmäisessä erässä Pro oli tehokas. Ensin Erika Mennan esityöstä metristä  ohjaus sisään, heti perään Jessica jälleen maalinedusruuhkasta ja sitten Idan hienosta esityöstä Jessica uudelleen. Steelers kavensi vielä erän lopulla tilanteeksi 1-3.

Kuva SB-Pro. Erika Hakuliselta jälleen vahva peli ja maalit vielä päälle, taustalla Henriikka Väistö

Toinen erä tasaista kamppailupelaamista

Annukka siirsi Pron jo 4-1 johtoon tarkalla laukauksella, jonka jälkeen Erika teki ottelun toisen maalinsa tahtomaalina lähes maalivahdin käsistä. 5-1 ei kuitenkaan katkaissut Steelersin selkärankaa ja joukkue nousi vielä peliin mukaan kahdella maalilla erän loppuun.

Kolmannessa erässä Pro turvasi kahden maalin johtoa tyylikkäästi

Kolmanteen erään Steelers ei saanut aikaiseksi kovin vaarallista takaa-ajoa ja Pro pelasi taktisesti kypsästi, joten Marialle tuli maalilla vain kolme torjuntaa. Erä 0-0 ja Prolle pisteet lukemin 5-3. Pro oli ottelussa ns. ”kuskin paikalla”, mutta aina kun peli tuntui ratkeavan osoitti Steelers henkisen vahvuutensa ja nousi uhkaamaan Pron voittoa.

Kuva SB-Pro. Lotta Purhonen Steelers ja Ada Riiali väänsivät päivän tiukimmat aloitukset läpi pelin, lopputuloksena näistä tasapeli hyvässä hengessä

SB-Pro on hyvin omassa tavoitteessaan 8 pelin jälkeen sarjassa

Onnistuneet sarjapelit varmistivat Pron olevan hyvin omassa tavoitteessaan tässä vaiheessa. Nyt myös oma peli oli selvästi ehjempää ja pelit kestivät hyvin hallinassa täydet 45 minuuttia. Maalivahtipeli on hyvällä tasolla kummallakin maalivahdilla ja Maria Viitala on noussut torjuntatilaston ykköseksi koko SM-sarjassa. Uudistetut pakkiparit toimivat hyvin ainakin tällä hetkellä, jossa erilaiset vahvuudet tukevat hyvin toisiaan. Kolme tasaista hyökkäysketjua varmistavat sen, että maalintekotilanteita syntyy riittävästi ykkösektorille. Nyt vain pitäisi saada se Arkadian halli valmiiksi, jotta olosuhteet harjoitteluun nousisivat paremmalle tasolle!

Päivän muissa peleissä ei suuria yllätyksiä

Päivän odotetuin peli oli PSS:n ja SBS Wirmon kohtaaminen, mikä olikin myös päivän vauhdikkain ottelu kahden erinomaisen joukkueen välillä. Wirmo oli valmistautunut otteluun hyvin tullen paikalle jo perjantaina ja joukkue olikin alkuun todella vahva ja otti kolmannen erän alussa jo 5-0 johdon. PSS osoitti taas oman vahvuutensa ja nousi lopulta 5-3 tilanteeseen uhkaamatta kuitenkaan kovin vakavasti enää Wirmon voittoa.

Kuva SB-Pro. Kuvassa Wirmon tytöt ovat jälleen tehneet yhden maalin

Päivän toisessa pelissä Wirmo maksoi ”kalavelat” Espoon suuntaan

Vauhtiin päässyt Wirmo otti myös selkeän voiton Espoolaisista ja  Northern Stars hävisi maalilla myös Steelersille, joten ei pisteitä tällä kertaa Espoon suuntaan. Tasainen peli kuitenkin Steelersin kanssa, joka olisi voinut päättyä miten tahansa. Classicille päivä oli onnistunut, ensin 2-0 tappioasemasta nousu tasapeliin OLS:n kanssa ja tämän jälkeen todella tärkeä 2-1 voitto TPS-pelistä. TPS jäi siis tänään nollille ja taistelee nyt lähinnä OLS:n ja O2:n kanssa sijoista 8-10. OLS jäi toisessa ottelussan EräViikinkien jyrän alle luvuin 8-1. Illan toisessa pelissään ErVi otti 5-1 voiton O2:n hienosti taistelleesta nuoresta ryhmästä, joka päivän päätteeksi joutui sisuuntuneen PSS:n ”mankeliin” odotetusti.

Päivä oli siis Wirmon, ErVin ja Pron päivä

Wirmo, ErVi ja Pro ottivat kukin kaksi voittoa päivän peleistä ja vankistivat myös asemiaan sarjataulukossa. Peli on kehittynyt kaikilla sarjan joukkueilla, kuten tietysti pitääkin ja otteluiden hyvä henki oli jälleen miellyttävää katsottavaa, sama hieno suhtautuminen oli myös katsomossa. PSS onnistui odotetusti kympin arvoisesti turnausjärjestelyissään ja tästä tunnustus Porvoon suuntaan (mokkapaloja olisi kaivattu hiukan enemmän, olivat kuulemma niin hyviä!). Yksittäisinä onnistujina nostetaan esiin vielä ErVin nuorisokentällinen ja ehkä päivän parhaana kenttäpelaajana erittäin vakuuttavasti pelannut Emilia Pietilä. Pron maalivahti Maria Viitala oli ainakin ”Pro-lasein” taas päivän paras maalivahti.

Kuva SB-Pro. Maria Viitala

SB-Pro haluaa kiittää jälleen kaikkia Askolassa mukana olleita, jotka omalta osaltanne järjestitte hienon tapahtuman Tyttösalibändyn merkeissä!

 

18.04.2018

C-tyttöjen raportti kuluneesta kaudesta

SB Pron C-tytöt saivat kauden päätteeksi SM Pronssimitalit kaulaansa voitettuaan […]

13.04.2018

B-tyttöjen Vapaat Harjoitukset

SB Pron C-tytöt saavuttivat juuri SM Pronssia hienon kauden päätteeksi! […]

02.04.2018

C-tyttöjen kausi jatkuu lauantaina 7.4 pronssipelissä Arkadiassa

Huikea taistelukaan ei riittänyt tällä kertaa, vaan Wirmo eteni finaaleihin […]

28.03.2018

Pron C-tytöt välieriin SM-pudotuspeleissä!

SB Pron C-tytöt välieriin rajun taistelun jälkeen, sarja kulminoitui Pron […]

22.03.2018

C-tyttöjen pudotuspeliennakko

Pron C-tytöt aloittavat pudotuspelinsä lauantaina ja jännitys nousee päivä päivältä […]

11.03.2018

C-tyttöjen SM-sarjaraportti Jyväskylästä

Pron C-tytöt varmistivat runkosarjan 3. sijan ja kotiedun kahden viikon […]

09.03.2018

C-tyttöjen SM-sarja jatkuu Jyväskylässä

Kuukauden tauon jälkeen palavat C-tytöt SM-sarjan pariin ja kierroksen järjestävänä seurana […]

03.03.2018

Kauden 2018-19 B-tyttöjoukkueen rakentaminen käynnissä

Ensi kauden B-tyttöjoukkueen rakentaminen on käynnissä, ohessa linkki ilmoitukseen

10.02.2018

C-tytöille täydet pisteet SM-peleistä Tampereelta

C-tyttöjen SM-runkosarjan toiseksi viimeinen sarjakierros pelattiin Classicin emännöimänä Vuoreksen komeassa […]

08.02.2018

C-tyttöjen SM-sarja jatkuu 10.2 Tampereella

10.2 Vuoreksen liikuntahalli Tampere C-tyttöjen SM-sarjaa Vuorossa jälleen mielenkiintoinen viikonloppu […]

21.01.2018

C-tyttöjen SM-sarjakierrosraportti Mosahallilta

C-tyttöjen SM-sarjaa Mosahallilla 20.1 SM-sarja palasi C-tyttöjen osalta vaihteeksi Helsinkiin […]

18.01.2018

C-tytöt SM-sarjaennakko Mosahalli 20.01

C-tytöt SM-sarjaa Mosahalli 20.1 klo 09.45 alkaen Pron C-tytöt ja […]

16.01.2018

C-tytöt SM-sarjakierros Eerikkilässä

C-tyttöjen SM-sarjaa Eerikkilä 13.-15.1 C-tyttöjen SM-sarjaa pelattiin nyt poikkeuksellisesti Eerikkilässä […]

11.01.2018

C-tytöt SM-sarjaennakko Eerikkilä 14.-15.1

C-tyttöjen Sm-sarjaa pelataan poikkeuksellisesti Eerikkilässä 5 joukkueen voimin 14. ja […]

09.01.2018

Arkadia Hallin ETKOT, Liiganaiset-Classic -huippuottelu

Liiganaiset palaavat kotikuntaan monen vuoden evakko vuosien jälkeen 13.1.2018 klo.17:00 […]

03.01.2018

SB-Pro C-tytöt Storvreta 1.päivä

2.1 Uppsala Storvreta Cup Ensimmäinen päivä turnauksessa takana ja rankan […]

28.12.2017

Uudenvuodenpäivänä C-tytöt matkaavat Storvreta Cupiin Ruotsiin

Storvreta Cup 2.-4.1 2018 Ruotsi, Uppsala Kesäkuussa yhdeksi joukkueen tavoitteeksi […]

20.12.2017

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

17.12.2017

C-tyttöjen SM-sarjakierros Kempeleellä

C-tyttöjen SM-sarjaa Kempele 17.12 SB-Pron C-tytöt läksivät haastavasta tilanteesta sunnuntain […]

12.12.2017

C-tytöt SM-sarjaennakko 17.12 Kempele

 C-tytöt SM-sarjaa, Zemppi Areena Kempele 17.12 Seuraava SM-sarjakierros pelataankin vaihteeksi […]

02.12.2017

C-tyttöjen SM-sarjaraportti Askola 2.12

SB-Pro C-tytöt jatkoivat SM-sarjassa Askolassa 4 pisteen arvoisesti Päivän Pro-teemat […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

PELATUT OTTELUT | C-tytöt Musta

close-icon

07.04.2018

SB-Pro - Northern Stars (4-3 ja.)

SB-Pro – Northern Stars 4-3 ja. (2-0, 0-3, 1-0, 1-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Viitala 9+9+6 = 24
Northern Stars / Rautakoski 8+11+6 = 25

SB-Pro, avauskokoonpano:

maalivahti
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#89 Hakulinen – #35 Mustola – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39  Väistö

#83 Lindh – #16 Mäenpää – #66 Lindholm
#6 Ronkainen

Ottelutapahtumat:

1.erä
10:32   1-0   #89 Hakulinen (#35 Mustola)
17:00   2-0   #17 Suontausta (#8 Kosonen)

2.erä
25:22   2-1   #66 Hellén (#31 Fredman)
29:03   2-2   #5 Hammarberg (#31 Fredman)
34:45   2-3    #27 Airaksinen (#26 Kettunen)
40:00  2min  SB-Pro #20 Lönnrot (estäminen)

3.erä
44:51   2min   SB-Pro #89 Hakulinen (vaarallinen peli)
49:10   3-3   #6 Ronkainen (#69 Luomakoski)

jatkoaika (20min)

60:27   4-3   #35 Mustola (#20 Lönnrot)

ottelun parhaat pelaajat: 
SB-Pro #35 Neea Mustola
Northern Stars #22 Edit Rautakoski

SB-Pro C-tytöt  – SM-pronssia kaudella 2017-18!

 

close-icon

01.04.2018

SB-Pro - SBS Wirmo (3-6)

SB-Pro – SBS Wirmo 3-6 (1-3, 0-1, 2-2)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 6+5+0 = 11 (vaihto 49:22)
SB-Pro / Viitala 0+0+5 = 5
SBS Wirmo / S Koski 6+5+4 = 15

SB-Pro, avauskokoonpano: 

maalivahti
# 31 Tikkakoski
(49:22 #71 Viitala)

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #89 Hakulinen
#17 Suontausta – #39 Väistö

#83 Lindh – #16 Mäenpää – #66 Lindholm
#6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:11  1-0  #8 Kosonen (#2 Jouppila)
08:59  5min  SB-Pro #8 Kosonen (huitominen)
11:17     1-1  #13 Kallunen (#22 Aho) YV
11:36    1-2  #8 E Koski (#66 O Pietilä) YV
13:34    1-3  #66 O Pietilä (#95 Vaitiniemi) YV

2.erä
36:41    1-4  #13 Kallunen (#61 E Pietilä) VoM

3.erä
44:40   1-5  #17 Arvela (9 Aydemir)
47:40  2-5  #8 Kosonen (#89 Hakulinen)
48:16   2-6  #61 E Pietilä (#66 O Pietilä)
49:22  SB-Pro maalivahdin vaihto
52:52  3-6  #8 Kosonen (#20 Lönnrot)
57:54  aikalisä SB-Pro
57:54 – 59:44  SB-Pro IM
59:53 – 60:00  SB-Pro IM

Ottelun parhaat pelaajat:
SB-Pro #8 Minka Kosonen
SBS Wirmo #95 Emmi Vaitiniemi

 

 

 

 

close-icon

30.03.2018

SBS Wirmo - SB-Pro (11-2)

SBS Wirmo – SB-Pro 11-2 (3-1, 3-0, 5-1)

maalivahtien torjunnat: 
Wirmo / Koski 6+2+3 = 11 (vaihto 53:43)
Wirmo / Suhonen 0+0+5 = 5
SB-Pro / Viitala 9+5+12 = 26

SB-Pro, avauskokoonpano: 

maalivahti
#71 Viitala

#2 Jouppila (C) – #8 Kosonen – #20 Lönnrot
#61 Riiali – #49 Kauno

#89 Hakulinen – #35 Mustola – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39 Väistö

#83 Lindh – #16 Mäenpää – #66 Lindholm
#6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
07:53   1-0   #66 O Pietilä (#95 Vaitiniemi)
16:14   2-0  #8 E Koski (#9 Aydemir)
16:21   3-0  #6 Sillanpää (#66 O Pietilä) VoM
17:42  3-1  #2 Jouppila (#35 Mustola)
18:19   2min  Wirmo #17 Arvela (pelaaminen ilman mailaa)

2.erä
26:32  4-1  #17 Arvela (#9 Aydemir)
30:51  5-1  #66  O Pietilä (#7 Niemi)
39:37  6-1  #22 Aho (#7 Niemi)

3.erä
41:19  7-1  O Pietilä (E Pietilä)
42:43  7-2  #89 Hakulinen (#83 Lindh)
44:29  8-2 #61 E Pietilä (#8 E Koski)
53:43  9-2  #6 Sillanpää (#13 Kallunen)
53:43  Wirmo maalivahdin vaihto
55:14  10-2  #9 Aydemir (#8 E Koski)
55:14  aikalisä / SB-Pro
58:15  11-2  E Pietilä ( –  )

SB-Pro ottelun paras pelaaja: #35 Neea Mustola

 

 

 

 

close-icon

27.03.2018

SB-Pro - Steelers (8-3)

SB-Pro – Steelers 8-3 (1-0, 5-1, 2-1)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Tikkakoski 11+9+4 = 24
Stleelers / Zeitz 12+10+0 = 22 vaihto 40:00
Steelers / Tapanainen 0+0+11 = 11

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #8 Kosonen – #20 Lönnrot
#61 Riiali – #49 Kauno

#89 Hakulinen – #35 Mustola – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39 Väistö

#83 Lindh – #16 Mäenpää – #66 Lindholm
#6 Ronkainen

Ottelutapahtumat:

1.erä
06:59  1-0  #35 Mustola (#16 Mäenpää)
08:49  5min  SB-Pro #35 Mustola (väkivaltaisuus)

2.erä
25:30  2min SB-Pro #35 Mustola (mailan painaminen)
25:56    1-1  #77 Kaarela (#10 Purhonen) YV
27:53  2-1  #8 Kosonen (#2 Jouppila)
28:28   2-2  #77 Kaarela (#2 Lötjönen)
30:42  3-2  #61 Riiali (#35 Mustola)
30:58  4-2  #20 Lönnrot (#8 Kosonen) VoM
37:06  5-2  #20 Lönnrot (#8 Kosonen)
39:23  6-2  #35 Mustola (#69 Luomakoski)

3.erä
43:03   2min Steelers #72 Puonti (työntäminen)
43:33  7-2  #20 Lönnrot (#2 Jouppila) YV
47:25   7-3  #10 Purhonen (#77 Kaarela)
48:56  2min Steelers #77 Kaarela (estäminen)
49:45  2min SB-Pro #2 Jouppila (mailaan lyöminen)
55:19   2min Steelers #77 Kaarela (estäminen)
58:15 – 60:00 Steelers IM
58:22  8-3 #35 Mustola (#69 Luomakoski) TM

SB-Pro, ottelun  paras pelaaja #17 Reetta Suontausta

 

close-icon

25.03.2018

Steelers - SB-Pro (5-6)

Steelers – SB-Pro 5-6 (2-2, 1-3, 2-1)

maalivahtien torjunnat: 
Steelers / Tapanainen 6+8+0 = 14 (vaihto 40:00)
Steelers 0+0+4 = 4
SB-Pro / Viitala 6+5+13 = 24

SB-Pro, avauskokoonpano:

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#2 Jouppila (C) – #8 Kosonen – #20 Lönnrot
#17 Suontausta – #39 Väistö

#89 Hakulinen – #35 Mustola – #69 Luomakoski
#61 Riiali – #49  Kauno

#83 Lindh – #16 Mäenpää – #66 Lindholm
viides puolustaja #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat:

1.erä
01:07   1-0  #10 Purhonen
08:03  1-1  #20 Lönnrot (#2 Jouppila)
12:35  2min SB-Pro #6 Ronkainen (taklaaminen)
15:07  2-1  #44 Tarri (#58 Haatainen)
18:54  2-2  #20 Lönnrot (#49 Kauno)

2.erä
27:16  2min  #68 Rautanen (mailan painaminen)
33:37  3-2  #68 Rautanen (#10 Purhonen)
34:39  3-3  #8 Kosonen (#20 Lönnrot)
37:28  3-4  #8 Kosonen (#2 Jouppila)
37:28  aikalisä Steelers
38:57  3-5  #20 Lönnrot (#2 Jouppila)
40:00 maalivahdin vaihto Steelers

3.erä
43:46  4-5  #77 Kaarela (#9 Rahkonen)
47:56  5-5  #40 Mertanen (#68 Rautanen)
54:33  5-6  #61 Riiali (#20 Lönnrot) VoM

SB-Pro, ottelun paras pelaaja #20 Annukka Lönnrot

 

 

 

close-icon

24.03.2018

SB-Pro - Steelers (3-4 ja.)

SB-Pro – Steelers 3-4 ja. (1-2, 1-1, 1-0, 0-1 ja.)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Viitala 6+7+8+1 = 22
Steelers / Zeitz 8+5+10+2 = 25

SB-Pro, avauskokoonpano: 

maalivahti: 
#71 Viitala

#2 Jouppila (C) – #8 Kosonen – #20 Lönnrot
#17 Suontausta – #39 Väistö

#89 Hakulinen – #35 Mustola – #69 Luomakoski
#61 Riiali – #49 Kauno

#83 Lindh – #16 Mäenpää – #66 Lindholm
#6 Ronkainen

Ottelutapahtumat:

1.erä
03:38  1-0  #69 Luomakoski (#35 Mustola)
05:12  2min SB-Pro #61 Riiali (mailaan lyöminen)
05:40 2min Steelers 25 Lindén (estäminen)
09:48  1-1  #72 Puonti (#68 Rautanen)
10:30  1-2  #58 Haatainen (#10 Purhonen)

2.erä
20:46  2min #69 Luomakoski (vaarallinen  peli)
26:25  ERL Steelers #68 Rautanen
26:25  2min  #20 Lönnrot (taklaaminen)
27:58  1-3  #9 Rahkonen (#77 Kaarela)
28:49  2min  SB-Pro #20 Lönnrot (mailaan lyöminen)
31:15  2min  Steelers #25 Lindén (kädellä pelaaminen)
33:48  2min Steelers joukkuerang. (liian monta pelaajaa kaukalossa)
34:35  2-3  #35 Mustola (#39 Väistö)

3.erä
57:32  3-3  #61 Riiali (#17 Suontausta)
57:32  aikalisä Steelers
58:16  2min SB-Pro #89 Hakulinen (työntäminen)

jatkoaika
63:51  3-4  #9  Rahkonen (#77 Kaarela) VoM

SB-Pro, ottelun paras pelaaja #35 Neea Mustola

 

 

 

 

close-icon

18.03.2018

SB-Pro - VSS Rangers B/C (9-4)

SB-Pro – VSS/Rangers 9-4 (4-1, 2-1, 3-2)
3x20min tehokasta peliaikaa

yleisöä: 31

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Viitala 5+9+7 = 21
VSS/Rangers / Junkkari 6+11+7 = 24

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#2 Jouppila (C) – #8 Kosonen – #20 Lönnrot
#17 Suontausta – #39 Väistö

#89 Hakulinen – #35 Mustola – #83 Lindh
#61 Riiali – #49 Kauno

#84 Rissanen – #16 Mäenpää – #66 Lindholm
#6 Ronkainen – x

Ottelutapahtumat:

1.erä
04:47  1-0   #8 Kosonen (#2 Jouppila)
05:24    1-1    #35 Lewis (#41 Peräkylä)
05:53  2-1   #20 Lönnrot ( – )
09:57  3-1   #8 Kosonen (#2 Jouppila)
19:14  4-1   #2 Jouppila (#8 Kosonen)

2.erä
31:05   4-2    #24 Johansson (#32 Nevalainen)
32:55  5-2   #39 Väistö ( – )
37:56  6-2   #35 Mustola (#83 Lindh)

3.erä
43:35  7-2   #35 Mustola (#83 Lindh)
48:57  2min SB-Pro #20 Lönnrot (mailaan lyöminen)
49:38   7-3   #32 Nevalainen (#41 Peräkylä) YV
49:38   aikalisä VSS/Rangers
50:32  8-3   #35 Mustola (#89 Hakulinen)
53:05  9-3   #8 Kosonen (#71 Viitala)
55:48   9-4   #32 Nevalainen ( – )
56:10  2min SB-Pro #17 Suontausta (vaarallinen peli)
57:01  2min VSS/Rangers #4 Kiuru (vaarallinen peli)
58:44  aikalisä SB-Pro

 

close-icon

11.03.2018

SB-Pro - Northern Stars (5-3)

SB-Pro – Northern Stars 5-3 (0-1, 3-1, 2-1)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Viitala 4+7+8 = 19
NS / Rautakoski 5+3+7 = 15

SB-Pro, avauskokoonpano:

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#49 Kauno – #61 Riiali

#89 Hakulinen – #69 Luomakoski – #84 Rissanen
#17 Suontausta – #39 Väistö

#35 Mustola – #16 Mäenpää – #66 Lindholm

viides puolustaja: #6 Ronkainen
neljäs vl: #83 Lindh

Ottelutapahtumat:

1.erä
00:10   0-1   #27 Airaksinen
02:37   2min  #9 Kalevo (mailaan lyöminen)

2.erä
22:56 1-1   #66 Lindholm ( – )
23:24   1-2    #66 Hellén (#5 Hammarberg)
24:14  2-2   #84 Rissanen (#89 Hakulinen)
25:25  3-2   #20 Lönnrot (#8 Kosonen)

3.erä
40:00  4-2  #8 Kosonen ( – ) VoM
41:36   2min  SB-Pro #83 Lindh (liian monta pelaajaa kaukalossa)
41:36  aikalisä Northern Stars
42:13   4-3   #27 Airaksinen (#31 Fredman) YV
44:56  5-3  #61 Riiali (#35 Mustola)

ottelutsemppari SB-Pro / #61 Ada Riiali

 

 

close-icon

11.03.2018

Classic - SB-Pro (2-2)

Classic – SB-Pro 2-2 (0-0, 0-2, 2-0)

maalivahtien torjunnat:
Classic / Kokkonen 2+6+1 = 9
SB-Pro / Viitala 7+6+3 = 16

SB-Pro, avauskokoonpano:

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#35 Mustola – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#2 Jouppila (C) – #61 Riiali

#89 Hakulinen – #69 Luomakoski – #83 Lindh
#17 Suontausta – #39 Väistö

#16 Mäenpää – #84 Rissanen – #66 Lindholm
#49 Kauno – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat:

1.erä
ei tapahtumia

2.erä
23:45  0-1 #20 Lönnrot (#8 Kosonen)
28:11  0-2  #2 Jouppila (#69 Luomakoski)

3.erä
31:18   1-2   #56 Rinne (#8 Laitila)
35:03  2min  SB-Pro #16 Mäenpää (estäminen)
41:18  aikalisä Classic
43:15   2-2  #6 Kaihua (#56 Rinne)
44:21  aikalisä SB-Pro

Tsempparipelaaja / SB-Pro #71 Maria Viitala

close-icon

28.02.2018

SB-Pro - GrIFK D-tytöt (5-1)

SB-Pro – GrIFK D-tytöt 5-1 (1-0, 2-1, 2-0)
peliaika 3x15min, kaksi  viimeistä erää tehokasta peliaikaa

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 1+3+3 = 7
GrIFK 4+11+6 = 21

SB-Pro, avauskokoonpano:

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#49 Kauno – #61 Riiali

#89 Hakulinen – #16 Mäenpää – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39 Väistö

#35 Mustola – #83 Lindh – #66 Lindholm
viides puolustaja #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat:

1.erä
01:35    1-0    #39 Väistö (#16 Mäenpää)

2.erä
18:15      1-1
28:38    2-1    #83 Lindh ( – ) VoM
29:31    3-1    #35 Mustola ( – )

3.erä
38:02    2min    SB-Pro joukkuerangaistus / liian monta pelaajaa kaukalossa
(kärsi #17 Suontausta)

44:04    4-1    #61 Riiali (#17 Suontausta)
44:30    5-1    #8 Kosonen (#20 Lönnrot)

 

close-icon

10.02.2018

SB-Pro - SBS Wirmo (3-2)

SB-Pro – SBS Wirmo 3-2 (1-0, 1-0, 1-2)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Viitala 6+6+4 = 16
Wirmo / S Koski 4+3+2 = 9

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#2 Jouppila (C) – #84 Rissanen – #8 Kosonen
#49 Kauno – #61 Riiali

#89 Hakulinen – #66 Lindholm – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39 Väistö

kolmas sentteri: #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat:

1.erä
01:08   1-0    #89 Hakulinen (#69 Luomakoski)
14:11      2min   Wirmo #66 O Pietilä (mailan painaminen)

2.erä
24:41    2-0   #2 Jouppila ( – )

3.erä
32:22     2-1   #8 E Koski (#9 Aydemir)
34:51     2-2   #61 E Pietilä (#66 O Pietilä)
39:07   3-2   #69 Luomakoski (#89 Hakulinen) VoM
43:43   aikalisä / Wirmo
44:20 – 45:00 Wirmo IM

SB-Pron ottelutsempparina palkittiin #71 Maria Viitala

 

close-icon

10.02.2018

OLS - SB-Pro (3-4)

OLS – SB-Pro 3-4 (2-2, 1-1, 0-1)

maalivahtien torjunnat: 
OLS / Puusaari 1+2+3 = 6
SB-Pro / Viitala 8+6+7 = 21

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#2 Jouppila (C) – #84 Rissanen – #8 Kosonen
#49 Kauno – #61 Riiali

#89 Hakulinen – #16 Mäenpää – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39 Väistö

kolmas sentteri: #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
02:00   1-0   #15 Haikonen (#11 Kärkkäinen)
04:39  1-1  #39 Väistö ( – )
09:15   1-2  #2 Jouppila (#8 Kosonen)
13:56     2-2   #4 Moilanen (#22 Pirttimaa)

2.erä
23:26   2-3  #84 Rissanen (#17 Suontausta)
28:01     3-3   #29 Riikonen ( – )

3.erä
43:11    aikalisä / SB-Pro
44:31   aikalisä  / OLS
44:55   3-4   #61 Riiali (#17 Suontausta) VoM
44:57 – 45:00 OLS IM

SB-Pron ottelutsempparina palkittiin #61 Ada Riiali. 

 

 

close-icon

24.01.2018

C-tytöt - SB-Pro N3 (7-4)

C-tytöt – Naiset N3 7-4 (2-3, 2-1, 3-0)
(naisten joukkeessa vahvistuksena kolme C-poikaa)

maalivahtien torjunnat:
C-tytöt / Tikkakoski 5+8+9 = 22
N3 / Halsas 6+6+8 = 20

C-tytöt, avauskokoonpano:

maalivahti
#31 Tikkakoski

#20 Lönnrot – #8 Kosonen – #2 Jouppila (C)
#61 Riiali – #49 Kauno

#84 Rissanen – #89 Hakulinen – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39 Väistö

#6 Ronkainen – #16 Mäenpää – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
0-1
0-2
1-2   #2 Jouppila (#17 Suontausta)
1-3
2-3   #8 Kosonen ((#39 Väistö)

2.erä
2-4
3-4   #8 Kosonen (#2 Jouppila)
4-4   #89 Hakulinen (#84 Rissanen)

3.erä
5-4   #89 Hakulinen (#Rissanen) VoM
6-4   #84 Rissanen (#69 Luomakoski)
7-4   #8 Kosonen (#20 Lönnrot)

 

close-icon

20.01.2018

EräViikingit - SB-Pro (3-2)

EräViikingit – SB-Pro 3-2 (1-0, 2-0, 0-2)

maalivahtien torjunnat: 
ErVi / Iso-Oja 2+3+4 = 9
SB-Pro / Viitala 4+0+5 = 9

SB-Pro, avauskoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#49 Kauno – #61 Riiali

#89 Hakulinen – #35 Mustola – #69  Luomakoski
#17 Suontausta – #39  Väistö

#83 Lindh – #84 Rissanen – #6 Ronkainen

#16 Mäenpää (vl), #66 Lidholm (ol)

Ottelutapahtumat:

1.erä
01:21   2min   #39 Väistö (estäminen)
05:48   1-0   #16 (#26)

2.erä
19:08   2min   #23 (kiinnipitäminen)
23:41   2-0   #34 ( – )
28:28   3-0   #26 (#18)

3.erä
41:49  3-1  #2 Jouppila (#71 Viitala)
42:22  3-2  #17 Suontausta (#69 Luomakoski)
42:22  aikalisä ErVi
44:07  aikalisä SB-Pro
44:07 – 45:00 SB-Pro IM

 

close-icon

20.01.2018

SB-Pro - O2-Jyväskylä (6-1)

SB-Pro – O2-Jyväskylä 6-1 (1-1, 4-0, 1-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Viitala 3+2+3 = 8
O2-Jkl / Eerikäinen-Bulzan 20407 = 13

SB-Pro, avauskokoonpano:

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#8 Kosonen – #20 Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#49 Kauno – #61 Riiali

#35 Mustola – #89 Hakulinen – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39 Väistö

#83 Lindh – #84 Rissanen – #16 Mäenpää

5. puolustaja #6 Ronkainen
10. hyökkääjä #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
07:26  1-0   #35 Mustola (#89 Hakulinen)
09:12   2min  #26 O2-Jkl (mailaan lyöminen)
13:06   1-1   #26 ( – )

2.erä
15:46   2-1   #20 Lönnrot (#2 Jouppila)
20:19   3-1   #61 Riiali (#49 Kauno)
20:29   4-1   #2 Jouppila (#8 Kosonen)
23:42   5-1  #8 Kosonen (#20 Lönnrot)

3.erä
35:09   6-1   #8 Kosonen (#39 Väistö)

 

close-icon

15.01.2018

Northern Stars - SB-Pro (3-3)

Northern Stars – SB-Pro 3-3 (2-2, 0-0, 1-1)

maalivahtien torjunnat: 
Northern Stars / Temonen 5+6+2 = 13
SB-Pro / Viitala 4+2+2 = 8

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#17 Suontausta – #39 Väistö

#35 Mustola – #69  Luomakoski – #83 Lindh
#61 Riiali – #49 Kauno

#16 Mäenpää – #6 Ronkainen – #84 Rissanen
#89 Hakulinen –

Ottelutapahtumat: 

1.erä
04:45   0-1   #83 Lindh (#69 Luomakoski)
08:12    1-1   #34 (#5)
09:18   1-2    #2 Jouppila ( – )
14:27    2-2   #12 (#72)

2.erä
ei tapahtumia

3.erä
33:07  2-3   #20 Lönnrot ( – )
33.59  2min   #39 Väistö (estäminen)
39:54    3-3    #53 (#26)
42:09   2min   #27 (mailaan lyöminen)

 

close-icon

14.01.2018

SB-Pro - Classic (3-2)

SB-Pro – Classic 3-2 (0-1, 2-1, 1-0)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 2+4+5 = 11
Classic / Kiiski 5+2+2 = 9

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski
(varalla #71 Viitala)

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#17 Suontausta – #39 Väistö

#35 Mustola – #69  Luomakoski – #83 Lindh
#61 Riiali – #49 Kauno

#16 Mäenpää – #6 Ronkainen – #84 Rissanen
#89 Hakulinen –

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:32    0-1  #6 (#43)

2.erä
19:57     0-2  #8 (#4)
21:20  1-2  #35 Mustola (#69 Luomakoski)
27:48  2-2  #35 Mustola

3.erä
42:05  aikalisä Classic
42:07  3-2  #35 Mustola (#8 Kosonen)

 

 

close-icon

03.01.2018

KAIS Mora F03-04 - SB-Pro (0-5)

KAIS Mora – SB-Pro 0-5 (0-2, 0-3)
2x15min

maalivahtien torjunnat:
KAIS Mora 7+6 = 13
SB-Pro / Tikkakoski 3+1 = 4

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #2 Jouppila (C) – #84 Rissanen
#61 Riiali – #49 Kauno

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #8 Kosonen
#17 Suontausta – #39 Väistö

#16 Mäenpää – #6 Ronkainen – #66 Lindholm

(toiselle jaksolle mukaan #20 Lönnrot, #83 Lindh,
sivuun #69 Luomakoski ja N.N.)

Ottelutapahtumat:

1.erä
02:33   0-1   #66 Lindholm (#6 Ronkainen)
12:11    0-2   #17 Suontausta (#2 Jouppila)

2.erä
17:21   0-3   #17 Suontausta (#20 Lönnrot)
19:38  0-4   #20 Lönnrot (#35 Mustola)
28:46  0-5   #35 Mustola (#83 Lindh)

 

 

close-icon

03.01.2018

SB-Pro - Northern Stars (2-3 RL)

SB-Pro – Northern Stars 2-3 RL (1-1, 1-1)
2x15min

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Viitala 3+0 = 3
Northern Stars 3+3 = 6

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#89 Hakulinen – #2 Jouppila (C) – #84 Rissanen
#61 Riiali – #49 Kauno

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #8 Kosonen
#17 Suontausta – #39 Väistö

#16 Mäenpää – #6 Ronkainen – #66 Lindholm

(toiselle jaksolle #20 Lönnrot, #83 Lindh, sivuun
#49 Kauno ja N.N.)

Ottelutapahtumat:

1.erä
11:11   1-0   #17 Suontausta (#39 Väistö)
12:48    1-1

2.erä
16:50    1-2
19:11   erl. SB-Pro #2 Jouppila
19:11   2min  Northern Stars
25:59  aikalisä SB-Pro
27:24  2-2   #2 Jouppila ( – )
29:24  aikalisä Northern Stars

rangaistuslaukaukset
(SB-Pro mv #71 Viitala
)

O  SB-Pro #17 Suontausta
O  NS #53

O SB-Pro #66 Lindholm
O NS #8

O SB-Pro #8 Kosonen
O NS #27

O SB-Pro #61 Riiali
X NS #5 –> 2-3

O SB-Pro #20 Lönnrot 

 

close-icon

02.01.2018

Täby FC F03 - SB-Pro (2-2)

Täby FC – SB-Pro 2-2 (2-0, 0-2)
2x15min

maalivahtien torjunnat:
Täby 5+5 = 10
SB-Pro/Viitala 6+5 = 11

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#89 Hakulinen – #2 Jouppila (C) – #84 Rissanen
#61 Riiali – #49 Kauno

#35 Mustola – #20 Lönnrot – #69 Jokinen
#17 Suontausta – #39  Väistö

#16 Mäenpää – #6 Ronkainen – #83 Lindh

(toiselle jaksolle #66 Lindholm, #8 Kosonen,
pois #16 Mäenpää ja #20 Lönnrot)

Ottelutapahtumat:

1.erä
02:16   1-0
07:45  2min SB-Pro #16 Mäenpää / mailaan lyönti
14:09  2-0

2.erä
21:19   2-1  #2 Jouppila (#66 Lindholm)
24:10  2-2  #66 Lindholm (#83 Lindh)

 

 

 

close-icon

02.01.2018

IBK Köping F03-04 - SB-Pro (1-5)

IBK Köping – SB-Pro 1-5 (1-3, 0-2)
2x15min

maalivahtien torjunnat:
IBK Köping 9+6 = 15
SB-Pro / Tikkakoski 4+3 = 7

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #2 Jouppila (C) – #84 Rissanen
#49  Kauno – #61 Riiali

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #8 Kosonen
#17 Suontausta – #39  Väistö

#16 Mäenpää – 83 Lindh – #66 Lindholm

(toiselle jaksolle mukaan #20 Lönnrot, #6 Ronkainen,
sivuun #49 Kauno, #35 Mustola)

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:53   0-1   #35 Mustola (#8 Kosonen)
02:15   0-2   #84 Rissanen (#89 Hakulinen)
03:15     1-2
05:55   1-3   #2 Jouppila (#17 Suontausta)

2.erä
23:52   1-4   #66 Lindholm (#61 Riiali)
24:23  1-5   #17 Suontausta (#89 Hakulinen)

 

07.04.2018

SB-Pro - Northern Stars

TCSM pronssiottelu

Tulos: 4-3 ja.

01.04.2018

SB-Pro - SBS Wirmo

TCSM 2. välierä

Tulos: 3-6

30.03.2018

SBS Wirmo - SB-Pro

TCSM 1. välierä

Tulos: 11-2

27.03.2018

SB-Pro - Steelers

SM-playoff, 3. puolivälierä

Tulos: 8-3

25.03.2018

Steelers - SB-Pro

SM-playoff, 2.puolivälierä

Tulos: 5-6

24.03.2018

SB-Pro - Steelers

SM-playoff, 1.puolivälierä

Tulos: 3-4 ja.

18.03.2018

SB-Pro - VSS Rangers B/C

harjoitusottelu

Tulos: 9-4

11.03.2018

SB-Pro - Northern Stars

SM-sarja

Tulos: 5-3

11.03.2018

Classic - SB-Pro

SM-sarja

Tulos: 2-2

28.02.2018

SB-Pro - GrIFK D-tytöt

harjoitusottelu

Tulos: 5-1

10.02.2018

SB-Pro - SBS Wirmo

SM-sarja

Tulos: 3-2

10.02.2018

OLS - SB-Pro

SM-sarja

Tulos: 3-4

24.01.2018

C-tytöt - SB-Pro N3

harjoitusottelu

Tulos: 7-4

20.01.2018

EräViikingit - SB-Pro

SM-sarja

Tulos: 3-2

20.01.2018

SB-Pro - O2-Jyväskylä

SM-sarja

Tulos: 6-1

15.01.2018

Northern Stars - SB-Pro

SM-sarja

Tulos: 3-3

14.01.2018

SB-Pro - Classic

SM-sarja

Tulos: 3-2

03.01.2018

KAIS Mora F03-04 - SB-Pro

Storvretacup

Tulos: 0-5

03.01.2018

SB-Pro - Northern Stars

Storvretacup, neljännesvälierä

Tulos: 2-3 RL

02.01.2018

Täby FC F03 - SB-Pro

Storvretacup

Tulos: 2-2

02.01.2018

IBK Köping F03-04 - SB-Pro

Storvretacup

Tulos: 1-5

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | C-tytöt Musta

SARJATAULUKKO SM-sarja

JoukkueOttelutVoitotTasapelitTappiotMaalieroPisteet
PSS181611115-3233
SBS Wirmo181413102-3329
SB-Pro18122459-5126
EräViikingit18110770-5222
N. Stars1892761-5620
Steelers18621054-5914
OLS18531051-8613
Classic18531043-7213
TPS18321352-818
O2 JKL18101724-1092

PISTEPÖRSSI SM-sarja

PelaajaOttelutMaalitSyötötPisteet
Minka Kosonen189514
Riikka Jouppila168513
Jessica Luomakoski186612
Menna Rissanen186410
Erika Hakulinen165510
Annukka Lönnrot14549
Ida Lindh14448
Reetta Suontausta18347
Neea Mustola12527
Henriikka Väistö18325
Ada Riiali18415
Mimosa Kauno18033
Milja Ronkainen12022
Maria Viitala16011
Isa Lindholm8101

pelaajat | C-tytöt Musta

pelaajan kuva
2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4. kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 8.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 2. kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: right

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti

Syntynyt: 2004

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
35
Mustola, Neea
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2005

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja

Syntynyt: 2004

SB-Prossa: 2.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
71
Viitala, Maria
maalivahti

Syntynyt: 2003

Kätisyys: -

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Jalasjärven Jalas, Naiset 3div

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
83
Lindh, Ida
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
84
Rissanen, Menna
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti
35
Mustola, Neea
kenttäpelaaja
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja
71
Viitala, Maria
maalivahti
83
Lindh, Ida
kenttäpelaaja
84
Rissanen, Menna
kenttäpelaaja (A)
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

KUVAT | C-tytöt Musta

joukkueen kuva

C-tytöt Musta 2017-18

joukkueen kuva

C-tytöt Musta 2016-17

joukkueen kuva

D-tytöt 2015-16

TOIMIHENKILÖT | C-tytöt Musta

V
Eronen, Jukka
päävalmentaja
V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
H
Lindh, Nina
Huoltaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja

Puhelin: 050 511 3628

Sähköposti: ctytot@sb-pro.fi

J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja
V
Eronen, Jukka
päävalmentaja
V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
H
Lindh, Nina
Huoltaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja
J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA