C-tytöt [Musta]

Viime kauden SM-sarjassa sijalle 9. sijoittunut SB-Pron C-tyttöjen joukkue aloitti valmistautumisen uuteen kauteen jo huhtikuussa 2017. Kauden 2017-18 joukkue muodostuu 2003-05 -syntyneistä tytöistä.
Toukokuun lopun HJC-turnauksessa tämä tulevan kauden C-joukkue sijoittui pronssille.

Joukkue selvitti tiensä kauden  2017-18 SM-sarjaan karsinnoista 19.-20.8. Kontiolahdella. Alkavalla audella joukkue pelaa C-sarjan lisäksi Etelä-Suomen B-tyttöjen aluesarjaa.  

Valmistavina turnauksina toimivat elokuun alussa Loisto Cup Turussa (sijoitus 7.-8./10) sekä syyskuussa oma Hoviruokaturnaus Askolassa (2./5) ja Häme Cup Hämeenlinnassa (1./8). 

Joukkue on valittu myös liiton MAAJOUKKUETIE-yhteistyöjoukkueeksi kaudelle 2017-18.

UUTISET | C-tytöt Musta

close-icon

30.09.2017

C-tytöillä vahva SM-sarja-avaus

K3 Sport Arena Espoo 30.09

SB-Pron C-tytöt avasivat kauden kahdella niukalla voitolla Espoossa!

Kauden avaukseen lähdettiin kaksijakoisella tunnelmalla. Toisaalta alla hieno turnaus Hämeenlinnassa, toisaalta lukumäärältään pienehkö ryhmä kärsi jälleen runsaista poissaoloista, tiedossa siis runsaasti vastuuta kaikille mukana olleille. Vielä ennen päivän ensimmäistä peliä Minka Kososen nilkkavaiva ilmoitti olemassa olostaan ja myös huoltajien poissaollessa sai Naisten päävalmentaja Matti Kaipio kunnian sitoa nilkkaa pelikuntoon (kiitos avusta). Viime kaudella avasimme sarjan myös Steelersin vahvaa joukkuetta vastaan ja silloin tappiolla, joten nyt oli mielessä ”kalavelkojen” maksu ja edelliset pelit viimeisten viikkojen aikana ovat menneet Pron eduksi (3 voittoa, 1 tasapeli ja 1 häviö).

Ensimmäinen erä oli lievää Steelersin hallintaa ja pari heikkoa porrastamista puolustuksessa antoi Hämeenlinnan ryhmälle myös muutaman maalipaikan. Maria Viitalan hyvän maalivahtipelin vauhdittamana näistä kuitenkin selvittiin ja sitten iski Nea Mustola uransa ensimmäisen SM-sarjamaalin tarkalla laukauksella hyvän haaston jälkeen. Erä Prolle 1-0 ja toiseen erään saapuikin todella vahva punainen joukkue, joka oli läpi erän hallitseva ja maalipaikat kirjattiinkin nyt selvästi Prolle. Erän torjunnat Steelers 8 ja Pro 3 kertovat erän kulusta. Nealla vahva läpiajo, Ada Riiali laukoi ylärimaan vapaalyönnistä ja tämän lisäksi monta maukasta tilannetta. Erän jäähy Steelersille, mutta ylivoimassa jäi tällä kertaa ajatus hiukan keskeneräiseksi. Huomioitavaa vielä erästä, että Pro joutui pelaamaan lähes koko erän 9 kenttäpelaajalle Minkan jouduttua hakemaan lisää teippiä nilkkansa tueksi tällä kertaa Naisten 2. joukkueen valmentajan Santtu Turusen avustuksella.

Kolmanteen erään 1-0 johtoasemasta ja heti erän alkuun hyvä tiputus Henriikka Väistölle, joka jo kertaalleen kadotti pallon, mutta haki sen uudelleen ja tarkka laukaus takanurkkaan maalivahdin ollessa täydellisessä maskissa, myös uran ensimmäinen SM-sarjamaali. Erän ehkä puhuttanein tilanne oli taklaus, jossa ei tavoiteltu palloa ja selkään ajo oli kohtuullisen vaarallinen, tuomarien päätös hiukan yllättäen pitkä puhuttelu ja vapaalyönti, ehkä pienen itsetutkiskelun paikka muuten hyvältä tuomaritoiminnalta. Vaaralliset selkäänajot pitää ottaa pois jo sääntöjenkin mukaan ja pelaajien turvallisuus on kaikista tärkein asia, tuomarit määrittelevät näin pelin luonteen vihellyksillään. Pron peli kesti erinomaisesti kasassa ja koko erässä Marialle vain kaksi torjuntaa, sitten aivan erän loppuun pieni vaihtovirhe ja sisäänlyönnistä pääsi Steelers kaventamaan kolme sekuntia ennen loppua, tällä kertaa se oli lähinnä kosmetiikkaa. Ansaittu voitto Prolle ja ensimmäiset sarjapisteet kuitattuna ja myös ne kalavelat.

Hyvä ja vahva peli koko joukkueelta, taisi vastustajalla olla pieni henkinen rasite Hämeenlinnan pelin tappio   – joukkueen rahastovastaavan Ari Jouppilan kommentit pelin jälkeen

Kuvassa vasemmalta Ada Riiali, Milja Ronkainen ja Erika Hakulinen Prosta

TPS ensimmäistä kertaa vastustajaksi

Ennen toista peliä on tässä hyvä nostaa esiin jo ennalta vahvaksi tiedetyn PSS:n hyvä peli Wirmoa vastaan, tuloksena 5-3 voitto. Pelinä todennäköisesti päivän vauhdikkain ja kovatasoisin. Toiseen peliin vastustajaksi asettui meille osin vieras ryhmä TPS Turusta, jossa tuttuja vastustajia lähinnä muutama pelaaja Loistosta. Mitään ei oteta pois turkulaisilta, mutta pelinä tämä oli Prolle ensimmäistä heikompi, tämä oli helppoa huomata jo ensimmäisessä erässä, jossa vauhti oli kokonaan pois ajoittain. Tilanne 0-0 ensimmäisen erän ja myös toisen erän jälkeen, hyvät maalipaikat Prolle, mutta TPS:lle oli myös omat paikkansa, jotka Maria varmasti hoiti jälleen kerran.

Kolmanteen erään tehtiin pieniä kokoonpanomuutoksia ja erän alku oli raju, 25 sekuntiin kolme maalia, joista ensimmäinen ajassa 31.35, Erika Hakulisen syötöstä Jessica Luomakoski (myös uran ensimmäinen SM-sarjamaali) laukoi tarkasti takanurkkaan, heti perään Minkan hieno laukaus etuylänurkkaan Mimosa Kaunon syötöstä ja lopuksi Menna Rissanen upean hyökkäyksen jälkeen suoraan syötöstä, jonka Erika jälleen antoi. Tuliko tästä sitten hyvä olo vai iskikö väsymys, mutta niin vain TPS tuli väkisin otteluun mukaan ja 3-2 maalis syntyi kolme minuuttia ennen pelin loppua siirretyn rangaistuksen aikana. Tasoitusyritykset eivät tuottaneet kuitenkaan tulosta ja lopputulos SB-Prolle luvuin 3-2. Hieno taistelu pienellä materiaalilla ja nostetaan tässä esille koko joukkueen uhrautuva työ joukkueen eteen. Reetta Suontausta puolustuksessa teki valtavan työmäärän, kun kaksi erää pelattiin kolmella puolustajalla. Milja Ronkainen puolusti tunnollisesti jouduttuaan todella suureen rooliin, Nuppu Tikkakoski meidän loistavista maalivahdeista huilasi tänään, mutta oli hienosti mukana kannustamassa joukkuetta ja ottaa torjuntavastuun ensi viikolla B:n kilpasarjassa.

Ei ehkä niin vahva peli, kuin ensimmäinen, mutta hyvin pienellä ryhmällä joukkue jaksoi taistella, vaikka väysymys ehkä hiukan lopussa iskikin   – Harri Hakulinen katsomosta

Toisen voitto-ottelun jälkeen pelipalaveri Jukka Erosen johdolla

Arkadian kotiturnaus vaihtui vieraspeleihin Hämeenlinnaan

Kotiturnauksemme jouduimme valitettavasti luovuttamaan Hämeenlinnaan ja siellä jatketaan siis kolmen viikon päästä ja toivottavasti tällä kertaa hiukan runsaslukuisamman ryhmän kanssa, toisaalta näytimme jälleen kerran, että joukkue ei ole yhden tai kahden pelaajan varassa, mikä on myös meidän vahvuus. Neljä pistettä ja jaettu 1.sija PSS:n ja EräViikinkien kanssa, tästä on viime vuotta helpompi lähteä jatkamaan kautta, mutta toisaalta on myös hyvä muistaa, jatkossakaan ei yhtään ilmaista pistettä ole jaossa, pienimpäänkään asenneongelmaan ei ole varaa.

Onnittelut myös Liiganaisille, jotka avasivat komeasti pistetilinsä murskavoitolla tänään ja huomenna aloittavat myös Naisten 2. ja 3., sekä A-tytöt. Tsemppiä kaikille joukkueille C-tyttöjen taholta, joista muutama taitaa olla huomenna mukana auttamassa Naisten 3. joukkuetta.

close-icon

26.09.2017

Reetan ja Jessican tunnelmat C-tyttöjen SM-sarja-avauksen alla

Toimitus tavoitti C-tyttöjen SM-sarjaan valmistautuvasta joukkueesta #17 Reetta Suontaustan ja #69 Jessica Luomakosken – tsekkaa videolta tyttöjen tunnelmat ennen 30.9. sarja-avausta Espoossa!

 

close-icon

26.09.2017

C-tyttöjen SM-sarja käyntiin Espoossa lauantaina 30.9.

C-tyttöjen (2003-04 syntyneet) SM-sarja pyörähtää käyntiin lauantaina 30.9. uudistetulla K3 Sport Arenalla Espoossa.

Kaksinkertainen sarja – uusi mestari keväällä

Sarjassa pelataan yhdeksän sarjaturnausta, 10 ottelua kussakin turnauksessa ja keväällä kaksinkertaisen sarjan ja 90 ottelun jälkeen kuusi parasta joukkuetta selviää suoraan playoffeihin ja sijoille 7.-8. sijoittuvat karsivat kahdesta viimeisestä pudotuspelipaikasta aluesarjojen kahden kärkijoukkueen kanssa.

Ikäluokassa saadaan kauden päätteeksi joka tapauksessa uusi mestari, koska viime kauden voittaja Pirkkalan Pirkat ei ollut mukana edes karsinnoissa. Edellisen kauden 10 SM-sarjajoukkueesta kuusi selvisi sarjaan myös tänä vuonna, uusia joukkueita mukana siis on neljä.

Sarjan avauskierroksen otteluparit

Lauantain sarja-avauksessa kohtaavat Northern Stars (Espoo) ja Steelers (Hämeenlinna). Ennakkoon tasaväkisessä ottelussa vaaka ehkä hienoisesti hämeenlinnalaisten puolella, mutta espoolaisryhmä on syksyn aikana osoittanut varsin hyviä otteita sekin.

Toiseen otteluun asettuvat uusi SM-sarjajoukkue OLS (Oulu) ja viime kauden hopeajoukkue EräViikingit (Helsinki). OLS jatkaa oululaisten vahvaa panosta SM-sarjassa – viime kauden yksi ehdoton väriläiskä oli neljänneksi sijoittunut Rankat Ankat ja tällä kaudella myös OLS:n otteet ovat keväästä syksyn peleihin parantuneet merkittävästi. EräViikingit saa varmasti kunnon vastuksen – ennakkosuosikkina sitä ottelussa kuitenkin voitaneen pitää.

Päivän kolmas otatus onkin sitten SB-Pron SM-sarjakauden avausottelu – siinä sille vastaan tulee päivän toisen ottelunsa pelaava Steelers. Joukkueet ovat kauden aikana kohdanneet jo  viidesti ja tasaisia ovat väännöt olleet, niin varmasti nytkin.

Neljännessä ottelussa EräViikingit mittaa toisen sarjatulokkaan O2-Jyväskylän, joka selvitti tiensä SM-sarjaan jännittävien karsintavaiheiden jälkeen. Joukkueet kohtasivat myös karsinnoissa ja silloin kokeneempi helsinkiläisjoukkue oli vielä selkeästi parempi. Jyväskyläläisten  etuna on kuitenkin varmasti kyky pelata ainakin nämä avausottelunsa ilman paineita ja asennetta ei varmasti tule ryhmältä puuttumaan.

Viidentenä otteluna nähdään kolmannen uuden joukkueen Classicin (Tampere) ja OLS:n kohtaaminen. Viime vuoden sarjassa Tamperetta edusti KooVee, joka ei  tänä vuonna osallistunut karsintaan. Ottelusta voi ennakoida varsin tasaista – Classic pääsee siihen tuoreilla jaloilla, mutta toisaalta OLS on saanut karistettua karstat jo aiemmassa ErVi-pelissä.

Kuudennessa pelissä nähdään kaksi sarjan kärkikastiin ennakoitavaa ryhmää, kun SBS Wirmo (Mynämäki) ja PSS (Porvoo) kohtaavat toisensa. Wirmo puolustaa viime kauden pronssisijaa ja lähtee sarjaan varmasti mielessään kirkastaa mitalin väri tällä kaudella. Yksi kovimmista kantoina kaskessa on kuitenkin tasaisen vahva PSS ja on mielenkiintoista nähdä, miten tässä molempien joukkueiden sarja-avauksessa käy.

Seitsemäs ottelu tuo SB-Prolle vastaan sarjan neljännen uuden joukkueen viime kauteen verrattuna, kun turkulaisedustus vaihtui Loistosta TPS:aan. Keskinäisiä otteluita joukkueilla ei vielä ole, mutta molemmat karsivat SM-paikasta Kontiolahdella, joten TPS on nähty tositoimissa ja tiedetään hyväksi ryhmäksi.

Päivän päätteeksi pelataan vielä ottelut O2 Jyväskylä – PSS, TPS – Classic ja SBS Wirmo – Northern Stars.

Kauden aikana kohdattu kuusi SM-sarjajoukkuetta jo kaikkiaan 18 ottelussa

SB-Pron on pelannut muita SM-sarjassa pelaavia joukkueita vastaan tällä kaudella otteluita HJC-turnauksessa, Loisto Cupissa, omassa HoviRuoka-turnauksessa, Häme Cupissa, MAJOUKKUETIE-tapahtumissa, SM-karsinnassa sekä harjoitusotteluissa.

Ottelut ovat päättyneet seuraavasti:

Steelers (6-3, 1-1, 4-7, 7-2, 3-6 ja 8-1)
Classic (11-0, 2-3, 5-1 ja 2-0)
Northern Stars (4-5, 2-3, 2-0)
OLS (4-1, 6-0, 2-4)
PSS (5-5, lisäksi neljä ottelua päättynyt Pron voittoon, mutta niissä ei ole ollut Porvoolta SM-ryhmä)
SBS Wirmo (2-3)

EräViikinkejä, O2-Jyväskylää ja TPS:aa vastaan ei joukkue vielä ole pelannut.

Odotettavissa tasainen sarja – SB-Pro pelaa kaikki pelinsä vieraskentillä

Viime kauden C-tyttöjen (2002-03) sarja oli tasainen ja tänäkin vuonna on odotettavissa jännittäviä ja tiukkoja pelejä sekä paljon ristiinpelaamista. Varmoja voittoja – tai tappioita – ei ole tiedossa kenelläkään ja yllätyksiäkin tullaan varmasti näkemään.

SB-Prolle ikävä uutinen tällä viikolla oli uuden Arkadia-hallin valmistumisen viivästyminen vielä entisestään, joka tarkoitti luopumista omasta kotiturnauksesta. Näin seuraava sarjaturnaus 21.10. pelataankin Klaukkalan sijaan Iittala-hallissa Hämeenlinnassa ja SB-Pro on ainoa joukkue sarjassa, joka pelaa kaikki runkosarjan pelinsä vieraskentillä.

Reetan ja Jessican mietteet ennen avausotteluita

Katso videolta #17 Reetan ja #69 Jessican ajatukset sarja-avauksen alla.

 

close-icon

16.09.2017

C-tytöt HämeCupin voittoon!

Iittala 16.9 HämeCup

SB-PRON C-TYTÖT TURNAUSVOITTOON PUHTAALLA PELILLÄ

HämeCupin C-tyttöjen kilpasarjan voittajat, SB-Pro C-tytöt

Viikon harjoitukset vajailla ryhmillä eivät ehkä luvanneet paljoa pienen vammakierteen kanssa taistelevalta joukkueelta, mutta kuten toimitus ennakoi, niin taistelutahtoa joukkueesta löytyy, kuten edellisenkin viikonlopun aikana. SM-sarjaan valmistavat turnaukset ovat nyt ohitse ja seuraavan kahden viikon aikana parannellaan loukkaantumisia ja hiotaan yksityiskohtia tähtäimessä pelata syksyn parhaat pelit lokakuussa.

Turnaus alkuun SB Vantaan kohtaamisella

Oliko sitten aamu-unisuutta vai matkaväsymystä tai jopa molempia, niin päivän ensimmäisen pelin ensimmäinen erä oli joukkueelle vaikea. Omassa päässä tilastoitiin kokonaista 11 pallonmenestystä tai harhasyöttöä ja peli oli lähellä sitä syksyn heikointa. Toiseen erään lähdettiin tilanteesta 2-2, mutta nyt oli valmennus saanut unihiekat pois pelaajien silmistä ja toinen erä puhtaasti jo lukemin 4-0, joten 6-2 voitto taskussa kohti peliä mielenkiintoista Josbaa vastaan.

Kovasti viime vuodesta vahvistunut Josba oli myös meitä valmiimpi ja pienien virheiden ja vastustajan vahvan pelin myötä erätauolle lähdettiin tilanteessa 0-2 joensuulaisille. Toinen erä oli tälläkin meiltä kertaa vahva ja nyt voitto kotiin lukemin 4-2.

LoSB pelissä ratkaistiin finalistin paikka

Ennen alkusarjan viimeistä peliä tilanne oli sellainen, että yhden maalin häviö olisi rittänyt finaaliin ja neljän maalin tappiolla pelaisimme sijoista 5-6. Tilannetta ei helpottanut, että jo viime viikonloppuna nilkkansa loukannut Ada joutui huilaamaan pelin ja Minkan vihoitellut nilkka ei kestänyt pelaamista yrityksestä huolimatta. Lohjan tytöille annettiin johto, kuten aiemmissakin peleissä, mutta joukkue taisteli jälleen upeasti ja nousi 4-2 voittoon. Näin saimme hiukan huiliaikaa ja joukkueen huoltajalle haettiin lisää teippiä Iittalasta tavoitteena saada kaikki peliin, pelaajien omasta halusta, Annukkaa lukuun ottamatta. Tuijalle iso tunnustus, meillä huoltaja ei ollut työtön tässäkään turnauksessa ja hienosti pistit jälleen tyttöjä pelikuntoon.

Finaali oli tällä kertaa SB-Pron näytöstä

 

Etualalla Milja Ronkainen, keskellä Neea Mustola ja taustalla Menna Rissanen

Finaaliin saimme toivomamme alun, kasaan teipattu Minka iski ensimmäisessä vaihdossa 1-0 johdon, josta ilo jäi kuitenkin lyhyeksi Steelersin tasoittaessa. Tästä alkoi kuitenkin Pron yksipuolinen näytös ja ensimmäisen erän jälkeen tulostaululla olivat lukemat 5-1. Toinen erä jatkui edelleen ”punaisten” hallinnassa ja loppunumerot 8-1 eivät jätä selittelyille varaa. Tällä kertaa oli SB-Pron vuoro hakea turnausvoitto vieraista, kuten Steelers teki edellisenä viikonloppuna.

Kokonaisuutena vahva turnaus ja erikoisuutena mainittakoon, että Pro voitti toiset erät luvuin 13-0, mikä on vahva näyttö joukkueen taisteluilmeestä. Maalilla Maria oli tasaisen vahva läpi turnauksen, puolustuksessa nelikko Henriikka, Menna, Mimosa ja Reetta paransi koko ajan peliään. Hyökkääjistä senttereinä pelasivat Jessica, Minka ja Milja suurimman osan ajasta ja lisäksi hyvillä tehoilla. Laidoilla Isa, Neea, Ida, Erika, Riikka ja Ada hoitivat oman osuutensa vuorollaan luotettavasti. Joukkueen yksi vahvuus taistelutahdon lisäksi on, että maalinteko ei todellakaan ole yhden pelaajan varassa. Tässä vaiheessa ”kuvitteellinen hatunnosto” sisukkaalle ryhmälle!

Palkintojen jakovuorossa Ida Lindh

Linkin alta finaalin tilastot

Steelers – C-tytöt

SB-Pro kiittää turnauksen järjestäjiä, erotuomareita, muita joukkueita ja kaikkia paikalla olleita mukavasta päivästä.

close-icon

14.09.2017

SB-Pro C-tytöt HämeCupissa lauantaina

16.9 Iittala, HämeCup

C-tyttöjen viimeinen harjoitusturnaus ennen SM-sarjan starttia pelataan tulevana lauantaina Hämeenlinnassa

SB-Pro C-tytöt 2017-2018

Joukkuekuvasta puuttuu toinen maalivahtimme Maria Viitala

Alkukaudesta sekä voittoja että tappioita

Loppukesästä ja alkusyksystä joukkue on ehtinyt pelata 16 harjoituspeliä (lisäksi yksi B-tyttöjen peli), joista tuloksena ollut 8 voittoa, 2 tasapeliä ja 6 tappiota. Joukkueen uusi valmennus on keskittynyt perusasioihin ja tietysti tehnyt runsaasti kokeiluja niin pelitaktiikoiden kuin pelaajien pelipaikkojen suhteen. HämeCup on viimeinen mahdollisuus tehdä vielä kokeiluja ennen kahden viikon päästä alkavaa C-tyttöjen SM-sarjaa, jonka avauskierros pelataan K3 Arenalla Espoossa 30.09.

Joukkueessa edelleen loukkaantumishuolia

Lauantain peleihin joudumme edelleen lähtemään hiukan vajaalla pelaajistolla pienten loukkaantumisten vaivatessa ja osalla pelikunto ratkeaa vasta viimeisissä harjoituksissa. Silti tavoitteena joukkueella on aina voittaa ottelunsa ja peli-ilme tulee olemaan siis tälläkin kertaa taisteleva SB-Pro. Lauantaina saamme myös mielenkiintoisia vastustajia, koska sekä SB Vantaa että Josba ovat meille kohtuullisen vieraita joukkueita, vaikka Vantaalla pelaakin muutama hyvinkin tuttu pelaaja. LoSB:n kanssa pelasimme alkukesästä yhden harjoitusottelun Lohjalla, mutta joukkue tulee nyt varmasti paljon vahvempana meitä vastaan Hämeenlinnassa  Aurora Mäkelän johdolla. Josba sai täksi kaudeksi C-tyttöihin vahvistuksia Kontiolahdelta ja on myös erittäin vaarallinen joukkue tässäkin turnauksessa. Finaalissa pelaavat alkulohkojensa voittajat ja pronssifinaalissa lohkojensa toiseksi sijoittuneet päivän päätteksi.

Toisen lohkon joukkueista Steelers Hoviruoka-turnauksen voittajana nousee ehkä hienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta kuten kyseisessä turnauksessa nähtiin, kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa.

Erika Hakulinen ja Ida Lindh etualalla

Asenne siis ratkaisee paljon ja sitä löytyy Pron C-tytöiltä lauantaina, kuten myös koko tulevan kauden aikana!

close-icon

09.09.2017

SB-Pron C-Tyttöjen turnaus Askolassa

Hoviruokaturnaus 9.9 Askolassa

Tänään pelattiin jo perinteinen C-tyttöjen kovatasoinen kutsuturnaus Askolassa, jossa tällä kertaa mukaan oli kutsuttu Steelers, PSS, Classic ja Blackbirds SB-Pron C-tyttöjen vieraiksi. Mukana oli siis neljä SM-sarjassa pelaavaa joukkuetta ja yksi Kilpasarjan joukkue. Turnauksessa pelattiin yksinkertainen sarja kahden erän peleillä ja finaalissa pelasivat alkusarjan 1. ja 2., pronssiottelussa taas alkusarjan 3. ja 4.

Tästä ”pytystä” pelattiin tänään

Alkusarjassa ehkä pieniä yllätyksiäkin

Pron C-tytöt joutuivat lähtemään turnaukseen kapealla ryhmällä, joista monella oli vielä vaivoja, flunssaa ja jalkavammoja, mutta ne kuuluvat urheiluun ja niiden taakse ei mennä.  Päivän avauspelissä voitimme Blackbirdsin 3-0 ja aamun toisessa pelissä Classic taisteli upeasti tasapelin PPS:n vahvaa ryhmää vastaan. Viime syksyn turnausvoittaja Steelers voitti omassa aloituksessaan varmasti Blackbirdsin vuorostaan luvuin 5-1. Pro jatkoi toisella kierroksella Classicia vastaan ja otti rutiinivoiton 2-0, joka jo takasi vähintään pronssifinaalipaikan.

Steelers aloitti omat pelinsä Porvoota vastaan todella tehokkaasti ja hetkessä olivat taululla lukemat 4-0, PSS pääsi myöhemmin peliin mukaan paremmin, mutta Hämeenlinnaan pisteet luvuin 5-2.  Classic ja Blackbirds kävivät todella tiukan ja jännittävän taiston, jossa Classic viimeisen minuutin maalilla sai tasapelipisteen itselleen. Seuraavaksi Pron vastustajaksi asettui PSS ja tällä kertaa peli päättyi porvoolaisten ansaittuun 4-0 voittoon, toki maalipaikkoja oli myös Prolla, mutta tällä kertaa niistä ei saatu aikaiseksi maaleja.  Steelers jatkoi vakuuttavaa sarjaa voittamalla seuraavaksi Classicin.

Alkusarjan viimeisissä peleissä oli runsaasti panoksia jäljellä ja ensin PSS ja Blackbirds mittasivat osaamistaan. Lopputuloksena 2-1 voitto PSS:lle ja Keravan tyttöryhmä olisi tarvinnut voiton päästäkseen pronssifinaaliin ja haki lopussa väkisin voittoa ilman maalivahtia, joka sitten kostautui. Alkusarjan viimeisessä pelissä Steelers kohtasi Pron, joka tarvitsi voiton finaaliin selvitäkseen. Edellisen pelin huilannut Reetta Suontausta saatiin peliin mukaan, mutta nilkkavaivaiset Erika Hakulinen ja Ada Riiali joutuivat jättämään tämän pelin vuorostaan väliin. Vain yhdeksällä kenttäpelaajalla Pro pelasi hienon pelin ja otti ansaitun voiton, voittaen samalla koko alkusarjan.

Finaalit pienen tauon jälkeen

Pronssiottelussa Classic raskaan päivän päätteeksi hiukan romahti ja näin PSS tällä kertaa sai himmeimmät mitalit kaulaansa selkeän voiton jälkeen. Finaalissa Pro ja Steelers pelasivat nopean uusinnan. Erika ja Ada paikattiin teippauksilla mukaan peliin, hatunnosto tytöille taistelutahdosta, jota he osoittivat, tuo on sitä kuuluisaa  suomalaista sisua. Muutamalla pienellä virheellä Pro auttoi Steelersin 3-0 johtoon, mutta peli ei ollut vielä ohitse. 3-1 erän loppuun ja kaikki oli taas auki. Toisessa erässä jälleen Steelersin vuoro juhlia maalia, mutta Pro nousi sillä sisulla lähes tasoihin luvuin 4-3. Lopun valtava yritys ei tällä kertaa tuonut tulosta, vaan Steelers pääsi vielä rankaisemaan, mutta niin lähellä oli se tasoituskin. Erittäin vauhdikas peli, kuten oli koko turnauskin.

Tulostaulu kertoo totuuden ja onnittelut ansaitusta voitosta Hämeenlinnaan. Hieno taistelu myös SB-Prolta, joka myös osoitti olevansa tulevan SM-sarjan arvoinen joukkue. Jokaiselle pelaajalle täysi tunnustus päivän peleistä.

Onnittelut Steelers!

SB-Pron C-tytöt kiittävät kaikkia joukkueita, olitte mukana tekemässä hienona turnausta ja viikon päästä jatketaan Hämeenlinnassa Häme-Cupin merkeissä. Syyskuun lopulla alkaa sitten SM-sarja K3-Arenalla Espoossa.

Hymyt kasvoilla Mimosa Kauno, Nuppu Tikkakoski ja Henrikka Väistö

Kuten kuvasta ilmenee, niin myös hopeamitalista voi olla iloinen!

close-icon

03.09.2017

SB-Pro C-tytöt FBA-leirillä

C-TYTÖT EERIKKILÄSSÄ 1.9 -3.9!

FBA-leiritys jatkui viikonloppuna Eerikkilässä C-tyttöjen osalta testien ja pelien ollessa leirin painopistealueina, kuten toukokuussakin. Lähtökohdat leirille olivat hiukan sekavat, oli monta puolisairasta, osa toipilaina ja osa sairastui sitten kesken leirin. Pois kokonaan jäivät leiriltä Maria, Minka ja Ada. Tässä kohtaa herää kysymys, onko ylipäätään leiritykset tähän aikaan vuodesta oikeassa paikassa, koska perinteisesti koulujen alun jälkeen iskee flunssakausi. Tilanne toki oli useimmilla joukkueilla varmasti sama, mutta sitä suuremmalla syyllä nyt saatu hyöty ei ehkä ollut ihan sitä, mitä kaikki joukkueet olisivat toivoneet.

Perjantai sujui testien merkeissä ja ”toipilasjoukkue” sai päivän päätteeksi juoksutestiin (piippi-juoksu) vain 7 pelajaa viivalle eli yli puolet joukkueesta oli pois!

Pelit sujuivat voitollisesti

Lauantai sujui edelleen testien merkeissä, mutta valmennus piti myös kehitys- ja palautekeskusteluja, jotka sopivat erinomaisesti tähän väliin. Lauantain päätteeksi C-tytöt kohtasivat Classicin Tampereelta pelin päättyessä Pron 5-1 voittoon. Kesken joutui leirin jättämään vielä Menna, jolle iski flunssa voimalla päälle, tsemppiä Menna!

Sunnuntaina pääpaino oli peleissä ja Ada pitkän flunssan jälkeen saapui kuitenkin auttamaan joukkuetta paikaten Mennan jättämää aukkoa. Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa tuttu ja kova vastustaja Northern Stars, joka tällä kertaa jätettiin tylysti nollille, lopputuloksen ollessa 2-0 Prolle. Nostetaan esiin maalivahdin eli Nupun nollapeli. Pelin aikana tipahtivat vielä Erika ja Mimosa kokoonpanosta loukkaantumisten vuoksi.

Päivän toisessa ottelussa vastustajaksi asettui United 3. joukkue, joka on kokoelma pelaajia eri seuroista. Tuttuja kasvoja löytyi ainakin Oulusta, Blue Foxista, Josbasta, Rangersista ja EräViikingeistä (kaikkia ei nyt ole mainittu, mutta ”toimitus” ei tilastoinnin ohella kaikkea voinut huomata). Pienen alkukangertelun jälkeen selkeä ja ansaittu 6-2 voitto Prolle ja pelin viimeinen erä oli jo todella vahvaa painetta vastustajan päädyssä. Tunnelmat olivat pelien jälkeen hyvät ja väsyneet, hieno taistelu toipilailta! Kuvassa alla viikonlopun viimeisen päivän joukkue.

SB-Pro C-tytöt Eerikkilässä

Leirin jälkeen kommentit ovat myönteisiä

Pelaajista tavoitin Riikan, Erikan ja Jessican päivän päätteeksi kommentoimaan viikonloppua.

”Todella kiva viikonloppu, vaikka oli harmi, etteivät kaikki päässeet mukaan ja sitten vielä osa sairasteli. Ruoka oli hyvää, kuten aina Eerikkilässä ja ohjelmaa oli sopivasti. Ehkä parasta oli pelien lisäksi Olympialaiset tyyliin Martta ja Nina (valmentajat) ja kiitti hyvästä ideasta heille. Kaikkea ei uskalla tähän kertoa, mitä tapahtui viikonlopun aikana, mutta hauskaa oli.

Pelit menivät koko ajan paremmin ja niistäkin jäi ihan hyvä fiilis ja sitten opittiin se ”tuplaW” tai ainakin luullaan, että tiedetään mistä Marko puhui”

Valmentajista Jukka Eronen ja seuran uunituore valmennuspäällikkö Marko Huhtamella kommentoivat osaltaan seuraavasti. Yläkuvassa päävalmentaja Jukka Eronen ”valmentajan pallilla” hyvin rauhallisena ja alakuvassa Marko Huhtamella ohjeistaa Erikaa ja tulostahan syntyi!

Jukka Eronen

Marko Huhtamella

Hyvä fiilis jäi valmennukselle leiristä. Asenne oli tytöillä hyvä ja hienoa oli huomata, että avoimuus kasvaa koko ajan, tytöt myös uskaltavat kysellä entistä enemmän ja osansa sai myös ”liiton mies” Miikka Lamu, jolle tytöt heittivät haasteen tyyliin, ”tuolta jäbältä” halutaan kysyä jne.

Peleistä löytyi paljon hyvää ja oli kiva huomata, kuinka nopeasti tytöt oppivat yhden uuden puolustusmuodon, joka ajoittain toimi jopa erinomaisesti. Todella hyvin pelaajat myös jaksoivat vaikea lähtökohta huomioiden läpi viikonlopun ja pelit vain paranivat aina ottelujen kuluessa eteenpäin.

Hauskana kuriositeettinä mainittakoon, että pelaajat ymmärtävät nyt myös, että siirretty rangaistus ei tarkoita, että rangaistus siirrtetään vastustajalle. On tässä meilläkin näköjään vielä opittavaa.

Palaute- sekä kehityskeskustelut olivat myös ehdottomasti onnistuneita, saatiin paljon hyviä kysymyksiä, joka kertoo kiinnostuksesta ja nyt on myös sitä rohkeutta, meitä ei kai enää ujostella. Kysyimme myös, mitä haluat olla ”isona”, kaikkea hauskaa sieltä tuli, joku haluaa pelata maajoukkueessa, joku taas haluaa olla koira! Tätä me kaivataan, huumoria pitää olla ja on aina hyvässä joukkueessa. Meillä on selvästi menossa joukkueen syntyminen, mihin myös me valmentajat kuulutaan”.

Paikalla oli tietysti myös joukkueen huolto, lääkintäjaosto, mediaosasto, videotekniikka ja kuljetusvastaavat. Kiitos myös teille kaikille. Porvoon herroille myös kiitos materiaaliavusta!

Viikko jatkuu sekä C- että B-tytöillä

Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa. Ensin on edessä keskiviikkona Askolassa seuran B-tyttöjen ottelu Light Ironin n(3.div.) naisten joukkuetta vastaan ja viikonloppuna oma jo perinteinen turnaus Askolassa, jossa upea kattaus, 4 SM-sarjajoukkuetta ja kivenkova Blackbirds Keravalta (voitti meidät keväällä 2-1 luvuin) kirsikkana kakunpäällä. Jos nyt joku ihmettelee, miksi B-tytöistä tässä puhutaan, niin kyseessä on tämä sama joukkue vahvistettuna yhdellä B-tytöllä eli Messi on mukana messissä, hienoa!

Kiitos hienolle joukkueelle ja valmennukselle viikonlopusta. Tervetuloa kannustamaan joukkuetta 9.9 Askolaan!

close-icon

27.08.2017

Treenipelitapahtuma Lapin Veikkojen kanssa

Seura sai vieraita kaukaa Sodankylästä saakka, kun viisi B-ikäistä ja yksi A-ikäinen Lapin Veikkojen pelaaja viettivät treeni- ja peliviikonlopun Nurmijärvellä.

C-tyttöjen kanssa he treenasivat perjantaina ja vierailtuaan lauantaina Liiganaisten ja A-tyttöjen treeneissä pelattiin varsin vauhdikas harjoituspeli, jossa pohjoisen tytöt jakautuivat tasaisesti Pron muodostamiin joukkueisiin.

Mustassa joukkueessa pelasi Naisten III-joukkueen ja A-tyttöjen pelaajia (sekä C-tytöistä Nuppu toisena maalivahtina) ja keltaisessa ryhmässä C-tyttöjä.

Peliaika oli 4 x 15min ja  ”Mammat” selvisivät voittajina ”Junnuista” 6-2, vaikka pelitapahtumat olivatkin ottelussa varsin tasaiset. Isot kiitokset Lapin Veikkojen tytöille vierailusta!

Yhteiskuvassa treenimatsin jälkeen

close-icon

21.08.2017

C-tytöt SM-sarjaan – millä mielellä, päävalmentaja Jukka Eronen?

C-tytöt SM-sarjaan kaudelle 2017-18

Salibandyn C-tyttöjen (2003-04 syntyneet) kauden 2017-18 SM-sarjakarsinnat järjestettiin 19.-20.8. kahdella paikkakunnalla. Hämennlinnassa sarjapaikoista pelattiin kahdessa kaukalossa ja kolmessa neljän joukkueen lohkossa ja Kontiolahdella kuusi joukkuetta karsivat kahdessa kolmen joukkeen lohkossa.

Suoran sarjapaikan lunastivat kunkin lohkon voittajat ja loput viisi paikkaa jaettiin kerrasta poikki –otteluissa, joissa lohkojen kakkoset kohtasivat ristiin eri lohkojen kolmoset.

Lohkoykkösiksi pelasivat Hämeenlinnan  lohkoista SBS Wirmo (Mynämäki), Steelers (Hämeenlinna) ja Northern Stars (Espoo). Kontiolahden toisesta lohkosta PSS Porvoosta oli ylivoimainen ykkönen ja SB-Pro oli tiukasti kiinni lohkovoitossa voitettuaan NST:n (Lappeenranta) 10-3 ja johdettuaan oululaista OLS:aa vastaan avauserän jälkeen jo 2-0. OLS kuitenkin kiri tasoihin ja ohi – viimehetkien kiivas nurmijärveläisvyörytys ei tuonut tasoitusta ja lopulta OLS sinetöi suoran  jatkopaikan tekemällä 4-2 –voitto-osuman tyhjään maaliin.

Jatkokarsintapelit pelattiin sunnuntaina ja SB-Pron vastustajana oli paikallinen FB Factor, joka oli omassa lohkossaan jäänyt kolmoseksi. Se ei pelissä pysynyt SB-Pron vauhdissa ja loppulukemat 11-0 sinetöivät SM-sarjapaikan joukkueelle, josta lähes kaikki pelaajat pelasivat C-tyttöjen SM-sarjaa jo viime vuonna.

Loput sarjapaikat itselleen pelasivat Classic (Tampere), O2 (Jyväskylä), TPS (Turku) ja EräViikingit (Helsinki).

Joukkueen valmennustiimi vaihtui viime vuodesta. Hyvää pohjatyötä ryhmän kanssa jo pidempään tehnyt Tomas Nurmi jatkaa seuran A-tyttöjen valmennuksessa ja vastaavasti pitkään pornaislaisten puolelta mukaan tulleiden kanssa toiminut Risto Sotala pitää taukoa valmennuksesta.  C-tyttöjen uutena vastuuvalmentajana huhtikuussa aloitti Jukka Eronen. Hän valmensi edellisellä kaudella seuran B-tyttöjä (2000-01) ja näki valtaosan nykyisen C-joukkueen pelaajista jo silloin tositoimissa, koska he kävivät säännöllisesti auttamassa pienestä pelaajamäärästä kärsinyttä B-joukkuetta sen SM-sarjapeleissä ja myös harjoittelivat yhdessä viikoittain.

”Tiesin , että saan käsiini taitavan joukkueen jolla on mahdollisuuksia pärjätä tulevalla kaudella. Ryhmä on varsin urheilullinen ja pystyy pelaamaan koko kentän aktiiivista peliä”, taustoittaa Eronen.

”Uudessa valmennustiimmissämme on kokemusta ja nuoruuden intoa. Martta Halsas tuo mukaan maalivahtiosaamista ja Nina Wickman useammankin junioreiden SM-mitalin saavuttaneena oman käden tietoa ja taitoa siitä, miten isoja pelejä voitetaan. Omat vahvuuteni näkisin pelinjohtamisella ja taktisella puolella” Eronen jatkaa.

Joukkue pääsi aloittaamaan uuden kauden jo huhtikuun alussa, koska se jäi ulos kevään playoff-peleistä. ”Kevät- ja kesäkauden painopisteinä olivat perusvoima, syöttötaito ja pienpelit. Harjoituspelejä ja turnauksia on pelattu paljon ja niissä on pelattu aktiivista karvauspeliä. Hyökkäyspelisssä taas on keskitytty antamaan tukea pallolliselle pelaajallle ja sitä kautta maaaleja. Kaiken kaikkiaan pelatut 20 harjoituspeliä ja nopeuteen painottunut kesän  omatoimijakso ovat palvelleet varsin hyvin tätä karsintaviikonloppua, josta nyt saatiin se haluttu tulos eli SM-sarjapaikka” niputtaa Eronen viimeisten kuukausien yhteistä aikaa joukkueen kanssa.

Joukkue valittiin alkuvuodesta mukaan myös Salibandyliiton uuteen Maajoukkuetie-konseptiin ja toukokuussa oli sen ensimmäinen tapahtuma Eerikkilän Urheiluopistolla. ”Kolmen päivän aikana tehtiin paljon pelaajakohtaista testaamista ja pelattiin hyviä pelejä. Onnistunut tapahtuma ja tulevasta syyskuun kakkosjaksosta saamme varmasti vielä enemmän irti, kun toimintamallit ovat nyt tuttuja.” toteaa Eronen.

9.9. joukkue järjestää oman kutsuturnauksen Askola Areenalla, jossa mukana on neljä SM-sarjaan selvinnyttä joukkuetta ja kovaksi ryhmäksi tiedetty aluesarjaa pelaava Blackbirds Keravalta. Seuraavana viikonlopppuna ohjelmassa on Häme Cup Hämeenlinnassa, joten kovia turnauspelejä saadaan pelata jatkossakin ja näin valmistaudutaan syys-lokakuun vaihteessa alkavaan SM-sarjakauteen.

Joukkue pelaa tukisarjana myös Etelä-Suomen B-tyttöjen (2001-02) alueellista Kilpasarjaa, josta tulee varsin kovatasoinen, koska sen ikäluokan SM-karsinnoissa todella moni kova joukkue tulee jäämään ilman sarjapaikkaa ja näin ne tulevat mukaan alueellisiin kilpasarjoihin. ”Pelitapa-asiat, erikoistilanteet ja peruskunnon vahvistaminen ovat painopisteinä kaikessa alkusyksyn tekemisessä” valottaa Eronen.

Tiivis harjoittelu ja kahden kovatasoisen sarjan pelaaminen tarkoittaa valmennukselle myös pohdintaa, miten pitää pelaajat pelikunnossa. ”Teimme jo kesällä jokaiselle henkilökohtaiset liikkuvuus- ja nopeustestit ja he ovat saaneet henkilökohtaiset ohjeet, mihin asioihin keskittyä. Joukkueen pelaajamäärä on nyt sellainen, ettei se juurikaan kestä useampia samanaikaisia loukkaantumisia tai muita peleistä poissaoloja – ottaen huomioon vaikkapa sen, että suurin osa tytöistä on ensi vuonna rippikouluiässä. Siksi mukaan mahtuisi hyvin vielä 1-2 motivoitunutta pelaajaa, joilla on jo kokemusta kilpatason pelaamista ja harjoittelusta.” kertoo Eronen.

close-icon

20.08.2017

SM-SARJAPAIKKA ANSAITTU

Voitolla FB Faktorista SB Prolle paikka SM-sarjasta

Eilisten pelien jälkeen pettymys oli käsin kosketeltava joukkueen parissa, mutta hyvin nukutun yön jälkeen (kiitos OLS ja Kimmel) tappio oli unohdettu ja Kontiolahden Liikuntahallille saapui latautunut joukkue, ainoana tavoitteena ottaa se voitto ilman mitään selittelyjä.

Ensimmäinen erä pelistä oli, kuten kaksi muutakin erää, selvää Pron hallintaa ja maalilla Maria Viitala selviytyi helpolla. Voittomaalin SB Prolle teki yleisön raivokkaasti kannustaessa Erika Hakulinen. Erä päättyi lukemiin 2-0.

Erika Hakulinen

Toisessa erässä oma peli alkoi jo aueta paremmin ja tilanne kahden erän jälkeen 6-0.Kolmas erä oli jo lähinnä pelailua ja lopputulos ratkaisevasta karsintaottelusta 11-0. Näin Kontiolahdelta jatkoon PSS, OLS, TPS ja SB Pro.

SM-sarja 2017-2018

Joukkue ja taustavoimat kiittävät myös kannattajien erinomaista kannustusta läpi ottelun. Joukkue toivoo kannustusta myös läpi tulevan kauden!

close-icon

19.08.2017

C-TYTTÖJEN SM-KARSINNAT


C-tyttöjen SM-karsinnat Kontiolahdella

Päivän ensimmäiseen peliin saimme vastustajaksi NST:n Lappeenrannasta. Peli alkoi vahvasti ja nopeaan tahtiin saimme kaksi maalia, jonka jälkeen Miisa Turusen johdolla NST pääsi peliin mukaan ja ensimmäisen erän jälkeen taululla olivatkin numerot 3-3.

Toisessa erässä valmennus muutti hiukan peluutusta ja peli ratkesi Pron voittaessa erän 4-0. Kolmannen erän pelailun jälkeen loppunumerot 10-3. Kunnia hyvin taistelleelle NST:n nuorelle joukkueelle.

Toisessa ottelussa OLS:n C-tyttöjä vastaan siis ratkaistiin suora SM-sarjapaikka, tasapeli riittäisi Prolle, Oulu tarvitsi voiton. Ensimmäinen erä oli vahvaa hallintaa ja lukemat 2-0 olisivat voineet olla suuremmatkin. Toisessa erässä peli jatkui edelleen Pron hallinnassa, mutta OLS kavensi ylivoimalla lukemiksi 2-1.

Kolmannenkin erän torjunnat kertoivat Pron hallinneen kokonaisuutena peliä, mutta maalit ratkaisevat ja niitä teki vain OLS, kolme kappaletta ja viimeisen tyhjiin. Silti C-tyttömme taistelivat upeasti ja vielä viimeisellä minuutilla meillä oli kaksi loistavaa paikkaa, jotka Oulun loistava maalivahti hienosti torjui. Kunnioitetaan pelin lopputulosta ja onnittelut OLS:lle suorasta SM-sarjapaikasta.

Pro jatkaa huomenna ”kuoleman pelissä” kotijoukkue FB FactorIN vieraana klo 11.30, josta voittaja ottaa paikan SM-sarjassa.

 

close-icon

17.08.2017

C-tyttöjen SM-karsinnat

C-tyttöjen SM-karsinnat pelataan tulevana viikonloppuna

SB Pron C-tytöt pelaavat viikonvaihteessa syksyn tärkeimmät pelinsä Kontiolahdella ja joukkueen yhdessä asetettuna tavoitteena on keväästä asti ollut selkeä eli pelata SM-sarjassa tulevallakin kaudella. Lohkot A,B ja C pelataan Hämeenlinnassa Elenia Areenalla ja lohkot D ja E Kontiolahden liikuntahallissa. Pro pelaa E-lohkossa OLS:n ja NST:n kanssa.

Joukkueen valmennus uusiutui viime kaudesta täysin ja edellisen kauden SB Pron B-tyttöjen valmentaja Jukka Eronen toimii tällä kaudella C-tyttöjen päävalmentajana apuvalmentajinaan Nina Wickman ja Martta Halsas. Joukkue on, kuten kaikki joukkueet junioreissa, osin uudistunut, mutta suurimmalla osalla on takana jo yksi täysi kausi SM-sarjassa, suurin osa joukkueesta pelasi myös B-tyttöjen SM-sarjassa, joten kokemattomasta joukkueesta ei voida puhua.

Kuva torstain harjoituksista

Uusina pelaajina tiimiin liittyivät Jessica Jokinen ja Neea Mustola Light Ironista, sekä Pron C-tyttöjen punaisten joukkueesta Isa Lindholm ja Milja Ronkainen (joka kävi viime kaudella jo muutaman SM-sarjapelin pelaamassakin) sekä D-tytöistä Henriikka Väistö. C-tytöt ovat tällä kaudella mukana myös FBA-toiminnassa. Joukkueeseen saatetaan vielä syksyn aikana ottaa mukaan 1-2 pelaajaa, joilla on selkeä tavoite pelata kilpatasolla ja on jo kokemusta tästä.

Maalivahti Nuppu Tikkakoski

Viikonlopun pelit alkavat lauantaina klo 14.15 NST:n C-tyttöjä vastaan, mikä joukkueena on meille hyvinkin tuttu. Joukkue on nuori ja nälkäinen, hyvässä valmennuksessa ja etenkin tulevilla kausilla todella kilpailukykyinen ryhmä. Lohkon viimeisessä pelissä kohtaamme klo 19.15 OLS:n C-tytöt, eikä vastustaja ole ainakaan yhtään edellistä heikompi. Suurelta Oulun talousalueelta on varmasti koossa vahva kilparyhmä kokeneen valmentajansa Antti Kärkkäisen johdolla.

Lohkon voittajat menevät suoraan SM-sarjaan, kakkonen karsii D-lohkon kolmosta vastaan ja kolmonen D-lohkon kakkosta vastaan. Oma arviomme on, että PSS menee suoraa jatkoon hyvin kokeneena joukkueena, jolloin D-lohkosta jatkokarsintoihin menisivät TPS ja FB Factor (turnauksen kotijoukkue). Odotettavissa on tasaisia pelejä ja parhaat menevät jatkoon.

Muista lohkoista suoraan menevät arviomme mukaan SM-sarjaan SB Wirmo, EräViikingit ja Steelers, kaikki hyvin rutinoituneita joukkueita. Jatkokarsintojen kautta vahvoilla ovat Northern Stars, Classic ja Josba, mutta marginaalit ovat pienet ja yllätykset hyvinkin mahdollisia. Toivotamme Hämeenlinnaan kaikille joukkueille tasapuolisesti onnea matkaan

SB Pron harjoituspelit ovat sujuneet vaihtelevasti, on hyviä pelejä, hyviä eriä, mutta vastapainoksi myös hiukan keskinkertaisempiakin suorituksia. Uusi valmennus on myös kokeillut runsaasti vielä, mikä osin selittää ailahtelevuuden, mutta lauantaina selkeä tavoite on pelata toistaiseksi kauden ehjintä ja parasta peliä.

Maalivahtimme ovat varmasti sarjan eliittiä, mikä luo hyvän pohjan pelaamiselle. Puolustus on kohtuullisen kokenut ja maalintekovastuu jakautuu laajasti koko joukkueelle. Pelillinen ilme ei tässä vaiheessa varmasti ole vielä sitä, mitä se on muutaman kuukauden päästä, mutta samassa tilanteessa lienevät lähes kaikki joukkueet.

Tunnelmat joukkueen sisällä

”Odotan jännityksellä ja innostuneena viikonlopun pelejä, joukkueeseen uskon vahvasti” – joukkueen kapteeni Riikka Jouppila-

Riikka Jouppila

” Nyt on harjoiteltu ja siirrytään tosipeleihin, uskon selvään tasonnousuun viikonloppuna, mutta sama tavoite on tietysti myös vastustajillamme”   – Päävalmentaja Jukka Eronen

”Odotan kovia pelejä ja uskotaan, että vahvalla omalla pelaamisella otetaan paikka SM-sarjassa” – 2.valmentaja Martta Halsas-

SB Pro toivottaa kaikille miellyttävää viikonloppua ja karsintojen etenemisestä kerromme SB Pron sivuilla, sekä joukkueemme Facebook sivuilla (SB Pro C-tytöt Musta)) sekä Instagramissa.

close-icon

06.08.2017

C-tytöillä vaihtelevat pelit Loisto Cupissa

C-tyttöjen pelit Loisto Cupissa Turun SB Areenalla sujuivat vaihtelevissa merkeissä.

Saldoksi jäi lopulta viidestä ottelusta vain yksi voitto, yksi tasapeli ja kolme tappiota – kaikki lukemin 2-3.

Erikoisessa turnauksessa pelattiin 150 minuuttia, joista tappioasemassa oltiin vain 8:54 minuuttia. Ne olivat ikävä kyllä juuri niitä vääriä hetkiä olla tappiolla, eli enimmäkseen vain tappio-otteluiden loppuhetkiä.

Pelitapahtumiltaan otteluista ei kahta samankaltaista löytynyt: parhaiten pelit sujuivat  – kuten kaikilla muillakin joukkueilla – kuluneemmalla ykköskentällä. Siellä kohdattiin lohkopeleissä OLS1 ja SBS Wirmo, joista oltiin varsin lähellä saada täysi pistepotti. Oulu-pelistä voitto tulikin ja selvin 6-0 -lukemin. Mynämäkeläisiä vastaan oltiin ensin 2-0 ja sitten vielä 2-1 -johdossa 59 sekuntia ennen summeria, mutta niin vain johto kääntyi karvaaksi tappioksi.

Uudeksi mainostetulla kakkoskentän alustalla oli kaikilla ryhmillä vaikeuksia saada palloa liikkeelle tahmealla pinnalla. Sunnuntaina oman lisämausteensa toi vielä keskiviivalle ilmestynyt kukkula, josta pallot saivat arvoituksellisia pomppuja ja johon osa pelaajistakin kaatuili. Turnauksen avausottelussa Northern Stars käänsi ottelun itselleen, vaikka pelitapahtumat eivät tulosta välttämättä aivan kuvanneetkaan. Sekavasta pelistä ei jäänyt siis lopulta pisteitä kouraan.

Lohkon päätöspelissä sunnuntaiaamuna palattiin jälleen kakkoskentälle, jossa pisteet tasattiin Steelersin kanssa maalein 1-1. Varsin fyysisen pelin parasta antia oli toinen erä, jossa myös tehtiin  ottelun molemmat maalit.

Sijoista 5-8 aloitettiin pelit Classicia vastaan ja mahdollisuus oli vielä voitolla jatkaa turnasta ja pelata sen viidennestä sijasta. Punapaitojen peli oli kuitenkin tahdotonta ja vaikeaa. Positiivista oli Marian torjuma rankkari ja tietysti tehdyt pari maalia, mutta Classic oli selvästi innokkaampi tarjolla olleiden pisteiden perään ja ansaitsi voittonsa. Sijoituspelissä se hävisi lopulta Northern Starsille, eli ne olivat sijoilla 5-6, kun SB-Pron sijoitukseksi jäi  sijat 7-8 yhdessä OLS2:n kanssa.

OLS1 voitti SB Heinolan 2-0 ja vei yhdeksännen sijan.

Molemmat mitalipelit päättyivät 3-1, kun Wirmo kaatoi finaalissa PSS:n ja EräViikingit pronssiottelussa Steelersin.

Urheilun kiistaton suolahan on jossittelu – jos Wirmoa vastaan olisi pystytty pelaamaan fiksusti myös se viimeinen minuutti, olisi SB-Pro ollut Wirmon tilalla välierissä… Pienestä siis oli kiinni, mutta eittämättä turnausvoitto meni oikeaan osoitteeseen ja onnittelut Wirmolle!

 

close-icon

04.08.2017

C-tytöt mukana Loisto Cupissa 5.-6.8.

C-tytöt aloittivat syyskauden omalla päiväleirillään Askola Areenalla torstaina 3.8. ja heti  seuraavana viikonloppuna joukkue on mukana Loisto Cupissa Turussa, jossa C-tyttöjen sarjassa on mukana 10 joukkuetta.

SB-Pron kanssa A-lohkossa pelaavat SBS Wirmo, OLS 1, Steelers ja Northern Stars. B-lohkon joukkueet ovat EräViikingit, PSS, Classic, SB Heinola ja OLS 2. Kaikki mukana olevat yhdeksän seuraa osallistuvat myös kahden viikon päästä pelattavaan SM-karsintaan.

Lohkojen kärkikaksikot ratkaisevat sunnuntaina välierien kautta sijat 1-4 ja lohkoissa sijoille 3-4 pelanneet vastaavasti turnaussijoitukset 5-8. Lohkovitoset pelaavat yhden ottelun sijoista 9-10.

Ohessa Loiston tekemä turnausennakko

 

 

close-icon

02.08.2017

2010 ja 2011 -syntyneille pojille perustetaan joukkue

Kaudelle 2017-2018 perustetaan G1-poikien joukkue. Joukkue on tarkoitettu 2010 ja 2011 -syntyneille.

Joukkueen harjoitus vaihtoehtoja on Rajamäellä, Kirkonkylällä sekä Klaukkalassa.

Perjantai, Maaniittu, klo.17.00-18:00

Lauantai, Rajakaari, klo.13:00-15:00

Sunnuntai, Arkadia, klo.13:00-14:00

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu seuratyöntekijälle osoitteeseen, reijo.arokoski@sb-pro.fi

Joukkueenperustamisen apuna toimii seuratyöntekijä syyskaudella.

close-icon

19.07.2017

C-tyttöjen HoviRuoka-turnaus pelataan 9.9.

C-tytöt järjestävät jälleen HoviRuoka-kutsuturnauksen Askola Areenalla ja pelipäivänä on lauantai 9.9.

Vuonna 2015 joukkue kävi voittamassa silloin vielä Light Ironin emännöimän turnauksen. Viime vuonna turnaus järjestettiin ensimmäistä kertaa SB-Pron nimissä ja voittajaksi selvisi rl-kisan jälkeen Steelers ennen Tikkurilan Tiikereitä. SB-Pro voitti pronssiottelussa Classicin, viidenneksi sijoittui Northern Stars.

Tänä vuonna mukana ovat mestaruuttaan puolustava Steelers, PSS, Classic ja Blackbirds. Joukkueet pelaavat viime vuoden tapaan ensin kaikki toisiaan vastaan alkusarjan, jonka jälkeen kärkinelikko ratkaisee lopullisen turnausjärjestyksen pronssi- ja loppuotteluissa.

Turnaus toimii jälleen erinomaisena valmistautumisena tulevaan sarjakauteen. Sama viisikko pelaa myös seuraavana viikonloppuna Hämeenlinnassa HämeCupissa, jossa C-tyttöjen Kilpasarjassa ovat mukana lisäksi Josba, LosB ja SB Vantaa.

 

close-icon

10.07.2017

SALIBANDYKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Nyt voit ilmoittautua syksyllä alkaviin kerhoihin osoitteessa http://sb-pro.fi/kerho/

close-icon

17.06.2017

Onnistuneiden treenimatsien kautta kesätauolle

C-tytöt Musta pelasi viikon  aikana kaksi harjoitusottelua – keskiviikkona Steelersiä ja lauantaina PSS:aa vastaan.

Steelers kohdattiin komealla Elenia Areenalla ja lainassa oli maalivahti Niina Markkanen EräViikingeistä, kun omat maalivahdit olivat kiinni muissa koitoksissa. Ottelu päättyi Pron 6-3 voittoon (3-2, 0-1, 3-0), torjunnat ottelussa (Stleelers – Pro) 21-5. Kovimmat tehopisteet nasautteli Milja Ronkainen (3+1), jolle ottelu oli vasta ensimmäinen tämän ryhmän mukana tällä alkaneella uudella pelikaudella.

Lauantaisessa PSS-ottelussa Aurorahallissa ei porvoolaisryhmä pystynyt ennakko-odotuksista poiketen antamaan kovin kovaa vastusta, tulos Prolle tällä kertaa 10-1 (1-0, 5-1, 4-0). Porvoolaisten ryhmä kuitenkin vielä muuttunee aikalailla ennen elokuun SM-karsintoja. Torjunnat ottelussa PSS 27, Pron Nuppu Tikkakoski 8. Neea Mustola kirjautti tehopisteet 2+2 ja lisäksi ottelun ainoan kaksiminuuttisen. Henriikka Väistö puolestaan avasi pistetilinsä joukkueessa syöttämällä päivän yhdeksännen osuman.

Kaikki kolme joukkuetta valmistautuvat kesän harjoitusjakson aikana elokuisiin SM-karsintoihin – Steelers toimii isäntänä C-tyttöjen karsintalohkojen A-C peleissä Elenia Areenalla ja PSS ja SB-Pro suuntaavat Kontiolahdelle, jossa FB Factorin järjestämässä tapahtumassa PSS pelaa lohkossa D ja Pro lohkossa E, jossa se kisaa sarjapaikasta NST:n ja OLS:n kanssa.

Ennen karsintoja tiedossa on myös kovatasoinen Loisto Cup Turussa ja karsinnan jälkeen syyskuussa SB-Pro järjestää oman kutsuturnauksen 9.9. Askola Areenalla. Seuraavana viikonloppuna joukkue on mukana Häme Cupissa Hämeenlinnassa.

close-icon

23.05.2017

Kauden 2016-17 palkitut pelurit

SB-Pron kauden 2016-17 päättäreissä palkittiin C-tytöt Mustan joukkueesta seuraavat pelaajat:

Kauden ahkerin harjoittelija:
#49 Mimosa Kauno

Kauden kehittyjä:
#89 Erika Hakulinen

Kauden Pro-pelaaja:
#8 Minka Kosonen

Joukkueen oma Taistelija-kiertopalkinto:
#20 Annukka Lönnrot

close-icon

18.05.2017

HALUATKO MEDIAVASTAAVAKSI?

Hei sinä kirjoittamisen ja some -taidot omaava nuori tai nuorekas,

Haemme seuraamme mediavastaavaa vapaaehtoistyöhön, joka tulisi vastaamaan koko seuramme median tuottamisesta eri somekanaviin kuten Internet, Facebook, Twitter, Instagram ja sekä seuramme joukkueiden tuottamien sisällön valvonnasta.

Lisäksi toimenkuvaasi kuuluisi Liiganaisten median tuottaminen yllämainittuihin kanaviin, josta osa tuotetaan sinulle puolivalmiina, kuten otteluraportit. Tämä vapaaehtoistyö vaatii tietenkin olemista liiganaisten toiminnassa mukana ja seurata läheltä tapahtumia.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, riittää kun olet kiinnostunut ja asenteeltasi rakkaudesta lajiin. Mikäli omaat hyvät kuvaus tai videokuvaus/materiaalin jatko käsittelytaidot niin aina parempi mutta ei missään nimessä välttämätöntä.

Mikäli kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä seuratyöntekijäämme:

Reijo Arokoski, reijo.arokoski@sb-pro.fi

 

close-icon

17.05.2017

Pro:sta pelaajia tyttömaajoukkueen kesäleirille

Tyttöjen maajoukkue suuntaa kesäleirille isolla ryhmällä. Mukaan lähtee tietenkin myös Pro:n pelaajia. Maajoukkueen valmennus valitsi SB-Pro:sta seuraavat pelaajat. Ira Moilanen, Emmi Lindh, Matilda Lindström Melina Rissanen, Roosa Räsänen sekä Juulianna Sotala. SB-Pro onnittelee valittuja! Voit lukea liiton tiedotteen TÄSTÄ.

30.09.2017

C-tytöillä vahva SM-sarja-avaus

K3 Sport Arena Espoo 30.09 SB-Pron C-tytöt avasivat kauden kahdella […]

26.09.2017

Reetan ja Jessican tunnelmat C-tyttöjen SM-sarja-avauksen alla

Toimitus tavoitti C-tyttöjen SM-sarjaan valmistautuvasta joukkueesta #17 Reetta Suontaustan ja […]

26.09.2017

C-tyttöjen SM-sarja käyntiin Espoossa lauantaina 30.9.

C-tyttöjen (2003-04 syntyneet) SM-sarja pyörähtää käyntiin lauantaina 30.9. uudistetulla K3 […]

16.09.2017

C-tytöt HämeCupin voittoon!

Iittala 16.9 HämeCup SB-PRON C-TYTÖT TURNAUSVOITTOON PUHTAALLA PELILLÄ Viikon harjoitukset […]

14.09.2017

SB-Pro C-tytöt HämeCupissa lauantaina

16.9 Iittala, HämeCup C-tyttöjen viimeinen harjoitusturnaus ennen SM-sarjan starttia pelataan tulevana […]

09.09.2017

SB-Pron C-Tyttöjen turnaus Askolassa

Hoviruokaturnaus 9.9 Askolassa Tänään pelattiin jo perinteinen C-tyttöjen kovatasoinen kutsuturnaus […]

03.09.2017

SB-Pro C-tytöt FBA-leirillä

C-TYTÖT EERIKKILÄSSÄ 1.9 -3.9! FBA-leiritys jatkui viikonloppuna Eerikkilässä C-tyttöjen osalta […]

27.08.2017

Treenipelitapahtuma Lapin Veikkojen kanssa

Seura sai vieraita kaukaa Sodankylästä saakka, kun viisi B-ikäistä ja […]

21.08.2017

C-tytöt SM-sarjaan – millä mielellä, päävalmentaja Jukka Eronen?

Salibandyn C-tyttöjen (2003-04 syntyneet) kauden 2017-18 SM-sarjakarsinnat järjestettiin 19.-20.8. kahdella […]

20.08.2017

SM-SARJAPAIKKA ANSAITTU

Voitolla FB Faktorista SB Prolle paikka SM-sarjasta Eilisten pelien jälkeen […]

19.08.2017

C-TYTTÖJEN SM-KARSINNAT

C-tyttöjen SM-karsinnat Kontiolahdella Päivän ensimmäiseen peliin saimme vastustajaksi NST:n Lappeenrannasta. […]

17.08.2017

C-tyttöjen SM-karsinnat

C-tyttöjen SM-karsinnat pelataan tulevana viikonloppuna SB Pron C-tytöt pelaavat viikonvaihteessa […]

06.08.2017

C-tytöillä vaihtelevat pelit Loisto Cupissa

C-tyttöjen pelit Loisto Cupissa Turun SB Areenalla sujuivat vaihtelevissa merkeissä. […]

04.08.2017

C-tytöt mukana Loisto Cupissa 5.-6.8.

C-tytöt aloittivat syyskauden omalla päiväleirillään Askola Areenalla torstaina 3.8. ja […]

02.08.2017

2010 ja 2011 -syntyneille pojille perustetaan joukkue

Kaudelle 2017-2018 perustetaan G1-poikien joukkue. Joukkue on tarkoitettu 2010 ja […]

19.07.2017

C-tyttöjen HoviRuoka-turnaus pelataan 9.9.

C-tytöt järjestävät jälleen HoviRuoka-kutsuturnauksen Askola Areenalla ja pelipäivänä on lauantai […]

10.07.2017

SALIBANDYKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Nyt voit ilmoittautua syksyllä alkaviin kerhoihin osoitteessa http://sb-pro.fi/kerho/

17.06.2017

Onnistuneiden treenimatsien kautta kesätauolle

C-tytöt Musta pelasi viikon  aikana kaksi harjoitusottelua – keskiviikkona Steelersiä […]

23.05.2017

Kauden 2016-17 palkitut pelurit

SB-Pron kauden 2016-17 päättäreissä palkittiin C-tytöt Mustan joukkueesta seuraavat pelaajat: […]

18.05.2017

HALUATKO MEDIAVASTAAVAKSI?

Hei sinä kirjoittamisen ja some -taidot omaava nuori tai nuorekas, […]

17.05.2017

Pro:sta pelaajia tyttömaajoukkueen kesäleirille

Tyttöjen maajoukkue suuntaa kesäleirille isolla ryhmällä. Mukaan lähtee tietenkin myös […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | C-tytöt Musta

close-icon

21.10.2017

SB-Pro - OLS
close-icon

21.10.2017

SBS Wirmo - SB-Pro
close-icon

12.11.2017

O2 JKL - SB-Pro
close-icon

12.11.2017

SB-Pro - PSS
close-icon

02.12.2017

TPS - SB-Pro
close-icon

02.12.2017

SB-Pro - Steelers
close-icon

17.12.2017

SB-Pro - EräViikingit
close-icon

17.12.2017

PSS - SB-Pro

21.10.2017, 09:45

SB-Pro - OLS

SM-sarja

Arkadia Halli, Klaukkala

21.10.2017, 19:30

SBS Wirmo - SB-Pro

SM-sarja

Arkadia Halli, Klaukkala

12.11.2017, 15;10

O2 JKL - SB-Pro

SM-sarja

HaNi-Halli, Mynämäki

12.11.2017, 18:25

SB-Pro - PSS

SM-sarja

HaNi-Halli, Mynämäki

02.12.2017, 16:15

TPS - SB-Pro

SM-sarja

Askola-Areena, Linnankoskentie 61, Vakkola

02.12.2017, 18:25

SB-Pro - Steelers

SM-sarja

Askola-Areena, Linnankoskentie 61, Vakkola

17.12.2017, 10:50

SB-Pro - EräViikingit

SM-sarja

Zemppi Areena, Kempele

17.12.2017, 13:00

PSS - SB-Pro

SM-sarja

Zemppi Areena, Kempele

PELATUT OTTELUT | C-tytöt Musta

close-icon

30.09.2017

Steelers - SB-Pro (1-2)

Steelers – SB-Pro: 1-2 (0-1, 0-0, 1-1)

maalivahtien torjunnat:
Steelers/Zeitz: 2+8+5 = 15
SB-Pro/Viitala: 4+3+2 = 9

SB-Pro, avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala
(#31 Tikkakoski)

#35 Mustola – #8 Kosonen – #61 Riiali
#49 Kauno – #84 Rissanen (C)

#6 Ronkainen – #69 Luomakoski – #89 Hakulinen
#17 Suontausta – #39 Väistö

Ottelutapahtumat: 

1.erä
08:14   0-1   #35 Mustola (#49 Kauno)

2.erä
28:09   2min Steelers #44 Tarri (estäminen)

3.erä
41:55   aikalisä / Steelers
42:26  0-2   #39 Väistö ( – )

44:57    1-2    #9 Rahkonen (#19 Vesala)

close-icon

30.09.2017

SB-Pro - TPS (3-2)

SB-Pro – TPS: 3-2 (0-0, 0-0, 3-2)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro/Viitala 4+5+3 = 12
TPS/Suojanen 4+4+5 = 13

SB-Pro, avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala
(#31 Tikkakoski)

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #61 Riiali
#49 Kauno – #84 Rissanen (C)

#6 Ronkainen – #8 Kosonen – #89 Hakulinen
#17 Suontausta – #39 Väistö

Ottelutapahtumat: 

1.erä
ei tapahtumia

2.erä
23:32   2min  SB-Pro #69 Luomakoski (mailaan lyöminen)

3.erä
31:35   1-0  #69 Luomakoski (#89 Hakulinen)
31:42   2-0  #8 Kosonen (#17 Suontausta) **
31:32   aikalisä / TPS
32:00  3-0  #84 Rissanen (#89 Hakulinen)
35:26    3-1  #4 Pukero (#15 Suojanen)
41:49    3-2  #8 Kurppa (#65 Järvinen) SR
43:47 – 45:00  TPS ilman maalivahtia

**  virallisessa tilastoinnissa virheellisesti syöttäjänä #49 Kauno

 

close-icon

16.09.2017

SB Vantaa - SB-Pro (2-6)

SB Vantaa – SB-Pro 2-6 (2-2, 0-4)

maalivahtien torjunnat: 
SB Vantaa: 7+5 = 12
SB-Pro/Viitala: 3+1 = 4

SB-Pro avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala

#83 Lindh – #61 Riiali – #69 Luomakoski
#49 Kauno – #39 Väistö

#35 Mustola – #8 Kosonen – #2 Jouppila
#17 Suontausta – #84 Rissanen

#66 Lindholm – #6 Ronkainen – #89 Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:35   1-0
03:24  1-1   #17 Suontausta (#61 Riiali)
12:41    2-1
13:15   2-2   #89 Hakulinen (#17 Suontausta)
13:31   2min  SB-Pro #69 Luomakoski (päällä pelaaminen)

2.erä
19:25  2-3   #6 Ronkainen (#66 Lindholm)
22:24  2-4  #69 Luomakoski (#61 Riiali)
27:31  2-5   #61 Riiali (#83 Lindh)
28:48  2-6  #35 Mustola (#2 Jouppila)

 

 

 

 

close-icon

16.09.2017

SB-Pro - Josba (4-2)

SB-Pro – Josba 4-2 (0-2, 4-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro/Viitala: 4+10 =14
Josba: 5+6 = 11

SB-Pro avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala

#83 Lindh – #61 Riiali – #69 Luomakoski
#49 Kauno – #39 Väistö

#35 Mustola – #8 Kosonen – #2 Jouppila
#17 Suontausta – #84 Rissanen

#66 Lindholm – #6 Ronkainen – #89 Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
03:23   0-1
09:23   0-2

2.erä
17:18   1-2   #6 Ronkainen (#2 Jouppila)
17:29   2-2  #89 Hakulinen (#66 Lindholm)
19:54    2min  Josba #26
25:12   3-2  #35 Mustola (#49 Kauno)
26:58  4-2  #89 Hakulinen (#84 Rissanen)

 

 

close-icon

16.09.2017

SB-Pro - LoSB (4-2)

SB-Pro – LoSB 4-2 (2-2, 2-0)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro/Viitala: 1+3 = 4
LoSB/3+3 = 6

SB-Pro avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala

#83 Lindh – #69 Luomakoski – #6 Ronkainen
#84 Rissanen – #49 Kauno

#66 Lindholm – #8 Kosonen – #2 Jouppila
#17 Suontausta – #39  Väistö

#35 Mustola – x – #89 Hakulinen

(#61 Riiali ei pelannut)

Ottelutapahtumat:

03:16    0-1  #24
05:48  1-1  #35 Mustola (#89 Hakulinen)
06:03   1-2  #24
10:01   2min/LoSB #7 (estäminen)
10:46   2-2  #8 Kosonen ( – ) YV

2.erä
19:13   3-2   #6 Ronkainen (#2 Jouppila)
24:22  4-2   #83 Lindh (#89 Hakulinen)

 

 

close-icon

16.09.2017

Steelers - SB-Pro (1-8)

Steelers – SB-Pro 1-8 (1-5, 0-3)

maalivahtien torjunnat: 
Steelers: 5+6 = 11
SB-Pro/Viitala: 4+6 = 10

SB-Pro avauskokoonpano:

maalivahti
#71 Viitala

#83 Lindh – #8 Kosonen – #61 Riiali
#84 Rissanen – #49 Kauno

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #2 Jouppila
#17 Suontausta – #39 Väistö

#66 Lindholm – #6 Ronkainen – #89 Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:25  0-1  #8 Kosonen (#84 Rissanen) 
06:57    1-1   #68
07:41   1-2   #2 Jouppila (#83 Lindh)
10:16   1-3   #2 Jouppila (#83 Lindh)
10:22   1-4  #35 Mustola (#6 Ronkainen)
10:22    aikalisä / Steelers
12:02   1-5   #61 Riiali (#83 Lindh)

2.erä
18:04    2min / Steelers #2
18:56   1-6   #35 Mustola (#2 Jouppila) YV
19:14   1-7   #8 Kosonen ( – )
26:54  2min / SB-Pro #61 Riiali
29:36  1-8  #69 Luomakoski (#83 Lindh)

 

 

 

 

close-icon

09.09.2017

Blackbirds - SB-Pro (0-3)

Blackbirds – SB-Pro 0-3 (0-1, 0-2)

maalivahtien torjunnat: 
Blackbirds 7+4 = 11
SB-Pro / Tikkakoski 3+4 = 7

SB-Pro avauskokoonpano: 

maalivahti:
Tikkakoski

Mustola – Riiali – Jouppila (C)
Suontausta – Kauno

Lindholm – Lindh – Luomakoski
Kosonen – Väistö

x – x- Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
12:44   Suontausta (Luomakoski)

2.erä
21:00  Mustola (Lindh)
24:00  oma maali

 

close-icon

09.09.2017

SB-Pro - Classic (2-0)

SB-Pro – Classic 2-0 (1-0, 1-0)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 3+2 = 5
Classic 2+6 = 8

SB-Pro, pelaajat

maalivahti:
Tikkakoski

Suontausta, Kauno
Kosonen, Väistö
Mustola. Riiali, Jouppila
Lindholm, Lindh, Luomakoski, Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
12:18   Lindh (Suontausta)

2.erä
26:22   Riiali ( – )
29:55   2min  SB-Pro / Hakulinen

 

close-icon

09.09.2017

SB-Pro - PSS (0-4)

SB-Pro – PSS 0-4 (0-2,  0-2)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 4+6 = 10
PSS 5+4 = 9

SB-Pro, pelaajat:

maalivahti:
Tikkakoski

Väistö, Hakulinen *
Suontausta *, Kauno
Mustola, Riiali *, Luomakoski
Lindholm, Kosonen, Jouppila, Lindh

* ei pystynyt pelaamaan koko peliä

Ottelutapahtumat: 

1.erä
03:36   0-1
11:03    0-2

2.erä
22:18   0-3
22:18  aikalisä, SB-Pro
23:51   0-4

close-icon

09.09.2017

Steelers - SB-Pro (2-7)

Steelers – SB-Pro 2-7 (2-5, 0-2)

maalivahtien torjunnat:
Steelers  10
SB-Pro / Tikkakoski  13

SB-Pro, pelaajat

maalivahti:
Tikkakoski

Kauno, Väistö, Jouppila
Mustola, Kosonen, Luomakoski
Lindholm, Lindh, Suontausta

Ottelutapahtumat:

1.erä
02:53    0-1    Mustola (Tikkakoski)
03:59    0-2   Kosonen (Lindh)
04:16      1-2
05:16     1-3   Luomakoski (Mustola)
07:32   aikalisä, Steelers
08:21    1-4   Kosonen (Lindholm)
08:43     2-4
10:24    2-5   Jouppila (Suontausta)
13:26    2min  SB-Pro / Jouppila

2.erä
17:00    2min   #33 Steelers
27:35    2-6   Lindh (Luomakoski)
28:36   2-7    Kosonen (Suontausta)

 

 

close-icon

09.09.2017

SB-Pro - Steelers (3-6)

SB-Pro – Steelers 3-6 (0-2,  3-4)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 4+6 = 10
Steelers  6+11 = 17

SB-Pro, pelaajat: 

maalivahti:
Tikkakoski

Hakulinen, Väistö
Suontausta, Kauno
Mustola, Riiali, Jouppila
Lindholm, Kosonen, Luomakoski, Lindh

Ottelutapahtumat: 

1.erä
02:08   0-1
06:25   0-2

2.erä
16:27   0-3
17:34  1-3   Mustola (Väistö) SR
18:38  1-4
21:52   2-4  Hakulinen (Jouppila)
22:11   3-4   Riiali (Jouppila)
23:18   2min SB-Pro / Suontausta
24:28   3-5   YV
28:15   2min SB-Pro / Jouppila
37:21    3-6
39:09   aikalisä, SB-Pro

 

close-icon

03.09.2017

Northern Stars - SB-Pro (0-2)

Northern Stars – SB-Pro 0-2 (0-1,  0-1, 0-0)

maalivahtien torjunnat: 
NS 7+4+5 = 16
SB-Pro/Tikkakoski 7+1+5 = 13

SB-Pro, pelaajat:

maalivahti:
Tikkakoski

Mustola, Lönnrot, Jouppila, Jokinen
Lindholm, Riiali, Lindh, Ronkainen
Suontausta, Väistö
Kauno, Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

09:51   0-1   Mustola
33:13   0-2  Jokinen (Riiali)

close-icon

03.09.2017

SB-Pro - United 3 (6-2)

SB-Pro – FBA United/3    6-2

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro/Tikkakoski 4+3+4 = 11
United/3 6+3+5 = 14

SB-Pro, pelaajat: 

maalivahti:
Tikkakoski

Mustola, Lönnrot, Jouppila, Jokinen
Lindholm, Riiali, Lindh, Ronkainen
Suontausta, Väistö, Kauno, Hakulinen

Maalit:

0-1   United/3
1-1  Jokinen (Riiali)
1-2   United/3
2-2  Riiali (Lönnrot)
3-2  Hakulinen (Mustola)
4-2  Jokinen (Hakulinen)
5-2  Lönnrot (Lindh)
6-2  Lindh (Jokinen)

close-icon

02.09.2017

SB-Pro - Classic (5-1)

SB-Pro – Classic 5-1 (1-0, 2-0, 2-1)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Tikkakoski 10, Classic 16

SB-Pro, avauskoonpano

maalivahti:
Tikkakoski

Mustola – Lönnrot – Jouppila
Suontausta – Väistö

Lindholm – Lindh – Ronkainen
Hakulinen – Kauno

Ottelutapahtumat: 

10:00   1-0   Mustola (Lönnrot)
15:30   2-0   Mustola (Jouppila)
18:00  3-0   Suontausta (Mustola)
31:00    3-1
37:00  4-1   Mustola (Suontausta)
43:00  5-1   Lnnrot (Jouppila)

 

close-icon

20.08.2017

SB-Pro - FB Factor (11-0)

SB-Pro – FB Factor 11-0 (2-0, 4-0, 5-0)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro/Viitala 4+2+4 = 10
Factor/Huttunen 7+11+14 = 32

jäähyt: 
SB-Pro 1 x 2min
Factor 1 x 2min

SB-Pro. avauskokoonpano

maalivahti:
Viitala
(Tikkakoski)

Lindh – Riiali – Jouppila (C)
Väistö – Suontausta

Mustola – Lönnrot (A) – Jokinen
Kosonen – Kauno

Rissanen – Hakulinen – Ronkainen
Lindholm – x

Ottelutapahtumat:
http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sb-pro-fb-factor-/1195/2265

 

close-icon

19.08.2017

SB-Pro - NST (10-3)

SB-Pro – NST 10-3 (3-3, 4-0, 3-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro/Tikkakoski 5+6+1 = 12
NST/Räsänen 6+7+10 = 23

jäähyt:
SB-Pro 1 x 2min
NST 1 x2 min

SB-Pro, avauskokoonpano:

maalivahti:
Tikkakoski
(Viitala)

Lindh – Riiali – Lönnrot (A)
Väistö – Kosonen

Lindholm – Jouppila (C) – Jokinen
Rissanen (A) – Kauno

Suontausta – x – Hakulinen

lepovuorossa:
1.erä Mustola, Ronkainen
2.erä Lindholm, Rissanen
3.erä Lindh, Väistö

Ottelutapahtumat:
http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sb-pro-nst/1191/2267

 

 

 

close-icon

19.08.2017

OLS - SB-Pro (4-2)

OLS – SB-Pro  4-2 (0-2, 1-0, 3-0)

maalivahtien torjunnat:
OLS/Kujanpää 7+7+7 = 21
SB-Pro/Viitala 4+2+5 = 11

jäähyt:
OLS ei jäähyjä
SB-Pro 2 x 2min

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
Viitala
(Tikkakoski)

Lindh – Riiali – Lönnrot (A)
Väistö – Suontausta

Mustola – Jouppila (C) – Jokinen
Kosonen – Kauno

Rissanen – x – Hakulinen

lepovuorossa:
Ronkainen, Lindholm

Ottelutapahtumat:
http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/ols-sb-pro-/1193/2267

HUOM!
SB-Pro IM 44:35 – 44.08 ja 44:17 – 44:52
OLS 4-2 TM YV

close-icon

13.08.2017

SB-Pro - Steelers (4-7)

SB-Pro – Steelers 4-7 (1-3, 0-2, 3-2)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 9+5+4 = 18
Steelers / Tapanainen 4+9+10 = 23

jäähyt:
SB-Pro: ei jäähyjä
Steelers: 1 x 2min

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#83 Lindh – #61 Riiali – #20 Lönnrot (A)
#8 Kosonen – #17 Suontausta

#66 Lindholm – #2 Jouppila (C) – #85 Jokinen
#84 Rissanen (A) – #49 Kauno

#89 Hakulinen – #6 Ronkainen – #39 Väistö

Ottelutapahtumat: 

1.erä
02:41  1-0   #39 Väistö (#6 Ronkainen)
10:13     1-1    #10
13:40    1-2    #72
19:59    1-3    #19

2.erä
26:18    1-4    #77
30:53    1-5    #9

3.erä
40:38   2-5  #66 Lindholm (-)
43:02    2-6   #10
45:15     2-7   #19
50:14     2min Steelers #25, työntäminen
52:42   aikalisä, SB-Pro
54:07    3-7   #85 Jokinen (#2 Jouppila)
55:53    4-7   oma maali

Ottelun jälkeen rl-kisa viidellä laukojalla:

Steelers   #19    –     0-0
Pro          #2     –    0-0
Steelers    #10   +    0-1
Pro          #66  –     0-1
Steelers    #25   –     0-1
Pro          #61   –     0-1
Steelers    #44   –     0-1
Pro          #8    +    1-1
Steelers    #15    –     1-1
Pro          #17   +    2-1

Rl-kisa SB-Pro – Steelers 2-1

close-icon

06.08.2017

Steelers - SB-Pro (1-1)

Steelers – SB-Pro 1-1 (0-0, 1-1)

maalivahtien torjunnat:
Steelers 3+4 = 7
SB-Pro/Viitala 8+4= 12

SB-Pro, avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala

#83 Lindh – #8 Kosonen – #61 Riiali
#39 Väistö – #17 Suontausta

#79 Mustola – #2 Jouppila (C) – #85 Jokinen
#Rissanen (A) – #49 Kauno

#66 Lindholm – #89 Hakulinen – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
ei tapahtumia

2.erä
25:02  0-1    #89 Hakulinen (#66 Lindholm)
27:04   1-1   #10

 

 

close-icon

05.08.2017

SB-Pro - Northern Stars (2-3)

SB-Pro – Northern Stars 2-3 (0-1, 2-2)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro/Viitala 7+7 = 14
Northern Stars 8+10 = 18

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#79 Mustola – #2 Jouppila (C) – #17 Suontausta
#89 Hakulinen – #49 Kauno

#83 Lindh – #61 Riiali – #6 Ronkainen
#8 Kosonen – #84 Rissanen (A)

#39 Väistö – #85 Jokinen – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
12:24    0-1

2.erä
15:41  1-2   #17 Suontausta ( – )
15:56  2-2  #61 Riiali ( – )
23:08   2-2
23:28   2-3

 

close-icon

05.08.2017

OLS1 - SB-Pro (0-6)

OLS1 – SB-Pro 0-6 (0-4, 0-2)

maalivahtien torjunnat:
OLS1 9+6 = 15
SB-Pro/Viitala 3+1 = 4

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#83 Lindh – #8 Kosonen – #61 Riiali
#Kauno – #84 Rissanen (A)

#Mustola – #2 Jouppila (C) – #85 Jokinen
#39 Väistö – #66 Lindholm

#17 Suontausta –  #89 Hakulinen – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
06:55   2min   OLS #15
07:52   0-1    #2 Jouppila (-) YV
09:13   0-2    #61 Riiali (#83 Lindh)
09:45  0-3    #79 Mustola (#2 Jouppila)
12:28   0-4    #79 Mustola (#85 Jokinen)

2.erä
18:04   0-5    #83 Lindh (#61 Riiali)
18:34   0-6    #79 Mustola (#85 Jokinen)
21:21    2min   OLS1 #16
22:29  2min   #2 Jouppila (mailaan lyöminen)

 

 

 

30.09.2017

Steelers - SB-Pro

SM-sarja

Tulos: 1-2

30.09.2017

SB-Pro - TPS

SM-sarja

Tulos: 3-2

16.09.2017

SB Vantaa - SB-Pro

Häme Cup

Tulos: 2-6

16.09.2017

SB-Pro - Josba

Häme Cup

Tulos: 4-2

16.09.2017

SB-Pro - LoSB

Häme Cup

Tulos: 4-2

16.09.2017

Steelers - SB-Pro

Häme Cup, Finaali

Tulos: 1-8

09.09.2017

Blackbirds - SB-Pro

HoviRuoka-turnaus

Tulos: 0-3

09.09.2017

SB-Pro - Classic

HoviRuoka-turnaus

Tulos: 2-0

09.09.2017

SB-Pro - PSS

HoviRuoka-turnaus

Tulos: 0-4

09.09.2017

Steelers - SB-Pro

HoviRuoka-turnaus

Tulos: 2-7

09.09.2017

SB-Pro - Steelers

HoviRuoka-turnaus, finaali

Tulos: 3-6

03.09.2017

Northern Stars - SB-Pro

FBA-harjoitusottelu

Tulos: 0-2

03.09.2017

SB-Pro - United 3

FBA-harjoitusottelu

Tulos: 6-2

02.09.2017

SB-Pro - Classic

FBA-harjoitusottelu

Tulos: 5-1

20.08.2017

SB-Pro - FB Factor

TCSM-jatkokarsinta

Tulos: 11-0

19.08.2017

SB-Pro - NST

TCSM-karsinta

Tulos: 10-3

19.08.2017

OLS - SB-Pro

TCSM-karsinta

Tulos: 4-2

13.08.2017

SB-Pro - Steelers

harjoitusottelu

Tulos: 4-7

06.08.2017

Steelers - SB-Pro

Loisto Cup

Tulos: 1-1

05.08.2017

SB-Pro - Northern Stars

Loisto Cup

Tulos: 2-3

05.08.2017

OLS1 - SB-Pro

Loisto Cup

Tulos: 0-6

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | C-tytöt Musta

SARJATAULUKKO SM-sarja

JoukkueOttelutVoitotTasapelitTappiotMaalieroPisteet
EräViikingit220014-24
PSS220016-54
SB-Pro22005-34
N. Stars21107-63
OLS21016-112
Classic21019-82
Steelers20114-51
SBS Wirmo20026-90
TPS20026-90
O2 JKL20022-170

PISTEPÖRSSI SM-sarja

PelaajaOttelutMaalitSyötötPisteet
Erika Hakulinen2022
Neea Mustola2101
Henriikka Väistö2101
Jessica Luomakoski2101
Minka Kosonen2101
Menna Rissanen2101
Mimosa Kauno2011
Reetta Suontausta2011

pelaajat | C-tytöt Musta

pelaajan kuva
2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

pelaajan kuva
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4. kausi

pelaajan kuva
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 8.kausi

pelaajan kuva
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: right

pelaajan kuva
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

pelaajan kuva
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti

Syntynyt: 2004

pelaajan kuva
35
Mustola, Neea
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2005

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja

Syntynyt: 2004

SB-Prossa: 2.kausi

pelaajan kuva
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

pelaajan kuva
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
71
Viitala, Maria
maalivahti

Syntynyt: 2003

Kätisyys: -

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Jalasjärven Jalas, Naiset 3div

pelaajan kuva
83
Lindh, Ida
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

pelaajan kuva
84
Rissanen, Menna
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti
35
Mustola, Neea
kenttäpelaaja
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja
71
Viitala, Maria
maalivahti
83
Lindh, Ida
kenttäpelaaja
84
Rissanen, Menna
kenttäpelaaja (A)
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

KUVAT | C-tytöt Musta

joukkueen kuva

C-tytöt Musta 2016-17

joukkueen kuva

D-tytöt 2015-16

TOIMIHENKILÖT | C-tytöt Musta

V
Eronen, Jukka
päävalmentaja
V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
H
Lindh, Nina
Huoltaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja

Puhelin: 050 511 3628

Sähköposti: ctytot@sb-pro.fi

J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja
V
Eronen, Jukka
päävalmentaja
V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
H
Lindh, Nina
Huoltaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja
J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA