C-tytöt [Musta]

Kuvahaun tulos haulle facebook logo           Kuvahaun tulos haulle twitter logo         Kuvahaun tulos haulle instagram logo

Kauden 2017-18 joukkue muodostuu 2003-05 -syntyneistä tytöistä.

Joukkue selvitti tiensä kauden  2017-18 SM-sarjaan karsinnoista 19.-20.8. Kontiolahdella
ja pelaa C-sarjan lisäksi Etelä-Suomen B-tyttöjen aluesarjaa.  

Joukkue on valittu myös liiton MAAJOUKKUETIE-yhteistyöjoukkueeksi kaudelle 2017-18.

 

Joukkueen yhteystiedot:
* Janne Kosonen | janne.kosonen@gmail.com | 050 511 3628
* Ilkka Riiali | ilkka.riiali@sok.fi | 050 348 3527

 

 

 

 

UUTISET | C-tytöt Musta

close-icon

10.02.2018

C-tytöille täydet pisteet SM-peleistä Tampereelta

C-tyttöjen SM-runkosarjan toiseksi viimeinen sarjakierros pelattiin Classicin emännöimänä Vuoreksen komeassa liikuntahallissa Tampereella – kiitokset Classicille hyvin sujuneista turnausjärjestelyistä!

C-tyttöjen Pro-teemat ennakkoon lauantaille:

⇒ Lähdetään rohkeasti haastamaan Wirmoa, jolla alla ennen lauantaita jo 12 ottelun  voittoputki

⇒ Kauden aikana pelattu tasaisia OLS-pelejä – saavatko ne jatkoa?

⇒ Kapealla rosterilla joudutaan lähtemään peleihin – tyttöjen fysiikka ja henkinen kantti puntariin

 

SB-Pro – SBS Wirmo

Wirmo oli aamun avausottelussaan kasvattanut voittoputkensa jo 13 pelin  mittaiseksi kaatamalla EräViikingit tasaisessa taistelussa lopulta lukemin 5-2. Pron riveistä tiedettiin viikolla jo olevan poissa kaksi peluria, mutta torstaina ja perjantain aikana menetettiin vielä toinenkin kaksikko, joten Tampereen peleihin lähdettiin 11 kenttäpelaajan voimin.

Ottteluun saatiin lentävä lähtö, kun jo toisen minuutin alkuun Erika Hakulinen onnistui yllättämään maalivahti Sara Kosken Jessica Luomakosken syötöstä. Erän loppuun Wirmon Olivia Pietilä kommenettiin kaksiminuuttiselle, mutta toiseen erään jatkunut ylivoima ei tuottanut lisämaaleja. Pallonhallinta pysyi ottelun edetessä mynämäkeläisillä, mutta Pron pelisuunnitelma piti erinomaisesti ja laatupaikoille vastustajaa ei juuri päästetty. Toki maalipaikkojakin tuli, mutta Maria Viitala hoiti ne mallikkaasti. Erän kymmenennellä minuutilla Pro-kapteeni Riikka Jouppila riisti pallon vasemmassa laidassa keskiviivalla ja purjehti läpi kentän – päätteeksi maukas harhautus ja pallo reppuun, toiselle erätauolle päästiin kahden maalin  johtoasemassa.

Wirmon viimeisen erän rutistuksia on ehditty kokemaan itsekin ja nähty niiden teho myös muita vastustajia vastaan – nyt tehtiin kaikki voitava, että viimeinenkin erä saataisi pidettyä paketissa. Täysin siinä ei onnistuttu ja vajaan viiden minuutin jälkeen Wirmo oli takonut pelin tasoihin, maalareina Eerika Koski ja Emilia Petilä.

Joukkue kuitenkin kokosi itsensä erinomaisesti ja pääsi takaisin peliin mukaan. Kruununa kolmannen erän taistelulle saatiin ajassa 39:07, kun avausmaalin järjestäneet Jessica ja Erika vaihtoivat nyt osia ja Jessica ampui ottelun voittomaaliksi jääneen 3-2 -osuman. Erän loppuun Wirmo käytti aikalisänsä ja yritti tasoitusta vielä kuudella kenttäpelaajalla, mutta se jäi tekemättä – näin sarjakakkosen komea voittoputki tuli vihdoin päätökseen ja pisteet lähtivät Nurmijärvelle. Maalivahtien torjunnat ottelussa olivat (Viitala – Koski) 16-9.

#69 Jessica Luomakoski oli pirteällä pelipäällä

 

OLS-pelissä molemmilla haussa tärkeät pisteet

OLS oli avannut päivänsä hyvällä taistelulla sarjakärki Porvoota vastaan. Tuloksena lopulta tappio 2-4, mutta eväitä oli vielä 2-3 tilanteessa tasoitukseen, kun pallo saatiin useampaankin otteeseen vaarallisesti PSS:n maalille.

OLS pääsi Prota vastaan  johtoon tasan kahden minuutin kohdalla, kun Jemina Haikosen laukaus kimposi takaraudasta pitkälle takaisin  kentälle – selvä ja komea maali ja näin Pro oli ensimmäistä kertaa päivän aikana tappiolla. Komea oli myös Pron tasoitus, kun vajaan viiden minuutin kohdalla Henriikka Väistö nousi pakinpaikaltaan ja pamautti tasoituksen takaylänurkkaan. Vaparikuviosta Minka Kosonen järjesteli paikan Riikka Jouppilalle, joka nasautti johtomaalin ja pysäytti kellon aikaan 9:15. Oman pään merkkaukset menivät suhteellisen piapariksi erän lopussa, kun Veera Moilanen pääsi siirtämään pallon käytännössä tyhjään maaliin ja peli jälleen tasan.

Toisessa erässä molemmat onnistuvat maalaamaan kertaalleen – ensin Pron Menna Rissanen Reetta Suontaustan  syötöstä (23:26) ja perään OLS Ella Riikosen toimesta – jälleen verrattain sekavan Pron  oman pään pelaamisen seurauksena (28:01). Kahden erän jälkeen maalit siis tasan 3-3, mutta torjunnat Pro/Viitala peräti 14 ja OLS/Emmi Puusaari vain kolme.

Ada Riiali ratkaisi pisteet Prolle

Viimeisessä erässä paikkoja oli molemmilla ja pallo kävi myös useamman kerran tolpissa ja ylärimoissa. Pron aikalisä käytettiin ajassa 43:11 ja sen aikana tehtiin pelisuunnitelma viimeisille hetkille. OLS kuitenkin oli keittänyt omat käärmekeittonsa ja vääntö jatkui tasaisena. OLS otti vielä oman aikalisänsä 29 sekuntia ennen loppua ja sen aikana Pron valmennus päätti vielä kokeilla loppuun uutta ryhmitystä ja selkeää maalintekokuviota. Pallo saatiinkin  riistettyä sisäänlyönnin saaneilta oululaisilta ja sovitun kuvion jälkeen Reetta Suontausta sai sen toimitettua Ada Riialille maalin eteen, joka onnistui heiluttamaan verkkoa vain viisi sekuntia ennen päätössummeria. Jännittävä lopetus pelille, joka ei kyllä rehellisyyden lisäksi missään vaiheessa ollut Pron hallinnassa. Hattu päästä oululaisten tsempille, joka jatkui aivan viimeiseen sekuntiin saakka. Viimeisessäkin erässä torjuntoja enemmän Pro-päässä (7-3).

Saldona täydet neljä pistettä kahdesta hyvin erilaisesta pelistä

Pro saa luonnollisesti olla tyytyväinen päivän pistesaldoon saatuaan täydet neljä pistettä tuomisiksi takaisin Nurmijärvelle. Wirmo-pelissä onnistuttiin loistavasti pitämään Wirmon pelinrakentelu kaukana maalista, vetoja blokattiin oikea-aikaisesti ja pelin lopulta ratkaisseissa kaksinkamppailutilanteissa koko joukkue pelasi vahvasti.

OLS-pelissä ei onnistuttu toteuttamaan alkuunkaan sitä pelitapaa, jota tavoiteltiin. Tästä tietysti kuuluu oma kunniansa myös OLS:lle, joka onnistui tekemään Pron pelinrakentelun vaikeaksi. Maalipaikkansa Pro kuitenkin käytti tehokkaasti ja tietysti osoitus loppuusaakka pelaamisesta oli voittomaalin tekeminen viimesekunneilla.

Maria Viitala – varmat otteet Pron maalilla jatkuivat

Kaikki pelaajat voidaan laskea päivän onnistujiksi. Erityismaininnan kuitenkin ansaitsee Maria Viitala, joka jatkoi mahtavia esityksiään Pron maalilla. Puolustuksessa Ada Riialin otteet etenkin Wirmo-pelissä olivat erinomaiset ja tietysti kirsikkana kakussa oli OLS-pelin voittomaali. Hyökkäyksessä tasapainoisimman esityksen päivän peleissä tarjoili Riikka Jouppila, joka myös onnistui tekemään kaksi tärkeää maalia.

 

Muissa otteluissa odotettuja tuloksia – sekä vihdoin O2-voitto!

Aamun avauspeliä oli ennakoitu paitsi tasaiseksi, myös molemmille erittäin tärkeäksi ajatellen runkosarjan kuudetta sijaa ja suoraa playoff-paikkaa. Sellainen siitä kehkeytyikin – Classic karkasi kahdessa erässä 2-0 -johtoon, mutta viimeisessä Steelers tuli mukaan taistelemaan voitosta. 3-3 -tilanteessa pistejako näytti jo mahdolliselta, mutta Classic sipaisi vielä voittomaalin ja vie näin tärkeät pisteet.

PSS selvitti siis OLS:n 4-2 ja Steelersin toisessa pelissään peräti 11-1 – siinä pelissä hämeenlinnalaisten paras yritys taisi kuitenkin olla jo hiipunut ja Porvoo sai pisteet suhteellisen helposti.

EräViikingit jäi Wirmoa vastaan siis pisteittä häviten 2-5, mutta nappasi odotetusti kaksi pistettä TPS:ltä samoin lukemin 5-2. Northern Stars vei odotetusti täydet pisteet voitoilla O2-Jyväskylästä 6-0 ja TPS:stä 6-2. Näin se nousi sarjataulukossa tasapisteisiin (20) EräViikinkien kanssa ennen kahta viimeistä kierrosta. Molemmat ovat kolme pistettä jäljessä Prota (23) ja kärjessä oleva kaksikko on muilta karussa (PSS 29, Wirmo 26). Wirmon Pro-tappio tarkoitti, että PSS:n osakkeet runkosarjan voiton suhteen kohenivat selvästi.

Illan päätösottelussa saatiin päivän tulospommi, kun nuori ja pirteästi koko ajan pelannut O2 sai vihdoin sarjassa avauspisteensä – ja komeasti 5-3 lukemin Classicista! Joukkue karkasi jo 5-1 -johtoon, eikä Classicin kiri riittänyt kuin  kahden maalin kavennukseen.

Tämä tulos tarkoitti, että taistelu kuudennesta sijasta jatkuu edelleen  tiukkana. Kun neljä pistettä on kaikille vielä jaossa, on tilanne sijoilla 6-9 seuraava:

6. Classic     12p (SB-Pro, ErVi)
—————-
7. Steelers   11p (Wirmo, TPS)
8. OLS        10p  (TPS, O2-Jkl)
—————
9. TPS          7p (Steelers, OLS)

 

Jos tässä vaiheessa pitäisi veikata, niin OLS:lla on parhaat mahdollisuudet ottaa täydet pisteet ja nousta 14 pisteeseen. Se riittänee Steelersin ohittamiseen ja silloin on ratkaisevaa, onnistuuko Classic saalistamaan pisteitä omilta vastustajiltaan. No, kaikki nuo pelit vielä pelaamatta ja niitä ehditään spekuloimaan vielä moneen kertaan tässä tulevien viikojen aikana 😉

CSM-sarjan päätöspelit pelataan Jyväskylässä 11.3. ja silloin Prolla vastassa Northern Stars (avauskierroksella 3-3) ja Classic (3-2). Tasaisia pelejä noista tulevista otteluista on helppo ennustaa nytkin – Pro ja Northern Stars ratkaisevat EräViiikinkien kanssa sijat 3.-5., se on jo nyt selvää ja Classicilla siis panoksena tuo kuudes sija.

 

close-icon

08.02.2018

C-tyttöjen SM-sarja jatkuu 10.2 Tampereella

10.2 Vuoreksen liikuntahalli Tampere C-tyttöjen SM-sarjaa

Vuorossa jälleen mielenkiintoinen viikonloppu C-tyttöjen SM-sarjassa ja runkosarjan lähestyessä loppuaan ovat kaikki pelit entistä tärkeämpiä. SB-Pro valmistautui viikonloppuun pelaamalla B-tyttöjen kilpasarjaa Ruskeasuolla tuloksena kaksi voittoa.

Pron C-tyttöjen teemat lauantaina:

⇒ Kuinka saada hyvä vire jatkumaan edellisistä peleistä?

⇒ Onko Wirmoa mahdollista pysäyttää?

⇒ OLS:n kanssa ollut tasaista ja samaa luvassa tälläkin kertaa!

Prolla hyvät pelit viikko aiemmin Helsingissä ja tarkoitus on edelleen parantaa tästä!

B-tyttöjen kilpasarjassa kaatui ensin Northen Stars hyvän esityksen jälkeen ja myös Eräviikinkien Akatemia hyvin vaiherikkaassa pelissä. Aivan täyttä joukkuetta ei Pro saanut silloin mukaan ja sama riski on tälläkin kertaa, mutta tasaisesta joukkueesta on hyvin löytynyt korvaajia ja uusia vastuunkantajia.

Kuva SB-Pro. Maria Viitala, Reetta Suontausta ja Ada Riiali ovat suuressa roolissa lauantaina

Lauantaina vastassa ensin Wirmo

SBS Wirmo on ollut parhaimmillaan todella vahva joukkue. Syksyllä Pro laittoi hyvin vastaan ja ottelu ratkesi vasta lopussa Pron otettua maalivahdin pois ja hakiessa kavennusta kuudella kenttäpelaajalla. Millä sitten Wirmon ”juna” pysäytetään? Ainoa vaihtoehto lienee katkaista virrat junasta, mutta miten se siirretään salibandykentälle, siihen ratkaisua haetaan vielä loppuviikon treeneissä.

OLS saapuu pakkasien keskeltä bussilla Tampereelle

Oululaisille on luvassa jälleen raskas viikonloppu pitkine bussimatkoineen. Pro voitti syksyn kohtaamisen johdettuaan peliä jo selkeästi, mutta toisaalta menetti otteen pelin lopussa. OLS on koko kauden ajan osoittanut vaarallisuutensa ja sitä se tulee olemaan tälläkin kertaa. Hyvin taisteleva ryhmä, jossa muutama ikäluokan huippu omalla henkilökohtaisella taidollaan kantavat joukkuetta. Maalit ovat jääneet muutaman pelaajan varaan ainakin aiemmissa peleissä. Erittäin tasainen ottelu on luvassa tälläkin kertaa.

Classicilla todella tärkeät kotipelit

Turnauksen järjestävällä Classicilla on edessä todella tärkeät kotipelit. Paikka kuuden joukossa on edelleen mahdollinen, mutta vaatinee päivän ensimmäisestä pelistä voittoa samaa sijoitusta hakevasta Steelersistä. Tästä pelistä on helppoa ennustaa yhtä päivän tasaisimmista ja voittajaa ei uskalla arvata. Toisessa pelissään päivän päätteeksi Classic ottaa pisteet Jyväskylän tytöiltä, vaikka O2 tuleekin taistelemaan siitä ensimmäisestä sarjapisteestä isolla sydämmellä. Helmi Kokkonen ja Janina Rinne kantavat suuren vastuun tamperelaisten pelistä lauantaina.

Wirmo hakee edelleen runkosarjan voittoa

Wirmolla ei ole varaa menettää yhtään pistettä, mikäli haluaa säilyttää mahdollisuuden runkosarjan voittoon. Vastustajat ErVi ja Pro eivät ole helpoimmasta päästä, mutta kuten jo ennustin, niin tämän junan pysäyttäminen vaatii aika täydellistä onnistumista. Siihen ei riitä pelkästään Pietilän sisarusten maalihanojen sulkeminen, mikä jo itsessään on lähes mahdoton tehtävä. Veikkaus on siis, että myöskään ErVi ei taida tähän kyetä, mutta yllätykset ovat toisaalta lajin suola.

PSS:lle kelpaa vain runkosarjan voitto

PSS on pelannut hienon kauden ja tarvitsee neljä voittoa varmistamaan runkosarjan voiton. Viime kierroksella kone hiukan yskähteli, mutta yleensä tässä vaiheessa tehdään remontti ja uskon näin tapahtuneen myös Porvoossa. Steelers on joutunut panostamaan jo järjestävää seuraa vastaan ja huilannut PSS on nyt liian kova vastustaja. Toisessa pelissään PSS ottaa pisteet OLS:lta ja pelissää kannattaa seurata etenkin Mathilda Holmströmin hienoa liikettä, joka on johtanut myös loistavaan pistesaldoon sarjassa. Tukea löytyy myös muilta ketjuilta, mikä on ehdottomasti Porvoon vahvuus.

TPS:n viimeinen oljenkorsi on nyt käytössä

Mikäli TPS haluaa vielä pelata jatkopelejä, niin nyt pitää alkaa voittamaan otteluita. Joukkue on pelannut hyvin, mutta pistepussi ei ole kasvanut aivan odotetulla tavalla. Joukkue on jäänyt maalinteossa aivan liikaa Emilia Kurpan varaan ja nyt tarvitaan lisää onnistujia tällä rintamalla. Vastustajat eivät ole helpoimmasta päästä, ensin TPS kohtaa Ervin ja tämän jälkeen Northern Starsin, jotka kummatkin tarvitsevat pisteitä taistelussa kotiedusta välieriin. Tasaisia pelejä luvassa, mutta riittääkö TPS:n rutistus aivan loppuun saaakka?

Northern Stars taistelee vielä sarjan kolmannesta sijasta

Espoolaiset tulevat lauantaina hakemaan kahta voittoa, mikä pitäisi joukkueen mukana taistelussa sarjan kolmannesta sijasta. O2 ei riitä NS:lle ja uskon myös TPS:n kuitenkin häviävän perinteisesti tiukan pelin, joten Northern Starsin kannalta mahdollisen neljän pisteen jälkeen kaikki olisi vielä auki. Venla Airaksinen ja Oona Salo ovat vastanneet espoolaisten maaleista eniten, mutta potentiaalia siellä on monella muullakin pelaajalla.

Kuva SB-Pro. Jessica Jokisen taistelua Pro tulee tarvitsemaan viikonloppuna

Pudotuspelien kannalta lauantain pelit ovat monelle joukkueelle todella tärkeitä ja sijoitukset yhtä joukkuetta lukuunottamatta vielä avoinna. Odotettavissa on siis jälleen erittäin mielenkiintoinen kierros, jossa yllätykset ovat myös jälleen mahdollisia. Parasta C-tyttöjen salibandyä jälleen siis luvassa.

 

close-icon

21.01.2018

C-tyttöjen SM-sarjakierrosraportti Mosahallilta

C-tyttöjen SM-sarjaa Mosahallilla 20.1

SM-sarja palasi C-tyttöjen osalta vaihteeksi Helsinkiin ja Pro sai kunnian aloittaa EräViikinkien järjestämän turnauksen kotijoukkueen kanssa.

C-tyttöjen Pro-teemat lauantai:

⇒ Odotetun tasainen taistelu ”Viikinkejä” vastaan tälläkin kertaa!

⇒ O2 on kehittynyt, mutta vain ajoittain pystyi haastamaan Pron!

⇒ Tytöiltä hyvät pelit, pientä keskittymistä vielä ratkaisuihin lisää!

Kuva SB-Pro. Vahvasti teipattu Annukka suoriutui hyvin päivästään

Pron lähtökohta päivään oli haastava, flunssat ja loukkaantumiset ovat vaivanneet vuodenvaihteen jälkeen, mutta kova halu pelata ja riittävä määrä teippiä auttoi saamaan joukkueen pelikuntoon lauantaiksi. 

Kierroksen avausottelu ErVi vastaan Pro

Tässä ottelussa pelattiin sarjan kärkisijoituksista ja voittoa enemmän tarvitsi ErVi katkaistakseen lyhyen tappioputkensa. Avauserä oli lievästi ErVin erä pelillisesti, osin mielenkiintoisesta jäähystäkin johtuen (myös ErVin saama jäähy myöhemmin pelissä oli yllättävä), mutta silti tilanne olisi voinut olla kumpaan suuntaan tahansa erän jälkeen. Jo ennakossa mainittu Veera Mertanen onnistui maalin edestä kertaalleen 1. erässä.

Toinen erä 2-0 kotijoukkueelle, Prolle 0 torjuntaa!

Toinen erä oli myös tarkkaa peliä ja etenkin Pro karvasi vasta puolesta kentästä, mikä antoi pallonhallintaa kotijoukkueelle, mutta vaarallisia tilanteita ei juuri syntynyt. 2-0 tuli Katri Anttosen hienon pelin jälkeen, jossa Pron koko hyökkäys ajautui syvälle ja vastahyökkäyksestä ehkä ottelun näkyvin pelaaja kotijoukkueen toimesta onnistui upealla laukauksella. Moona Hokka teki vielä kolmannen ja ehkä moni luuli pelin olevan jo ohitse, tässä tilanteessa tuomareilta jäi valitettavasti viheltämättä selkeä korkea maila, mutta tilanteet tulevat nopeasti ja tällä kertaa näin.

Prolta todella vahva kolmas erä!

Pro nosti karvaustaan kolmanteen erään ja peli kääntyi vahvemmin ja vahvemmin Pron hallintaan. Erän lopulla Marian avauksesta Riikka Jouppila ajoi sisään ja tarkka laukaus takanurkkaan kavensi tilanteeksi 3-1. Heti perään Reetta Suontaustan todellinen tahtomaali ja lukemat jo 3-2. Tasoituskin oli todella lähellä, mutta Pihla Iso-ojan loistava torjunta maaliviivalta piti pisteet tällä kertaa Viikinkien takataskussa, josta onnittelut kotijoukkueelle.

Kokonaisuutena hieno, siisti ja rehellinen taistelu kahden sarjan kärkijoukkueen välillä. Lopputulos olisi voinut olla miten päin tahansa, mutta pieninkään vääryys ei ollut myöskään Eräviikinkien voitto. Onnittelut Helsinkiin!

Kuva SB-Pro. Minka Kosonen yksi päivän tehokkaimmista Pro-tytöistä

Lyhyen tauon jälkeen vastassa O2 Jyväskylästä

Kärkikamppailun jälkeen vastaan asettui vielä pisteittä oleva O2 ja pelin luonne muuttui, nyt Pro”joutui” pelaamaan enemmän pallokontrollin kuin vastahyökkäyksien kautta ja ensimmäisessä erässä tämä ei vielä toiminut. Kuitenkin hienosta nopeasta hyökkäyksestä syntyi 1-0 Neea Mustolan viimeistellessä maalin edestä ja suoraan syötöstä. O2 selvitti alivoimansa helposti ja sai itse tämän jälkeen pari laukausta kohti Maria Viitalan maalia ja lopulta Ronja Korhonen onnistuikin tasoittamaan pelin.

Toisessa erässä ”ketsuppipullo” aukesi 

Toisen erän alkuun tuli hieno 6 nopean syötön jälkeen tullut maali, jonka Annukka Lönnrot pääsi ohjaamaan tyhjään maaliin. Tämä aukaisi Pron pelin ja pallokontrolli oli entistä vahvemmin kotijoukkueella ja nyt myös syöttöpeli tarkentui. 3-1 maali syntyi O2:n karvatessa kahdella ja pakki-pakki syötön  tyhjän tilan hyödyntänyt Ada Riiali teki pitkän nousun ja laukoi lopulta takaylänurkkaan. Heti perään hyvä poikittaisyöttö Riikka Jouppilalle ja 4-1, jonka jälkeen vielä kerran nätin kuvion jälkeen Minka Kosonen 5-1.

Kolmas erä Pron hallintaa, mutta tehottomasti

Kolmannessa erässä ainoastaan Minka onnistui jälleen ja loppuluvut Prolle 6-1. Tämän pelin opetus Prolle lienee se, että syötöillä saadaan avattua vastustajan puolustus helpoiten, joten tähän on syytä keskittyä jatkossakin entistäkin enemmän.

Kokonaisuutena hyvä päivä SB-Prolle

Kokonaisuutena jäi hyvä maku suuhun päivästä. Erville hatunnosto hienosta päivän aloituksesta, jossa nostettiin onnistuneesti tunnelmaa, kiva idea ja toimi. Prolle kaksi peliä, jotka molemmat olivat ehkä pelillisesti parempia, kuin edellisen viikonlopun pelit Eerikkilässä. Joukkueelle vielä tunnustus hienosta noususta ensimmäisessä pelissä, vaikka se palkinto jäikin muutaman sentin päähän.

Kuva SB-Pro. Kuvassa taistelijat Jessica Luomankoski taustalla ja Neea Mustola edessä

Mitä tapahtui muissa peleissä?

Ainakin heti toisessa pelissä se jopa hiukan ennakoitu yllätys eli OLS voitti ansaitusti Northern Starsin, joka tuntui hiukan olevan edelleen matkalla Eerikkilästä pois (älkää loukkaantuko tytöt!!). Espoolaisten liike oli pelissä hidasta ja OLS käytti tilanteen armottomasti hyödykseen. Oululaisten kannalta hienoa oli etenkin kakkoskentän vahva rooli ja kolme maalia, mikä jatkoa ajatellen on joukkueelle tärkeää. NS heräsi viimeiseen viiteen minuuttiin ja näytti vaarallisuutensa ja hoitikin toisen ottelunsa selvästi 4-0 Classicia vastaan. Hieno nollapeli myös Lotta Temoselle Espoon maalissa!

Wirmo oli vakuuttava molemmissa otteluissaan

OLS jäi toisessa pelissään Wirmon junan alle luvuin 1-10 ja yllättävää tässä oli lähinnä se, että Mynämäen kova ryhmä teki erittäin tasaisesti maaleja, kahdeksan eri pelaajaa onnistui maalinteossa samassa ottelussa. Sama tahti jatkui toisessa pelissä, jossa seitsemän eri pelaajaa onnistui maalinteossa ja nyt loppulukemat TPS:n kanssa 8-2. Juuri nyt Wirmo pelaa pelottavan vahvasti ja Pro joutuu miettimään päänsä puhki, millä pysäyttää vastustajan seuraavalla kierroksella.

PSS sai kolme pistettä, mutta joutui tiukille molemmissa peleissään

Ennusteissa ei TPS:lle ja Classicille annettu mitään mahdollisuuksia Porvoota vastaan, mutta näin pelit eivät kuitenkaan menneet. TPS taisteli loppuun asti pisteestä, mutta hävisi niukasti 5-4. Torjunnat ottelussa olivat lähes tasan ja päivän teemaan sopivasti kaikki maalit eri pelaajille. Porvoolta puuttui pari avainpelaajaa, mutta silti yllättävän tiukaksi ottelu meni.

Toisessa pelissä oli yksi kauden suurimmista yllätyksistä lähellä ja osin syntyikin. Classic johti vielä minuutti ennen loppua Liisa Kaihuan ja Janina Rinteen maaleilla, Jenny Kiisken torjuessa Classicin maalilla hienosti. Lopulta kuitenkin Eevi Oras onnistui tasoittamaan 47 sekuntia ennen loppua joukkueen pelatessa ilman maalivahtia kuudella viittä vastaan. Loistavaa taistelua Classicilta ja sitä samaa joukkue teki jo Eerikkilässä.

Steelers otti pisteet Jyväskylästä

Steelers haki odotetut ja tärkeät pisteet O2-pelistä luvuin 5-1. Jenna Linden onnistui tässä pelissä kahdesti ja Saimi Hyvärinen teki O2:n ainoan osuman. Päivän päätteeksi järjestävä seura ErVi ja Anna Järvelä ottivat ansaitut pisteet Helsinkiin numeroin 3-1. Järvelä otti vastuun tässä pelissä ja puhdas hattutemppu on tietysti hieno suoritus, josta onnittelut Annalle!

Hyvin järjestetty turnaus ja hienoja yllätyksellisiäkin otteluita

Kokonaisuutena päivästä jäi kiva maku suuhun. Päivän joukkueet olivat tietysti Wirmo ja ErVi neljällä pisteellä, mutta kaikilla joukkueilla olivat omat onnistumisensa. Järjestelyt toimivat suurella rutiinilla ja Mosahalli osaltaan hyvin kierroksen näyttämönä. Pelit jatkuvat 10.2 Vuoreksen liikuntahallissa Tampereella.

Kiitos ErVille järjestelyistä!

close-icon

18.01.2018

C-tytöt SM-sarjaennakko Mosahalli 20.01

C-tytöt SM-sarjaa Mosahalli 20.1 klo 09.45 alkaen

Pron C-tytöt ja yhdeksän muuta upeaa joukkuetta jatkavat kauttaan tulevana lauantaina Mosahallilla EräViikinkien järjestämässä turnauksessa. Tämän jälkeen on pelaamatta kaikilla joukkueilla enää neljä ottelua ja vielä ennen lauantaita lähes kaikki on vielä mahdollista sarjatilanteen osalta. SB-Pro käytännössä pelaa sijoista 3-5, vaikka matemaattisesti mahdollisuudet ovat ylemmäksi tai myös vastaavasti alemmaksi sarjasijoituksen suhteen.

Joukkueen ennakkohaastattelu on tehty tilanteessa, jossa kova taustamelu hiukan häiritsee kuuluvuutta, C-tytöt pahoittelevat tätä!

Pron C-tyttöteemat lauantaille:

⇒ Tavoitteena kaksi ehjää suoritusta eli 6 erää hyvällä asenteella!

⇒ Nyt pelataan Helsingissä, joten matkustaminen ei rasita joukkuetta lauantaina!

⇒ Maalinteko on ollut viime peleissä haastavaa, löytyykö tähän uudet lääkkeet?

Kuva SB-Pro. Kuvassa Jessica Jokinen ja maaleja odotetaan fyysiseltä hyökkääjältä

Lähtökohdat lauantaille samaan aikaan hyvät ja toisaalta arvoituksia ilmassa

Lauantain osalta positiivistä on tietysti se, että olemme päässeet nyt harjoittelemaan myös Arkadian uuteen halliin ja erinomaisiin olosuhteisiin. Mikäli syksyn aikana jouduimme valittamaan harjoitusvuorojen vähyyttä, niin nyt ei tämän taakse enää voi mennä. Joukkueen suunnitelmissa onkin jo myös harjoitusotteluiden järjestäminen upeassa uudessa kotihallissa vielä tämän kauden aikana.

Arvoitukset tulevalle viikonlopulle tuo joukkueen piirissä kiertävä flunssa ja vasta lauantaina pääsemme näkemään terveystilanteen. Sama ongelma todennäköisesti on myös monessa muussa joukkueessa näihin aikoihin, mutta toivotaan silti, että mahdollisimman moni saisi ainakin lähes koko ryhmänsä mukaan Mosahalliin. Pron kannalta on tietysti hyvä asia, että nyt matkustaminen jää hyvin lyhyeksi, toki sama tilanne on ensimmäisen vastustajamme kohdalla.

Paikallisottelussa vastassa kotijoukkueena EräViikingit

Lauantai aloitettan Pron osalta Erviä vastaan, joka hakee kotiyleisön tuen johdolla katkaisua lyhyelle tappioputkelleen. Odotettavissa on tasainen peli, jossa kaikki tulokset ovat mahdollisia ja ennakkosuosikin hakeminen on nopalla heittämistä. Arvataan näin, että kumpi tekee virheitä vähemmän voittaa lauantaina. Lisäksi Pro tarvitsee nyt maaleja enemmän ja koko kentällisen hyvää suorittamista jokaisessa vaihdossa.

Pron toisena vastustajana on klo 11.55 alkavassa pelissä O2 Jyväskylästä. Vaikka O2 on sarjataulukossa vielä pisteittä, niin viimeinen peli Wirmoa vastaan oli numerollisesti tasainen. Maalilla Kerttu Aro oli pelannut loistavan ottelun ja toistaessa tämän saa Pro tehdä parhaansa viedäkseen pisteet ottelusta. Edellisessä kohtaamisessa Pro johti jo 6-1, mutta O2 nousi lopulta lähelle pelin päättyessä 6-4. Tässä nähdään Pron tyttöjen asenne, jonka pitää olla myös toisessa pelissä 100% kohdallaan.

SB-Pro, Henriikka Väistö

Lauantain muissa otteluissa useampi jännitysnäytelmä tulossa

Toisena pelinä lauantaina pelataan Northern Starsin ja OLS:n kohtaaminen, josta on lupa odottaa tasaista peliä. OLS on nostanut tekemisen tasoaan  ja Jemina Haikonen sekä Veera Moilanen taas ovat olleet tuhoisia hyökkäyksessä. Northern Stars on vastaavasti hyvin organisoitu joukkue, joka ei ole ottanut suurinumeroisia voittoja. Kaikki tulokset ovat mahdollisia, joten ennustetaan tasapeliä. Oululaisten toisena vastustajana on Wirmo ja tässä jo ennakkoasetelmat suosivat Mynämäen tiukkaa ryhmää. Usein on jo näkynyt se, että huilannut joukkue saa ainakin osittain edun ja nyt arpa suosii tältä osin Wirmoa. Sara Koski Wirmosta on maalivahtien torjuntaprosenttien ykkönen, Pietilät ja Niemi vastaavasti tekevät runsaasti pisteitä, pisteet tästä ottelusta siis Mynämäelle.

Classic oli erittäin hyvä jo Eerikkilässä

Classic pelasi erinomaiset ottelut Eerikkilässä ja kohtaavat myös levänneenä joukkueena Northern Starsin, joten uskotaan tässä olevan myös kaikkien mahdollisuuksien peli. Classicin pistepörssi on hyvin tasainen, mutta Alma Laitila ja Janina Rinne ovat kunnostautuneet maalintekijöinä, tähän haasteeseen Espoosta vastaa lähinnä Venla Airaksinen, joka on ollut Starsin todellinen maalitykki SM-sarjassa. Northern Stars ei kuitenkaan ole millään muotoa yhden pelaajan varassa! Classicin lauantai on haasteellinen, koska toisena vastustajana on PSS, joka hakee vain voittoa ja myös koko runkosarjan voittoa. PSS tulee viemään tämän pelin, niin vahvaa on joukkueen tekeminen. Matildat Holmströn ja Rytkönen ovat olleet erittäin tehokkaita, mutta yhtä hyvin tämän roolin voivat ottaa vaikka Viivi Tiri tai Aada Heikkinen.

TPS ison haasteen edessä

TPS on myös suuren haasteen edessä, vaikka voittikin hienosti Steelersin edellisellä kierroksella, niin voittoa Porvoosta ei uskalla ennustaa, joten tässä pelissä ”hunajata” versio ei soi kovin usein. Tämän jälkeen vastassa yhtä kova Wirmo, joten nyt taitaa kierros olla enemmän oman pelin kehittämistä seuraaviin otteluihin. Edes nopean ja maaliahneen Emilia Kurpan loistopeli ei taida tällä kertaa riittää kääntämään näitä pelejä.

Steelersillä mahdollisuus kääntää kausi noususuhdanteiseksi

Steelers kohtaa ensimmäisessä pelissään O2:n ja ottanee tästä suuremmalla rutiinillaan voiton, mutta vasta se toinen peli kertoo, kuinka joukkue on käyttänyt kaksi viikkoa edellisistä SM-sarjapeleistään. Ervi ja Steelers tarvitsevat molemmat pisteitä ja nyt nähdään pystyykö Ervin nuorisokentällinen Tilda Tarkkisen ja Veera Mertasen johdolla kantamaan lievät ennakosuosikin paineet vai ottaako Lotta Purhosen joukkueensa ”selkäreppuun” ja hakee pisteet Hämeenlinnaan. ErVi lähtee niukkana suosikkina tähän illan päätöspeliin.

Mielenkiintoinen lauantai on jälleen edessä ja Suomen parasta C-tyttöjen salibandyä siis luvassa Mosahallilla aamusta iltaan!

 

close-icon

16.01.2018

C-tytöt SM-sarjakierros Eerikkilässä

C-tyttöjen SM-sarjaa Eerikkilä 13.-15.1

C-tyttöjen SM-sarjaa pelattiin nyt poikkeuksellisesti Eerikkilässä viiden joukkueen voimin lauantaista maanantaihin. Mukana oli myös kolme United joukkuetta, jotka pelasivat keskinäisiä otteluita tai sitten SM-sarjassa pelaavia ryhmiä vastaan. Pron pelit jakautuivat lauantaille 1 peli, sunnuntaille 2 peliä ja maanantaille 1 ottelu.

Viikonlopun Pron C-tyttöjen teemat:

⇒ Lähtötilannetta vaikeutti flunssa-aalto, joka pyyhkii yli joukkueen!

⇒ Yksi palohälyytys ennen SM-sarjapeliä keskellä yötä!

⇒ Peleistä tuloksena voittoja, tasapeli ja myös häviö!

Kuva SB-Pro. Eerikkilässä vastassa tässä PSS

Lauantaina C-tyttöjä vastaan United 1 joukkue

Lauantain pelillä ei ollut mitään merkitystä, mikä tietysti on äärimmäisen väärin vastustajia kohtaan, mutta ymmärrettävää Pron kannalta, koska vasta sunnuntaina taisteltiin pisteistä. United 1 oli odotetun vahva ja otti ansaitun voiton Prosta ja sai toivottavasti itselleen sopivan pelin. Pron tavoite tässä oli lähinnä pitää pelaajat pelikunnossa seuraavaa päivää varten, mutta tietysti pelata hyvällä asenteella peli läpi.

Seuraavana yönä tullut palohälyytys sotki sitten kuviot osaltaan kohtuullisen hyvin ja pelaajien mukaan osalla jäi lopulta yöuni sitten jopa vain kahteen tuntiin.Ei niin hyvää valmistautumista klo 11 aamulla alkavaan SM-sarjapeliin. Sitä ei tietysti ollut myöskään poistuminen ulos sortseissa tai sukat jalassa, samaan aikaan useamman toipuessa tai vielä jopa potiessa flunssaoireitaan. Tietysti kyseessä on huono tuuri, mutta silti tilanne lievästi ”närästi” aamupäivällä katsellessa väsynyttä joukkuetta.

Uusinta lauantailta, jossa Pron Liiganaiset voittivat Classicin 3-2

Sunnuntaina siis vastassa jatkuvasti peliään parantava Classic, joka oli edellisenä päivänä voittanut ErVin 4-1 ja tämä myös näkyi joukkueen ilmeessä. Entistä rohkeampaa pelaamista, mutta toisaalta erittäin kurinalaista pelaamista omalla puolustusalueella. Pron vielä nukkuessa Classic siirtyi heti ensimmäisessä vaihdossa 1-0 johtoon ja toisessa erässä jo 2-0 taululle. Pro piti palloa enemmän, mutta maalintekoyritykset menivät usein ohi tai yli maalin ja Classicin vastahyökkäykset olivat vaarallisia. Lopulta Prosta joukkueen nuorin pelaaja Neea Mustola otti tällä kertaa vuorostaan vastuun tuloksesta ja iski kahdesti toisessa erässä tasoittaen luvuiksi 2-2.

Kolmannessa erässä Pro haki voittoa ja Classicin aikalisä kostautui tällä kertaa Pron iskiessä jälleen Neean laukauksella heti aikalisän jälkeisestä vapaalyönnistä suunnitellun kuvion jälkeen. 3-2 jäi tällä kertaa myös loppuluvuiksi, mutta kunnia Tampereelle ja on helppoa ennustaa Classicin pelaavan keväällä pudotuspeleissä myös hyvää tyttösalibandyä. Näin C-tytöt toistivat Liiganaisten upean 3-2 voiton ja vielä samoin numeroin.

Sunnuntai-iltana ei niin totinen B-tyttöjen peli Pro vastaan PSS

Illan päätteksi Pro ja PSS pelasivat virallisen B-tyttöjen kilpasarjan pelin, mutta ei niin totisessa hengessä. Porvoosta huilasi osa pelaajista ja myös Pro ”penkitti” toipilaita pelaajia osin. Vauhdikas ottelu silti aamun peliin verrattuna ja hyvää harjoittelua joukkueille. Maria Viitalalta hieno peli Pron maalilla!

Kuva SB-Pro. Kuvassa Maria Viitala sekä Reetta ja Ada

Maanantaina vielä vastassa jälleen kerran Northern Stars

Kuten ennusteltiin, niin ”Tähtien” kanssa saadaan aina aikaan tasainen peli ja tällä kertaa tuloksena tasapeli lopulta luvuin 3-3. Kolme kertaa Pro siirtyi johtoon, mutta aina onnistui Northern Stars tasoittamaan pelin ja ansaitusti loppulukemat siis tasan. Espoolaisten pelistä on kehuttava erittäin nöyrää asennetta puolustuksessa koko joukkueen voimin, saiko Pro aikaan yhtään ylivoimahyökkäystä koko ottelun aikana? Jokainen pelaaja Prosta taisteli hienosti, mutta ehkä väsymys alkoi myös näkyä kaikkien ongelmien jälkeen ja hienoudet pelistä jäivät puuttumaan. Todetaan samaan aikaan, että Northern Stars kärsi samoista ongelmista eli poissaoloja oli myös espoolaisilla.

Viikonlopun muissa peleissä PSS vakuutti jälleen

PSS panosti viikonlopun aikana SM-sarjapeleihin ja hoiti voitot peleistä kovalla rutiinilla. Northern Stars kaatui selvästi, mutta ainakin Porvoon valmennus antoi tunnustuksen vastustajan suuntaan, että numerot olisivat voineet olla pienemmätkin. Toisessa pelissään PSS voitti EräViikingit luvuin 5-3. Tilanne oli ensiimäisen erän jälkeen jo 3-0 Porvoolle, mutta Ervi tuli hyvin peliin mukaan. PSS:n vahvuudesta kertoo taas se, että maalintekijöitä löytyy laajalta rintamalta eli joukkueessa on kolme vahvaa kentällistä. Ervin peli Classicia vastaan oli ehkä se kierroksen yllätys, ei ehkä niinkään se, että Classic haastaa hyvin, mutta loppuluvut 4-1 Classicille ovat aika selvät. Toisaalta kenenkään ei pidä jatkossa aliarvioida ErViä, kuten tiukka peli Porvoota vastaan kertoo, ErVi tulee vielä ja todennäköisesti jo viikon kuluttua entistä vahvemmin.

Näin tällä kertaa ja viikon päästä sarja jatkuu pääkaupunkiseudulla ja vielä kerran kiitos Jasminelle ja Sandralle ennakkohaastattelusta!

 

close-icon

11.01.2018

C-tytöt SM-sarjaennakko Eerikkilä 14.-15.1

C-tyttöjen Sm-sarjaa pelataan poikkeuksellisesti Eerikkilässä 5 joukkueen voimin 14. ja 15.1

Puolet joukkueista pelasivat jo omat pelinsä edellisenä viikonloppuna ja tulevana viikonloppuna Maajoukkuetien toiminnassa olevat joukkueet pelaavat omat ottelunsa. Viikonlopun aikana samat joukkueet pelaavat myös otteluita ns. United-joukkueita vastaan, mikä konseptina SM-sarjapelien sekaan on hiukan erikoinen ja keskittyminen näihin peleihin jääneekin ainakin osalla joukkueista hyvin keskinkertaiseksi, mikä ei taas ole aivan reilua United joukkueissa pelaavia kohtaan. Pron ennakkovideo sisältää myös yllätyksen, mukana onkin tällä kertaa hiukan enemmän haastateltavia!

Pron C-tyttöjen teemat viikonlopulle:

⇒ Hyökkäykseen haetaan lisää tehoja!

⇒ Toivomus on saada influenssat hoidettua ennen sunnuntaita!

⇒ Viikolla pelataan Lohjalla B-tyttöjen kilpasarjaa ja puolustuspeliä hiotaan tässä pelissä!

Kuva SB-Pro. Tällä ryhmällä Eerikkilään viikonlopuksi

Loppiaisena otettiin ”varaslähtö” Turussa

Turussa puolet Sm-sarjan joukkueista pelasivat jo omat pelinsä ja sarjataulukon kärjessä näillä ei ollut suurta vaikutusta. Toki Wirmo siirtyi sarjajohtoon, mutta PSS on vain kahden pisteen päässä ja kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Pelejä näkemättä otteluja on vaikea kommentoida, mutta mielenkiintoisia tuloksia ainakin Turussa syntyi. Päivän aluksi OLS ja TPS järjestivät todellisen maali-iloittelun, joka päättyi lopulta pistejakoon numeroin 7-7 ja erikoisuutena ottelussa oli TPS:n nousu ”sillasta” tasapeliin. Oululaisista Jemina Haikonen jatkoi vahvoja pelejään tehden hattutempun ja Emilia Kurppa onnistui turkulaisten puolelta kahdesti.

Wirmo otti työvoiton Steelersistä luvuin 3-1, mutta myös Hämeenlinnan ryhmä oli pelannut hyvän pelin ja antanut tiukan vastuksen Wirmolle. Ottelun erikoisuutena torjunnat, koko ottelussa Wirmolla 7 ja Steelersillä 11 torjuntaa. Joko kumpikin joukkue on puolustanut ja peittänyt laukauksia erittäin hyvin tai sitten on lauottu myös paljon ohi maalin. OLS voitti toisessa pelissään O2:n 5-1 ja nyt Veera Moilanen onnistui vuorostaan hattutempun arvoisesti, torjuntojenkin valossa kohtuullisen selkeä peli ja OLS vahvisti sijoitustaan play off joukkueena.

Voidaanko sitten sanoa, että yllätys, mutta ainakin osin voidaan pitää TPS:n selkeää 4-0 voittoa Steelersistä ja vielä torjunnatkin TPS  12 ja Steelers 14 kertovat sitä, että TPS ansaitsi myös voiton. Emilia Kurppa onnistui jälleen kahdesti ja nosti omalta osaltaan TPS:n vahvasti mukaan taistelussa sarjan sijoista 6-8. Päivän viimeisessä pelissä O2 pelasi ilmeisen hyvän puolustuspelin ja joukkueen maalivahti Kerttu Aro on pelannut todellisen loisto-ottelun ottaen peräti 40 torjuntaa, mikä on käsittäkseeni sarjakauden suurin määrä yksittäisessä pelissä.

Pro on pelannut paljon, mutta flunssakausi hiukan vaikeuttanut valmistumista sarjapeleihin

Pron valmistautuminen SM-sarjapeleihin on sujunut kaksijakoisesti. Ruotsissa joukkue pääsi pelaamaan pelejä täydellä ryhmällä, mutta jo matkalla flunssakausi hiukan vaikeutti pelaamista. Turnaus sujui alkulohkon osalta hyvin, mutta Northern Stars oli taitavampi ja onnekkampi rangaistuslaukauksissa ja tiputti Pron näin jatkosta. Ruotsalaisia joukkueita vastaan etenkin Täbyä vastaan toinen erä oli hyvää Pron pelaamista ja vastaavalla pelillä on lupa odottaa voittoja jatkossakin.

Tämän jälkeen on flunssa iskenyt osin joukkueeseen entistä vahvemmin ja harjoitukset on jouduttu vetämään osin vajaalla ryhmällä. Torstaina joukkue matkaa vielä Lohjalle ”kivenkovan” LoSB:n vieraaksi B-tyttöjen kilpasarjapeliin ja vajaalukuinen nuori ryhmä joutuu todella kovaan testiin, mutta toisaalta nyt on hyvä harjoitella puolustamisen perusteita tulevia pelejä varten.

Vastustajiksi Eerikkilässä tulevat Classic ja Northern Stars, joten tasaisia pelejä on luvassa. Classic on pelillisesti mennyt kauden aikana selvästi eteenpäin ja urheilullinen ryhmä tulee haastamaan Pron tiukasti. Aiempien pelien perusteella Pro on niukka suosikki, mutta Classic omaa mahdollisuudet yllätykseen. Ottelut espoolaisia vastaan ovat aina tasaisia ja jokin muu pelinkulku yllättäisi suuresti. Kummallakin joukkueella on valtava halu viedä pisteet ja pienet asiat tulevat ratkaisemaan tämän pelin. Sarjan kannalta hyvin merkityksellinen ottelu, kun mietitään pudotuspelien kotietua.

Kuva SB-Pro. Kuvassa Pron Jessica Jokinen ottelussa Täbyä vastaan

Lauantaina pelataan kaksi SM-sarjaottelua

Lauantaina pelit alkavat Classicin ja EräViikinkien kohtaamisella, jossa Ervi kantaa suosikin paineet, mutta myös yllätys on tässä ottelussa mahdollinen. Päivän toisessa pelissä PSS mittaa Northern Starsin vireen ja ”kupletin juoni” taitaa olla, että NS keskittyy tiiviiseen puolustamiseen ja PSS karvaa syvältä ja pyrkii pitämään tempoa yllä kolmen kentän voimin.

Sunnuntaina pelataan mielenkiintoinen peli PSS:n ja ErVin välillä

Sunnuntaina Pron ja Classicin taiston ohella PSS ja EräViikingit mittaavat toistensa kunnon yhdessä sarjan kärkikamppailuista. Otteluun niukkana suosikkina lähtee PSS, joka voitoilla siirtyisi jälleen sarjajohtoon ohi Wirmon. Maanantaina vielä klo 15 kohtaavat siis Pro ja NS!

Onko järkevää pelata SM-sarjaa leirityksen ohessa?

Tämä on mielenkiintoinen kysymys ja vastauksia saa varmaan hyvin erilaisia riippuen siitä, kuka vastaa ja mistä seurasta vastaaja on. Henkilökohtainen näkemys on, että näitä ei olisi pitänyt sotkea keskenään ja toisaalta en pidä etenkään Eerikkilän ”kuplaa” SM-sarjapelien arvoisena pelipaikkana aiempien kokemuksien perusteella, toki tässä ”kuplassa” kaikki eivät joudu pelaamaan. Näillä kuitenkin mennään ja Pro toivottaa kaikille hyviä leirin aikaisia pelejä sekä tietysti kaikille yleisesti Oikein Hyvää Uutta Vuotta!

 

close-icon

09.01.2018

Arkadia Hallin ETKOT, Liiganaiset-Classic -huippuottelu

Liiganaiset palaavat kotikuntaan monen vuoden evakko vuosien jälkeen 13.1.2018 klo.17:00 alkavassa huippuottelussa, kun vastaan asettuu hallitseva mestari Classic Tampereelta.

Ovet aukeavat yleisölle klo.16:00

Liput 7€, lapset ilmaiseksi!

TERVETULOA UUTEEN KOTIHALLIIMME!

close-icon

03.01.2018

SB-Pro C-tytöt Storvreta 1.päivä

2.1 Uppsala Storvreta Cup

Ensimmäinen päivä turnauksessa takana ja rankan matkustamisen ja ”aikaeron” rasittama joukkue aloitti turnauksen tasapelillä ja voitolla.

Storvretan 1. vaiheen Pro-teemat:

⇒ Matka Uppsalaan oli odotetun rasittava, mutta joukkuehengen kannalta tärkeä!

⇒ Päivän avausvastustaja Täby oli odotetun vaarallinen joukkue!

⇒ IBK Köbing jäi hyvin latautuneen Pron jalkoihin!

Tästä matka alkoi 1.1 Olympia terminaalista

Samaan aikaan, kun aloitimme matkan, niin turnauksen virallisilla sivuilla olimme päässeet hienosti esille ja teimme Pro:n salibandyä ja Nurmijärveä vielä entistäkin paremmin tunnetuksi. Linkki ohessa turnauksen sivuille.

https://www.sportswik.com/storvretacupen?lang=English#/cupmagazine/123/newsitem/741

Matka sujui lähes suunnitellusti, mutta!!!!!

Laivamatkalle joukkueenjohto oli tehnyt tarkat suunnitelmat aikatauluineen ja hyttijakoineen. Ensimmäinen ongelma syntyi päävalmentajan Jukka Erosen jouduttua loppumetreillä perumaan osallistumisensa matkalla hyvin perustein. Tämä lisäsi hyttitilaa jojoille, mikä toisaalta oli positiivinen asia tai ainakin näin luulimme.

Illalla jouduimme rakentamaan lopulta karenteenihuoneen!

Ilta sujui vauhdikkaasti vauhdikkaan joukkueen valvottaessa huoltoryhmää.  Ruokailu hoidettiin tällä kertaa omatoimisesti, mutta suurin osa joukkueesta ruokaili yhdessä Fast Lane ravintolassa.

Kuvaa illan ruokailusta

Sairastapaukset sekoittivat hienot suunnitelmat!

Ruokailun jälkeen joukkueella oli vapaa-aikaa ja hiljaisuus oli määrätty klo 22 alkavaksi. Jo ennen tätä pari lievää kuumetapausta aloittivat keskustelun siitä, pitääkö potilaat määrätä karanteeniin ja kuinka käy huonejaon?

Uskaltaisiko sanoa, että armottoman säätämisen jälkeen joukkueenjohtajien ”tilavan hytin” yläpedin valtasivat iloiset Pornaisten tytöt Ada ja Erika, mutta toisaalta kaikille järjestyivät nukkumapaikat ja potilaat saivat yksityishuoneensa. Laivan keinuminen ja siitä aiheutunut lievä pahoinvointi aiheutti yöllä omat jännityksensä vielä joukkueenjohdon tilavassa hytissä, mutta tämä on oma pitkä tarinansa, joka sai lopulta onnellisen lopun.

Uppsala ja Fyrishovin halli!

Ne suomalaiset, jotka eivät ole käyneet Uppsalassa katsomossa olosuhteita, jossa turnaus järjestetään, niin voimme vakuuttaa, että olosuhteet ovat mahtavat. Hyväkuntoisia kenttiä ja kaikki fasiliteetit ovat loistavassa kunnossa. Turnauksen kaikki ottelut myös kuvataan ja lähetetään suorina, joka on upea suoritus järjestäjiltä.

Täby vastassa Pron avausottelussa

Kuva ottelusta Täby – SB-Pro

Odotimme tiukkaa ottelua alkuun ja oman ennakkomme mukaan Täby olisi lohkon vaarallisin vastustaja. Ottelusta tulikin ainakin siihen mennessä, mitä näimme, turnauksen kovavauhtisin peli 03-tyttöjen sarjassa. Ottelu läksi käyntiin tasaisesti ja aaltoili päästä päähän. Kuitenkin Täby onnistui siirtymään lopulta 1-0 johtoon ja vielä ennen erän loppua 2-0 johtoon maalin edestä. Erä oli kuitenkin hyvin tasainen ja Prolla oli ainakin sama määrä ykkösektorin paikkoja.

Toinen erä oli Pron myllytystä!

Pro ei kuitenkaan luovuttanut, Ruotsiin asti ei matkusteta taistelematta loppuun saakka ja toinen erä olikin vielä vauhdikkaampi ja Pro painoi vimmatusti päälle. Monien loistavien paikkojen jälkeen Riikka pääsi laukomaan kantilta kavennuksen, jonka jälkeen painostus vain kasvoi. Tosin Täby sai väliin myös vastahyökkäyksillä omat mahdollisuutensa. Lopulta painostus palkittiin ja Meksikosta suoraan turnaukseen matkannut Isa ohjasi maalin edestä 2-2 tasoituksen. Loppuun asti Pro haki voittoa, mutta joutui tyytymään 2-2 tasapeliin, johon lopulta pitää kuitenkin olla tyytyväinen ja annettava myös Täbylle tunnustus.

Joukkueella mukana kaksi kannattajaa 

Joukkueen kannustusryhmä, ”yleishuoltaja” Ida  ja bussikuski Petri totesivatkin, että ruotsalaisen kotiyleisö kertoi Pron olleen erittäin vauhdikas ja ansainneen vähintään tuon tasapelin.

Joukkueenjohdon kommentit pelistä:

” Etukäteen tiedettiin vastustajan olevan kova ja Täby aloittikin vahvasti, mutta huomasimme, että pysymme hyvin vauhdissa ja Täbyn maalit eivät katkaisseet selkärankaa. Vaikka peli oli lyhyt, niin tiedettiin, että pystymme nousemaan ja voittokaan ei olisi ollut vääryys. Hyvä lopputulos silti.”- Janne Kosonen, joukkueenjohtaja C-tytöt

Illan toinen vastustaja IBK Köping

Illan myöhäisottelussa Pro aloitti vauhdikkaasti ja heti ensimmäisellä minuutilla Neea siirsi Pron 1-0 johtoon ja nopeasti numerot olivat jo 2-0 Mennan viimeistelystä. Tämän jälkeen Köping kavensi, mutta Riikka kuittasi nopeasti vapaalyönnistä lukemiksi 3-1. Isa ja Reetta onnistuivat vielä kertaalleen ja Pro otti pisteet mukaansa luvuin 5-1.

Kuva ottelusta IBK Köping – SB-Pro

” Pro oli kaikessa parempi ja ansaitsi voittonsa, peli oli täysin Pron hallinnassa”   – Petri Toivoniemi , Pron kannattaja ja joukkueen kuljettaja (Henri Toivoniemen veli)

” Pro vei peliä läpi ottelun ja lukemat olisivat voineet olla suuremmatkin, Ruotsalaiset eivät saaneet rakennettua peliä juuri yhtään”  – Ida Riiali, toinen joukkueen faneista

Kuvassa koko SB-Pron innokas faniryhmä.

Ensimmäinen pelipäivä on takana ja kello Suomen aikaa 23.53. Huomenna jatketaan ja vastassa Kais Mora.

 

close-icon

28.12.2017

Uudenvuodenpäivänä C-tytöt matkaavat Storvreta Cupiin Ruotsiin

Storvreta Cup 2.-4.1 2018 Ruotsi, Uppsala

Kesäkuussa yhdeksi joukkueen tavoitteeksi asetettiin yhdessä osallistuminen Storvreta Cupiin ja nyt on tämä seikkailu alkamassa.

Sopiva jännitys joukkueen sisällä on kasvanut syksyn mittaan ja jopa kielitaitoa on harjoiteltu tavoitteena sujuva keskustelu rakkaassa länsinaapurissamme. Oheisesta haastattelusta jo nähdäänkin, että kielitaitoa on karttunut aivan riittävästi vaativiinkin ruotsinkielisiin haastatteluihin turnausviikon aikana.

C-tyttöjen Pro-teemat Ruotsiin:

⇒ Lähdemme joukkueena pelaamaan hyvää salibandyä ja toisaalta on oltava myös hauskaa!

⇒ Tavoitteena on, että jokaisesta Pron ottelusta jää myös vastustajalle ”hyvä maku suuhun”!

⇒ Kaikki pelit ovat tavallaan pudotuspelejä, joten nyt koetellaan jo joukkueen venymiskykyä  kevättä varten!

Matkaan lähdemme jo Uudenvuodenpäivänä, pelit alkavat 2.1.

Joukkueen matka kohti Uppsalaa alkaa 1.1 varhain iltapäivällä ja klo 17 starttaa laiva Siljan terminaalista. Matkaohjelmaa on hiottu tarkasti jo viikkoja ja pelisäännöt matkaa varten luotu ja näitä käydään vielä läpi kuluvan viikon harjoituksissa. Tällä kertaa 03-tyttöjen sarjassa on mukana peräti 40 joukkuetta, joista kaksi on Suomesta Northern Starsin osallistuessa myös turnaukseen. Pro lähtee mukaan koko joukkueen voimin eli mukana on 15 kenttäpelaajaa, kaksi maalivahtia sekä koko kolmihenkinen valmennustiimi.

Joukkueenjohto vastaa osaltaan kaiken sujumisesta ja tiedottaa matkan aikana tapahtumista

Joukkueenjohto on luonnollisesti mukana matkalla ja vastaa aikatauluissa pysymisestä, kuten tietysti myös koko joukkueesta kokonaisuutena. Tarkoitus on myös kertoa päivittäin, mitä matkan aikana on tapahtunut ja haastatella matkan aikana sekä pelaajia, että valmentajia. Tiedottaminen tulee tapahtumaan Pron omilla sivuilla sekä tietysti myös sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, Twitter ja Tyttösalibandy). Mikäli vain halleilla riittää datakapasiteettia, seuraa uutisia joukkueen edesottamuksista päivittäin aiheesta kiinnostuneille.

SB-Pro C-tytöt (joukkueen toinen mv Maria Viitala puuttuu kuvasta)

Ensimmäisenä vastustajana Täby FC Vit

Jokaisessa 10 alkulohkossa on neljä joukkuetta, joista kaksi parasta jatkavat turnausta A-finaalikierroksilla ja kaksi heikointa B-finaalikierroksilla. Vastustajista saatu tieto on melko vähäistä ja Ruotsissa ei pelata näissä ikäluokissa vielä valtakunnallista sarjaa, joten joukkueiden arvioiminen on vaikeaa.

Täby on seurana ehkä junioripeleistä tutuin ja suuri osa Pron pelaajista onkin aiemmin pelannut ainakin jotain Täbyn ryhmää vastaan. Viime vuonna joukkue selvisi Storvreta Cupissa A-finaaliin ja tälläkin kaudella Täby on menestynyt erinomaisesti, joten erittäin kova vastus on heti alkuun vastassa. Linkin takaa löytyy hyvin sekä joukkueen ottelu-, että pelaajakohtaisia tilastoja.

Toisena vastustajana Prolle iltapelissä IBK Köping 

Ruotsalaisia joukkueita on tosiaan hyvin vaikea laittaa ennakkoon keskinäiseen paremmuusjärjestykseen, mutta ehkä toinen vastustajamme ei ole aivan Täbyn veroinen. Toisaalta tuntien Ruotsin tason lajin ykkösmaana, niin yhtään avauspeliä helpompaa iltapuhdetta ei Pron tytöille kuitenkaan uskalla ennustaa.

Köpingin joukkue on ikärakenteeltaan hyvin Pron kaltainen eli mukana on 03 -04 syntyneitä pelaajia. Huomioitavaa on ottelun varsin myöhäinen alkamisaika, joten joukkue pitää rankan matkustamisen jälkeen saada hereille vielä iltapeliin.

Keskiviikkona alkulohkon päätöspeli Kais Moran Svart-joukkuetta vastaan

Kais Mora tunnetaan meillä Suomessa hyvin vahvasta naisjoukkueestaan, josta löytyy myös suomalaisväriä. Tyttöjen taso tiedetään tämän pelin jälkeen samoin kuin se, pelaako Pro pudotuspeleissä A- vai B-finaalikierroksilla.

Joukkueen kaikki alkusarjan pelit pelataan upeassa Fyrishov-hallissa, joten olosuhteista ei jää menestyminen kiinni. Pro on kaikissa alkusarjan otteluissa asetettu vierasjoukkueeksi, joka otetaan meillä vastaan etuna.

Kerrasta poikki -menetelmällä pelattavat cup-ottelut jatkuvat keskiviikkona ja lohkosijoituksesta riippuen voi illalla olla vielä kolmaskin peli samalle päivälle, jos ensimmäisestä pudotuspelistä selvitään voittajana jatkoon. Tavoite on tietysti jatkaa pelejä myös vielä torstaina, jolloin iltapäivän päätteeksi lähdetään kotimatkalle ja retki päätetään keskiviikkona puolen päivän aikoihin.

Sportswikistä löytyy otteluista reaaliaikainen tulospalvelu, mutta pyrimme tiedottamaan ainakin joukkueen Instagramin kautta tulokset myös ainakin lähes reaaliajassa 🙂

 

 

 

close-icon

20.12.2017

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

close-icon

17.12.2017

C-tyttöjen SM-sarjakierros Kempeleellä

C-tyttöjen SM-sarjaa Kempele 17.12

SB-Pron C-tytöt läksivät haastavasta tilanteesta sunnuntain kierrokselle. Lauantaina kaksi kovaa B-tyttöjen kilpasarjan peliä ja herätys sunnuntaina klo 04 aamulla, lentäen Ouluun, jonka jälkeen kaksi peliä lisää 24 tunnin sisään. Vastassa vielä SM-sarjan 1. ja 2.!

Pron teemat sunnuntaina:

⇒ Teemana ollut läpi sarjan, kaksi pistettä joka kierrokselta!

⇒ Kapealla materiaali toi omat haasteensa ja se taisi näkyä myös joukkueen liikkeessä!

⇒ Pro onnistunut kääntämään tiukat pelit hyvällä prosentilla voitokseen!

AAMUNELJÄLTÄ HERÄTYS JA KENTÄLLE

Lauantain Espoon pelien ja ruokailun jälkeen kotiin klo 20 jälkeen, pieni lepo ja nukkumaan, muutaman tunnin unet ja kentälle 5.30. Kun tämä tuntuu jo taustajoukoissakin, niin on helppoa arvata pelaajien tunnelmat. Se mikä helpotti tilannetta oli ajatus siitä, että myös päivän ensimmäinen vastustaja EräViikingit (”Valloittajat”) olivat aamulla samassa koneessa. Pientä huolta aiheutti vielä yhden pelaajan tippuminen Oulun kokoonpanosta, jolloin tiedossa oli ainakin runsaasti peliaikaa kaikille.

Kuva SB-Pro. PSS- Pro

LATAUS OTTELUUN ERVIÄ VASTAAN SYNTYI ITSESTÄÄN

Jo etukäteen ajatus oli, että ensimmäinen peli on se, johon lataamme kaiken ja tämä näkyi ensimmäisestä vaihdosta saakka. Huolellista pelaamista koko joukkueelta ja Maria maalilla poimi kaukolaukaukset varmasti käsiinsä. Toiseen erään Pro tuli entistä vahvemmin ja lopulta se palkittiin Jessican tehdessä vahvan kanttijuoksun ja tarkka laukaus painui ohi hyvin torjuneen Pihlan Iso-ojan, syötön maaliin antoi Henriikka. Tiukan taiston tuoksinassa Ada sai vastustajan mailasta ns. nenäänsä puhtaassa vahinkotilanteessa, mutta sääntöjen mukaan rangaistus oli 5 minuuttia. Yhden kerran Pro myös onnistui Minkan laukoessa Adan syötöstä tilanteeksi 2-0.

KAKSI ERÄÄ PROLLE, KOLMAS OLI ERVIN ERÄ

Alkoiko sitten näkyä väsymys vai vetäytyikö joukkue hiukan liikaa puolustamaan johtoaan, mutta Ervi hallitsi kolmatta erää. Lopulta Tove Tantere onnistuikin kaventamaan napakalla laukauksella vastahyökkäyksestä loppuluvuiksi 2-1. Kuuluisien värilasien läpi ansaittu voitto kuitenkin ottelussa, jossa kumpikin maalivahti onnistui hyvin, mutta Ervi joutui laukomaan enemmän kauempaa. Silti myönnetään, että ottelu olisi tietysti voinut kääntyä myös toisin.

TUNTI LEPOA JA VASTASSA VALTAVALLA SYKKEELLÄ PELANNUT PSS

Tippakaan ei oteta pois PSS:n hyvyydestä, mutta ei Pro ollut myöskään parhaimmillaan toisessa pelissään. Joukkueen liike oli  heikkoa ja uuteen pelitaktiikkaan sopeutuminen ei myöskään onnistunut. Reetta onnistui kertaalleen tasoittamaan PSS:n johdon, mutta edes Marian hyvä peli ei nyt riittäänyt. Kahden erän jälkeen johto 4-1 Porvoon suuntaan.

Kuva SB-Pro. Kuva kuvastaa tilannetta ottelusta, jouduttiin hiukan kumartelemaan!

KOLMANNESSA ERÄSSÄ NÄHTIIN JO AJOITTAIN MYÖS TAISTELUA

Kolmas erä oli pelillisesti tasaisin ja Pro sekoitti myös kokoonpanoja pelaten erän kolmella puolustajalla Minkan tuodessa juoksuvoimaa hyökkäykseen. Kaksi minuuttia ennen loppua Pro sai vielä rangaistuslaukauksen tilanteessa 4-1, joka ei tällä kertaa onnistunut ja jatkuneella ylivoimalla haettiin vielä kavennusta ilman maalivahtia, mutta väsynyt ryhmä ei uhkapelissään onnistunut, vaan Porvoo iski viimeisen kahden minuutin aikana vielä kolme kertaa ja numeroista tuli turhankin ankeat. Onnittelut Porvooseen, parempi voitti.

Kommentteja peleistä:

Ervi-ottelussa Pro oli parempi kaksi erää, mutta kolmannessa tapahtui jotain ja peli kääntyi vastustajalle. Lähtikö joukkue liikaa puolustamaan johtoaan?”  – Marko Huhtamella, SB-Pro valmennuspäällikkö –

”Kohtuullisen hyvä ensimmäinen peli, jossa toteutettiin pelitaktiikkaa hyvin, ainoastaan loppuvaiheessa muutaman tilanteen ylihyökkääminen ei ollut sitä, mitä tavoiteltiin. Toiseen peliin oli joukkueelta virta pois ja jäimme liikkeessä jalkoihin, silti nostetaan hattua tytöille, vuorokauden sisällä neljä kovaa ottelua ja kapealla materiaalilla”  – Jukka Eronen, SB-Pro C/B-tytöt päävalmentaja –

”Taktinen kypsyys päivän avauspelissä oli hienoa ja toisen pelin hyytyminen oli ehkä näkyvissä jo ensimmäisen pelin kolmannessa erässä. Olen ylpeä joukkueestamme ja kasvua tapahtuu koko ajan, niin pelillisesti kuin henkisestikin”  – Ilkka Riiali, SB-Pro C/B-tytöt 2. joukkueenjohtaja –

PÄIVÄN MUUT PELIT TARJOSIVAT MYÖS PARI YLLÄTYSTÄ

Kuten ennakossa jo hiukan arveltiin, niin nyt olisi OLS:n paikka tehdä yllätys Steelersiä vastaan ja näin myös tapahtui Jemina Haikosen toimiessa joukkueensa kapellimestarina. Tärkeä voitto Ouluun ja antoi varmasti myös itseluottamusta jatkoon. Toisessa pelissään OLS selvisi kohtuullisen pienellä tappiolla Wirmosta, joka voitti odotetusti molemmat pelinsä ja nousten sarjakakkoseksi PSS:n kantaan.

NOPEAN OULUN VIERAILUN JOHDOSTA ANALYYSIT TULEVAT PUHTAASTI TULOSPALVELUN KAUTTA

O2-Jyväskylästä hävisi odotetusti Steelersille selvin numeroin, mutta jo ennalta siinä tasaisessa ottelussa haastoi TPS:n tiukasti, mutta vieläkin se taistelu jäin  pientä vajaaksi ja TPS:lle äärimmäisen tärkeä voitto ja kaksi pistettä Turkuun. EräViikinkien valloitusmatka Ouluun jäi tällä kertaa vajaaksi hyvästä taistelusta huolimatta, sillä Northern Stars käänsi myös ennalta tasaisen ottelun itselleen ja tasoitti sarjassa tilannetta sijoilla 3-5. PSS otti rutiinivoiton TPS:stä luvuin 4-0, mutta Elette Parviaisen kaksi torjuntaa porvoolaisten maalilla kertoo ehkä kaiken ottelusta.

CLASSIC TAISTELI, MUTTA JÄI PISTEITTÄ

Wirmo ei jättänyt mitään sijaa selittelyille Classic-ottelussa, jossa Olivia Pietilä saalisti mahtavat kuusi syöttöpistettä! Toiseen otteluun Classic oli saanut hienon taisteluvireen päälle, mutta pisteisiin saakka se ei riittänyt NS:n ottaessa niukan 4-3 voiton.

OLS ONNISTUI HYVIN TURNAUSJÄRJESTELYISSÄÄN

Hyvät olosuhteet pelille ja maukas tarjonta joukkueen ”kanttiinista” jäivät mieleen Kempeleen turnauksesta. Pelikellon kanssa oli paljon tuskaa, mutta tätä ei käsittääkseni voi laittaa järjestäjän piikkiin, mutta hallin ehkä pitäisi nyt panostaa laitteiston huoltoon. Valitettavasti ehdimme nähdä vain muutaman pelin, mutta jälleen jäi mieleen hyvä tunnelma ja tappioiden murheet näyttivät unohtuvan nopeasti pelien jälkeen, niin myös Pron pelaajien osalta. Pron kotimatka kangerteli alkuun kuljetusvaikeuksien myötä, mutta loppu hyvin ja kaikki olivat samassa koneessa ja tätä kirjoittaessa uskon ainakin muutaman pelaajan jo nukahtaneen ansaitusti todella raskaan viikonlopun jälkeen.

SB-PRON C-TYTÖT JATKAVAT KAUTTAAN STORVRETA CUPISSA

Pron kausi jatkuu tammikuun alussa Ruotsissa, jonne myös Northern Stars matkustaa. Ennakkoa on luvassa joulun jälkeen ja tulemme myös haastattelemaan pelaajia ennen matkaa, myös kansainvälinen osuus on kuulemma tulossa haastattelun muodossa. Myös matkan aikana tulemme kertomaan joukkueemme sivuilla ja Facebookissa, mitä kaikkea joukkueen iloiset ja aina niin viattomat pelaajat saavat Ruotsissa aikaan.

KIITOS TAAS KAIKILLE JOUKKUEILLE HIENOSTA VIIKONLOPUSTA JA JO NYT HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE SB-PRON C-TYTTÖJEN PUOLESTA!

 

close-icon

12.12.2017

C-tytöt SM-sarjaennakko 17.12 Kempele

 C-tytöt SM-sarjaa, Zemppi Areena Kempele 17.12

Seuraava SM-sarjakierros pelataankin vaihteeksi kaukana Etelä-Suomen ruuhkista Kempeleellä ja järjestävänä seurana on OLS. Pron alkukausi on edennyt suunnitellusti tulosten valossa, mutta haasteita on alkukauteen riittänyt runsaasti. Kapealla ryhmällä on kuitenkin selviydytty hienon venymisen ansiosta ja kuluvan viikon jälkeen joukkue pääsee hiljalleen viettämään joulua ja latautumaan tulevaa Ruotsin pelimatkaa varten.

Jo perinteisessä SM-sarjakierroksen ennakossa haastateltiin Riikka Jouppilaa ja Reetta Suontaustaa. Seuraavassa haastattelussa on todennäköisesti sitten ruotsinkielinen osuus mukana.

Pro-teemat SM-sarjakierroksella ovat:

⇒ Vastassa kaksi todella vahvaa joukkuetta, nyt tarvitaan 100% asenne koko joukkueelta!

⇒ Ehtiikö joukkue palautua edellispäivän kilpasarjan peleistä?

⇒ MM-kisajoukkue jäi lumisateiden uhriksi Eurooppaan kiinni, kuinka käy C-tytöille sunnuntaina, Norwegian?

Pro valmistautuu viikonloppuun kovien pelien avulla

Viikon rutiinien lisäksi joukkue pelaa torstaina kovan pelin vahvaa Hyvinkään naisjoukkuetta vastaan ja pelistä haetaan oikeaa pelitempoa sunnuntaille. Jos sitä ei löydy kyseisestä pelistä, niin lauantaina on vielä kaksi B-tyttöjen kilpasarjan peliä, joissa koetellaan joukkueen fyysistä kuntoa. Lauantain pelit eivät varmasti ole paras lähtökohta sunnuntain peleihin, mutta tästä on turha valittaa ja sunnuntaina joukkue tulee jälleen taistelemaan jokaisesta pallosta hyvällä Pro-asenteella. MM-kisajoukkue matkaa vielä tätä kirjoittaessa pois kisoista ja nyt meidän suurin jännitys onkin, kuinka lento Ouluun on aikataulussa sunnuntaina.

Kuva SB-Pro. Maria Viitala on joukkueen toinen huippumaalivahti

Vastassa ErVi ja PSS, joukkueet ikäluokan absoluuttiselta huipulta!

Mikäli Askolassa saimme vastaan vahvat joukkueet jo, niin tällä kertaa vastus ei ainakaan ole yhtään helpompi. ErVi ja PSS ovat sarjan 1. ja 2., joten nyt mitataan Pron tasoa täysimääräisesti. Kummankin vastustajan peli on kehittynyt, mutta niin on myös tapahtunut Pron osalta ja odotettavissa on kaksi hienoa ottelua, joissa ErVi ja PSS ovat ennakkoon hienokseltaan ennakkosuosikkeina. Pro on kuitenkin osoittanut syksyn aikana venymiskykyä ja kuten jo Mynämäellä näimme, niin PSS joutui tekemään siellä täyden päivätyön, vaikka ottelu hiukan harmittavasti kolmannessa erässä katkesi Pron osalta.

Kuva SB-Pro. Mimosa Kauno (2004 syntynyt) on isossa roolissa Pron puolustuksessa

Mitä muuta on Kempeleellä odotettavissa?

Ainakin  OLS:n hyvin organisoima SM-sarjaturnaus ja hyvät puitteet tarjoava Zemppi Areena antavat mahdollisuuden hienolle sunnuntain tapahtumalle, jonne kannattaa hiukan kauempaakin lähteä seuraamaan maan parasta C-tyttöjen salibandyä. Päivän avauksessa kotijoukkue OLS hakee vimmatusti pisteitä Veera Moilasen johdolla Steelersistä ja kummallekin joukkueelle ne olisivat tärkeitä. Kotietu tasaa lähtökohtia ja odotettavissa on tiukka taisteluottelu. Steelers pelaa toisen pelinsä O2-Jyväskylää vastaan ja tästä Lotta Purhosen johtama joukkue vienee kaksi pistettä Hämeenlinnaan. EräViikingeillä on kaksi tiukkaa peliä odotettavissa ja toisessa vastustajaksi asettuu Northern Stars. Ensimmäisen pelin perusteella pieni ennakkosuosikin asema Helsinkiin, mutta NS on aina vaarallinen vastustaja. ErVin puolelta kannattaa seurata nuorten Tilda Tarkkisen ja Veera Mertasen peliä, jotka ovat nousseet vahvasti tukemaan joukkueen vanhempia pelaajia.

Wirmo jatkaa vahvaa pelaamistaan myös sunnuntaina!

PSS pelaa toisen pelinsä TPS:n kanssa ja tässä Porvoon kokemus on vielä liikaa pirteälle turkulaisryhmälle.  Porvoon materiaali on kauttaaltaan laadukas, mutta kannattaa seurata Matilda Holmströmin vahvaa kokonaisvaltaista peliä ja toisaalta pelaajatyyppinä esim. Viivi Tiri on luontainen maalintekijä, vahva, nopea ja kova laukaus, joten tilaa ei hänelle saa antaa yhtään. Classic ja Wirmo pelaavat iltapäivälle pelin, jossa Wirmon vahvuus ei jätä selittelyille sijaa. Classic on kuitenkin hyvin organisoitu ja urheilullinen joukkue, joten Wirmonkin on tehtävä työnsä hyvin, mutta niin se tuleekin tekemään Ronja Niemen ja Pietilöiden johdattamana.

O2-Jyväskylä ja TPS tärkeässä ottelussa, jossa ratkotaan sijoja 8-10

O2 ja TPS pelaavat keskenään pelin, johon kumpikin panostaa paljon. Kyseinen peli on niitä, joista O2 hakee vakavimmin avauspisteitä ja toisaalta TPS tarvitsee ehdottomasti voiton hakeakseen sarjassa sijoitusta kahdeksan parhaan joukkoon. O2 joutuu panostaamaan pitääkseen Emilia Kurpan kurissa ja tarvitsee toisaalta lisää tehoja koko joukkueeltaan ja ehkä Saimi Hyvärinen on se pelaaja, jolta olisi odotettavissa maaleja nykyistä enemmän. Northern Starsin ja Classicin ottelussa NS on suosikki, mutta tässä pelissä on mahdollisuus myös yllätykselle. Päivän viimeisessä ottelussa on vaikea uskoa Wirmon häviävän, vaikka OLS antaakin kotikentällään kovan haasteen.

Hieno sunnuntai jälleen tulossa hyvän tyttösalibändyn merkeissä!

Mielenkiintoinen SM-sarjakierros siis jälleen luvassa ja toivottavasti myös joku yllätys mahtuu päivään. Toivotamme omasta puolestamme kaikille turvallista matkaa Ouluun ja jokaiselle joukkueelle myös vuoden parhaimpia pelejä.

TSEMPPIÄ ZEMPPI AREENAN PELEIHIN!

close-icon

02.12.2017

C-tyttöjen SM-sarjaraportti Askola 2.12

SB-Pro C-tytöt jatkoivat SM-sarjassa Askolassa 4 pisteen arvoisesti

Päivän Pro-teemat

⇒ C-tytöt hakivat kahta kauden ehjintä peliä ja niitä myös saatiin!

⇒ Maria Viitala jatkaa vakuuttavia suorituksiaan C-tyttöjen maalissa!

⇒ Pron vahvuus on tasainen joukkue!

Kuva SB-Pro. Pron maalilla Maria Viitala osoitti jälleen kerran vahvuutensa

SB-Pro avasi päivän vastassaan TPS

Sarjan avauskierroksella Pro kohtasi TPS:n ja otti tiukan 3-2 voiton, joten pienimpäänkään aliarviointiin ei tässäkään ottelussa ollut varaa. Kuten Jessica ja Minka haastattelussa kertoivat, nyt ei häslätä ja tämän myös joukkue toteutti. Pienen alkuhermoilun jälkeen ja myös parin hienon Marian torjunnan jälkeen alkoi Pro luoda maalintekotilanteita ykkösektorille. Ensimmäinen maali syntyi kuitenkin Henriikan kaukolaukauksesta hyvän maskin takaa ja vielä erän loppuun Minka viimeisteli taukotilanteeksi 2-0.

Toinen erä oli ehkä kauden paras erä SM-sarjassa ”Pro-lasein”

Toisessa erässä Pro onnistui kolmesti. Ensimmäinen maali syntyi hienon pallonhallinnan kautta, jossa seitsemän syötön ketjun jälkeen Riikka onnistui maalinteossa. 4-0 oli Idan käsialaa maalin edestä Miljan hienosta esityöstä ja erän lopussa Reetta vielä onnistui kertaalleen. Hyvä ja tasapainoinen erä joukkueelta!

Kolmannessa erässä taisi alkaa jo  keskittyminen päivän toiseen peliin

Kolmas erä ei noussut edellisten tasolle, mutta on annettava tässä tunnustus myös TPS:lle, joka taisteli loppuun saakka ja jo etukäteen mainostettu Emilia Kurppa rikkoikin Marian nollapelin. Loppunumerot 6-1 viimeisteli Minka vielä läpiajosta hallitusti.

Kuva SB-Pro. Kuvassa Reetta Suontausta ja Ada Riiali, ilmeisesti Adan vitsi on ollut hauska?

Toisessa pelissä vastassa jälleen kerran Steelers Hämeenlinnasta

Odotettavissa oli fyysinen ottelu sarjan fyysisintä joukkuetta vastaan, mutta maalinedustoilla voiton vei tällä kertaa kuitenkin SB-Pro, joka ilmeisesti halusi voittoa enemmän. Ensimmäisessä erässä Pro oli tehokas. Ensin Erika Mennan esityöstä metristä  ohjaus sisään, heti perään Jessica jälleen maalinedusruuhkasta ja sitten Idan hienosta esityöstä Jessica uudelleen. Steelers kavensi vielä erän lopulla tilanteeksi 1-3.

Kuva SB-Pro. Erika Hakuliselta jälleen vahva peli ja maalit vielä päälle, taustalla Henriikka Väistö

Toinen erä tasaista kamppailupelaamista

Annukka siirsi Pron jo 4-1 johtoon tarkalla laukauksella, jonka jälkeen Erika teki ottelun toisen maalinsa tahtomaalina lähes maalivahdin käsistä. 5-1 ei kuitenkaan katkaissut Steelersin selkärankaa ja joukkue nousi vielä peliin mukaan kahdella maalilla erän loppuun.

Kolmannessa erässä Pro turvasi kahden maalin johtoa tyylikkäästi

Kolmanteen erään Steelers ei saanut aikaiseksi kovin vaarallista takaa-ajoa ja Pro pelasi taktisesti kypsästi, joten Marialle tuli maalilla vain kolme torjuntaa. Erä 0-0 ja Prolle pisteet lukemin 5-3. Pro oli ottelussa ns. ”kuskin paikalla”, mutta aina kun peli tuntui ratkeavan osoitti Steelers henkisen vahvuutensa ja nousi uhkaamaan Pron voittoa.

Kuva SB-Pro. Lotta Purhonen Steelers ja Ada Riiali väänsivät päivän tiukimmat aloitukset läpi pelin, lopputuloksena näistä tasapeli hyvässä hengessä

SB-Pro on hyvin omassa tavoitteessaan 8 pelin jälkeen sarjassa

Onnistuneet sarjapelit varmistivat Pron olevan hyvin omassa tavoitteessaan tässä vaiheessa. Nyt myös oma peli oli selvästi ehjempää ja pelit kestivät hyvin hallinassa täydet 45 minuuttia. Maalivahtipeli on hyvällä tasolla kummallakin maalivahdilla ja Maria Viitala on noussut torjuntatilaston ykköseksi koko SM-sarjassa. Uudistetut pakkiparit toimivat hyvin ainakin tällä hetkellä, jossa erilaiset vahvuudet tukevat hyvin toisiaan. Kolme tasaista hyökkäysketjua varmistavat sen, että maalintekotilanteita syntyy riittävästi ykkösektorille. Nyt vain pitäisi saada se Arkadian halli valmiiksi, jotta olosuhteet harjoitteluun nousisivat paremmalle tasolle!

Päivän muissa peleissä ei suuria yllätyksiä

Päivän odotetuin peli oli PSS:n ja SBS Wirmon kohtaaminen, mikä olikin myös päivän vauhdikkain ottelu kahden erinomaisen joukkueen välillä. Wirmo oli valmistautunut otteluun hyvin tullen paikalle jo perjantaina ja joukkue olikin alkuun todella vahva ja otti kolmannen erän alussa jo 5-0 johdon. PSS osoitti taas oman vahvuutensa ja nousi lopulta 5-3 tilanteeseen uhkaamatta kuitenkaan kovin vakavasti enää Wirmon voittoa.

Kuva SB-Pro. Kuvassa Wirmon tytöt ovat jälleen tehneet yhden maalin

Päivän toisessa pelissä Wirmo maksoi ”kalavelat” Espoon suuntaan

Vauhtiin päässyt Wirmo otti myös selkeän voiton Espoolaisista ja  Northern Stars hävisi maalilla myös Steelersille, joten ei pisteitä tällä kertaa Espoon suuntaan. Tasainen peli kuitenkin Steelersin kanssa, joka olisi voinut päättyä miten tahansa. Classicille päivä oli onnistunut, ensin 2-0 tappioasemasta nousu tasapeliin OLS:n kanssa ja tämän jälkeen todella tärkeä 2-1 voitto TPS-pelistä. TPS jäi siis tänään nollille ja taistelee nyt lähinnä OLS:n ja O2:n kanssa sijoista 8-10. OLS jäi toisessa ottelussan EräViikinkien jyrän alle luvuin 8-1. Illan toisessa pelissään ErVi otti 5-1 voiton O2:n hienosti taistelleesta nuoresta ryhmästä, joka päivän päätteeksi joutui sisuuntuneen PSS:n ”mankeliin” odotetusti.

Päivä oli siis Wirmon, ErVin ja Pron päivä

Wirmo, ErVi ja Pro ottivat kukin kaksi voittoa päivän peleistä ja vankistivat myös asemiaan sarjataulukossa. Peli on kehittynyt kaikilla sarjan joukkueilla, kuten tietysti pitääkin ja otteluiden hyvä henki oli jälleen miellyttävää katsottavaa, sama hieno suhtautuminen oli myös katsomossa. PSS onnistui odotetusti kympin arvoisesti turnausjärjestelyissään ja tästä tunnustus Porvoon suuntaan (mokkapaloja olisi kaivattu hiukan enemmän, olivat kuulemma niin hyviä!). Yksittäisinä onnistujina nostetaan esiin vielä ErVin nuorisokentällinen ja ehkä päivän parhaana kenttäpelaajana erittäin vakuuttavasti pelannut Emilia Pietilä. Pron maalivahti Maria Viitala oli ainakin ”Pro-lasein” taas päivän paras maalivahti.

Kuva SB-Pro. Maria Viitala

SB-Pro haluaa kiittää jälleen kaikkia Askolassa mukana olleita, jotka omalta osaltanne järjestitte hienon tapahtuman Tyttösalibändyn merkeissä!

 

close-icon

28.11.2017

C-Tyttöjen SM-sarja jatkuu lauantaina Askolassa

C-tyttöjen 4. sarjaturnaus on vuorossa tulevana lauantaina Askolassa PSS:n ollessa turnauksen järjestäjänä

Haastattelussa Jessica Luomakoski ja Minka Kosonen kertovat kuulumisia ennen turnausta ja pilailevat haastattelijan kustannuksella

Lauantain Pro-teemat!

⇒Löytyykö lauantaille se toivottu kolmen ehjän pelin suoritus?

⇒ Saako Pro ”kotikentästä” hyödyn tällä kierroksella?

⇒ SB-Pro hakee tehoja tasaisesti kaikilta kentällisiltä!

Kuten  haastattelussa todetaan, niin nyt on tavoite pelata ehjät pelit!

Arkadian hallin myöhästyminen on vaikuttanut joukkueen valmistautumiseen pitkin kautta, salivuoroja on peruuntunut ja runsaat loukkaantumiset eivät ole helpottaneet valmennuksen tilannetta rakentaa joukkueen peliä valmiiksi. Niinpä lähes kaikissa otteluissa on ollut hyvien jaksojen ohella niitä heikompia jaksoja myös. Toisaalta tulokset ovat olleet joukkueen tavoitteiden mukaiset ja odotukset tulevalle viikonlopulle ovat korkealla. Joukkueen vahvuuksia on ollut kaikkien kentällisten tasainen suorittaminen ja siihen uskotaan Pro:ssa tälläkin kertaa.

Askola on tuttu paikka etenkin osalle Pron joukkuetta

Nyt Askolassa pelattava turnaus on etenkin osalle Pron joukkuetta todella tuttu jo useiden vuosien takaa ja antaa ehkän pienen kotiedun, mikä näkyy toivottavasti myös kannustuksessa. Myös lyhyt matka peleihin on etu ja ainakaan matkaväsymyksen piikkiin ei tällä kertaa voida kätkeytyä. Iltapäivän vastustajista TPS on mielenkiintoinen ryhmä Turusta ja ottelusta on varmasti tulossa tiukka ja vähämaalinen. Emilia Kurpan johdattama TPS kasvaa koko ajan sarjan edetessä ja joukkue taistelee tiukasti paikasta kahdeksan joukkoon runkosarjassa. Päivän toinen vastustaja Steelers on kaikista joukkueista se tutuin ja tiedossa on jälleen taistelupeli, jossa pienet marginaalit ratkaisevat voittajan. Sarjan avausottelussa Pro oli niukasti vahvempi, mutta Steelers on myös parantanut peliään koko ajan sarjan edetessä.

Kuva SB-Pro. Mimosa Kauno pelaa Askolassa lähes kotikentällään

Päivän otteluiden ”herkkupalana” PSS – SBS Wirmo

Päivä sisältää monta mielenkiintoista ottelua, mutta ehkä se ensimmäinen peli PSS:n ja Wirmon välillä on se mielenkiintoisin. Wirmo aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta joukkue on koko ajan parantanut peliään ja kotiturnaus Mynämäellä oli ”Wirmottarilta” jo vakuuttavaa peliä. Vakuuttavasti pelanneen PSS:n kanssa on siis odotettavissa vauhdikas ja hyvätasoinen peli. Toisessa ottelussana Wirmo kohtaa Northern Starsin ja tässä Mynämäen tytöillä on taatusti paljon hampaankolossa kauden avauskierrokselta, toisaalta NS on pelannut erittäin tasaisesti ja hyvin koko kauden.

OLS ja Classic todella tärkeässä kohtaamisessa

OLS ja Classic taistelevat kumpikin viimeisistä jatkopaikoista ja ottelu on todella tärkeä molemmille, mikäli Classic voittaisi, niin piste-ero olisi jo neljä pistettä, ei liikaa, mutta kuitenkin jo merkittävä. Toisessa ottelussaan OLS kohtaa Eräviikingit ja tästä pelistä emme usko pisteitä Ouluun matkaavan. ErVi on myös parantanut selvästi kauden ensimmäisitä peleistä ja joukkueen ”nuorisokentällinen” on ollut todella pirteä ilmestys. Classic ja TPS pelaavat todella tasaisen pelin, josta voittajaa on mahdoton ennakoida, helppoa todeta pelin olevan jälleen äärimmäisen tärkeä molemmille joukkueille.

Steelers ja Northern Stars järjestävät jälleen jännitysnäytelmän

Steelers ja NS tulevat jälleen pelaamaan ns. yhden maalin ottelun, jossa voittaja ratkaistaan vasta viimeisessä erässä, olisiko siis tasapelin vuoro kuitenkin tällä kertaa? O2 Jyväskylästä joutuu tällä kertaa liian tiukkaan kyytiin, joukkue parantaa pelejään, mutta EräViikingit ja PSS ovat niin kovia vastustajia, että pistetili ei aukene tällä kertaa. Toivotaan joukkueelta hyviä ehjiä suorituksia, joka auttaa tulevilla kierroksilla.

Kuva SB-Pro. Neea Mustolalle myös Askola Areena on tuttuakin tutumpi pelipaikka

SB-Pron C-tytöt toivottavat kaikille joukkueille hyviä lauantain pelejä ja näytetään jälleen kaikille katsojille, kuinka C-tyttöjen SM-sarjaa pelataan hyvässä hengessä ja taitavien joukkueiden pistäessä ”kaikki peliin”. Pron pelit alkavat klo 16.15 ja klo 18.25.

close-icon

13.11.2017

C-tyttöjen SM-sarjakierros Mynämäellä

12.11. Mynämäki, HaNi-halli

Pro läksi hakemaan kauden parhaita pelejä, mutta kokonaiseen otteluun sitä ei vielä saatu tehdyksi, kuitenkin oikeita ”elementtejä” alkaa rakennuksen ympäriltä jo löytyä.

⇒ Sairaslistan lyheneminen antaa mahdollisuuksia kokeilla eri peleissä eri koostumuksia!

⇒ Porvoota vastaan aktiivinen peli ottelun alussa rikkoi myös vastustajan pelin rakentamista!

⇒ Joukkue jatkaa oman tavoitteen mukaisessa pistevauhdissa!

Kuva SB-Pro, Etualalla Jessica Luomakoski, taustalla Elli Mäenpää

Isänpäivä käyntiin bussimatkalla ja ”juhlalounaalla”, lukuisista vinkeistä huolimatta onnittelut jäivät vähiin, toki isät saivat asettua ruokajonon keulilla, kiitos siitä!

Runsaan lounaan jälkeen saavuimme Mynämäen hienolle HaNi-hallille hyvissä ajoin ja valmistautuminen päivän ensimmäiseen otteluun sujui hyvin. Joukkue läksi peliin täydellä kolmella kentällisellä ja otti myös pelin haltuunsa vakuuttavasti. Ensimmäinen erä Jyväskylän O2:sta vastaan oli selkeää pelin hallintaa, mutta ottelun tempo oli hyvin maltillinen, mikä ei ehkä ollut Pron tavoite pelin suhteen. Jessica Luomakoski, Minka Kosonen ja Erika Hakulinen vuorollaan onnistuivat maalinteossa ja tulos 3-0 kuvastaa vähintään ensimmäisen erän kulkua, pienellä huolellisuudella viimeistelyssä tilanne olisi voinut olla enemmänkin.

Toisen erän alkuun O2 sai pienen lahjan vielä nukuksissa olleelta Pro-ryhmältä, mutta tämän jälkeen erässä onnistuivat vielä Minka toistamiseen ja Menna Rissanen. Erän torjunnat Pro 0 ja O2 8 kuvaavat hyvin erän tapahtumia, mutta toisaalta Pron peli ei ollut enää ensimmäisen erän tasolla. Jotenkin pelistä näkyi, että nyt haetaan niitä pisteitä enemmän yksilöinä, kuin joukkueena, mikä ei palloilulajeissa ole se tuloksellisin tapa pelata.

Kolmas erä ei miellyttänyt valmentajien silmiä

Kolmas erä oli ehkä sitten kauden heikointa peliä Prolta yksinyrittämisen nostaessa edelleen päätään. Kaikki kunnia vastustajalle, joka käytti armottomasti paikkansa hyväkseen, Saimi Hyvärisen (O2) kaksi maalia oli hieno suoritus ja Jasmin Eerikäinen-Bulzan torjui O2:n maalilla luotettavasti koko pelin. Viimeinen erä Jyväskylän suuntaan 3-1, Ida Lindhin tehdessä erän Pro-maalin.

Pelistä jäi käteen ne kaksi pistettä tärkeimpänä, mutta peliesitys oli ajoittain huolimatonta ja yksityisyritteliäisyys korostui mitä pidemmälle peli eteni. O2 nostaa hiljalleen pelin tasoaan ja jo nyt joukkueesta löytyy hyviä ja vahvoja yksilöitä.

Tauon jälkeen peli tällä hetkellä sarjan ykköstä Porvoota vastaan

PSS on tällä hetkellä sarjan joukkueista se tasaisin, kaikkien kolmen kentällisen pystyessä pelaamaan hyvin sekä puolustus- että hyäkkäyssuuntaan. Joukkueen peli kestää myös ”kasassa” läpi ottelun parhaiten ja tämän Pro koki myös omassa ottelussaan. Ensimmäinen erä Prolta erittäin hyvä ja aktiivinen tarkka pelaaminen aiheutti PSS:lle myös omat ongelmansa. Torjunnat Pro 6, PSS 4 kertovat tasaisesta pelistä, kummallakin omat maalipaikkansa ja 0-0 erän jälkeen oli hyvin oikeudenmukainen tulos.

Toisessa erässä Porvoo sai lahjan, joka olisi pitänyt antaa aamulla bussissa isille

Ottelun toinen erä jatkui ensimmäisen erän kaltaisena, Porvoon hienokseltaan hallitessa, mutta Prolla ei ollut varsinaista hätää. Kuitenkin Prolle sattui yksi virhe ja se maksoi maalin verran vaarattomassa tilanteessa. Erän viime hetkillä hyvin pelannut Neea Mustola kilautti vielä ylärimaan ja kaksi senttiä alemmaksi olisi jo riittänyt tasoittamaan pelin, mutta sunnuntaina ei pallo pomppinut Prolle.

Kuva SB-Pro, Neea Mustola sairaslomansa jälkeen pirteällä pelipäällä

Kolmas erä unohdetaan ja deletoidaan muistista

Kolmanteen erään lähdettiin hakemaan tasoitusta, mutta sitten se kuuluisa ”rouva fortuna” iski jälleen, vaarattomassa tilanteessa puolustajan syöttö läksi rakettina korkealle ilmaan ja pomppi joko suoraan omaan maaliin tai sitten vastustaja onnistui koskettamaan vielä palloa, näitä maaleja tuskin kukaan jatkossa enää näkee, mutta nyt se tuli huonoon paikkaan. Tämän jälkeen oli Pron pakko avata peliä ja lopputulos oli kosmettiikkaa, taisi tällä kertaa se kuuluisa selkäranka myös hiukan murtua epäonnesta. Onnittelut PSS:lle, joka ehdottomasti ansaitsi voittonsa, toisaalta olisi Pron kannalta ollut mielenkiintoista nähdä, miten peli olisi edennyt ilman tuota pomppua. Urheilu on kuitenkin juuri tätä, toisen onni on toisen epäonni ja nämä pitää unohtaa, pitää myös osata ansaita se onni. Kuitenkin kaksi erää ehkä kauden parasta Pron peliä!

Kotijoukkue Wirmo vakuutti päivän peleissä

Muista otteluista on tietysti nostettava esiin Wirmo, joka murskasi vastustajansa luvuin 21-1! Joukkueen peli paranee koko ajan ja jokainen piste, minkä Wirmo menettää jatkossa sarjan aikana tulee olemaan vastustajalle suuren työn takana. ErVi otti myös kaksi hallittua voittoa ja erityisesti nousu Northern Starsia vastaan kahden maalin takaa oli merkki joukkueen vaarallisuudesta. NS ja Steelers ottivat pisteet Oululta, joka oli edellisiin sarjapeleihin nähden hiukan alavireinen ja tippui sarjassa nyt sijalle 9. TPS sai ensimmäiset sarjapisteensä tyylipuhtaalla 8-0 voitolla Jyväskylästä ja nyt näyttääkin, että OLS ja TPS tulevat taistelemaan siitä viimeisestä play off-paikasta.

 Hienosti järjestetty SM-turnaus jälleen kerran ja taistelu sarjapisteistä jatkuu joulukuun alussa Askolassa PSS:n kotiturnauksella. Pro harjoittelee viikolla Vantaan vieraana Energia Areenalla ja loppuviikolla kotiturnaus B:n kilpasarjassa.

close-icon

08.11.2017

C-tytöt SM-sarjaennakko Mynämäki 12.11

C-tyttöjen SM-sarjakausi jatkuu Isänpäivän merkeissä sunnuntaina Mynämäellä. Pro lähtee peleihin sarjassa 4.sijalta tasapistein EräViikinkien kanssa.

⇒Pro lähtee peleihin tavoitteena parantaa omaa peliään!

⇒ Vastassa joukkueet sarjataulukon molemmista päistä!

⇒  Pehmeät kädet ovat päivän teema!

Kuva SB-Pro C-tytöt, Keravan keskiviikon vierailulta ja taustalta löytyy myös Sara Kettunen pitkästä aikaa!

SM-sarja on alkanut osin ennakkokaavailuiden mukaan, mutta myös yllätyksillä

SM-sarja on lähtenyt käyntiin muutamalla yllätyksellä, mikä on lisännyt sarjan mielenkiintoa. Suurin yllätys on ollut tietysti Wirmon kompurointi Espoossa, joka toisaalta osoitti sen, että parhaimpana päivänä kuka tahansa voi voittaa lähes minkä tahansa joukkueen sarjassa. Iittalan kierroksella Mynämäen ryhmä sai jo koneensa liikkeelle ja Pietilän sisarusten taito on sarjassa parasta luokkaa, mutta joukkue joutui tekemään kummassakin ottelussa täyden päivätyön.

PSS on ollut odotetun vahva ja onnistunut erinomaisesti avausotteluissaan, joukkueen vahvuus on hyvän valmennuksen lisäksi tasaisen taitava ryhmä. Northern Stars on ollut varmasti suurin positiivinen yllättäjä ja erinomaisen maalivahtipelin vauhdittamana joukkue taistelee jatkossakin sarjan kärkiviisikossa. EräViikingit on ehdottomasti vahva ryhmä, mutta ei vielä tällä hetkellä ainakaan sarjan suurin ennakkosuosikki, kauden aikana voimasuhteet voivat kuitenkin muuttua paljon joukkueiden kehittäessä omaa peliään. Pron pistemäärä on suunnitelmien mukainen, mutta pelintaso vaihtelee vielä aivan liikaa pelin sisälläkin ja kolmessa ottelussa joukkue on menettänyt selvän johtoaseman viimeisessä erässä. Toisaalta SB-Pro on kärsinyt myös paljon loukkaantumisista ja muista poissaoloista ja peli kehittyy vielä huomattavasti kauden aikana.

Steelers on myös aloittanut kauden ehkä hiukan alle ennakko-odotusten, mutta potentiaalia nousta kärkiviisikkoon löytyy varmasti. OLS ja TPS näyttäisivät tässä vaiheessa kautta muodostavan seuraavan ryhmän, mutta tasoerot kärkeen ovat niin pienet, että mikään yllätys ei ole näiden joukkueiden voitot sarjataulukossa ylempiä vastaan pelatessa. Classic ja O2-Jyväskylä ovat sarjan kaksi nuorinta joukkuetta, mutta ovat osoittaneet molemmat jo vaarallisuutensa. Kummallakin joukkueella valmennus on hyvää luokkaa ja pelaajat urheilullisia sekä hyvällä asenteella varustettuja. Kummatkin joukkueet kärkkyvät lähinnä sijoja 7-8 kaiken onnistuessa täydellisesti.

SB-Pron pelit alkoivat tällä viikolla jo keskiviikkona harjoituspelillä Keravalla

Pro viimeisteli viikonlopun peleihin keskiviikkona harjoituspelillä Keravalla, jossa valmennus  jatkoi jo B-tyttöjen peleissä alkaneita kokeiluja. Vaikka kevään ja syksyn aikana joukkue onkin pelannut jo runsaasti otteluita, niin tuskin kertaakaan olemme olleet mukana täydellä ryhmällä. Pelaajia on kokeiltu eri pelipaikoilla ja haettu joukkueelle näin toimivinta kokoonpanoa. Joukkueen sisällä onkin vahva usko siihen, että peli tulee kaiken aikaan kehittymään, mikä on tietysti tilanne kaikilla muillakin joukkueilla. Ja ne pehmeät kädet löytyivät kuitenkin, vaikka haastatteluryhmä sitä hiukan epäili, hattutemppu Minkalle Keravalla!

Isänpäivä aloitetaan bussimatkalla kohti Mynämäkeä jo aikaisin aamusta

Pron ensimmäinen vastustaja on joukkueelle vielä kovin tuntematon o2-Jyväskylästä. Nuoren 02-joukkueen ensimmäinen sarjakierros Espoossa taisi mennä vielä hiukan totutellen SM-sarjan pelitempoon ja tuloksena selkeät tappiot vahvoille joukkueille. Toisella sarjakierroksella Northern Stars oli vielä selvästi vahvempi, mutta peli Classicia vastaan oli jo tiukka, eikä tasoituskaan ollut kaukana viimeisen kahden minuutin aikana. Suurin virhe Prolla olisi lähteä tähän otteluun hakemaan helppoa voittoa, jota ei todellakaan ole luvassa. SB-Pron pitää olla ottelussa aktiivinen ja ottaa peli myös hallintaan pallollisena, samalla on muistettava, että paras lopputulos tulee joukkueen yhtenäisellä pelaamisella. Pallo ja pelaajat siis liikkeelle ja oman pään puolustaminen hoidettava tarkasti.

Toisena vastustajana paikallispelin henkeen PSS Porvoosta

Mikäli joku on vielä aamulla kuvitellut itsestään liikoja, niin toiseksi vastustajaksi asettuu PSS sarjan kärkijoukkueena, jolla peli on ollut parhaiten organisoitua ainakin vielä alkukaudesta. Tähän otteluun ei tarvitse joukkuetta ladata, vaan se lataus syntyy itsestään tuttuja tyttöjä vastaan pelatessa osin ”Suomi-Ruotsi” hengessä. Jokainen päättäköön itse kumpi on Suomi ja kumpi Ruotsi? Tässä ottelussa oman pään pelaamisen merkitys vain korostuu ja toisaalta hyökkäyspäässä on paikat hyödynnettävä huolellisesti. Odotettavissa on vauhdikas peli hyvässä hengessä ja näitä kohtaamisia on lisää tulossa vielä kauden aikana.

Päivän muut ottelut

Isänpäivän muissa otteluissa kotijoukkue Wirmo kohtaa innokkaan kotiyleisön edessä TPS:n ja Classicin ja vie näistä isien iloksi pisteet kotiinsa. Steelers saa vastaansa ensin OLS:n, mikä on yksi päivän mielenkiintoisimmista peleistä. Hämeenlinnan C-tytöt ovat avanneet sarjan hiukan alavireisesti ja OLS toisaalta parantaa peliään koko ajan, odotettavissa tiukka ottelu, joka saattaa ratketa maalivahtipeliin, kummalla lienee se parempi päivä sunnuntaina. Toisessa ottelussaan vastus ei helpotu, nyt ErVi tuoreemmin jaloin ja tässä ennustus kääntyy niukasti ”viikingittärien” eduksi, mutta Steelers ei varmasti ole samaa mieltä asiasta.

EräViikingit mittaavat vuorostaan Northern Starsin alkukauden tason, onko kyseessä ollut tähdenlento vai jatkuuko voittovire?

Northern Stars on aloittanut kauden hienosti ja on sarjassa toisena. EräViikingit onkin nyt erinomainen mittari ja ottelusta on luvassa yksi päivän tasaisemmista. Jo tätä ennen NS saa vastaansa OLS:n, joka on myös kovan paikan edessä, tuloksena voi olla pitkä kotimatka nolla sarjapistettä mukanaan päivän peleistä tai lyhyt kotimatka kahden voiton jälkeen. PSS pelaa ennen Pro-peliä Classicia vastaan ja tästä ei uskalla ennustaa muuta kuin voittoa Porvooseen, vuoden päästä Classic haastaa jo PSS:n vahvasti C-tyttöjen SM-sarjassa. Kierroksen alussa on vielä pisteissä nollilla TPS ja O2, mutta ei enää sunnuntain jälkeen, keskinäisen pelin jälkeen toisella on kaksi pistettä tai kummallakin yksi piste. Ennustetaan, että peli ratkeaa kolmannessa erässä ja kahden maalin voitto suuntaan tai toiseen syntyy tyhjään maaliin.

Kuva SB-Pro, Nuppu Tikkakoski ”nollapeli” Keravalla!

Hyvää C-tyttöjen SM-Salibandyä luvassa siis sunnuntaina Mynämäen upeassa HaNi-hallissa ja Pron tytöt tulevat tekemään parhaansa. Loistavaa viikonloppua kaikille joukkueille!

 

close-icon

21.10.2017

C-tyttöjen SM-sarjaraportti

Pron C-tytöille Iittalasta tuloksena voitto ja tappio

⇒ Kapteenin ennustuksen mukaisesti Oulusta otettiin revanssi!

⇒ Lähtökohdat päivän toiseen peliin olivat huonot ja lähes yhdeksän tunnin tauko näkyi pelin   

alussa

⇒ Kova taistelu Wirmoa vastaan ei tällä kertaa riittänyt!

Kuva SB-Pro. Ida Lindh 1+1 päivän ensimmäisessä pelissä

Kierros avattiin ottelulla voitolla kapteenin ennustuksen mukaisesti

Päivän avauspelissä vastaan asettui OLS, jolle Pro hävisi Kontiolahdella ja nyt oli suunnitteilla maksaa takaisin korkojen kera. Ensimmäinen erä olikin selvästi Pron erä, mutta useastakaan hyvästä paikasta ei maaleja syntynyt. Toisessa erässä kenttätapahtumat tasoittuivat, mutta nyt Pro iski Menna Rissasen toimesta ja syöttäjänä kunnostautui Riikka Jouppila. Toinen maali oli vuoden erikoisin toistaiseksi, maalinedustaistelua ja Ida Lindh osuu viimeiseksi Pron pelaajista palloon, joka kaaressa tippuu maalin katolle takarautaan, sieltä pomppuna maalille ja jostakin pallo kaivautui vielä maaliin, kaikki kuitenkin lasketaan.

Kolmannen erän alkuun OLS kaventaa, jonka jälkeen Ada Riiali iskee suoraan Idan poikittaissyötöstä luvuiksi 3-1. Ottelun lopussa Oulu ottaa maalivahdin pois ja voitetun päätytaistelun jälkeen pallo ajautuu Riikalle, joka osuu tyhjään maaliin ja moni uskoi pelin olevan ohitse. Näin ei kuitenkaan ajateltu OLS:n leirissä ja kaksi kertaa pallo vielä Pron verkkoon Oulun pelatessa ilman maalivahtia. Viimeiset 30 sekuntia olivat kuitenkin SB-Pron hallinnassa ja kaksi pistettä lisää sarjataulukkoon. Oululle se kuvitteellinen ”hatunnosto” loppuun asti taistelusta!

Loppuviikosta kokoonpanosta tippuivat vielä Jessica Luomakoski ja Neea Mustola, joten lähtökohdat vaikeutuivat ennen pelejä. Pelin aikana sairaslomalta palannut Annukka Lönnrot joutui jättämään vielä leikin kesken ja myös Menna oli osan pelistä pois. Taisteluvoitto ja näitä tarvitaan tässä vaiheessa.

Toisen pelin alkuun 9 tuntia!

Kuten pieni epäilys oli, niin pitkä tauko ei voinut olla näkymättä pelissä erittäin taitavaa Wirmon joukkuetta vastaan. Wirmo latoi ensimmäiseen erään kaksi maalia ja toisen erän alkuun vielä yhden lisää, tehtyjä osumia kaikki. Toisaalta myös Prolle oli omat paikkansa, mutta liian usein se pallo ei ”pomppinut” meille tai sitten se oikeasti pomppi. Toisessa erässä Pro alkoi saada paremmin ja paremmin peliä haltuunsa. Molemmille joukkueille hyviä mahdollisuuksia tehdä maaleja, mutta kolmanteen erään Wirmon 3-0 johdosta.

Kolmannessa erässä peli jatkui tasaisena, edelleen Pro useasti oli niin lähellä ja toisaalta niin kaukana, hyvätkin tilanteet päättyivät ohilaukaukseen tai viime hetken pallonmenetykseen. Reilu viisi minuuttia ennen pelin loppua Wirmon istuessa jäähyllä sai Pro ansaitun onnistumisen Mennan kaventaessa luvuiksi 1-3. Tämän jälkeenkin oli vielä kolme hyvää tilannetta kaventaa 2-3:een, mutta ei tällä kertaa ja ottelun viimeisellä minuutilla Wirmo sai laittaa pallon tyhjään maaliin.

Ansaittu voitto Wirmolle, mutta Prolta etenkin ottelun toinen puolisko oli hyvä ja osoitti kaiken olevan mahdollista tulevissa otteluissa. Erinomaista taistelua koko joukkueelta ja jokainen voi olla ylpeä siitä, että tultiin takaisin peliin vaikean alun jälkeen. Nostetaan pelistä vielä esiin Maria Viitalan hienoa torjuntatyöskentely, samoin kuin tietysti vastaavasti myös Wirmon maalivahdin luotettava pelaaminen omalla maalillaan.

Päivän muissa peleissä odotettuja tuloksia

Päivä ei tuonut suuria yllätyksiä tuloksien merkeissä. Porvoo jatkoi vahvoja pelejään ja on nyt yksin sarjajohdossa. Northern Stars hoiti varmasti etukäteen hiukan kevyemmät vastustajansa. Eräviikingit olivat tiukoilla TPS:n kanssa, mutta lopussa saivat tehtyä voittomaalin, Wirmo oli heidän keskinäisessä ottelussa vahvempi ja ansaitsi voiton tällä kertaa.  O2-Jyväskylä jäi vielä nollille sarjapisteissä, mutta oli äärimmäisen lähellä tasoittaa pelin Classicia vastaan pelin viimeisellä minuutilla. Järjestävä seura Steelers lisäsi pistetiliään Classicin kustannuksella, mutta jäi aseettomaksi Porvoota vastaan. Neljän pelatun pelin jälkeen ovat pääkaupunkiseudun joukkueet ottaneet sarjassa neljä ensimmäistä sijaa, mutta Wirmo otti uuden suunnan nyt sarjassa.

SB-Pro on tavoitevauhdissaan ja voidaan olla tyytyväisiä alkukauteen

SB-Pron osalta kausi on alkanut lukuisista loukkaantumisista ja sairasteluista huolimatta positiivisesti. Joukkueella oli ennen ottelua Wirmoa vastaan jo 12 ottelun putki ilman tappiota (B-pelit laskettu mukaan). Kuitenkin tappiopelissä nyt ilme oli hyvä ja peli selvästi kehittyi aamun esityksestä. Ensi viikonloppuna jatketaan B:n aluesarjassa, jossa haetaan varmistusta pääsystä kilpasarjaan ja tämän jälkeen alkaa valmistautuminen Mynämäellä pelattavaan sarjakierrokseen, jossa vastassa O2-Jyväskylästä ja aina rakas paikallisvastustaja PSS Porvoosta.

Joukkue kuvassa aiemmin syksyllä Iittalan upeassa hallissa

Kiitos tytöille ja valmennukselle hienosta alkukaudesta sekä hyvistä peleistä Iittalassa. Kiitos myös Steelersille hyvin organisoidusta sarjakierroksesta, jossa kaikki toimi jälleen erinomaisesti!

 

close-icon

18.10.2017

C-tyttöjen Sm-Sarja jatkuu 21.10 lauantaina Hämeenlinnassa

 SB-Pron C-tyttöjen kotiturnaus jouduttiin siirtämään Hämeenlinnaan ja tämä lisää vaikeuskerrointa lauantain peleihin merkittävästi. Toivottavasti joukkue saa vastoinkäymisistä itselleen lisää virtaa ja kääntää pettymyksen voitoksi itselleen.

Loukkaantuneita ja pitkä-aikaissairaita palaa kehiin, kääntyykö tämä Pron eduksi?

OLS otti voiton Prosta Kontiolahdella, onko nyt kalavelkojen maksun aika?

Elokuussa menetettiin 2-1 johto Wirmolle viimeisellä kahdella minuutilla ja tulevana lauantaina pitkä päivä joukkueella jo takana, miten onnistuu latautuminen illan myöhäispeliin?

Sarjatilanne kahden pelatun ottelun jälkeen on mielenkiintoinen ja Pron aloitus oli myös vahva

 

Viikonlopun kierroksella luvassa todella mielenkiintoisia pelejä

Mikäli halutaan nostaa esiin Iittalaan siirretyn kierroksen otteluista muutama, niin SB-Pron pelien lisäksi voidaan valita päivän toinen ottelu Steelersin ja PSS:n välillä. PSS aloitti kauden vahvasti ja toisaalta Steelersin saavuttama yksi piste oli ehkä ennakko-odotuksiin nähden alakanttiin, kotijoukkue Hämeenlinnasta tuleekin tähän peliin varmasti todella nälkäisenä. Wirmo yhtenä ennakkosuosikeista aloitti myös kautensa vaisusti ja kahden tappion jälkeen vastus ei ainakaan helpotu, ottelu EräViikinkejä vastaan tulee olemaan tiukka taisto kahden ikäryhmän huippujoukkueen välillä. Mielenkiintoista on myös nähdä, kuinka TPS ja O2 jkl ovat saaneet kehitettyään peliään kolmen viikon aikana uusina SM-sarjajoukkueina.

Prolle pelien siirto Hämeenlinnaan oli suuri pettymys

Kiitos Steelersin organisaatiolle siitä, että ottivat huolehtiakseen SM-sarjakierroksen ja samassa yhteydessä on todettava, että kotiturnauksen menetys Arkadian rakennusongelmien vuoksi oli ja on joukkueelle suuri pettymys. Tätä kotiturnausta oli valmisteltu jo pitkään ja tavoitteena oli tehdä ikimuistoinen tapahtuma tästä kaikille ja etenkin omalle SB-Pron  ryhmälle. Nyt lähdemme siis vieraspeleihin ja päivän ohjelma on vielä täysin meitä vastaan, aamun ensimmäinen ja illan viimeinen ottelu, pelien välissä aikaa noin 10h! Joukkueella ja pelaajilla onkin paljon mietittävää, kuinka tämä väli käytetään.

Iittalan päivä alkaa ottelulla SB-Pro vastaan OLS

Ensimmäisessä pelissä kohtaamme OLS:n Oulusta, jolle hävisimme Kontiolahdella 2-4 pelin hallinnan jälkeen. Tappio kertoo vahvasta vastustajasta, joka ensimmäisellä sarjakierroksella hallitsi pelin alkua ErViä vastaan ja sai ensimmäisten minuuttien aikana luoduksi lukuisia maalintekotilanteita, kokeneempi joukkue kuitenkin käänsi sitten pelin edukseen. OLS:n joukkueesta nostetaan esiin Veera Moilanen, joka on vahva ja teknisesti taitava pelaaja, tulee jälleen antamaan kovan haasteen puolustuksellemme. Kontiolahdella OLS puolusti erittäin kurinalaisesti, mutta K3 Arenalla ihan samaa tarkkuutta joukkueen puolustumisessa ei löytynyt.

Päivä päättyy klo 19.30 otteluun SBS Wirmoa vastaan

Mynämäeltä saapuva Wirmo on edelleen kahdesta tappiostaan huolimatta yksi sarjan suosikeista. Joukkueen ”johtotähtinä” ovat Olivia ja Emilia Pietilä, jotka kuuluvat ehdottomasti ikäluokkansa ykköspelaajiin. Heitä hyvin täydentävät Eerika Koski ja Ronja Niemi, mutta vaikka kyseessä on hyvä joukkue, niin ehkä tasaisuus ei ole kuitenkaan Wirmon vahvuus. Turussa pelasimme pitkään vahvasti Wirmon kanssa ja johdimme peliä vielä kaksi minuuttia ennen loppua 2-1, mutta meidän osin kokemattomuus ja Wirmon kokeneet tähdet käänsivät pelin ottelun lopussa. Oletettavaa on, että tästäkin pelistä on tulossa tasainen kamppailu, eivätkä sarjan suosikit tule saamaan pisteitä helposti.

SB-Pro saa ainakin osan pelaajista takaisin sairasosastolta 

Ennakkoa kirjoittaessa ei ole vielä tarkkaa tietoa, ketkä kaikki saadaan takaisin peleihin mukaan, 15.10 joukkueen pelaajista 9 oli pois eri syiden vuoksi, mutta osa lähinnä varotoimenpiteinä. Tämän viikon harjoituksissa katsotaan pelaajien pelikuntoa tarkemmin ja toivotaan, että lauantaina Hämeenlinnaan ja Iittalaan matkaa todella nälkäinen ja taistelutahtoinen Pro. Joukkueen suuri vahvuus onkin ollut syksyn peleissä, että kun joku tippuu pois kokoonpanosta, niin toinen nousee heti suurempaan rooliin ja maalintekijöitä on nyt löytynyt todella laajalta rintamalta.

Me laitoimme tavoitteeksi saada jokaiselta kierrokselta kaksi sarjapistettä, jotka riittävät koko joukkueen ennen kautta asettamaan tavoitteeseen. Voitot ovat hyvä lisämauste, mutta ehkä tärkeintä kuitenkin on, että peli kehittyisi koko ajan. Onnistunut kauden aloitus helpotti varmasti koko joukkuetta henkisesti paljon ja tunnelmat joukkueen sisällä ovatkin hyvät. Loukkaatumisille ja sairastumisille ei voida mitään, psotiivisena puolena niissä on se, että uusia ratkaisijoita tulee esiin koko ajan”     – SB-Pro C-tyttöjen joukkueenjohtajat

Kuva SB-Pro. Annukka Lönnrot palaa pitkän loukkaantumisen jälkeen harjoituksiin tällä viikolla ja ehkä myös viikonlopun peleihin?

Suomen parasta C-tyttöjen salibandyä luvassa Iittalassa Hämeenlinnassa lauantaina 21.10 klo 09.45 alkaen ja SB-Pro on suurella sydämmellä mukana peleissä. Lauantaina pelataan Tampereella KooVeen ja SB-pron välinen naisten Liigaottelu ja tämän jälkeen ehtii hyvin vielä seuraamaan Iittalaan C-tyttöjen toista peliä!

close-icon

30.09.2017

C-tytöillä vahva SM-sarja-avaus

K3 Sport Arena Espoo 30.09

SB-Pron C-tytöt avasivat kauden kahdella niukalla voitolla Espoossa!

Kauden avaukseen lähdettiin kaksijakoisella tunnelmalla. Toisaalta alla hieno turnaus Hämeenlinnassa, toisaalta lukumäärältään pienehkö ryhmä kärsi jälleen runsaista poissaoloista, tiedossa siis runsaasti vastuuta kaikille mukana olleille. Vielä ennen päivän ensimmäistä peliä Minka Kososen nilkkavaiva ilmoitti olemassa olostaan ja myös huoltajien poissaollessa sai Naisten päävalmentaja Matti Kaipio kunnian sitoa nilkkaa pelikuntoon (kiitos avusta). Viime kaudella avasimme sarjan myös Steelersin vahvaa joukkuetta vastaan ja silloin tappiolla, joten nyt oli mielessä ”kalavelkojen” maksu ja edelliset pelit viimeisten viikkojen aikana ovat menneet Pron eduksi (3 voittoa, 1 tasapeli ja 1 häviö).

Ensimmäinen erä oli lievää Steelersin hallintaa ja pari heikkoa porrastamista puolustuksessa antoi Hämeenlinnan ryhmälle myös muutaman maalipaikan. Maria Viitalan hyvän maalivahtipelin vauhdittamana näistä kuitenkin selvittiin ja sitten iski Nea Mustola uransa ensimmäisen SM-sarjamaalin tarkalla laukauksella hyvän haaston jälkeen. Erä Prolle 1-0 ja toiseen erään saapuikin todella vahva punainen joukkue, joka oli läpi erän hallitseva ja maalipaikat kirjattiinkin nyt selvästi Prolle. Erän torjunnat Steelers 8 ja Pro 3 kertovat erän kulusta. Nealla vahva läpiajo, Ada Riiali laukoi ylärimaan vapaalyönnistä ja tämän lisäksi monta maukasta tilannetta. Erän jäähy Steelersille, mutta ylivoimassa jäi tällä kertaa ajatus hiukan keskeneräiseksi. Huomioitavaa vielä erästä, että Pro joutui pelaamaan lähes koko erän 9 kenttäpelaajalle Minkan jouduttua hakemaan lisää teippiä nilkkansa tueksi tällä kertaa Naisten 2. joukkueen valmentajan Santtu Turusen avustuksella.

Kolmanteen erään 1-0 johtoasemasta ja heti erän alkuun hyvä tiputus Henriikka Väistölle, joka jo kertaalleen kadotti pallon, mutta haki sen uudelleen ja tarkka laukaus takanurkkaan maalivahdin ollessa täydellisessä maskissa, myös uran ensimmäinen SM-sarjamaali. Erän ehkä puhuttanein tilanne oli taklaus, jossa ei tavoiteltu palloa ja selkään ajo oli kohtuullisen vaarallinen, tuomarien päätös hiukan yllättäen pitkä puhuttelu ja vapaalyönti, ehkä pienen itsetutkiskelun paikka muuten hyvältä tuomaritoiminnalta. Vaaralliset selkäänajot pitää ottaa pois jo sääntöjenkin mukaan ja pelaajien turvallisuus on kaikista tärkein asia, tuomarit määrittelevät näin pelin luonteen vihellyksillään. Pron peli kesti erinomaisesti kasassa ja koko erässä Marialle vain kaksi torjuntaa, sitten aivan erän loppuun pieni vaihtovirhe ja sisäänlyönnistä pääsi Steelers kaventamaan kolme sekuntia ennen loppua, tällä kertaa se oli lähinnä kosmetiikkaa. Ansaittu voitto Prolle ja ensimmäiset sarjapisteet kuitattuna ja myös ne kalavelat.

Hyvä ja vahva peli koko joukkueelta, taisi vastustajalla olla pieni henkinen rasite Hämeenlinnan pelin tappio   – joukkueen rahastovastaavan Ari Jouppilan kommentit pelin jälkeen

Kuvassa vasemmalta Ada Riiali, Milja Ronkainen ja Erika Hakulinen Prosta

TPS ensimmäistä kertaa vastustajaksi

Ennen toista peliä on tässä hyvä nostaa esiin jo ennalta vahvaksi tiedetyn PSS:n hyvä peli Wirmoa vastaan, tuloksena 5-3 voitto. Pelinä todennäköisesti päivän vauhdikkain ja kovatasoisin. Toiseen peliin vastustajaksi asettui meille osin vieras ryhmä TPS Turusta, jossa tuttuja vastustajia lähinnä muutama pelaaja Loistosta. Mitään ei oteta pois turkulaisilta, mutta pelinä tämä oli Prolle ensimmäistä heikompi, tämä oli helppoa huomata jo ensimmäisessä erässä, jossa vauhti oli kokonaan pois ajoittain. Tilanne 0-0 ensimmäisen erän ja myös toisen erän jälkeen, hyvät maalipaikat Prolle, mutta TPS:lle oli myös omat paikkansa, jotka Maria varmasti hoiti jälleen kerran.

Kolmanteen erään tehtiin pieniä kokoonpanomuutoksia ja erän alku oli raju, 25 sekuntiin kolme maalia, joista ensimmäinen ajassa 31.35, Erika Hakulisen syötöstä Jessica Luomakoski (myös uran ensimmäinen SM-sarjamaali) laukoi tarkasti takanurkkaan, heti perään Minkan hieno laukaus etuylänurkkaan Mimosa Kaunon syötöstä ja lopuksi Menna Rissanen upean hyökkäyksen jälkeen suoraan syötöstä, jonka Erika jälleen antoi. Tuliko tästä sitten hyvä olo vai iskikö väsymys, mutta niin vain TPS tuli väkisin otteluun mukaan ja 3-2 maalis syntyi kolme minuuttia ennen pelin loppua siirretyn rangaistuksen aikana. Tasoitusyritykset eivät tuottaneet kuitenkaan tulosta ja lopputulos SB-Prolle luvuin 3-2. Hieno taistelu pienellä materiaalilla ja nostetaan tässä esille koko joukkueen uhrautuva työ joukkueen eteen. Reetta Suontausta puolustuksessa teki valtavan työmäärän, kun kaksi erää pelattiin kolmella puolustajalla. Milja Ronkainen puolusti tunnollisesti jouduttuaan todella suureen rooliin, Nuppu Tikkakoski meidän loistavista maalivahdeista huilasi tänään, mutta oli hienosti mukana kannustamassa joukkuetta ja ottaa torjuntavastuun ensi viikolla B:n kilpasarjassa.

Ei ehkä niin vahva peli, kuin ensimmäinen, mutta hyvin pienellä ryhmällä joukkue jaksoi taistella, vaikka väysymys ehkä hiukan lopussa iskikin   – Harri Hakulinen katsomosta

Toisen voitto-ottelun jälkeen pelipalaveri Jukka Erosen johdolla

Arkadian kotiturnaus vaihtui vieraspeleihin Hämeenlinnaan

Kotiturnauksemme jouduimme valitettavasti luovuttamaan Hämeenlinnaan ja siellä jatketaan siis kolmen viikon päästä ja toivottavasti tällä kertaa hiukan runsaslukuisamman ryhmän kanssa, toisaalta näytimme jälleen kerran, että joukkue ei ole yhden tai kahden pelaajan varassa, mikä on myös meidän vahvuus. Neljä pistettä ja jaettu 1.sija PSS:n ja EräViikinkien kanssa, tästä on viime vuotta helpompi lähteä jatkamaan kautta, mutta toisaalta on myös hyvä muistaa, jatkossakaan ei yhtään ilmaista pistettä ole jaossa, pienimpäänkään asenneongelmaan ei ole varaa.

Onnittelut myös Liiganaisille, jotka avasivat komeasti pistetilinsä murskavoitolla tänään ja huomenna aloittavat myös Naisten 2. ja 3., sekä A-tytöt. Tsemppiä kaikille joukkueille C-tyttöjen taholta, joista muutama taitaa olla huomenna mukana auttamassa Naisten 3. joukkuetta.

close-icon

26.09.2017

Reetan ja Jessican tunnelmat C-tyttöjen SM-sarja-avauksen alla

Toimitus tavoitti C-tyttöjen SM-sarjaan valmistautuvasta joukkueesta #17 Reetta Suontaustan ja #69 Jessica Luomakosken – tsekkaa videolta tyttöjen tunnelmat ennen 30.9. sarja-avausta Espoossa!

 

close-icon

26.09.2017

C-tyttöjen SM-sarja käyntiin Espoossa lauantaina 30.9.

C-tyttöjen (2003-04 syntyneet) SM-sarja pyörähtää käyntiin lauantaina 30.9. uudistetulla K3 Sport Arenalla Espoossa.

Kaksinkertainen sarja – uusi mestari keväällä

Sarjassa pelataan yhdeksän sarjaturnausta, 10 ottelua kussakin turnauksessa ja keväällä kaksinkertaisen sarjan ja 90 ottelun jälkeen kuusi parasta joukkuetta selviää suoraan playoffeihin ja sijoille 7.-8. sijoittuvat karsivat kahdesta viimeisestä pudotuspelipaikasta aluesarjojen kahden kärkijoukkueen kanssa.

Ikäluokassa saadaan kauden päätteeksi joka tapauksessa uusi mestari, koska viime kauden voittaja Pirkkalan Pirkat ei ollut mukana edes karsinnoissa. Edellisen kauden 10 SM-sarjajoukkueesta kuusi selvisi sarjaan myös tänä vuonna, uusia joukkueita mukana siis on neljä.

Sarjan avauskierroksen otteluparit

Lauantain sarja-avauksessa kohtaavat Northern Stars (Espoo) ja Steelers (Hämeenlinna). Ennakkoon tasaväkisessä ottelussa vaaka ehkä hienoisesti hämeenlinnalaisten puolella, mutta espoolaisryhmä on syksyn aikana osoittanut varsin hyviä otteita sekin.

Toiseen otteluun asettuvat uusi SM-sarjajoukkue OLS (Oulu) ja viime kauden hopeajoukkue EräViikingit (Helsinki). OLS jatkaa oululaisten vahvaa panosta SM-sarjassa – viime kauden yksi ehdoton väriläiskä oli neljänneksi sijoittunut Rankat Ankat ja tällä kaudella myös OLS:n otteet ovat keväästä syksyn peleihin parantuneet merkittävästi. EräViikingit saa varmasti kunnon vastuksen – ennakkosuosikkina sitä ottelussa kuitenkin voitaneen pitää.

Päivän kolmas otatus onkin sitten SB-Pron SM-sarjakauden avausottelu – siinä sille vastaan tulee päivän toisen ottelunsa pelaava Steelers. Joukkueet ovat kauden aikana kohdanneet jo  viidesti ja tasaisia ovat väännöt olleet, niin varmasti nytkin.

Neljännessä ottelussa EräViikingit mittaa toisen sarjatulokkaan O2-Jyväskylän, joka selvitti tiensä SM-sarjaan jännittävien karsintavaiheiden jälkeen. Joukkueet kohtasivat myös karsinnoissa ja silloin kokeneempi helsinkiläisjoukkue oli vielä selkeästi parempi. Jyväskyläläisten  etuna on kuitenkin varmasti kyky pelata ainakin nämä avausottelunsa ilman paineita ja asennetta ei varmasti tule ryhmältä puuttumaan.

Viidentenä otteluna nähdään kolmannen uuden joukkueen Classicin (Tampere) ja OLS:n kohtaaminen. Viime vuoden sarjassa Tamperetta edusti KooVee, joka ei  tänä vuonna osallistunut karsintaan. Ottelusta voi ennakoida varsin tasaista – Classic pääsee siihen tuoreilla jaloilla, mutta toisaalta OLS on saanut karistettua karstat jo aiemmassa ErVi-pelissä.

Kuudennessa pelissä nähdään kaksi sarjan kärkikastiin ennakoitavaa ryhmää, kun SBS Wirmo (Mynämäki) ja PSS (Porvoo) kohtaavat toisensa. Wirmo puolustaa viime kauden pronssisijaa ja lähtee sarjaan varmasti mielessään kirkastaa mitalin väri tällä kaudella. Yksi kovimmista kantoina kaskessa on kuitenkin tasaisen vahva PSS ja on mielenkiintoista nähdä, miten tässä molempien joukkueiden sarja-avauksessa käy.

Seitsemäs ottelu tuo SB-Prolle vastaan sarjan neljännen uuden joukkueen viime kauteen verrattuna, kun turkulaisedustus vaihtui Loistosta TPS:aan. Keskinäisiä otteluita joukkueilla ei vielä ole, mutta molemmat karsivat SM-paikasta Kontiolahdella, joten TPS on nähty tositoimissa ja tiedetään hyväksi ryhmäksi.

Päivän päätteeksi pelataan vielä ottelut O2 Jyväskylä – PSS, TPS – Classic ja SBS Wirmo – Northern Stars.

Kauden aikana kohdattu kuusi SM-sarjajoukkuetta jo kaikkiaan 18 ottelussa

SB-Pron on pelannut muita SM-sarjassa pelaavia joukkueita vastaan tällä kaudella otteluita HJC-turnauksessa, Loisto Cupissa, omassa HoviRuoka-turnauksessa, Häme Cupissa, MAJOUKKUETIE-tapahtumissa, SM-karsinnassa sekä harjoitusotteluissa.

Ottelut ovat päättyneet seuraavasti:

Steelers (6-3, 1-1, 4-7, 7-2, 3-6 ja 8-1)
Classic (11-0, 2-3, 5-1 ja 2-0)
Northern Stars (4-5, 2-3, 2-0)
OLS (4-1, 6-0, 2-4)
PSS (5-5, lisäksi neljä ottelua päättynyt Pron voittoon, mutta niissä ei ole ollut Porvoolta SM-ryhmä)
SBS Wirmo (2-3)

EräViikinkejä, O2-Jyväskylää ja TPS:aa vastaan ei joukkue vielä ole pelannut.

Odotettavissa tasainen sarja – SB-Pro pelaa kaikki pelinsä vieraskentillä

Viime kauden C-tyttöjen (2002-03) sarja oli tasainen ja tänäkin vuonna on odotettavissa jännittäviä ja tiukkoja pelejä sekä paljon ristiinpelaamista. Varmoja voittoja – tai tappioita – ei ole tiedossa kenelläkään ja yllätyksiäkin tullaan varmasti näkemään.

SB-Prolle ikävä uutinen tällä viikolla oli uuden Arkadia-hallin valmistumisen viivästyminen vielä entisestään, joka tarkoitti luopumista omasta kotiturnauksesta. Näin seuraava sarjaturnaus 21.10. pelataankin Klaukkalan sijaan Iittala-hallissa Hämeenlinnassa ja SB-Pro on ainoa joukkue sarjassa, joka pelaa kaikki runkosarjan pelinsä vieraskentillä.

Reetan ja Jessican mietteet ennen avausotteluita

Katso videolta #17 Reetan ja #69 Jessican ajatukset sarja-avauksen alla.

 

10.02.2018

C-tytöille täydet pisteet SM-peleistä Tampereelta

C-tyttöjen SM-runkosarjan toiseksi viimeinen sarjakierros pelattiin Classicin emännöimänä Vuoreksen komeassa […]

08.02.2018

C-tyttöjen SM-sarja jatkuu 10.2 Tampereella

10.2 Vuoreksen liikuntahalli Tampere C-tyttöjen SM-sarjaa Vuorossa jälleen mielenkiintoinen viikonloppu […]

21.01.2018

C-tyttöjen SM-sarjakierrosraportti Mosahallilta

C-tyttöjen SM-sarjaa Mosahallilla 20.1 SM-sarja palasi C-tyttöjen osalta vaihteeksi Helsinkiin […]

18.01.2018

C-tytöt SM-sarjaennakko Mosahalli 20.01

C-tytöt SM-sarjaa Mosahalli 20.1 klo 09.45 alkaen Pron C-tytöt ja […]

16.01.2018

C-tytöt SM-sarjakierros Eerikkilässä

C-tyttöjen SM-sarjaa Eerikkilä 13.-15.1 C-tyttöjen SM-sarjaa pelattiin nyt poikkeuksellisesti Eerikkilässä […]

11.01.2018

C-tytöt SM-sarjaennakko Eerikkilä 14.-15.1

C-tyttöjen Sm-sarjaa pelataan poikkeuksellisesti Eerikkilässä 5 joukkueen voimin 14. ja […]

09.01.2018

Arkadia Hallin ETKOT, Liiganaiset-Classic -huippuottelu

Liiganaiset palaavat kotikuntaan monen vuoden evakko vuosien jälkeen 13.1.2018 klo.17:00 […]

03.01.2018

SB-Pro C-tytöt Storvreta 1.päivä

2.1 Uppsala Storvreta Cup Ensimmäinen päivä turnauksessa takana ja rankan […]

28.12.2017

Uudenvuodenpäivänä C-tytöt matkaavat Storvreta Cupiin Ruotsiin

Storvreta Cup 2.-4.1 2018 Ruotsi, Uppsala Kesäkuussa yhdeksi joukkueen tavoitteeksi […]

20.12.2017

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

17.12.2017

C-tyttöjen SM-sarjakierros Kempeleellä

C-tyttöjen SM-sarjaa Kempele 17.12 SB-Pron C-tytöt läksivät haastavasta tilanteesta sunnuntain […]

12.12.2017

C-tytöt SM-sarjaennakko 17.12 Kempele

 C-tytöt SM-sarjaa, Zemppi Areena Kempele 17.12 Seuraava SM-sarjakierros pelataankin vaihteeksi […]

02.12.2017

C-tyttöjen SM-sarjaraportti Askola 2.12

SB-Pro C-tytöt jatkoivat SM-sarjassa Askolassa 4 pisteen arvoisesti Päivän Pro-teemat […]

28.11.2017

C-Tyttöjen SM-sarja jatkuu lauantaina Askolassa

C-tyttöjen 4. sarjaturnaus on vuorossa tulevana lauantaina Askolassa PSS:n ollessa […]

13.11.2017

C-tyttöjen SM-sarjakierros Mynämäellä

12.11. Mynämäki, HaNi-halli Pro läksi hakemaan kauden parhaita pelejä, mutta […]

08.11.2017

C-tytöt SM-sarjaennakko Mynämäki 12.11

C-tyttöjen SM-sarjakausi jatkuu Isänpäivän merkeissä sunnuntaina Mynämäellä. Pro lähtee peleihin […]

21.10.2017

C-tyttöjen SM-sarjaraportti

Pron C-tytöille Iittalasta tuloksena voitto ja tappio ⇒ Kapteenin ennustuksen […]

18.10.2017

C-tyttöjen Sm-Sarja jatkuu 21.10 lauantaina Hämeenlinnassa

 SB-Pron C-tyttöjen kotiturnaus jouduttiin siirtämään Hämeenlinnaan ja tämä lisää vaikeuskerrointa lauantain […]

30.09.2017

C-tytöillä vahva SM-sarja-avaus

K3 Sport Arena Espoo 30.09 SB-Pron C-tytöt avasivat kauden kahdella […]

26.09.2017

Reetan ja Jessican tunnelmat C-tyttöjen SM-sarja-avauksen alla

Toimitus tavoitti C-tyttöjen SM-sarjaan valmistautuvasta joukkueesta #17 Reetta Suontaustan ja […]

26.09.2017

C-tyttöjen SM-sarja käyntiin Espoossa lauantaina 30.9.

C-tyttöjen (2003-04 syntyneet) SM-sarja pyörähtää käyntiin lauantaina 30.9. uudistetulla K3 […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | C-tytöt Musta

close-icon

28.02.2018

SB-Pro - GrIFK D-tytöt
close-icon

11.03.2018

SB-Pro - Northern Stars
close-icon

11.03.2018

Classic - SB-Pro
close-icon

18.03.2018

SB-Pro - VSS B/C

28.02.2018, 20:00

SB-Pro - GrIFK D-tytöt

harjoitusottelu

Arkadia-Halli, Lepsämäntie 15, Klaukkala

11.03.2018, 10:50

SB-Pro - Northern Stars

SM-sarja

Palokan koulukeskus, Jyväskylä

11.03.2018, 13:00

Classic - SB-Pro

SM-sarja

Palokan koulukeskus, Jyväskylä

18.03.2018, 13:30

SB-Pro - VSS B/C

harjoitusottelu

Arkadia-Halli, Lepsämäntie 15, Klaukkala

3x20min tehokasta peliaikaa

PELATUT OTTELUT | C-tytöt Musta

close-icon

10.02.2018

SB-Pro - SBS Wirmo (3-2)

SB-Pro – SBS Wirmo 3-2 (1-0, 1-0, 1-2)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Viitala 6+6+4 = 16
Wirmo / S Koski 4+3+2 = 9

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#2 Jouppila (C) – #84 Rissanen – #8 Kosonen
#49 Kauno – #61 Riiali

#89 Hakulinen – #66 Lindholm – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39 Väistö

kolmas sentteri: #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat:

1.erä
01:08   1-0    #89 Hakulinen (#69 Luomakoski)
14:11      2min   Wirmo #66 O Pietilä (mailan painaminen)

2.erä
24:41    2-0   #2 Jouppila ( – )

3.erä
32:22     2-1   #8 E Koski (#9 Aydemir)
34:51     2-2   #61 E Pietilä (#66 O Pietilä)
39:07   3-2   #69 Luomakoski (#89 Hakulinen) VoM
43:43   aikalisä / Wirmo
44:20 – 45:00 Wirmo IM

SB-Pron ottelutsempparina palkittiin #71 Maria Viitala

 

close-icon

10.02.2018

OLS - SB-Pro (3-4)

OLS – SB-Pro 3-4 (2-2, 1-1, 0-1)

maalivahtien torjunnat: 
OLS / Puusaari 1+2+3 = 6
SB-Pro / Viitala 8+6+7 = 21

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#2 Jouppila (C) – #84 Rissanen – #8 Kosonen
#49 Kauno – #61 Riiali

#89 Hakulinen – #16 Mäenpää – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39 Väistö

kolmas sentteri: #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
02:00   1-0   #15 Haikonen (#11 Kärkkäinen)
04:39  1-1  #39 Väistö ( – )
09:15   1-2  #2 Jouppila (#8 Kosonen)
13:56     2-2   #4 Moilanen (#22 Pirttimaa)

2.erä
23:26   2-3  #84 Rissanen (#17 Suontausta)
28:01     3-3   #29 Riikonen ( – )

3.erä
43:11    aikalisä / SB-Pro
44:31   aikalisä  / OLS
44:55   3-4   #61 Riiali (#17 Suontausta) VoM
44:57 – 45:00 OLS IM

SB-Pron ottelutsempparina palkittiin #61 Ada Riiali. 

 

 

close-icon

24.01.2018

C-tytöt - SB-Pro N3 (7-4)

C-tytöt – Naiset N3 7-4 (2-3, 2-1, 3-0)
(naisten joukkeessa vahvistuksena kolme C-poikaa)

maalivahtien torjunnat:
C-tytöt / Tikkakoski 5+8+9 = 22
N3 / Halsas 6+6+8 = 20

C-tytöt, avauskokoonpano:

maalivahti
#31 Tikkakoski

#20 Lönnrot – #8 Kosonen – #2 Jouppila (C)
#61 Riiali – #49 Kauno

#84 Rissanen – #89 Hakulinen – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39 Väistö

#6 Ronkainen – #16 Mäenpää – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
0-1
0-2
1-2   #2 Jouppila (#17 Suontausta)
1-3
2-3   #8 Kosonen ((#39 Väistö)

2.erä
2-4
3-4   #8 Kosonen (#2 Jouppila)
4-4   #89 Hakulinen (#84 Rissanen)

3.erä
5-4   #89 Hakulinen (#Rissanen) VoM
6-4   #84 Rissanen (#69 Luomakoski)
7-4   #8 Kosonen (#20 Lönnrot)

 

close-icon

20.01.2018

EräViikingit - SB-Pro (3-2)

EräViikingit – SB-Pro 3-2 (1-0, 2-0, 0-2)

maalivahtien torjunnat: 
ErVi / Iso-Oja 2+3+4 = 9
SB-Pro / Viitala 4+0+5 = 9

SB-Pro, avauskoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#49 Kauno – #61 Riiali

#89 Hakulinen – #35 Mustola – #69  Luomakoski
#17 Suontausta – #39  Väistö

#83 Lindh – #84 Rissanen – #6 Ronkainen

#16 Mäenpää (vl), #66 Lidholm (ol)

Ottelutapahtumat:

1.erä
01:21   2min   #39 Väistö (estäminen)
05:48   1-0   #16 (#26)

2.erä
19:08   2min   #23 (kiinnipitäminen)
23:41   2-0   #34 ( – )
28:28   3-0   #26 (#18)

3.erä
41:49  3-1  #2 Jouppila (#71 Viitala)
42:22  3-2  #17 Suontausta (#69 Luomakoski)
42:22  aikalisä ErVi
44:07  aikalisä SB-Pro
44:07 – 45:00 SB-Pro IM

 

close-icon

20.01.2018

SB-Pro - O2-Jyväskylä (6-1)

SB-Pro – O2-Jyväskylä 6-1 (1-1, 4-0, 1-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Viitala 3+2+3 = 8
O2-Jkl / Eerikäinen-Bulzan 20407 = 13

SB-Pro, avauskokoonpano:

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#8 Kosonen – #20 Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#49 Kauno – #61 Riiali

#35 Mustola – #89 Hakulinen – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39 Väistö

#83 Lindh – #84 Rissanen – #16 Mäenpää

5. puolustaja #6 Ronkainen
10. hyökkääjä #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
07:26  1-0   #35 Mustola (#89 Hakulinen)
09:12   2min  #26 O2-Jkl (mailaan lyöminen)
13:06   1-1   #26 ( – )

2.erä
15:46   2-1   #20 Lönnrot (#2 Jouppila)
20:19   3-1   #61 Riiali (#49 Kauno)
20:29   4-1   #2 Jouppila (#8 Kosonen)
23:42   5-1  #8 Kosonen (#20 Lönnrot)

3.erä
35:09   6-1   #8 Kosonen (#39 Väistö)

 

close-icon

15.01.2018

Northern Stars - SB-Pro (3-3)

Northern Stars – SB-Pro 3-3 (2-2, 0-0, 1-1)

maalivahtien torjunnat: 
Northern Stars / Temonen 5+6+2 = 13
SB-Pro / Viitala 4+2+2 = 8

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#17 Suontausta – #39 Väistö

#35 Mustola – #69  Luomakoski – #83 Lindh
#61 Riiali – #49 Kauno

#16 Mäenpää – #6 Ronkainen – #84 Rissanen
#89 Hakulinen –

Ottelutapahtumat: 

1.erä
04:45   0-1   #83 Lindh (#69 Luomakoski)
08:12    1-1   #34 (#5)
09:18   1-2    #2 Jouppila ( – )
14:27    2-2   #12 (#72)

2.erä
ei tapahtumia

3.erä
33:07  2-3   #20 Lönnrot ( – )
33.59  2min   #39 Väistö (estäminen)
39:54    3-3    #53 (#26)
42:09   2min   #27 (mailaan lyöminen)

 

close-icon

14.01.2018

SB-Pro - Classic (3-2)

SB-Pro – Classic 3-2 (0-1, 2-1, 1-0)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 2+4+5 = 11
Classic / Kiiski 5+2+2 = 9

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski
(varalla #71 Viitala)

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#17 Suontausta – #39 Väistö

#35 Mustola – #69  Luomakoski – #83 Lindh
#61 Riiali – #49 Kauno

#16 Mäenpää – #6 Ronkainen – #84 Rissanen
#89 Hakulinen –

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:32    0-1  #6 (#43)

2.erä
19:57     0-2  #8 (#4)
21:20  1-2  #35 Mustola (#69 Luomakoski)
27:48  2-2  #35 Mustola

3.erä
42:05  aikalisä Classic
42:07  3-2  #35 Mustola (#8 Kosonen)

 

 

close-icon

03.01.2018

KAIS Mora F03-04 - SB-Pro (0-5)

KAIS Mora – SB-Pro 0-5 (0-2, 0-3)
2x15min

maalivahtien torjunnat:
KAIS Mora 7+6 = 13
SB-Pro / Tikkakoski 3+1 = 4

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #2 Jouppila (C) – #84 Rissanen
#61 Riiali – #49 Kauno

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #8 Kosonen
#17 Suontausta – #39 Väistö

#16 Mäenpää – #6 Ronkainen – #66 Lindholm

(toiselle jaksolle mukaan #20 Lönnrot, #83 Lindh,
sivuun #69 Luomakoski ja N.N.)

Ottelutapahtumat:

1.erä
02:33   0-1   #66 Lindholm (#6 Ronkainen)
12:11    0-2   #17 Suontausta (#2 Jouppila)

2.erä
17:21   0-3   #17 Suontausta (#20 Lönnrot)
19:38  0-4   #20 Lönnrot (#35 Mustola)
28:46  0-5   #35 Mustola (#83 Lindh)

 

 

close-icon

03.01.2018

SB-Pro - Northern Stars (2-3 RL)

SB-Pro – Northern Stars 2-3 RL (1-1, 1-1)
2x15min

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Viitala 3+0 = 3
Northern Stars 3+3 = 6

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#89 Hakulinen – #2 Jouppila (C) – #84 Rissanen
#61 Riiali – #49 Kauno

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #8 Kosonen
#17 Suontausta – #39 Väistö

#16 Mäenpää – #6 Ronkainen – #66 Lindholm

(toiselle jaksolle #20 Lönnrot, #83 Lindh, sivuun
#49 Kauno ja N.N.)

Ottelutapahtumat:

1.erä
11:11   1-0   #17 Suontausta (#39 Väistö)
12:48    1-1

2.erä
16:50    1-2
19:11   erl. SB-Pro #2 Jouppila
19:11   2min  Northern Stars
25:59  aikalisä SB-Pro
27:24  2-2   #2 Jouppila ( – )
29:24  aikalisä Northern Stars

rangaistuslaukaukset
(SB-Pro mv #71 Viitala
)

O  SB-Pro #17 Suontausta
O  NS #53

O SB-Pro #66 Lindholm
O NS #8

O SB-Pro #8 Kosonen
O NS #27

O SB-Pro #61 Riiali
X NS #5 –> 2-3

O SB-Pro #20 Lönnrot 

 

close-icon

02.01.2018

Täby FC F03 - SB-Pro (2-2)

Täby FC – SB-Pro 2-2 (2-0, 0-2)
2x15min

maalivahtien torjunnat:
Täby 5+5 = 10
SB-Pro/Viitala 6+5 = 11

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#89 Hakulinen – #2 Jouppila (C) – #84 Rissanen
#61 Riiali – #49 Kauno

#35 Mustola – #20 Lönnrot – #69 Jokinen
#17 Suontausta – #39  Väistö

#16 Mäenpää – #6 Ronkainen – #83 Lindh

(toiselle jaksolle #66 Lindholm, #8 Kosonen,
pois #16 Mäenpää ja #20 Lönnrot)

Ottelutapahtumat:

1.erä
02:16   1-0
07:45  2min SB-Pro #16 Mäenpää / mailaan lyönti
14:09  2-0

2.erä
21:19   2-1  #2 Jouppila (#66 Lindholm)
24:10  2-2  #66 Lindholm (#83 Lindh)

 

 

 

close-icon

02.01.2018

IBK Köping F03-04 - SB-Pro (1-5)

IBK Köping – SB-Pro 1-5 (1-3, 0-2)
2x15min

maalivahtien torjunnat:
IBK Köping 9+6 = 15
SB-Pro / Tikkakoski 4+3 = 7

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #2 Jouppila (C) – #84 Rissanen
#49  Kauno – #61 Riiali

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #8 Kosonen
#17 Suontausta – #39  Väistö

#16 Mäenpää – 83 Lindh – #66 Lindholm

(toiselle jaksolle mukaan #20 Lönnrot, #6 Ronkainen,
sivuun #49 Kauno, #35 Mustola)

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:53   0-1   #35 Mustola (#8 Kosonen)
02:15   0-2   #84 Rissanen (#89 Hakulinen)
03:15     1-2
05:55   1-3   #2 Jouppila (#17 Suontausta)

2.erä
23:52   1-4   #66 Lindholm (#61 Riiali)
24:23  1-5   #17 Suontausta (#89 Hakulinen)

 

close-icon

17.12.2017

SB-Pro - EräViikingit (2-1)

SB-Pro – EräViikingit 2-1 (0-0, 2-0,  0-1)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Viitala 4+4+4 = 12
EräViikingit / Iso-Oja 5+3+3 = 11

SB-Pro, avauskokoonpano:

#83 Lindh – #20 Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#61 Riiali – #8 Kosonen

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #84 Rissanen
#49 Kauno – #39 Väistö

x – #17 Suontausta – x

Ottelutapahtumat: 

1.erä
ei tapahtumia

2.erä
16:34  1-0  #69 Luomakoski (#39 Väistö)
17:12    5min  ErVi #23 Kosonen (väkivaltaisuus)
18:42  2-0  #8  Kosonen (#61 Riiali) YV VoM
23:45  2min  SB-Pro #17 Suontausta (estäminen)

3.erä
38:45  2-1  #3 Tantere ( – )
38:45  aikalisä ErVi
44:15 – 44:31 ErVi IM
44:44 – 45:00 ErVi IM

 

close-icon

17.12.2017

PSS - SB-Pro (7-1)

PSS – SB-Pro 7-1 (2-1, 2-0, 3-0)

maalivahtien torjunnat:
PSS / Parviainen 4+1+8 = 13
SB-Pro / Viitala 6+6+7 = 19

SB-Pro, avauskokoonpano

#83 Lindh – #20 Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#61 Riiali – #8 Kosonen

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #84 Rissanen
#49 Kauno – #39 Väistö

x – #17 Suontausta – x

Ottelutapahtumat:

1.erä
02:31   1-0   #59 Vasama (#30 Rytkönen)
03:21  1-1   #17 Suontausta ( – )
07:29  2-1   #48 Oras (#29 Tiri)

2.erä
28:29  3-1   #48 Oras (#59 Vasama)
29:38  4-1   #35 Holmström (#58 Kahila)

3.erä
43:03   2min  PSS #2 Söderström (mailaan lyöminen)
43:03 – 44:35 SB-Pro IM
43:33  5-1  #29 Tiri (#35 Homlström) AV TM
44:35  6-1  #48 Oras (#35 Homlström) AV TM
44:59  7-1  #24 Heikkinen (#16 Parta) AV

 

close-icon

14.12.2017

SCH Naiset - SB-Pro (1-1)

SCH Naiset – SB-Pro 1-1 (0-0, 1-1, 0-0)

peliaika 3x15min

maalivahtien torjunnat: 
SCH 7+2+4 = 13 (kaksi maalivahtia)
SB-Pro / Tikkakoski 3+2+2 = 7

SB-Pro, kokoonpano

erät 1-2

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89  Hakulinen – #20  Lönnrot (C) – #84 Rissanen
#61 Riiali – #49 Kauno

#16 Mäenpää – #83 Lindh – #66 Lindholm
#39 Väistö – #8 Kosonen

erä 3:

#84 Rissanen – #20 Lönnrot (C) – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#16 Mäenpää – #83 Lindh – #66 Lindholm
#89 Hakulinen – #39 Väistö

Ottelutapahtumat:

1.erä
ei tapahtumia

2.erä
0-1   #61 Riiali (#89 Hakulinen)
1-1

3.erä
ei tapahtumia

close-icon

02.12.2017

TPS - SB-Pro (1-6)

TPS – SB-Pro 1-6 (0-2, 0-3, 1-1)

maalivahtien torjunnat: 
TPS / Tukiainen 7+4+5 = 16
SB-Pro / Viitala 7+5+8 = 20

SB-Pro, avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala

#17 Suontausta – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49  Kauno

#84 Rissanen – #69 Luomankoski – #8 9 Hakulinen
#2 Jouppila (C) – #39 Väistö

#83 Lindh – x – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat:

1.erä
07:17    0-1   #39 Väistö (#17 Suontausta) 
14:34   0-2    #8 Kosonen (#2 Jouppila) VoM

2.erä
22:05  0-3    #2 Jouppila (#69 Luomakoski)
23:46  0-4    #83 Lindh (#6 Ronkainen)
28:47  0-5    #17 Suontausta (#17 Jouppila)

3.erä
31:41    1-5    #98 Nokelainen (#18 Saarikko)
37:17  1-6    # 8 Kosonen ( – )

SB-Pron ottelutsempparina palkittiin #71 Maria Viitala.

 

close-icon

02.12.2017

SB-Pro - Steelers (5-3)

SB-Pro – Steelers 5-3 (3-1, 2-2, 0-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Viitala
Steelers / Tapanainen 0 (vaihto 07:56) Zeitz 2+3+4 = 9

SB-Pro, avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala

#17 Suontausta – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49  Kauno

#84 Rissanen – #69 Luomankoski – #8 9 Hakulinen
#2 Jouppila (C) – #39 Väistö

#83 Lindh – x – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
05:05  1-0  #89 Hakulinen (#84 Rissanen) 
06:23  2-0   #69 Luomakoski (#17 Suontausta)
07:56  3-0   #69 Luomakoski (#83 Lindh)
07:56    aikalisä / Steelers
07:56    maalivahdin  vaihto / Steelers
10:47    2min / Steelers #26 Lehtinen (työntäminen)
13:34    3-1   #10 Purhonen (#26 Lehtinen)

2.erä
18:54  4-1   #20 Lönnrot (#6 Ronkainen) VoM
19:21   5-1   #89 Hakulinen (#84 Rissanen)
20:02   5-2  #25 Lindén (#44 Tarri)
27:26   5-3   #58 Haatainen (#20 Matinkari)

3.erä
41:06   2min / Steelers #25 Lindén (mailaan lyöminen)
44:36 – 45:00 Steelers IM

SB-Pron ottelutsempparina palkittiin #69 Jessica Luomakoski

 

close-icon

15.11.2017

SB Vantaa - SB-Pro (3-6)

SB Vantaa – SB-Pro 3-6 (0-2, 1-2, 2-2)

maalivahtien torjunnat: 
SB Vantaa 16
SB-Pro / Tikkakoski 13

SB-Pro, pelaajat:

#31 Tikkakoski (mv)

#2 Jouppila (C)
#6 Ronkainen
#8 Kosonen
#16 Mäenpää
#17 Suontausta
#20 Lönnrot
#39 Väistö
#49 Kauno
#61 Riiali
#66 Lindholm
#69 Luomakoski
#83 Lindh
#84 Rissanen
#89 Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
05:47  0-1  #39 Väistö (#69 Luomakoski)
06:20 0-2  #20 Lönnrot (#8 Kosonen)

2.erä
15:07  0-3  #89 Hakulinen (#84 Rissanen)
22:59    1-3   #19 ( – )
25:34  2min  SB-Pro #17 Suontausta
29:46  1-4  #20 Lönnrot (#17 Suontausta)

3.erä
30:28  1-5  #16 Mäenpää (#6 Ronkainen)
31:07    2-5   #21 (#7)
38:54   3-5   #71 ( -)
39:44  3-6    #84 Rissanen (#89 Hakulinen)

 

 

close-icon

12.11.2017

O2 JKL - SB-Pro (4-6)

O2 JKL – SB-Pro 4-6 (0-3, 1-2, 3-1)

maalivahtien torjunnat:
O2 JKL / Eerikäinen-Bulzan 8+8+8 = 24
SB-Pro / Tikkakoski 3+0+2 = 5
(viralliset torjunnat vain suuntaa-antavia…)

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#84 Rissanen – #83 Lindh – #89 Hakulinen
#17 Suontausta – #39 Väistö

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #16 Mäenpää
#6 Ronkainen – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
02:25  0-1 #69 Luomakoski (#35 Mustola)   
09:31  0-2  #8 Kosonen (#2 Jouppila)
13:42  0-3  #89 Hakulinen (#83 Lindh)

2.erä
15:33    1-3   #13 Hyvönen (#9 Tuomisalo)
21:50  1-4  #8 Kosonen (#20 Lönnrot)
22:17  1-5  #84 Rissanen (#83 Lindh) VoM

3.erä
30:33   2-5   #57 Hyvärinen (#15 Järvinen)
33:08  2-6  #83 Lindh (#89 Rissanen)
43:11    3-6   #57 Hyvärinen (#5 Lähteenmäki)
43:11   aikalisä / O2
43:12   4-6   #15 Järvinen ( – )

 

close-icon

12.11.2017

SB-Pro - PSS (1-6)

SB-Pro – PSS 1-6 (0-0, 0-1, 1-5)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 6+6+5 = 17
PSS / LIndqvist 4+4+3 = 11

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti
#31 Tikkakoski

#61 Riiali – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#2 Jouppila (C) – #49 Kauno

#35 Mustola – #83 Lindh – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39 Väistö

#89 Hakulinen – #84 Rissanen – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
ei tapahtumia

2.erä
19:49   aikalisä / PSS
22.52   0-1   #24 Heikkinen (#48 Oras)

3.erä
32:11   0-2   #24 Heikkinen ( – )
35:46  0-3   #30 Rytkönen (#37 Tiihonen)
38:06  0-4   #29 Tiri (#35 Holmström)
38:06  aikalisä / SB-Pro
38:17  1-4   #89 Hakulinen (#84 Rissanen)
42:49  1-5   #30 Rytkönen (#29 Tiri)
42:57   1-6   #48 Oras (#24 Heikkinen)

 

 

close-icon

08.11.2017

Blackbirds - SB-Pro (0-5)

Blackbirds – SB-Pro 0-5 (0-1, 0-2, 0-2)

maalivahtien torjunnat:
Blackbirds 6+4+5 = 15
SB-Pro / Tikkakoski 1+1+2 = 4

SB-Pro, avauskokoonpano:

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#89 Hakulinen – #84 Rissanen – #69 Luomakoski
#17 Suontausta – #39 Väistö

#16 Mäenpää – #83 Lindh – #66 Lindholm
#25 Kettunen – #6 Ronkainen

(kolmannessa erässä kentällisiä jonkin verran muutettiin)

1.erä
13:30    0-1   #17 Suontausta (#39 Väistö)
1450      2min Blackbirds #5 mailan painaminen

2.erä
21:48    0-2   #2 Jouppila (#83 Lindh)
27:06    0-3   #8 Kosonen (#20 Lönnrot)

3.erä
33:50    0-4   #8 Kosonen (#2 Jouppila)
37:22    0-5   #8 Kosonen (#61 Riiali)

 

close-icon

21.10.2017

SB-Pro - OLS (4-3)

SB-Pro – OLS 4-3 (0-0, 2-0, 2-3)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro/Viitala 3+6+7 = 16
PLS/Kujanpää 5+5+0 = 10

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
Viitala #71

#89 Hakulinen  – #8 Kosonen  – #84 Rissanen
#39 Väistö – #17 Suontausta

#83 Lindh  – #20 Lönnrot  – #61 Riiali
#2 Jouppila (C) – #49 Kauno

Ottelutapahtumat: 

1.erä
ei tapahtumia

2.erä
23:15   1-0   #84 Rissanen (#2 Jouppila)
29:21  2-0   #83 Lindh (#20 Lönnrot)

3.erä
30:52     2-1   #15 Haikonen  (-)
37:09  3-1   #61 Riiali (#83 Lindh)
41:23   aikalisä OLS
41:23 – 45:00 OLS IM
42:17  4-1  #2 Jouppila (-) TM  VoM
43:29    4-2  #7 Ahola (-) IM
44:33    4-3  #4 Moilanen (-) IM

 

10.02.2018

SB-Pro - SBS Wirmo

SM-sarja

Tulos: 3-2

10.02.2018

OLS - SB-Pro

SM-sarja

Tulos: 3-4

24.01.2018

C-tytöt - SB-Pro N3

harjoitusottelu

Tulos: 7-4

20.01.2018

EräViikingit - SB-Pro

SM-sarja

Tulos: 3-2

20.01.2018

SB-Pro - O2-Jyväskylä

SM-sarja

Tulos: 6-1

15.01.2018

Northern Stars - SB-Pro

SM-sarja

Tulos: 3-3

14.01.2018

SB-Pro - Classic

SM-sarja

Tulos: 3-2

03.01.2018

KAIS Mora F03-04 - SB-Pro

Storvretacup

Tulos: 0-5

03.01.2018

SB-Pro - Northern Stars

Storvretacup, neljännesvälierä

Tulos: 2-3 RL

02.01.2018

Täby FC F03 - SB-Pro

Storvretacup

Tulos: 2-2

02.01.2018

IBK Köping F03-04 - SB-Pro

Storvretacup

Tulos: 1-5

17.12.2017

SB-Pro - EräViikingit

SM-sarja

Tulos: 2-1

17.12.2017

PSS - SB-Pro

SM-sarja

Tulos: 7-1

14.12.2017

SCH Naiset - SB-Pro

Harjoitusottelu

Tulos: 1-1

02.12.2017

TPS - SB-Pro

SM-sarja

Tulos: 1-6

02.12.2017

SB-Pro - Steelers

SM-sarja

Tulos: 5-3

15.11.2017

SB Vantaa - SB-Pro

Harjoitusottelu

Tulos: 3-6

12.11.2017

O2 JKL - SB-Pro

SM-sarja

Tulos: 4-6

12.11.2017

SB-Pro - PSS

SM-sarja

Tulos: 1-6

08.11.2017

Blackbirds - SB-Pro

Harjoitusottelu

Tulos: 0-5

21.10.2017

SB-Pro - OLS

SM-sarja

Tulos: 4-3

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | C-tytöt Musta

SARJATAULUKKO SM-sarja

JoukkueOttelutVoitotTasapelitTappiotMaalieroPisteet
PSS16141198-3029
SBS Wirmo16130389-2826
SB-Pro16111452-4623
EräViikingit16100662-3820
N. Stars1692556-4220
Classic1652935-6212
Steelers16511047-5411
OLS16421042-8210
TPS16311248-757
O2 JKL16101522-942

PISTEPÖRSSI SM-sarja

PelaajaOttelutMaalitSyötötPisteet
Riikka Jouppila147512
Minka Kosonen168311
Jessica Luomakoski166511
Erika Hakulinen14549
Menna Rissanen16549
Ida Lindh12448
Annukka Lönnrot12347
Reetta Suontausta16347
Neea Mustola10516
Henriikka Väistö16325
Ada Riiali16314
Mimosa Kauno16033
Milja Ronkainen10022
Maria Viitala14011

pelaajat | C-tytöt Musta

pelaajan kuva
2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4. kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 8.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 2. kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: right

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti

Syntynyt: 2004

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
35
Mustola, Neea
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2005

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja

Syntynyt: 2004

SB-Prossa: 2.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
71
Viitala, Maria
maalivahti

Syntynyt: 2003

Kätisyys: -

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Jalasjärven Jalas, Naiset 3div

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
83
Lindh, Ida
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
84
Rissanen, Menna
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti
35
Mustola, Neea
kenttäpelaaja
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja
71
Viitala, Maria
maalivahti
83
Lindh, Ida
kenttäpelaaja
84
Rissanen, Menna
kenttäpelaaja (A)
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

KUVAT | C-tytöt Musta

joukkueen kuva

C-tytöt Musta 2017-18

joukkueen kuva

C-tytöt Musta 2016-17

joukkueen kuva

D-tytöt 2015-16

TOIMIHENKILÖT | C-tytöt Musta

V
Eronen, Jukka
päävalmentaja
V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
H
Lindh, Nina
Huoltaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja

Puhelin: 050 511 3628

Sähköposti: ctytot@sb-pro.fi

J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja
V
Eronen, Jukka
päävalmentaja
V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
H
Lindh, Nina
Huoltaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja
J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA