Kaudella 2017-18 SB-Pron B-tyttöjä edustaa käytännössä seuran C-tyttöjen ikäluokka.
Joukkue osallistuu Etelä-Suomen Alueen kilpasarjaan. 

UUTISET | B-tytöt

close-icon

15.10.2017

B-tytöt jatkavat kautta ilman tappiota

B-tyttöjen sarjakausi jatkui kahdella ottelussa Askolassa ja tuloksena viime viikonlopun tapaan voitto ja tasapeli

Sarjan ykkösuosikki PSS:lle Pro heitti tiukan haasteen!

⇒ Sodankylän Pro-ryhmä oli toipunut aikaerosta ja 900km:n matkasta!

⇒ B-tytöt kestivät hienosti 8 pelaajan poissaolon!

Kuva SB-Pro. Osa toipilaista oli kentän laidalla kannustamassa omiaan. Kuvassa oikealta ensi viikolla mukaan palaavat Annukka Lönnrot ja Minka Kosonen, sekä vierailevana tähtenä Tiikereiden Jemina Paloluoma.

Kiitos Sodankylän Prolaisten oli tänään hieno mahdollisuus antaa lepoa eriasteisista vammoista kärsineille ja näin saatiin tervetullutta lepoaikaa viikon päästä pelattavaan C-tyttöjen SM-sarjakierrosta varten. Matka kaukaa pohjoisesta oli alkanut jo perjantaina ja lauantaina illasta ryhmä laskeutui Tikkurilan lento…… juna-asemalle. Hyvin ansaitut yöunet olivat tehneet tehtävänsä ja koko nelikko Saana-Maria Lahdenperä, Anni Hirvonen, Miia Korva ja Lotta Tervo suoriutui tulikasteestaan Prossa erinomaisesti.

Päivän alkuun mitattiin PSS:n kunto

Ja se kunto todettiin hyväksi jälleen kerran. Ensimmäinen erä oli Pron erä, vaikka lukemat olivatkin kotijoukkueelle luvuin 1-0, maalivahtien torjunnat kertoivat erän olleen kuitenkin Pron hallintaa, mutta hyvä maalivahtipeli ja osin heikko viimeistely jätti hiukan toivomisen varaa. Toisessa erässä peli tasaantui sekä numerollisesti että maalipaikkojen muodossa, tilanne kahden erän jälkeen 1-1. Kolmannessa erässä PSS karkasi jo 3-1 johtoon, mutta Pro ei taipunut tänäänkään. Ensin Melissa ”Messi” Rissanen kavensi luvuiksi 3-2 ja ottelun lopussa Pro haki tasoitusta ilman maalivahtia, joka tuottikin tulosta ”Saaniksen” eli Saana-Maria Lahdenperän iskiessä tasoituksen maalin edestä. Torjunnat ottelussa lopulta 12-12 ja tasapeli 3-3 siten oikeutettu lopputulos hyvän ja vauhdikkaan pelin päätteeksi.

Kuva SB-Pro. Vielä ensimmäisen erän jälkeen Pron vaihtopenkillä hiukan totiset ilmeet.

Päivän toiseen peliin vastustajaksi Northern Stars 2. joukkue Espoosta

Ottelu ”pohjoisen tähtiä”, jotka olivat kuitenkin ilman niitä oikeita Sodankylän tähtiä, alkoi tasaisena, ensimmäisen erän jälkeen luvut Prolle 3-1. Maalintekijöinä kunnostautuivat kahdesti uuden mailansa kanssa tehonsa löytänyt Reetta Suontausta ja toistamiseen tänään ”Messi” Rissanen. Toinen erä oli vauhdiltaan selvästi hitaampi ja lähdimme mukaan liian rauhalliseen pelitempoon, luvut kahden erän jälkeen 5-2 ja Elli Mäenpää teki uransa ensimmäisen maalin B-tytöissä. Kolmannessa erässä ketsuppipullo hajosi ja Pro teki vielä viisi maalia lisää, NS yhden ja lopputulos 10-3 Nurmijärven suuntaan. Koko joukkue pelasi hienon pelin, mutta nostetaan tietysti esiin pinkin mailansa kanssa tehoillut Reetta, 4 maalia yhdessä pelissä on aina kova suoritus.

Kuva SB-Pro. Kuvassa vasemmalta kolme maalia tänään laukonut ”Messi”, valtavan määrän hyvää työtä sentterinä tehnyt Lotta Tervo, kahdesti osunut ”Saanis” Saana-Maria Lahdenperä ja pitkästä aikaan kehiin päässyt Riikka Jouppila, joka lupasi tehdä muutaman ensi viikolla.

Kahden sarjakierroksen jälkeen ilman tappioita ja kuusi pistettä

Jäljellä on siis kaksi kierrosta, jonka jälkeen joukkueet jaetaan kahteen tasoon. Tällä hetkellä PSS, Tiikerit ja SB-Pro jahtaavat lähinnä tähän kilpasarjaan, mutta myös Blackbirds on vielä taistelemassa yhdestä paikasta. Pron peli-ilme on ollut kuitenkin hyvä ja usko omaan suorittamiseen on tällä hetkellä vahvaa. Pieniä huolimattomuuksia omassa päässä ajoittain ja näitä varmasti karsitaankin jatkopeleissä. Positiivistä on rohkea pelaaminen ja ajoittain alkaa jo näkyä myös valmennuksen ohjeet yhä paremmin pelissä.

”Pitää olla tyytyväinen tyttöjen taistelutahtoon ja etenkin päivän ensimmäinen peli oli vauhdikas. Uusien ratkaisijoiden löytyminen on aina myös miellyttävää valmentajalle ja sairastupalaisille tämä on hieno asia, ei tarvitse aina peluuttaa puolikuntoisia” – Jukka Eronen, B-tyttöjen Päävalmentaja

Kuva SB-Pro. Oikealta lukien Lotta Tervo, Miia Korva, Anni Hirvonen, osin myös Reetta Suontausta ja Nuppu Tikkakoski

Toivotamme Sodankylän Pro-ryhmälle hyvää kotimatkaa ja B-tytöt kiittävät PSS:n organisaatiota hyvin jäjestetystä turnauksesta.

close-icon

13.10.2017

B-tytöt sunnuntaina Askolassa

B-tyttöjen aluesarja jatkuu sunnuntaina Askolassa ja SB-Prolla matkassa mielenkiintoinen ryhmä, jossa mukana ripaus Lapin taikaa

Jatkaako PSS vahvoja pelejä myös sunnuntaina?

Joko Sodankylän Prot ovat toipuneet matkan rasituksista?

⇒ Nuppu Tikkakosken hyvä vire maalilla jatkuu edelleen?

Kuva SB-Pro, joukkueen kapteeni Riikka Jouppila palaamassa sairastuvalta mukaan peleihin

SB-Pron C/B-tyttöjen sairaskertomus on ollut syksyn aikana korutonta kertomaa ja nyt yhteistyö Lapin Veikkojen kanssa osuu todella hyvään aikaan. Joukkueesta jää runsaasti pelaajia sivuun eriasteisten vaivojen vuoksi, mutta Sodankylästä on jo matkalla kohti etelää ryhmä innokkaita uusia Pron pelaajia, joten sairastupa voi rauhassa parannella itseään. Team Sodankylä yöpyy matkan aikana ensin Kuopion suunnalla, josta matka jatkuu lauantaina kohti Tikkurilaa, josta taas Pornaisiin. Ei ole aivan helppoa harrastaa salibandyä pohjoisimmassa Suomessa!

Vastassa ensin sarjan selkeä suosikki PSS

Sarjan ennakkosuosikin paineet otti ensimmäisellä kierroksella itselleen PSS vakuuttavien esityksien jälkeen ja sunnuntain aamupelissä pääsemmekin heti mittaamaan porvoolaisten tason. Ensimmäisellä kierroksella Porvoo vei omat pelinsä vakuuttavasti ja ratkaisijoita löytyi laajalta rintamalta.

Northern Stars 2. päivän toinen vastustaja

Northern Starsin 2. joukkue aloitti omat pelinsä niukalla tappiolla ja tasapelillä, joten mihinkään helppoon vastukseen on tässäkään turha tuudittautua. Tähänkin peliin tarvitsemme huolellisen valmistautumisen ja parasta omaa pelaamistamme. Espoolaisten ryhmä on vielä vaikeasti arvioitava, mutta siellä tehdään hyvää juniorityötä laajalla rintamalla, mikä on aina syytä muistaa peliin lähtiessä.

Mielenkiintoiset pelit ovat luvassa, harjoituksemme ovat kärsineet paljon salivuorojen puutteesta Arkadian myöhästymisen vuoksi ja toisaalta runsaista loukkaantumisista ja sairastumisista. Nyt on mukana uusia pelaajia, joten joudumme varmaan hiukan kokeilemaan, mutta lähdemme hyvillä mielin matkaan ja tietysti hakemaan myös hyviä tuloksia. Tärkeintä kuitenkin olisi, että voisimme olla tyytyväisiä pelaamiseemme.”   – Jukka Eronen, SB-Pro C/B-tytöt Päävalmentaja

Kuva SB-Pro, torjuntavastuun ottaa sunnuntaina Nuppu Tikkakoski, joka on ollut koko syksyn hienossa torjuntavireessä

SB-Pron vahvuuksia on ollut hyvä maalivahtipeli ja tällä kertaa on torjuntavuorossa Nuppu Tikkakoski, joka on ollut vakuuttava kolleegansa Maria Viitalan tavoin koko kauden. Maalivahtipeliin ei Pro kaadu tälläkään kertaa.

B-tytöt iskevät suununtaina Askolassa ja valmistautuvat samalla viikon päästä pelattavaan C-tyttöjen SM-sarjakierrokseen, joka siirrettiin Klaukkalasta Hämeenlinnaan Steelersin järjestettäväksi. Otteluraportti ja Sodankylän Pro-ryhmän haastattelu luvassa sunnuntaina.

close-icon

09.10.2017

B-tytöt aloittivat voitolla ja tasapelillä

B-tyttöjen sarjakausi käynnistyi Ruskeasuolla kahdella ottelulla, tuloksena näistä tasapeli ja voitto

Kauden avaukseen saimme tällä kertaa kasaan 11 kenttäpelaajan ryhmän, jota maalilta johti Nuppu Tikkakoski ansiokkaasti. Kuitenkin ”kirous” jatkuu ja jo kesken ensimmäisen pelin, joutui jälleen yksi pelaaja sivuun ja peliaikaa oli tarjolla riittävästi kaikille. Päivän ja sarjan avausvastustajaksi asettui Tiikerit, jotka pyrkivät myös SM-sarjaan, mutta tällä kertaa tie pysähtyi karsintoihin. Ottelu oli tasainen, vaikka torjunnat menivätkin Tiikereille 21 ja Prolle 11, lievää B-tyttöjemme hallintaa siis, mutta tilanteita oli puolin ja toisin riittävästi tehdä enemmänkin maaleja.

Ottelussa saimme jo 3-0 etumatkan aikaiseksi, mutta ”tiikerien sisukkuudella” Tikkurilan ryhmä nousi tasoihin ja kumpikin joukkue lienee tasapelin jälkeen kohtuullisen tyytyväinen lopputulokseen. Pelinä yllättävänkin vauhdikas ajoittain, jossa tuomareilla oli jopa vaikeuksia kestää mukana muutamissa tilanteissa. Mielenkiintoisin episodi oli tilanne, josta kaikki muut paitsi tuomarit luulivat (tuomarien käsimerkkien perusteella) Pron saaneen jäähyn, mutta näin ei kuitenkaan ollut ja Tiikerit ottivat maalivahdin pois, lopulta Prolla olisi ollut tilanne laittaa pallo tyhjiin, mutta onneksi näin ei kuitenkaan käynyt ja urheilullisesti tilanteesta ei kumpikaan kärsinyt. Toivottavasti pääsemme vielä kauden aikana pelaamaan uudelleen Tikkurilan joukkueen kanssa, jos vaikka jatkosarjassa sitten.

M-Team ensimmäistä kertaa nykyisen ryhmämme testissä

Parin tunnin tauon jälkeen vastustajaksi asettui järjestävän organisaation M-Team, joka nyt tällä kertaa jäi pelillisesti hiukan alakynteen ja lukemat olisivat voineet olla hiukan rumemmatkin, kuin 6-1, mutta osin huolimaton viimeistely ja osin hyvin torjunut ex-pro M-Teamin maalilla pitivät loppulukemat siedettävinä. M-Team tulee nousemaan kauden aikana saadessaan lisää pelejä alle ja lisää yhteisiä harjoituksia. Pron pelistä on nostettava esiin Menna Rissanen hattutempullaan, oikeassa paikassa oikeaan aikaan on tämänkin lajin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Jos jotain parannettavaa hakee maalinteon lisäksi omasta pelistä, niin porrastaminen petti useamman kerran omassa päässä ja tätä on syytä tarkentaa jatkopeleissä.

Kuvassa Menna Rissanen

Tulevana viikonloppuna pelit jatkuvat Askola-Areenalla, jonne joukkue saa lisää pelaajia yhteistyöjoukkuueestamme ja lisäksi pelaajia palailee takaisin myös sairasosaston puolelta. Jokunen pelaaja huilaa pienten vammojen vuoksi vuorostaan nämä pelit ja parantelevat itseään C-tyttöjen menetettyyn ”kotiturnaukseen” Iittalaan tähdäten.

Ennakkoa tulevan viikonlopun peleistä luvassa loppuviikosta!

close-icon

07.10.2017

B-tyttöjen sarjakausi alkaa sunnuntaina Ruskeasuolla

SB-Pron B-tytöt aloittavat kautensa Etelä-Suomen aluesarjassa lohkossa kaksi 8.10. Kahdesta lohkosta 3 parasta kummastakin jatkaa marraskuussa ylemmässä sarjassa, muiden pelataessa alempaa jatkosarjaa.

”Messi” on tulossa messiin mukaan

Pron joukkue tulee olemaan käytännössä hyvin pitkälti sama, kuin C-tyttöjen SM-sarjassa pelaava joukkue. Melissa ”Messi” Rissanen on lupautunut olemaan nuoren ryhmän tuki kauden aikana ja toisaalta jo loppukesästä alkanut yhteistyö Lapin Veikkojen kanssa tuo osaan peleihimme mielenkiintoisia tuttavuuksia Sodankylästä. Saana-Mari Lahdenperä, Anni Hirvonen, Miia Korva, Lotta Tervo ja Janna Siirtola tulevat pelaamaan osan kauden otteluista Pron väreissä.

Kuvassa yhteisharjoituksissa myös Lapin Veikkojen B-tytöt

”Joukkueen tavoitteena on lähinnä tämän sarjan kautta saada lisää pelejä kaudelle ja näissä taas on mahdollisuus myös kokeiluihin. Toisaalta joukkue lähtee tietysti aina voittamaan otteluita. Kauden avausturnaukseen lähdetään edelleen vahvasti ”siipirikkoisena”, mutta tähän ryhmä on jo syksyn aikana tottunut ja poissaolojen taakse ei mennä huomennakaan.” – Jukka Eronen, B- ja C-tytöt Päävalmentaja

Lohkon muut joukkueet ovat PSS Musta, joka on meidän ennusteessa sarjan suosikkeja, Tikkurilan Tiikerit, jonka alkukausi on ollut vaikea, mutta joukkue varmasti nostaa nyt tasoaan. Joukkueessa pelaa myös kaksi viime kaudella joukkueessamme pelannutta pelaajaa Milla Räikkönen ja Mirella Siponen. M-team on vaikeasti arvioitava joukkue, mutta seura on tehnyt pitkään jo hyvää juniorityötä, joten mielenkiintoinen uusi vastus on sieltäkin meille tulossa.

Northern Stars 2. on täysin vieras ryhmä, josta on vaikea ennakoida mitään, kuitenkin joukkue kävi SM-karsinnoissa, joten hyvä joukkue on varmasti Espoosta myös tulossa sarjaan. Blackbirds Keravalta on tuttu lähinnä vahvan C-tyttöjoukkueen kautta, joten myös tämäkin tyttöjoukkue on lähes uusi tuttavuus Prolle. EräViikingit Black ja sen kokoonpano nähdään huomenna, jonka jälkeen on arvioitavissa heidän tasonsa, mutta kaikkihan tietävät, että sieltä löytyy laajuutta muutaman joukkueen verran myös B-tyttöihin.

Sarja jatkuu jo viikon kuluttua Askoa-Areenalla ja seuraava kierros tästä taas kahden viikon päästä Tiger Sport Arenalla Tikkurilassa.

” Edessä on mielenkiintoinen sarja, koska joukkueet ovat meille vieraita. Olemme tietysti nuori ryhmä, mutta tämä antaa meille hyvää kokemusta C-tyttöjen SM-sarjaa varten ja tulostavoitteita ei tähän sarjaan ole ladattu ollenkaan. Mennään ja nautitaan peleistä, otetaan vastaan mitä on tulossa.  – jojot SB-Pro B-tytöt

HämeCupin C-tyttöjen kilpasarjan voittajat, SB-Pro

Joukkueemme sivuilta voit seurata myös kauden kulkua tässä sarjassa ja Facebookista löydät ennakot ja otteluraportit C-tyttöjen sivun alta.

 

close-icon

27.08.2017

Treenipelitapahtuma Lapin Veikkojen kanssa

Seura sai vieraita kaukaa Sodankylästä saakka, kun viisi B-ikäistä ja yksi A-ikäinen Lapin Veikkojen pelaaja viettivät treeni- ja peliviikonlopun Nurmijärvellä.

C-tyttöjen kanssa he treenasivat perjantaina ja vierailtuaan lauantaina Liiganaisten ja A-tyttöjen treeneissä pelattiin varsin vauhdikas harjoituspeli, jossa pohjoisen tytöt jakautuivat tasaisesti Pron muodostamiin joukkueisiin.

Mustassa joukkueessa pelasi Naisten III-joukkueen ja A-tyttöjen pelaajia (sekä C-tytöistä Nuppu toisena maalivahtina) ja keltaisessa ryhmässä C-tyttöjä.

Peliaika oli 4 x 15min ja  ”Mammat” selvisivät voittajina ”Junnuista” 6-2, vaikka pelitapahtumat olivatkin ottelussa varsin tasaiset. Isot kiitokset Lapin Veikkojen tytöille vierailusta!

Yhteiskuvassa treenimatsin jälkeen

close-icon

04.08.2017

C-tytöt mukana Loisto Cupissa 5.-6.8.

C-tytöt aloittivat syyskauden omalla päiväleirillään Askola Areenalla torstaina 3.8. ja heti  seuraavana viikonloppuna joukkue on mukana Loisto Cupissa Turussa, jossa C-tyttöjen sarjassa on mukana 10 joukkuetta.

SB-Pron kanssa A-lohkossa pelaavat SBS Wirmo, OLS 1, Steelers ja Northern Stars. B-lohkon joukkueet ovat EräViikingit, PSS, Classic, SB Heinola ja OLS 2. Kaikki mukana olevat yhdeksän seuraa osallistuvat myös kahden viikon päästä pelattavaan SM-karsintaan.

Lohkojen kärkikaksikot ratkaisevat sunnuntaina välierien kautta sijat 1-4 ja lohkoissa sijoille 3-4 pelanneet vastaavasti turnaussijoitukset 5-8. Lohkovitoset pelaavat yhden ottelun sijoista 9-10.

Ohessa Loiston tekemä turnausennakko

 

 

close-icon

02.08.2017

2010 ja 2011 -syntyneille pojille perustetaan joukkue

Kaudelle 2017-2018 perustetaan G1-poikien joukkue. Joukkue on tarkoitettu 2010 ja 2011 -syntyneille.

Joukkueen harjoitus vaihtoehtoja on Rajamäellä, Kirkonkylällä sekä Klaukkalassa.

Perjantai, Maaniittu, klo.17.00-18:00

Lauantai, Rajakaari, klo.13:00-15:00

Sunnuntai, Arkadia, klo.13:00-14:00

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu seuratyöntekijälle osoitteeseen, reijo.arokoski@sb-pro.fi

Joukkueenperustamisen apuna toimii seuratyöntekijä syyskaudella.

close-icon

10.07.2017

SALIBANDYKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Nyt voit ilmoittautua syksyllä alkaviin kerhoihin osoitteessa http://sb-pro.fi/kerho/

close-icon

18.05.2017

HALUATKO MEDIAVASTAAVAKSI?

Hei sinä kirjoittamisen ja some -taidot omaava nuori tai nuorekas,

Haemme seuraamme mediavastaavaa vapaaehtoistyöhön, joka tulisi vastaamaan koko seuramme median tuottamisesta eri somekanaviin kuten Internet, Facebook, Twitter, Instagram ja sekä seuramme joukkueiden tuottamien sisällön valvonnasta.

Lisäksi toimenkuvaasi kuuluisi Liiganaisten median tuottaminen yllämainittuihin kanaviin, josta osa tuotetaan sinulle puolivalmiina, kuten otteluraportit. Tämä vapaaehtoistyö vaatii tietenkin olemista liiganaisten toiminnassa mukana ja seurata läheltä tapahtumia.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, riittää kun olet kiinnostunut ja asenteeltasi rakkaudesta lajiin. Mikäli omaat hyvät kuvaus tai videokuvaus/materiaalin jatko käsittelytaidot niin aina parempi mutta ei missään nimessä välttämätöntä.

Mikäli kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä seuratyöntekijäämme:

Reijo Arokoski, reijo.arokoski@sb-pro.fi

 

close-icon

17.05.2017

Pro:sta pelaajia tyttömaajoukkueen kesäleirille

Tyttöjen maajoukkue suuntaa kesäleirille isolla ryhmällä. Mukaan lähtee tietenkin myös Pro:n pelaajia. Maajoukkueen valmennus valitsi SB-Pro:sta seuraavat pelaajat. Ira Moilanen, Emmi Lindh, Matilda Lindström Melina Rissanen, Roosa Räsänen sekä Juulianna Sotala. SB-Pro onnittelee valittuja! Voit lukea liiton tiedotteen TÄSTÄ.

close-icon

02.05.2017

SEURAN KAUDEN 2016-2017 PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2017 KLO 18.00 MAANIITUSSA

Seuran kauden 2016-2017 päättäjäiset pidetään 17.5.2017 klo 18.00 Maaniitussa. Tervetuloa.  Tilaisuudessa palkitaan kauden onnistumisia.

Reijo Arokoski

SB Pro

 

close-icon

28.04.2017

A-TYTTÖJEN TRY OUT -TAPAHTUMAT

Ilmoittaudu mukaan ja lataa .pdf -tiedosto tästä

 

close-icon

12.04.2017

Hanki liput SB-Pro:n fanikatsomoon Superfinaaliin

Lähde mukaan kannustamaan SB-Pro mestaruuteen hankkimalla liput Superfinaalin fanikatsomoon.

SB-Pro:n fanikatsomo  on 113

http://www.lippu.fi/superfinaali

close-icon

12.04.2017

SB Pron sääntömääräinen kokouskutsu 26.4.2017

SB Pron sääntömääräinen kevätkokous pidetään SB pron toimistolla 26.4.2017 klo 18.30 osoitteessa Keskustie 4, 01900 Nurmijärvi.

Kevätkokouksessa käsitellään seuran kevätkokouksen sääntömääräiset asiat.

Tervetuloa

Reijo Arokoski

SB pron hallituksen puolesta

 

close-icon

24.01.2017

SB PRO ry:n kokouskutsu

Nurmijärven SB Pro ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Nurmijärven kunnan virastotalolla Simeon- nimisessä kokoushuoneessa tiistaina 7.2.2017 klo 18.30 alkaen. Kunnan virastotalo sijaitsee osoitteessa Keskustie 2, 01900 Nurmijärvi

Sääntöjemme mukaan syyskokous tulee pitää marras-joulukuussa ja aiheina tulee olla seuran edellisen kauden tuloksesta ja taseesta päättäminen.

SB pro ry:n hallituksen puolesta

Reijo Arokoski
SB pro

close-icon

18.10.2016

SB-Pro – PSS ottelun tuotto Syöpäsäätiölle

Tulevana Lauantaina Liiganaisten ottelu SB-Pro – PSS. Ottelussa kunnioitetaan pitkän ja menestyksekkään salibandyuran tehneen Liisa ”Lissu” Lehtimäen muistoa. Ottelun tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Syöpäsäätiölle. Anna sinäkin tukesi syöpätutkimuksiin tulemalla otteluun!

runkosarja-sb-pro-pss-copy

close-icon

28.08.2016

SB-Pro:n kaikki tyttöjuniorit selvittivät tiensä SM-sarjaan

Junioreiden SM-karsinnat saivat tänä viikonloppuna jatkoa kun vuorossa olivat A-tyttöjen karsinnat Jyväskylässä sekä C-tyttöjen SM-karsinnat Tampereella.

Edellisenä viikonloppuna Oulussa tiensä SM-sarjaan selvitti hienosti B-tytöt voittamalla kolmesta ottelustaan kaksi sekä häviämällä yhden. B-tytöt kärsivät tappion avausottelussa lohkovoiton napanneelle SSRA:lle lukemin 4-2 joista viimeinen tehtiin tyhjään maaliin. Seuraava vastaan tuli OLS jonka Pro voitti selkein 4-1 lukemin. Karsinnan viimeisessä ottelussa vastaan asettui Lohjalainen Losb. Ottelu oli erittäin tiukka ja voittomaali nähtiinkin vasta ajassa 38:06. Vastustaja haki tasoitusta ilman maalivahtia siinä kuitenkaan onnistumatta joten B-tytöille hienosti SM-paikka kaudeksi 2016-2017.

A-tyttöjen ottelut pelattiin tänä viikonloppuna Jyväskylän maisemissa ja vastaan asettui avausottelussa Sipoosta ÅIF. Ottelu oli hyvin vähämaalinen ja voittomaali tehtiin jo toisessa erässä kolmannen olleen maaliton. Pro:lle kaksi pistettä lukemin 2-1. Toisessa ottelussa vastassa oli Helsinkiläinen M-team. Pro oli ottelussa johdossa kokoajan ja kolmannessa erässä peli ratkesi lopullisesti kun ajassa 43:54 taululla komeilivat lukemat 5-3. Vastustaja sai kuitenkin vielä kavennettua loppulukemiksi ilman maalivahtia 5-3. Viimeinen taisto olikin sitten läpihuutoa tytöille. Paikallinen O2JKL jäi pahasti Pron jyrän alle kun loppulukemat taululla olivat 3-11. Näin Prolle kolme komeeta voittoa sekä karsintalohkon kärkipaikka.

C-tyttöjen karsinnat käytiin hieman etelämpänä kuin B- ja A-tyttöjen eli Tampereella. Pro sai ensimmäiseksi vastaan avausottelunsa ottelunsa voittaneen PSS:n Porvoosta. Voitolla Porvoo olisi suoraan lohko ykkönen. Ottelu oli hyvin tasainen aina toiselle tauolle mentäessä lukemin 2-2. Kuitenkin Pro tuli kovaa heti kolmannen erän alkuun ja sai tehtyä tarvittavan johto-osuman joka jäi myös ottelun voittomaaliksi. Pro:n ottaessa aikalisän pari minuuttia ennen loppua ja Porvoon hölmöiltyä pelin loppu osa, tuli loppunumeroiksi 5-2. Tämä tiesi Porvoolle hankaluuksia sillä ensimmäinen peli päättyi vain maalin voittoon ja tästä saldoksi tuli -3. Näin Porvoon maalieroksi tuli -2. Kun viimeisessä ottelussa Pro hävisi Steelers:ille lukemin 3-4 olikin sarjataulukko mielenkiintoinen. Jokainen joukkue voitti yhden ja hävisi yhden ollen näin tasapisteissä, mutta kun Pro voitti viimeisen erän rynnistyksellä Porvoon kolmella maalilla ja maalieron ollessa +2, oli Pro täten lohkovoittaja maalieron turvin. Lisätietoa C:n peleistä täältä

Näin kaikki SM-sarjaan pyrkineet tyttöjoukkueet suoriutuivat ensimmäisestä haasteestaan hyvin. Nyt valmistaudutaan treenaamaan hyvin sillä sarjat alkanevat jo kuukauden päästä. Naisten salibandyliiga starttaa 17.9. ottelulla SB-Pro-M-team

 

SB-PRO_Logoteksti_RGB

 

close-icon

22.08.2016

SB-Pro:lla vahva edustus junioreiden ALL-STARS tapahtumaan

Tapahtuma järjestetään 3-4.9 Myllypurossa.

SB-Pro:ta tapahtumassa edustavat:

99-Tytöt

Jannika Kiiski
Ira Moilanen
Jasmin Jänkä
Roosa Räsänen
Emmi Lindh
Melina Rissanen
Juulianna Sotala

00-Tytöt

Tuija Heinonen
Tiia-Mari Hietanen
Matilda Lindström

01-Tytöt
Juulia Kataja
Melissa Rissanen

03-Tytöt
Riikka Jouppila
Annukka Lönnrot

Lisäksi rinnakkaisedustuksella:

Kaie Sinor (LASB) sekä Venla Volvala (RSS Panthers)

Koko SB-Pro:n väki toivottaa valituille pelaajille onnea ja menestystä!

close-icon

06.06.2016

C-tytöt valmistautuu tulevaan kauteen

C-tyttöjen (2002-03) kesäkausi on alkanut tehokkaasti. Peräti 35 tytön kesäharjoitusringissä on jo ehditty vetää useammat ulkotreenit, suorittaa monipuoliset pelaajakohtaiset testit ikäluokan Kickoff-päivän aikana ja avata jo myös kesän salitreenit.

Kolmesti viikossa treenataan kesäkuun ajan, heinäkuussa on omatoiminen jakso ja heti elokuussa startataan jo todenteolla kohti tulevaa kautta.

Ryhmään on saatu muutamia uusia pelaajia ja lisäksi  kesän aikana tehdään yhteistyötä myös seuran B-tyttöjen kanssa. Sarjakaudeksi 2016-17 ikäluokan pelaajat jaetaan kahteen ryhmään.

Kaksi tyttöä on mukana kesäkuun 02-Talenttileirillä ja kuusi elokuun alun 03-Talentissa.

Lauantaina 13.8. joukkue on mukana Loisto Cupissa Turussa ja 27.-28. edessä ovat SM-karsinnat, joissa SB-Pro arvottiin samaan minilohkoon (lohko D) PSS:n ja Steelersin kanssa. Lohkovoittaja menee suoraan SM-sarjaan ja kaksi muuta saavat jatkokarsintaseuraksi kaksikon C-lohkosta, jossa pelaavat KooVee, Blackbirds (Kerava), FB Factor (Kontiolahti) ja SS Rankat Ankat (Oulu).

Osalle pelaajista saattaa tulla elokuulle vielä toisetkin SM-karsinnat yhdessä B-tyttöjen kanssa – ne pelataan jo viikkoa aiemmin eli 20-21.8. ja samassa lohkossa pelaavat LosB, OLS ja SS Rankat Ankat.

Lauantaina 10.9. SB-Pro järjestää oman C-tyttöjen kutsuturnauksen Askolassa, joka antaa osallistuville joukkueille hyvät mahdollisuudet valmistautua pian alkavaan sarjakauteen.

close-icon

06.06.2016

C-tytöt HJC-turnauksessa neljänneksi

C-tyttöjen kauden päätösturnauksessa Helsingin Myllypurossa tuli tulokseksi 10 joukkueen sarjassa neljäs sija.

Alkulohkossa venäläistä Sparta SPb.ta vastaan turnaus aloitettiin maalittomalla tasapelillä. Seuraavissa otteluissa kaatuivat mikkeliläiset Jukurit 3-0 ja Hatsina 1-0. Päivän päätteeksi kohdattiin lohkon paras vastustaja, ruotsalainen Wisby City FK-02, joka kaatui maalein 3-1.

Lohkovoitto tiesi lepokierrosta puolivälieräkierroksella, jossa kohtasivat lohkojen kakkoset ja kolmoset. SB-Pron tapaan Light Iron selvisi lohkostaan ykkösenä ja sai lepovuoron.

Välierässä vastaan tuli AIK Tukholmasta. Pron 1-0 johtoasema tasoittui vielä ensimmäisen erän aikana ja ruotsalaisten voittomaali syntyi harmittavasti vain 22 sekuntia ennen päätöstä ja tasapelillä edessä ollutta rankkarikisaa. Näin AIK finaaliin ja Pron turnaus sai päätöksensä pronssiottelussa.

Pronssi olisi ollut otettavissa, mutta SB Heinola taisteli 0-0 tasapelin ja vei pelin rankkareille. Siinä se oli maalein 2-0 vahvempi ja sai pronssia kaulaansa.

Finaalissa AIK voitti Light Ironin 3-0 ja näin mestaruus lähti Ruotsiin.

 

close-icon

19.05.2016

17.5.2016 Kevätkokouksen päätöksiä

SB Pron kevätkokouksessa päätettiin seuraavia asioita.

  1. 1.7.2016 alkaen yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimii Janne Raatikainen ja hallituksessa jatkavat Kai Hagelberg, Mauri Karmanto ja Laura Pitkänen. Uutena jäsenenä hallituksessa aloittaa Jari Hellgren.
  2. Yhdistyksen jäsen- ja seuramaksua nostettiin. Perusteluina oli seuratyöntekijän osa-aikainen palkkaaaminen ja hallin käyttömaksun ennakointi.
  3. SB Pron toimintasuunnitelmassa vuodelle 2016-2017 oli mm. jäsenmäärän nostaminen niin, että olemme Suomessa 25 suurimman seuran joukossa.

Lisätietoja hallituksen jäseniltä ja allekirjoittaneelta.

Reijo Arokoski

15.10.2017

B-tytöt jatkavat kautta ilman tappiota

B-tyttöjen sarjakausi jatkui kahdella ottelussa Askolassa ja tuloksena viime viikonlopun […]

13.10.2017

B-tytöt sunnuntaina Askolassa

B-tyttöjen aluesarja jatkuu sunnuntaina Askolassa ja SB-Prolla matkassa mielenkiintoinen ryhmä, […]

09.10.2017

B-tytöt aloittivat voitolla ja tasapelillä

B-tyttöjen sarjakausi käynnistyi Ruskeasuolla kahdella ottelulla, tuloksena näistä tasapeli ja […]

07.10.2017

B-tyttöjen sarjakausi alkaa sunnuntaina Ruskeasuolla

SB-Pron B-tytöt aloittavat kautensa Etelä-Suomen aluesarjassa lohkossa kaksi 8.10. Kahdesta lohkosta […]

27.08.2017

Treenipelitapahtuma Lapin Veikkojen kanssa

Seura sai vieraita kaukaa Sodankylästä saakka, kun viisi B-ikäistä ja […]

04.08.2017

C-tytöt mukana Loisto Cupissa 5.-6.8.

C-tytöt aloittivat syyskauden omalla päiväleirillään Askola Areenalla torstaina 3.8. ja […]

02.08.2017

2010 ja 2011 -syntyneille pojille perustetaan joukkue

Kaudelle 2017-2018 perustetaan G1-poikien joukkue. Joukkue on tarkoitettu 2010 ja […]

10.07.2017

SALIBANDYKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Nyt voit ilmoittautua syksyllä alkaviin kerhoihin osoitteessa http://sb-pro.fi/kerho/

18.05.2017

HALUATKO MEDIAVASTAAVAKSI?

Hei sinä kirjoittamisen ja some -taidot omaava nuori tai nuorekas, […]

17.05.2017

Pro:sta pelaajia tyttömaajoukkueen kesäleirille

Tyttöjen maajoukkue suuntaa kesäleirille isolla ryhmällä. Mukaan lähtee tietenkin myös […]

02.05.2017

SEURAN KAUDEN 2016-2017 PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2017 KLO 18.00 MAANIITUSSA

Seuran kauden 2016-2017 päättäjäiset pidetään 17.5.2017 klo 18.00 Maaniitussa. Tervetuloa. […]

28.04.2017

A-TYTTÖJEN TRY OUT -TAPAHTUMAT

Ilmoittaudu mukaan ja lataa .pdf -tiedosto tästä  

12.04.2017

Hanki liput SB-Pro:n fanikatsomoon Superfinaaliin

Lähde mukaan kannustamaan SB-Pro mestaruuteen hankkimalla liput Superfinaalin fanikatsomoon. SB-Pro:n […]

12.04.2017

SB Pron sääntömääräinen kokouskutsu 26.4.2017

SB Pron sääntömääräinen kevätkokous pidetään SB pron toimistolla 26.4.2017 klo […]

24.01.2017

SB PRO ry:n kokouskutsu

Nurmijärven SB Pro ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Nurmijärven kunnan virastotalolla […]

18.10.2016

SB-Pro – PSS ottelun tuotto Syöpäsäätiölle

Tulevana Lauantaina Liiganaisten ottelu SB-Pro – PSS. Ottelussa kunnioitetaan pitkän […]

28.08.2016

SB-Pro:n kaikki tyttöjuniorit selvittivät tiensä SM-sarjaan

Junioreiden SM-karsinnat saivat tänä viikonloppuna jatkoa kun vuorossa olivat A-tyttöjen […]

22.08.2016

SB-Pro:lla vahva edustus junioreiden ALL-STARS tapahtumaan

Tapahtuma järjestetään 3-4.9 Myllypurossa. SB-Pro:ta tapahtumassa edustavat: 99-Tytöt Jannika Kiiski […]

06.06.2016

C-tytöt valmistautuu tulevaan kauteen

C-tyttöjen (2002-03) kesäkausi on alkanut tehokkaasti. Peräti 35 tytön kesäharjoitusringissä […]

06.06.2016

C-tytöt HJC-turnauksessa neljänneksi

C-tyttöjen kauden päätösturnauksessa Helsingin Myllypurossa tuli tulokseksi 10 joukkueen sarjassa […]

19.05.2016

17.5.2016 Kevätkokouksen päätöksiä

SB Pron kevätkokouksessa päätettiin seuraavia asioita. 1.7.2016 alkaen yhdistyksen hallituksen […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | B-tytöt

close-icon

29.10.2017

SB-Pro - Blackbirds
close-icon

29.10.2017

EräViikingit Black - SB-Pro

29.10.2017, 15:00

SB-Pro - Blackbirds

B-tytöt / Aluesarja

Tiger Sport Areena, Valimotie 22, Vantaa

29.10.2017, 19:00

EräViikingit Black - SB-Pro

B-tytöt / Aluesarja

Tiger Sport Areena, Valimotie 22, Vantaa

PELATUT OTTELUT | B-tytöt

close-icon

15.10.2017

PSS Musta - SB-Pro (3-3)

PSS Musta – SB-Pro 3-3 (1-0, 0-1, 2-2)

maalivahtien torjunnat:
PSS/Lindqvist 6+5+1 = 12
SB-Pro/Tikkakoski 2+5+5 = 12

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #88 Mel Rissanen – #84 Men Rissanen (A)
#17 Suontausta – #39 Väistö

#15 Lahdenperä – #46 Tervo – #2 Jouppila (C)
#43 Korva – #27 Hirvonen

#83 Lindh – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
03:50    1-0  #30 (#31)
08:27    2min  PSS #27 mailaan lyöminen

2.erä
25:00  1-1  #84 Men Rissanen (Korva)

3.erä
30:24    2-1   #37 (#31)
32:52    3-1   #30 (#31)
36:24  3-2  #88 Mel Rissanen ( – )
38:14   2min
43:40  aikalisä SB-Pro
43:40 – 44:13 ilman maalivahtia

44:13  3-3  #15 Lahdenperä (#46 Tervo) IM

 

 

close-icon

15.10.2017

SB-Pro - Northern Stars II (10-3)

SB-Pro – Northern Stars II 10-3 (3-1, 2-1, 5-1)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro/Tikkakoski 6+4+1 = 11
NS II/Häyrinen 7+6+9 = 22

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #88 Mel Rissanen – #84 Men Rissanen (A)
#17 Suontausta – #39 Väistö

#15 Lahdenperä – #46 Tervo – #2 Jouppila (C)
#43 Korva – #27 Hirvonen

#83 Lindh – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat:

1.erä
07:29  1-0   #17 Suontausta (#39 Väistö)
08:22     1-1  #27 (#58)
09:22  2-1   #88 Mel Rissanen (#83 Lindh)
14:31   3-1   #17 Suontausta ( – )

2.erä
17:45   4-1   #16 Mäenpää (#17 Suontausta)
20:58  5-1   #88 Mel Rissanen  (#83 Lindh)
23:11    5-2  #8 (#27)

3.erä
33:55  6-2   # Men Rissanen (#46 Tervo)
37:06  7-2   #17 Suontausta ( – )
39:56  8-2   #15 Lahdenperä (#88 Mel Rissanen)
41:36    8-3   #53 (#27)
43:15   9-3   #16 Mäenpää (#83 Lindh)
44:38  10-3  #17 Suontausta (#2 Jouppila)

close-icon

08.10.2017

Tiikerit - SB-Pro (3-3)

Tiikerit – SB-Pro 3-3 (0-2, 1-1, 2-0)

maalivahtien torjunnat: 
Tiikerit 6+5+10 = 21
SB-Pro / Tikkakoski 3+3+5 = 11

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #88 Mel. Rissanen – #84 Men. Rissanen (C)
#17 Suontausta – #49 Kauno

#83 Lindh – #8 Kosonen – #61 Riiali
x – #39 Väistö

#6 Ronkainen – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
09:38   0-1   #88 Mel. Rissanen (#83 Lindh)
13:43   0-2   #17 Suontausta (#16 Mäenpää)

2.erä
24:34   0-3   #6 Ronkainen (#89 Hakulinen)
28:32    1-3   #26 (#16)
29:35-29:55  Tiikerit IM

3.erä
31:55    2-3    #70 (-)
36:23   3-3    #5 (#16)
44:06   aikalisä / SB-Pro
44:50  2min SB-Pro  #8 Kosonen (väärä etäisyys)

 

 

 

close-icon

08.10.2017

SB-Pro - M-Team (6-1)

SB-Pro – M-Team 6-1 (2-0, 2-1, 2-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Tikkakoski 5+3+5 = 13
M-Team / Virtanen 7+6+5 = 18

SB-Pro, avauskokoonpano

#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #8 Kosonen – #84 Men. Rissanen (C)
#17 Suontausta – #39 Väistö

#16 Mäenpää – #61 Riiali – #83 Lindh
#88 Mel. Rissanen – #6 Ronkainen

(#49 Kauno, ei pelannut)

Ottelutapahtumat: 

1.erä
01:17   1-0   #6 Ronkainen (#88 Mel. Rissanen)
05:34   2min / SB-Pro #16 Mäenpää (mailaan lyöminen)
12:37   2-0   #84 Men. Rissanen (#89 Hakulinen) SR

2.erä
17:21   3-0   #84 Men. Rissanen (#83 Lindh)
24:10     3-1   #25 (#9)
24:35  4-1    #89 Hakulinen (#61 Riiali)

3.erä
32:18  5-1   #88 Mel. Rissanen (#6 Ronkainen)
37:50  6-1   #84 Men. Rissanen (#61 Riiali)

close-icon

06.09.2017

Light Iron Naiset - SB-Pro B-tytöt (2-3)

Light Iron Naiset – SB-Pro B-tytöt 2-3 (1-0, 1-1, 0-2)
3 x 15min

maalivahtien torjunnat:
Light Iron 7+5+6 = 18
SB-Pro/Tikkakoski 5+3+3 = 11

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
Tikkakoski

Lindh – Luomakoski – Riiali
Mel. Rissanen – Saarikko *

Lindholm – Hakulinen – Kosonen
Väistö – Kauno

* lainassa/PSS

Ottelutapahtumat: 

1.erä
10:09   1-0

2.erä
16:59   2-0
21:42  2-1   Kosonen ( – )

3.erä
37:38  2-2  Saarikko (Mel. Rissanen)
40:51  2-3  Luomakoski ( – )

 

 

close-icon

19.03.2017

FBC Loisto - B-tytöt (8 - 3)
close-icon

12.03.2017

B-tytöt – Northern Stars (2 - 8)
close-icon

03.03.2017

Pirkat - B-tytöt (10 - 2)
close-icon

26.02.2017

B-tytöt - Steelers (6 - 11)
close-icon

12.02.2017

SBS Wirmo - B-tytöt (12 - 1)
close-icon

28.01.2017

B-tytöt – PSS (0 - 14)
close-icon

21.01.2017

SSRA - B-tytöt (15 - 6)
close-icon

15.01.2017

B-tytöt – TPS (4 - 8)
close-icon

14.01.2017

EräViikingit – B-tytöt (8 - 5)
close-icon

18.12.2016

B-tytöt – FBC Loisto (3 - 15)
close-icon

11.12.2016

Northern Stars – B-tytöt (7 - 3)
close-icon

03.12.2016

B-tytöt – Pirkat (5 - 7)
close-icon

19.11.2016

Steelers JSB – B-tytöt (9 - 1)
close-icon

13.11.2016

B-Tytöt – SBS Wirmo (7 - 6)
close-icon

16.10.2016

PSS – B-tytöt (2 - 0)
close-icon

09.10.2016

B-tytöt – SSRA (2 - 3)

15.10.2017

PSS Musta - SB-Pro

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 3-3

15.10.2017

SB-Pro - Northern Stars II

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 10-3

08.10.2017

Tiikerit - SB-Pro

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 3-3

08.10.2017

SB-Pro - M-Team

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 6-1

06.09.2017

Light Iron Naiset - SB-Pro B-tytöt

harjoitusottelu

Tulos: 2-3

19.03.2017

FBC Loisto - B-tytöt

BSM

Tulos: 8 - 3

12.03.2017

B-tytöt – Northern Stars

BSM

Tulos: 2 - 8

03.03.2017

Pirkat - B-tytöt

BSM

Tulos: 10 - 2

26.02.2017

B-tytöt - Steelers

BSM

Tulos: 6 - 11

12.02.2017

SBS Wirmo - B-tytöt

BSM

Tulos: 12 - 1

28.01.2017

B-tytöt – PSS

BSM

Tulos: 0 - 14

21.01.2017

SSRA - B-tytöt

BSM

Tulos: 15 - 6

15.01.2017

B-tytöt – TPS

BSM

Tulos: 4 - 8

14.01.2017

EräViikingit – B-tytöt

BSM

Tulos: 8 - 5

18.12.2016

B-tytöt – FBC Loisto

BSM

Tulos: 3 - 15

11.12.2016

Northern Stars – B-tytöt

BSM

Tulos: 7 - 3

03.12.2016

B-tytöt – Pirkat

BSM

Tulos: 5 - 7

19.11.2016

Steelers JSB – B-tytöt

BSM

Tulos: 9 - 1

13.11.2016

B-Tytöt – SBS Wirmo

BSM

Tulos: 7 - 6

16.10.2016

PSS – B-tytöt

BSM

Tulos: 2 - 0

09.10.2016

B-tytöt – SSRA

BSM

Tulos: 2 - 3

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | B-tytöt

SARJATAULUKKO B-tytöt SM-sarja 2016-2017

JoukkueOVTHTMPMMEP
FBC Loisto181602153599432
Pirkat181512134637131
PSS181314120744627
SSRA18918117972019
Steelers JSB18711095117-2215
TPS18701193113-2014
EräViikingit18611185125-4013
SBS Wirmo1861117494-2013
Northern Stars18441071105-3412
SB-Pro18201659154-954

PISTEPÖRSSI B-tytöt SM-sarja 2016-2017

PelaajaOMSP
Jasmin Oras1715520
Melissa Rissanen1212517
Tuija Heinonen135914
Kaie Sinor114610
Laura Hyväoja18639
Nelli Salmio7538
Heidi Olander15224
Johanna Räty17134
Annukka Lönnrot6303
Tiia-Mari Hietanen9112
Minka Kosonen7022
Juulia Kataja7022
Ada Riiali11022
Inka Jokelainen16022
Mirella Siponen3101
Riikka Jouppila6101
Trine Laurila7101
Ellen Partanen9101
Pauliina Ruusuvirta14101
Ida Lindh4011
Nuppu Tikkakoski4011

pelaajat | B-tytöt

pelaajan kuva
2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

pelaajan kuva
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4. kausi

pelaajan kuva
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 8.kausi

pelaajan kuva
15
Lahdenperä, Saana-Mari
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: R-edustus, Lapin Veikot / Naiset

pelaajan kuva
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: right

pelaajan kuva
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

pelaajan kuva
27
Hirvonen, Anni
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: R-edustus, Lapin Veikot / Naiset

pelaajan kuva
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti

Syntynyt: 2004

pelaajan kuva
35
Mustola, Neea
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2005

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja

Syntynyt: 2004

SB-Prossa: 2.kausi

pelaajan kuva
43
Korva, Miia
Kenttäpelaaja

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: R-edustus, Lapin Veikot / Naiset

pelaajan kuva
46
Tervo, Lotta
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: R-edustus, Lapin Veikot / Naiset

pelaajan kuva
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

pelaajan kuva
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
71
Viitala, Maria
maalivahti

Syntynyt: 2003

Kätisyys: -

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Jalasjärven Jalas, Naiset 3div

pelaajan kuva
76
Siirtola, Janna
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: R-edustus, Lapin Veikot / Naiset

pelaajan kuva
83
Lindh, Ida
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

pelaajan kuva
84
Rissanen, Menna
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
88
Rissanen, Melissa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

Kätisyys: left

pelaajan kuva
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja
15
Lahdenperä, Saana-Mari
Kenttäpelaaja
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)
27
Hirvonen, Anni
kenttäpelaaja
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti
35
Mustola, Neea
kenttäpelaaja
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja
43
Korva, Miia
Kenttäpelaaja
46
Tervo, Lotta
kenttäpelaaja
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja
71
Viitala, Maria
maalivahti
76
Siirtola, Janna
Kenttäpelaaja
83
Lindh, Ida
kenttäpelaaja
84
Rissanen, Menna
kenttäpelaaja (A)
88
Rissanen, Melissa
kenttäpelaaja
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

KUVAT | B-tytöt

joukkueen kuva

B-tytöt 2016-2017

TOIMIHENKILÖT | B-tytöt

V
Eronen, Jukka
päävalmentaja
V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
H
Lindh, Nina
Huoltaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja

Puhelin: 050 511 3628

Sähköposti: ctytot@sb-pro.fi

J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja
V
Eronen, Jukka
päävalmentaja
V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
H
Lindh, Nina
Huoltaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja
J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA