Kaudella 2017-18 SB-Pron B-tyttöjä edustaa käytännössä seuran C-tyttöjen ikäluokka.
Joukkue osallistuu Etelä-Suomen Alueen kilpasarjaan. 

UUTISET | B-tytöt

close-icon

03.02.2018

B-tyttöjen kilpasarjan raportti Ruskeasuolta

3.2.2018 Ruskeasuo

Ruskeasuolla pelattiin pienen tauon jälkeen B-tyttöjen kilpasarjaa ja Pron C-tytöt vahvistettuna Messillä jatkoivat hyvää kauttaan nyt myös B-tytöissä. Tuloksena kaksi voittoa ja sarjan 2.sija tällä hetkellä tukevasti hallinnassa.

Pron B-tyttöteemat ”Rusalta”:

⇒ Iloista hyökkäyspeliä kummassakin ottelussa!

⇒ Nuppu Tikkakoskelta hyvät pelit !

⇒ Vielä löytyy kuitenkin parannettavaa seuraavalle viikonlopulle!

Kuva SB-Pro. Milja Ronkainen pelasi hyvät ottelut vajaalukuisessa puolustuksessa

Syksyllä 4-2 tappio Northern Starsin B-tytöille, jota Pro läksi kääntämään voitoksi

Runsaasti joutui valmennus tekemään muutoksia edellisistä peleistä, kun hyökkäyksestä sentterin roolissa pelannut Annukka Lönnrot, laitahyökkääjänä pelannut Neea Mustola ja fyysisen hyökkäävän pakin roolin omaksunut Reetta Suontausta olivat kukin poissa. Reetan paikalla Milja Ronkainen pelasi hyvät pelit ja ykköskenttään Annukan tilalle siirtyi joukkueen ainoa B-ikäinen eli Melissa Rissanen. Ensimmäinen erä olikin lopulta yksi Pron parhaista tällä kaudella ja lukemat 2-0 olisivat voineet olla selvästi suuremmatkin. Iloista ja aktiivista hyökkäyspeliä läpi erän.

Toisessa erässä peli kääntyi Espoon hallintaan

Toinen erä oli taas vastaavasti Northern Starsin erä ja kolmas jälleen hyvin tasainen. Toisessa erässä Nuppu Tikkakoski otti isoa roolia maalillaan ja piti Pron johtoasemassa. Ottelun lopulla Northern Stars haki vimmatusti tasoitusta, mutta Pro kesti hyvin loppuun saakka ja käänsi edellisen kerran tappion tällä kertaa voitoksi. Pelistä pitää nostaa esiin myös ykköskenttä kokonaisuudessaan, joka viimeisteli kaikki kolme Pron osumaa Minka Kososen johdolla.

Toiseen peliin vastustajaksi EräViikingit Akatemia

Toisessa pelissä kokoonpanoa jouduttiin edelleen sekoittamaan lisää, kun ykköskentän sentteri Riikka Jouppila jätti pelin väliin. Ottelun ensimmäinen erä oli erikoinen, suorastaan hämmentävä. Kumpikin joukkue tuntui unohtaneen puolustusasenteen kotiin ja verkot soivat liian usein. Helppojakin virheitä molemmille joukkueille ja erän jälkeen komeilivat taululla Pro 6 ja ErVi 3.

Odotetusti puolustaminen tiivistyi toiseen ja kolmanteen erään

Kaksi viimeistä erää olivat tasaista pelaamista ja loppulukemat nyt Prolle 7-5 ja tuloksena neljä pistettä sarjataulukkoon lisää. Nostetaan tästä ottelusta esille Elli Mäenpää kahdella maalillaan ja kovalla yrityksellään.

Mikä oli sitten hyvää ja missä eniten parannettavaa?

Erittäin hyvää oli rohkea ja ennakkoluuloton hyökkäyspeli, hyvä asenne fyysisesti vahvempia joukkueita vastaan ja asenne kokonaisuudessaan koko joukkueelta. Selvästi haluttiin pelata myös katsomossa peliä seuranneille loukkaantuneille.

Parannettavaa jäi ehkä eniten ajoittain huonosti ajoitetuissa vaihdoissa ja myös siinä, että kentällisten vaihtorytmi ei tahtonut kestää koko ajan kasassa. Omasta päästä lähdöissä tarvitaan vielä huolellisuutta lisää ja tähän apua myös hyökkääjiltä oikea-aikaisilla ja oikeasuuntaisilla juoksuilla. Jos tässäkin nostaa kolmannen asian esiin, niin edelleen laukausten peittäminen vaatii asennetta lisää kevään koviin peleihin.

Kuva SB-Pro. Melissa Rissanen toi varmuutta C-tyttöjen peliin

Tästä on C-tyttöjen hyvä jatkaa kautta kohti Tampereen kierrosta ja toivotaan loukkaantuneille pikaista toipumista. Muuten ne Ruskeasuon uusitut kentät ovat selkeä parannus hallin olosuhteisiin!

close-icon

02.02.2018

B-tyttöjen kilpasarja jatkuu Ruskeasuolla

3.2 B-tyttöjen kilpasarja Ruskeasuolla

SB-Pron C-tytöt jatkavat kauttaan vaihteeksi B-tyttöjen kilpasarjan merkeissä Ruskeasuolla lauantaina. Ensimmäinen peli alkaa klo 12 ja toinen klo 16, vastustajina tällä kertaa ovat Northern Stars ja EräViikingít Akatemia.

SB-Pron B-tyttöteemat lauantaina:

⇒ Vajaalla joukkueella peleihin ja peliaikaa on luvassa kaikille runsaasti!

⇒ Tavoite tälläkin kehittää omaa peliä C:n jatkopelejä ajatellen!

⇒ Ruskeasuon uudistetut pelialustat testissä Prolle ensimmäistä kertaa lauantaina!

Kuva SB-Pro. Nuppu Tikkakoski kantaa torjuntavastuun lauantaina

B-tyttöjen sarjatilanne ennen viikonloppua on Lohjan ylivoiman jälkeen tasainen. Lohjan vahva joukkue on mennyt odotetusti omia polkujaan sarjan kärjessä ja ryhmä kuuluisikin ehdottomasti SM-sarjaan, mutta tämän jälkeen on tasaista ja viisi joukkuetta tämän jälkeen ovat hyvin tasavahvoja. Kuinka moni joukkue sitten oikeasti panostaa pääsystä jatkoon onkin oma tarinansa, mutta jokainen peli lähdetään tietysti voittamaan.

Pron ensimmäinen ottelu ja vastassa Northern Stars

Syksyllä Pro menetti pisteet Northern Starsille tasaisessa pelissä ja tiukkaa lienee odotettavissa lauantainakin. Northern Stars on sekoitus kokemusta ja nuoruutta eli tässä tapauksessa C-tyttöjä. Pro vastaa tähän nuoruudella ja innokkuudella.

Illalla Pro kohtaa Eräviikingit Akatemian

ErVin Akatemian kanssa pisteet syksyllä ja myös tuleva peli tulee olemaan tasainen, ennuste ns. maalin pelistä ei välttämättä ole kovin väärä. EräViikingit Akatemia on myös ollut sekoitus B- ja C-tyttöjä ja ainakin syksyllä joukkue oli pelitapansa puolesta helposti tunnistettava ErVin tyttöjoukkueeksi.

Pron tavoite on kehittää omaa peliä

Vanha kulunut sanonta on, että pelataan omaa peliä, mutta Pron tavoite on enemmänkin näissä peleissä kehittää sitä ja samalla kehittää yksilöitä näissä peleissä. Tähän onkin lauantaina hyvät mahdollisuudet, koska tulos on, jos ei merkityksetön, niin kuitenkin toisarvoinen viikonloppuna. Edellinen ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Pro lähde aina hakemaan otteluista voittoa.

Kuva SB-Pro. Isa Lindholm on Pron nuorempaa ryhmää

Lauantaina siis Pro pääsee myös testaamaan Ruskeasuon uudistetut pelialustat. Arkadian kenttä on saanut runsaasti myönteistä palautetta ja nyt päästään vertailemaan kahta uutta pelialustaa keskenään.

Viikon päästä Pron C-tytöt joutuvatkin sitten todelliseen ”puntariin” Tampereella, jossa pitäisi jälleen onnistua hyvin!

 

close-icon

09.01.2018

Arkadia Hallin ETKOT, Liiganaiset-Classic -huippuottelu

Liiganaiset palaavat kotikuntaan monen vuoden evakko vuosien jälkeen 13.1.2018 klo.17:00 alkavassa huippuottelussa, kun vastaan asettuu hallitseva mestari Classic Tampereelta.

Ovet aukeavat yleisölle klo.16:00

Liput 7€, lapset ilmaiseksi!

TERVETULOA UUTEEN KOTIHALLIIMME!

close-icon

20.12.2017

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

close-icon

16.12.2017

B-tytöillä voitokas kilpasarjakierros Espoossa

16.12 B-tyttöjen kilpasarjaa Esport Areenalla Espoossa

SB-Pro jatkoi B-tyttöjen kilpasarjaa puhtaasti C-tyttöjoukkuella voitokkaasti lauantaina ja jatkoi näin hyvin sujunutta kautta B-tyttöjen sarjassa.

Pro-teemat tänään:

⇒ Tiikerit raatoivat ja haastoivat jälleen itsensä peliin mukaan takamatkalta!

⇒ Huomisen SM-sarjaa varten ei juuri pystytty lauantaina säästämään!

⇒ Runsaasti hyvää löytyi omasta pelistä, mutta huomenna on pelin tasoa edelleen nostettava!

Tiukat Tiikeri-ottelut saivat vähemmän yllättävästi jatkoa

Jo ennakkossa arvioitiin ottelusta Tiikereitä vastaan tulevan tiukan ja näin tapahtui tälläkin kertaa. Pienen tunnustelun jälkeen Pro siirtyi 2-0 johtoon hienoilla suorituksilla maalin edestä maalintekijöinä Menna ja Ida, Tiikerit kuitenkin onnistuivat tasoittamaan pelin toisen erän alkuun.

Tämän jälkeen tuli Prolta vahva hetki ja Annukka, Ada ja Jessica vuorollaan lisäsivät johtoa ja peli oli myös hyvin joukkueen hallussa. Oliko sitten liiankin hyvin, mutta kolmas erä oli sisukkaan Tiikeri ryhmän erä ja seitsemän minuutin jälkeen ensin kavennus ja noin 30 sekuntia ennen loppua vielä yksi maali lisää. Viimeinen puoli minuuttia oli sitten kovaa taistelua pallosta, mutta varsinaiseen tekopaikkaan eivät Tiikerit enää päässeet. Toisen kerran peräkkäin Tikkurilan tyttöryhmä osoitti meitä vastaan sisukkuutensa ja nousi taisteluun mukaan takaa-ajotilanteesta. Ottelu 5-4 SB-Prolle, torjunnat Pro 16 ja Tiikerit 8.

Kuva SB-Pro. Kuvassa oikelta Henriikka Väistö, Martta Hälsas ja Reetta Suontausta

Tunnin huilin jälkeen vastassa uusi tuttavuus ÅIF

Oliko ensimmäisen ottelun jälkeen hiukan hyvä olo, mutta toiseen peliin ottelun tempo laski selvästi ja edellisistä peleistä runsaasti parantanut ja nyt suuremmalla ryhmällä mukana ollut ÅIF iski ajoittain terävästi vastaan. Jessica onnistui lopulta kuitenkin siirtämään Pron 1-0 johtoon. ÅIF:n tasoitus tuli upealla soololla, vahva nousu keskeltä ja kuljetus rystyllä, josta myös erinomainen laukaus ohi läpi ottelun hyvin torjuneen Nupun.

Toisessa erässä alkoi sitten Pron rutiini näkyä ja myös jalkoihin alkoi tulla enemmän liikettä

Pro pääsi selvästi paremmin peliin mukaan toisessa erässä ja hallinta siirtyi selvemmin punapaitaisille. 2-1 Adan vahvan nousun kautta, josta hän iski oman reboundinsa sisään suoraan ilmasta, 3-1 yv:llä Annukan toimiessa syöttäjänä Adan toiseen osumaan maalin nurkalta. Isa onnistui pirteästi pelanneesta 3.kentästä myös kertaalleen ja luvut kahden erän jälkeen 4-1. Kolmannessa erässä vielä Minka ylivoimalla loppuluvuiksi 5-1. Ottelu siis Prolle 5-1 ja torjunnat Pro 10 ja ÅIF 25.

Tuomaritoimintaa olemme varoneet kommentoimasta, mutta sen verran uskaltaa mainita, että on sääli, ettei junnupelejä usein kuvata, koska näistä voisi olla myös tuomareille hyvää oppia. Tsemppiä myös tuomareille seuraaviin peleihin. Lisättäköön tähän vielä, etteivät tuomarit ole tällä kaudella ratkaisseet yhtään meidän peliä ja kokonaisarvio on hyvä kauden nähdystä tuomaritoiminnasta.

Sarjatilanteen kannalta 4 pistettä oli tänään lähes välttämätön Prolle

Vaikka C-tytöt läksivätkin tähän sarjaan hakemaan lähinnä lisää kovia pelejä, niin aina silti pitää olla tavoitteita ja miksei se voisi olla vaikka pääsy sarjan 4. parhaan joukkoon. Mahdollisuudet tähän säilyivät näillä voitoilla, joten tästä on hyvä lähteä huomenna Ouluun ja C-tyttöjen SM-sarjapeleihin, jossa vastassa ovat sarjan 1. ja 2. Kapealla materiaalilla toimivalle ryhmälle tämä ei ehkä ollut paras tapa valmistautua näihin peleihin, toisaalta itse B-sarjan tukisarjaksi valitsimme.Kaikki peliin huomenna ja sunnuntaina katsotaan sitten, mitä on jäänyt viikonlopusta käteen.

Onnittelut myös Liiganaisille voitosta, joka oli joukkueen 10. putkeen, mikäli lasketaan mukaan Suomen Cupin pelit. Kiitos myös 2.Naisten joukkueen Santulle, joka kävi auttamassa teippauksen kanssa huoltajamme olleessa estynyt olemaan mukana tämän aikana. Tämä on hienoa venymistä seuran sisällä!

 

close-icon

15.12.2017

SB-Pron B-tytöt jatkavat kilpsarjassa lauantaina Espoossa

Esport Areena Espoo 16.12 lauantaina klo 14 ja klo 16

Lauantaina C-tyttöjen kausi jatkuu Espoossa B-tyttöjen kilpasarjan merkeissä ja jo sunnuntaina aamulla sama ryhmä jatkaa C-tyttöjen SM-sarjaa Oulussa.

Pro-teemat lauantaille:

⇒ Tavoitteena edelleen parantaa omaa peliä, mutta virtaa on jätettävä myös sunnuntaille!

⇒ Kenraaliharjoituksena viikonloppua varten 1-1 tasapeli Hyvinkäällä SCH-Naisia vastaan!

⇒ Viimeiset pelit ennen Ruotsin turnausta!

Kuva SB-Pro. Kuvassa Annukka Lönnrot oikealla, Minka Kosonen keskellä ja lauantaina vastustajan maalivahti Jemina Paloluoma keskellä

Tavoitteena lauantain pelien olevan hyvä viimeistely sunnuntaille

Vaikka sunnuntai on joukkueen ehdoton ykköstavoite, niin ei Pro lähde kentälle yhtään ottelua häviämään, joten ei saa päivän ensimmäinen vastustaja Tiikerit pisteitä ilmaiseksi tälläkään kertaa. Odotettavissa on edellisten keskinäisten otteluiden tapaan tasainen taisto. Torstain harjoitusottelu oli Prolta hyvä siltä osin, että oma puolustuspeli kesti hyvin kasassa läpi pelin ja fyysisesti vahvempaa naisjoukkuetta vastaan pystyimme kontrolloimaan peliä suurimman osan aikaa.

ÅIF on meille uusi vastustaja, josta kokemusta lähinnä kotiturnauksen osalta katsomosta

ÅIF on aloittanut kilpasarjan kahdella tappiolla, mutta joukkueen ilme oli silti pirteä, vaikka pelit lopulta hiukan katkesivat osin sipoolaisten kapean materiaalinkin vuoksi. Pro saattaa tässä ottelussa hiukan säästää osaa pelaajista jo sunnuntaita varten, mutta tämä ratkeaa vasta pelin alla.

Storvreta-cup lähestyy ja jännitys kasvaa joukkueessa

Yksi kauden etukäteen suunnitelluista huipentumista eli Storvreta-Cup Ruotsissa on myös enää kahden viikon päässä. Ruotsin kielioppi on ollut kovassa käytössä ja tuomareille annettevia kommentteja on opeteltu sekä valmennuksen että pelaajiston piirissä. Turnaus meiltä alkaa 2.1 klo 15, jolloin vastaan asettuu Täby FC. Pelipaikkana upea Fyrishov hall Upsalassa, jossa joukkue pelaakin kaikki alkusarjan ottelunsa. Vastus on ennalta erittäin haastava ja avauspelin jälkeen vastustajiksi ovat arvottu IPK Köping ja Kais Mora, jossa suomalaiset huippupelaajat ovat hyvin tunnettuja. Lisää turnauksesta vielä ennen vuodenvaihdetta.

Kuva SB-Pro. Kuvassa Henriikka Väistö, joka on erittäin luottavainen viikonlopun pelien suhteen, kuten myös Ruotsin kieliopin!

Turnausraportti lauantailta luvassa 17.12 klo 21

close-icon

18.11.2017

B-tyttöjen Kilpasarjan avaus Maaniitun koululla

Maaniitun koulu 18.11

Kilpasarja vauhtiin ja Pro avasi myös pistetilinsä

⇒ B-tytöt paransivat heikosta keskiviikon kenraaliharjoituksesta!

⇒ Ensimmäinen peli kääntyi jäähyjen seurauksena!

⇒ Joukkueen tänään ainoa B-tyttöikäinen eli Messi iski ErViä vastaan tasoituksen!

Kuva SB-Pro. Milja Ronkaiselta vahvat pelit 3.kentän oikealla laidalla

Päivän ensimmäinen peli puhtaalla C-tyttöjen joukkueella

Maaniitun katsomot täyttyivät runsaslukuisesti seuraamaan vauhdikasta B-tyttöjen kilpasarjaa ja Pro aloitti oman pelinsä Northern Starsia vastaan tehokkaasti ja otti jo 2-0 johdon ensimmäisessä erässä. Peli oli keskiviikon takeltelun jälkeen aivan uudessa rytmissä ja nyt oli tekemisen meininki joukkueella. Menna Rissanen ja Erika Hakulinen pirteästi pelanneesta 2.kentästä onnistuivat vuorotellen maalinteossa.

Peli kääntyi jäähyihin

Pron hyvä ote kääntyi kuitenkin joukkueen saadessa 3 rangaistusta kohtuullisen nopeasti perätysten ja ehkä tuomarilinja oli osin jopa kohtuullisen tiukka. Northern Stars sai pelin jäähyjen aikana hallintaan ja nousi 4-2 johtoon, joka lopulta jäi myös lopputulokseksi, vaikka Pro painoi etenkin ottelun viimeiset 5 minuuttia raivokkaasti päälle. Torjunnat ottelussa olivat Pro 11 ja NS 15, mikä kertoo myös tasaisesta pelistä, joka olisi voinut kääntyä myös Prolle, mutta nyt pisteet ja onnittelut Espooseen.

Päivän päätteeksi vastassa ErVi Akatemia

Joukkueen C-tytöistä poissa olivat tänään Minka Kosonen ja Neea Mustola, sekä toisesta pelistä myös Ida Lindh, mutta Melissa Rissanen tuli toiseen peliin paikkaamaan aukkoja. Mellin tulo olikin enemmän kuin tarpeeseen Ada Riialin loukkannuttua kovassa laitataistelussa ja Riikka Jouppilan joutuessa lähtemään toisen erän jälkeen toiseen tärkeään harrastukseensa. Joukkue joutui siis fyysisesti koville, mutta toisaalta näytti myös sisunsa.

ErVi aloitti maalinteon erittäin tasaisessa pelissä, mutta Reetta Suontausta tasoitti maalin edestä. Viikingit otti johdon vielä uudelleen, mutta sisukas Pro loi tämän jälkeen tukun maalipaikkoja ja lopulta hyvin juonitusta vapaalyönnistä Melli iski takanurkkaan tasoituksen, mikä jäi myös ottelun lopputulokseksi. 2-2 kuvaa aika hyvin ottelua ja kumpikin joukkue oli varmasti tyytyväinen pisteestä.

Kuva SB-Pro. Valtava määrä töitä vajaalukuisessa Pron puolustuksessa tänään

LoSB vakuutti päivän muissa otteluissa

Päivän muissa peleissä vakuuttavin oli LoSB, joka ”johtotähtensä” Meri-Helmi Höynälän johdolla kuritti vastustajiaan yhteensä lukemin 18-2 tänään.Northern Stars otti kaksi voittoa ja jatkaa hyvissä asemissa seuraaviin peleihin. PSS Musta on kolmessa pisteessä avauskierroksen jälkeen, mutta joukkue ei ehkä kuitenkaan ollut aivan parhaimmillaan, tulos kuitenkin ratkaisee.

Tiikerit vei pisteen Porvoolta ja mieleen jäi maalivahti Jemina Paloluoman hieno maalivahtipeli 1-1 tasapelissä. ErVi ja Pro ovat myös siis saaneet pistetilinsä auki ja ÅIF jäi avauskierroksella toistaiseksi nollille, mutta joukkue taisteli hienosti hyvin kapealla materiaalilla. Pron taisteluilme oli erinomainen tänään ja peli pysyi nyt kohtuullisen hyvin hallinnassa läpi molempien pelien.

Hyvää, vauhdikasta ja rehtiä B-tyttöjen kilpasarjaa tänään Maaniitun koululle runsaslukuisen katsomon edessä!

close-icon

17.11.2017

B-tytöt jatkavat Kilpasarjassa lauantaina Maaniitun Koululla

B-tyttöjen pelit jatkuvat kilpasarjassa lauantaina 18.11

⇒ Tavoitteena ehjät kolmen erän pelit!

⇒ Kuluvan vuoden ainoa sarjaturnaus kotikentällä!

⇒ Keskiviikolta jäi runsaasti parannettavaa viikonlopulle!

Kuva SB-Pro B-tytöt. Toivottavasti ilmeet lauantaina ovat hiukan aurinkoisemmat!

Lauantain vastustajina Northern Stars ja EräViikingit Akatemia

Kilpasarja alkaa B-tyttöjen osalta joukkueen selviydyttyä alkusarjasta ilman tappioita. Pelien taso on jatkossa selvästi vaativampi ja jokaisen pisteen eteen on joukkueen tehtävä huomattavasti aiempaa enemmän töitä ja onnistumisia pitää saada laajalta rintamalta. Arkadian ollessa edelleen keskeneräinen ovat harjoitukset jääneet suunniteltua harvemmiksi ja kuluneella viikolla yksi harjoituksista korvattiin pelillä SB Vantaan C-tyttöjä vastaan. Peli parketilla oli erittäin haastava kokemus ja jätti joukkueelle runsaasti parannettavaa, mikä varmasti myös tapahtuu lauantaina tutulla kentällä ja tutulla alustalla.

Edellisissa peleissä pelin taso on vaihdellut runsaasti erästä toiseen

Yksi teemoista lauantaille voisi olla ehjä ja tasainen suoritus läpi pelin, kolme erää huolellista salibandyä. SM-sarjakierroksella viikko sitten tämä ei onnistunut ja läpi syksyn tämän kanssa on ollut ongelmia. Nyt vastassa ovat hyvin iskukykyiset joukkueet ja pelit tulevat olemaan kovia, mikä onkin joukkueelle hyvää harjoitusta päätavoitteen eli C-tyttöjen SM-sarjan kannalta. Muut joukkueet lauantaina Maaniitun koululla ovat PSS Musta, LoSB, ÅIF Sipoo ja Tikkurilan Tiikerit, joista nostamme LoSB:n ennakkoon sarjan suosikiksi.

Pelit alkavat lauantaina 18.11 klo 09.00 ja ovet avautuvat klo 08.00. Joukkue järjestää myös pienen kahvion, jossa myös korttimaksut onnistuvat.

Tervetuloa kannustamaan Pron C-tyttöjoukkuetta, joka pelaa siis tällä kertaa B-tyttöjen sarjaa!

close-icon

31.10.2017

SB-Pro B/C-tytöt alkulohkonsa 2. joukkueena Kilpasarjaan

Aluesarjan alkulohkot ovat nyt ohitse ja joukkueet jakautuvat kahteen sarjatasoon jatkossa

B-tyttöjen viimeiseen turnaukseen Pro läksi puhtaasti C-tytöillä ja tavoitteena varmistaa paikka lohkon 3. parhaan joukossa, joka taas varmistaisi paikan kilpasarjaan jatkovaiheessa. Sunnuntain vastustajiksi asettuivat Blackbirds ja EräViikingit Black. Iltapäivän ensimmäinen peli Keravalaista Blackbirdsin B-tyttöjä vastaan oli yksipuolinen Pron hyökätessä ajoittain hiukan ilman ajatustakin ja vastustajan keskittyessä puolustamiseen. Torjunnat ottelussa olivat Pro 3 ja Blackbirds 28, jonka maalivahti suoriutukin hienosti haastavasta tehtävästään. Ottelun päätyttyä taululla numerot 6-1 Prolle ja tätä kautta käytännössä tavoite jo toteutunut.

Toisessa ottelussa EräViikingit Black olisi voitolla noussut myös kilpasarjaan ns. parempana lohkokolmosena, mutta käytännössä peli ratkesi ensimmäisten minuuttien aikana, jotka Pro voitti 4-0, mikä jäi lukuisista tilanteista huolimatta myös lopputulokseksi. Torjunnat tässä ottelussa olivat Pro 9 ja Ervi 21. Voitoista huolimatta pro ei ehkä aivan parhaalle tasolleen sunnuntaina noussut, mutta silti kokonaisuutena tasaiset pelit ja kahdessa ottelussa vain yksi maali omiin on aina hyvä suoritus koko joukkueelta.

Sarja jatkuu 18.11 Maaniitun koululla, joukkueen omalla kotiturnauksella. Vastus kovenee jatkossa ja yhtään helppoa peliä ei ole enää tarjolla. Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuvat Northern Stars ja EräViikingit Akatemia, jotka olivat oman lohkonsa 2. ja 3., häviten vain Lohjalle, joka lähtee sarjaan ehkä ennakkosuosikkina. Muut joukkueet ovat PSS Musta, jonka kanssa pelasimme tasan alkusarjassa ja Tiikerit Tikkurilasta. Toisesta lohkosta mukana on myös parempi lohko4. eli ÅIF Sipoosta. Sarja pelataan kaksinkertaisena eli 12 ottelua kaikille, jonka jälkeen lohkon parhaat jatkavat karsintoja SM-playoff vaiheeseen pääsystä.

Mielenkiintoa lisää se, että 16.12 jatkuu B-tyttöjen sarja Espoossa ja seuraavana päivänä joukkueella on tärkeät C-tyttöjen SM-sarjapelit Kempeleellä, onneksi joukkue varautui jo etukäteen ja matkaa lentäen Ouluun. Haastavampi tilanne on tammikuussa, jossa samalle päivälle on suunniteltu B-tyttöjen kierros sekä C-tyttöjen SM-sarjapeli Eerikkilässä. Tämä aiheuttaa myös muutamalle muulle joukkueelle lisää harmaita hiuksia, mutta suuremmilla seuroilla on tietysti myös suuremmat reservit olemassa. Ehkä sarjaohjelman suunnittelu ei ole tässä kohtaa aivan täysin onnistunut.

Kuvassa viikonlopun C-tyttöryhmä

 

close-icon

27.10.2017

SB-Pron B-tyttöjen sarjapelit jatkuvat sunnuntaina Tiger Sport Areenalla

Sunnuntain peleissä ratkaistaan pelaako SB-Pro B-tyttöjen aluesarjaa kilpasarjassa!

⇒ Tavoitteena on pelata jatkossa kilpasarjassa!

⇒ Sairastupa ei tyhjene vielä sunnuntaihin mennessä!

⇒ Uudet vastustajat tuovan lisää mielenkiintoa viikonlopun peleihin!

Kuva SB-Pro, Henriikka Väistö (synt. 04) on ennakkoluulottomalla pelillä ottanut paikan B/C-tyttöjen puolustuksesta

B-tyttöjen sarjaan lähdettiin ilman tavoitteita sijoituksista

Käytännössä C-tyttöjen joukkue läksi kauteen ilman mitään tavoitteita sijoituksista, tarkoituksena saada hyviä harjoituspelejä alle B-tyttöjen aluesarjassa. Nyt kun alkusarjaa on jäljellä kaksi ottelua on myös joukkueen tavoite muuttunut. Todennäköisesti yksi piste jäljellä olevista kahdesta ottelusta riittäisi jo jatkopaikkaan kilpasarjassa, kaksi pistettä käytännössä jo takaisi paikan sinne. Ja tämä kilpasarja antaisi kauden jatkuessa laadukkaampia otteluita, jotka taas palvelevat joukkuetta C-tyttöjen SM-sarjassa, joten sunnuntaina tavoitteena on siis varmistaa paikka kilpasarjaan.

Blackbirds päivän avausvastustaja

Keravalainen Blackbirds on sarjassa kahdella voitolla ja tappiolla lähinnä kärkkymässä paikkaa myös ylempään jatkosarjaan. Odotettavissa on siis kovaa taistelua ja häviö romuttaisi etenkin Blackbirdsin mahdollisuudet sarjassa kolmen joukkoon. Hienoa on, että saadaan peliin sopiva panos kummallekin, jolloin on myös odotettavissa iloista ja taistelevaa salibandyä.

Eräviikinkien Black päättää osaltamme alkusarjan

EräViikinkien joukkue on jo käytännössä menettänyt mahdollisuutensa kilpasarjaan, mutta kuten tiedämme, ei kyseisen seuran joukkueet tule koskaan häviämään kentälle. Tällä kaudella emme ole vielä kohdanneet Erviä missään sarjassa tai yksittäisessä pelissä, joten tästä on hyvä aloittaa keskinäiset pelit, jotka jatkuvat varmasti kauden aikana sekä B-tyttöjen otteluissa että C-tyttöjen SM-sarjassa.

Kuva SB-Pro, Mimosa Kauno on toinen nuori 04-syntynyt puolustaja, joka on ottanut vakiopaikan Pron puolustuksessa

Osa pelaajista varmaan edelleen parantelee itseään, mutta kentälle saapuu jälleen kerran taisteleva Pro, joka on sisuuntunut tappiosta Wirmoa vastaan C-tyttöjen SM-sarjassa. Otteluraporttia odotettavissa vielä sunnuntain aikana. Tervetuloa seuraamaan pelejä Tiger Sport Areenalle sunnuntaina klo 15.00 alkaen, jolloin Pro aloittaa pelinsä!

close-icon

15.10.2017

B-tytöt jatkavat kautta ilman tappiota

B-tyttöjen sarjakausi jatkui kahdella ottelussa Askolassa ja tuloksena viime viikonlopun tapaan voitto ja tasapeli

Sarjan ykkösuosikki PSS:lle Pro heitti tiukan haasteen!

⇒ Sodankylän Pro-ryhmä oli toipunut aikaerosta ja 900km:n matkasta!

⇒ B-tytöt kestivät hienosti 8 pelaajan poissaolon!

Kuva SB-Pro. Osa toipilaista oli kentän laidalla kannustamassa omiaan. Kuvassa oikealta ensi viikolla mukaan palaavat Annukka Lönnrot ja Minka Kosonen, sekä vierailevana tähtenä Tiikereiden Jemina Paloluoma.

Kiitos Sodankylän Prolaisten oli tänään hieno mahdollisuus antaa lepoa eriasteisista vammoista kärsineille ja näin saatiin tervetullutta lepoaikaa viikon päästä pelattavaan C-tyttöjen SM-sarjakierrosta varten. Matka kaukaa pohjoisesta oli alkanut jo perjantaina ja lauantaina illasta ryhmä laskeutui Tikkurilan lento…… juna-asemalle. Hyvin ansaitut yöunet olivat tehneet tehtävänsä ja koko nelikko Saana-Maria Lahdenperä, Anni Hirvonen, Miia Korva ja Lotta Tervo suoriutui tulikasteestaan Prossa erinomaisesti.

Päivän alkuun mitattiin PSS:n kunto

Ja se kunto todettiin hyväksi jälleen kerran. Ensimmäinen erä oli Pron erä, vaikka lukemat olivatkin kotijoukkueelle luvuin 1-0, maalivahtien torjunnat kertoivat erän olleen kuitenkin Pron hallintaa, mutta hyvä maalivahtipeli ja osin heikko viimeistely jätti hiukan toivomisen varaa. Toisessa erässä peli tasaantui sekä numerollisesti että maalipaikkojen muodossa, tilanne kahden erän jälkeen 1-1. Kolmannessa erässä PSS karkasi jo 3-1 johtoon, mutta Pro ei taipunut tänäänkään. Ensin Melissa ”Messi” Rissanen kavensi luvuiksi 3-2 ja ottelun lopussa Pro haki tasoitusta ilman maalivahtia, joka tuottikin tulosta ”Saaniksen” eli Saana-Maria Lahdenperän iskiessä tasoituksen maalin edestä. Torjunnat ottelussa lopulta 12-12 ja tasapeli 3-3 siten oikeutettu lopputulos hyvän ja vauhdikkaan pelin päätteeksi.

Kuva SB-Pro. Vielä ensimmäisen erän jälkeen Pron vaihtopenkillä hiukan totiset ilmeet.

Päivän toiseen peliin vastustajaksi Northern Stars 2. joukkue Espoosta

Ottelu ”pohjoisen tähtiä”, jotka olivat kuitenkin ilman niitä oikeita Sodankylän tähtiä, alkoi tasaisena, ensimmäisen erän jälkeen luvut Prolle 3-1. Maalintekijöinä kunnostautuivat kahdesti uuden mailansa kanssa tehonsa löytänyt Reetta Suontausta ja toistamiseen tänään ”Messi” Rissanen. Toinen erä oli vauhdiltaan selvästi hitaampi ja lähdimme mukaan liian rauhalliseen pelitempoon, luvut kahden erän jälkeen 5-2 ja Elli Mäenpää teki uransa ensimmäisen maalin B-tytöissä. Kolmannessa erässä ketsuppipullo hajosi ja Pro teki vielä viisi maalia lisää, NS yhden ja lopputulos 10-3 Nurmijärven suuntaan. Koko joukkue pelasi hienon pelin, mutta nostetaan tietysti esiin pinkin mailansa kanssa tehoillut Reetta, 4 maalia yhdessä pelissä on aina kova suoritus.

Kuva SB-Pro. Kuvassa vasemmalta kolme maalia tänään laukonut ”Messi”, valtavan määrän hyvää työtä sentterinä tehnyt Lotta Tervo, kahdesti osunut ”Saanis” Saana-Maria Lahdenperä ja pitkästä aikaan kehiin päässyt Riikka Jouppila, joka lupasi tehdä muutaman ensi viikolla.

Kahden sarjakierroksen jälkeen ilman tappioita ja kuusi pistettä

Jäljellä on siis kaksi kierrosta, jonka jälkeen joukkueet jaetaan kahteen tasoon. Tällä hetkellä PSS, Tiikerit ja SB-Pro jahtaavat lähinnä tähän kilpasarjaan, mutta myös Blackbirds on vielä taistelemassa yhdestä paikasta. Pron peli-ilme on ollut kuitenkin hyvä ja usko omaan suorittamiseen on tällä hetkellä vahvaa. Pieniä huolimattomuuksia omassa päässä ajoittain ja näitä varmasti karsitaankin jatkopeleissä. Positiivistä on rohkea pelaaminen ja ajoittain alkaa jo näkyä myös valmennuksen ohjeet yhä paremmin pelissä.

”Pitää olla tyytyväinen tyttöjen taistelutahtoon ja etenkin päivän ensimmäinen peli oli vauhdikas. Uusien ratkaisijoiden löytyminen on aina myös miellyttävää valmentajalle ja sairastupalaisille tämä on hieno asia, ei tarvitse aina peluuttaa puolikuntoisia” – Jukka Eronen, B-tyttöjen Päävalmentaja

Kuva SB-Pro. Oikealta lukien Lotta Tervo, Miia Korva, Anni Hirvonen, osin myös Reetta Suontausta ja Nuppu Tikkakoski

Toivotamme Sodankylän Pro-ryhmälle hyvää kotimatkaa ja B-tytöt kiittävät PSS:n organisaatiota hyvin jäjestetystä turnauksesta.

close-icon

13.10.2017

B-tytöt sunnuntaina Askolassa

B-tyttöjen aluesarja jatkuu sunnuntaina Askolassa ja SB-Prolla matkassa mielenkiintoinen ryhmä, jossa mukana ripaus Lapin taikaa

Jatkaako PSS vahvoja pelejä myös sunnuntaina?

Joko Sodankylän Prot ovat toipuneet matkan rasituksista?

⇒ Nuppu Tikkakosken hyvä vire maalilla jatkuu edelleen?

Kuva SB-Pro, joukkueen kapteeni Riikka Jouppila palaamassa sairastuvalta mukaan peleihin

SB-Pron C/B-tyttöjen sairaskertomus on ollut syksyn aikana korutonta kertomaa ja nyt yhteistyö Lapin Veikkojen kanssa osuu todella hyvään aikaan. Joukkueesta jää runsaasti pelaajia sivuun eriasteisten vaivojen vuoksi, mutta Sodankylästä on jo matkalla kohti etelää ryhmä innokkaita uusia Pron pelaajia, joten sairastupa voi rauhassa parannella itseään. Team Sodankylä yöpyy matkan aikana ensin Kuopion suunnalla, josta matka jatkuu lauantaina kohti Tikkurilaa, josta taas Pornaisiin. Ei ole aivan helppoa harrastaa salibandyä pohjoisimmassa Suomessa!

Vastassa ensin sarjan selkeä suosikki PSS

Sarjan ennakkosuosikin paineet otti ensimmäisellä kierroksella itselleen PSS vakuuttavien esityksien jälkeen ja sunnuntain aamupelissä pääsemmekin heti mittaamaan porvoolaisten tason. Ensimmäisellä kierroksella Porvoo vei omat pelinsä vakuuttavasti ja ratkaisijoita löytyi laajalta rintamalta.

Northern Stars 2. päivän toinen vastustaja

Northern Starsin 2. joukkue aloitti omat pelinsä niukalla tappiolla ja tasapelillä, joten mihinkään helppoon vastukseen on tässäkään turha tuudittautua. Tähänkin peliin tarvitsemme huolellisen valmistautumisen ja parasta omaa pelaamistamme. Espoolaisten ryhmä on vielä vaikeasti arvioitava, mutta siellä tehdään hyvää juniorityötä laajalla rintamalla, mikä on aina syytä muistaa peliin lähtiessä.

Mielenkiintoiset pelit ovat luvassa, harjoituksemme ovat kärsineet paljon salivuorojen puutteesta Arkadian myöhästymisen vuoksi ja toisaalta runsaista loukkaantumisista ja sairastumisista. Nyt on mukana uusia pelaajia, joten joudumme varmaan hiukan kokeilemaan, mutta lähdemme hyvillä mielin matkaan ja tietysti hakemaan myös hyviä tuloksia. Tärkeintä kuitenkin olisi, että voisimme olla tyytyväisiä pelaamiseemme.”   – Jukka Eronen, SB-Pro C/B-tytöt Päävalmentaja

Kuva SB-Pro, torjuntavastuun ottaa sunnuntaina Nuppu Tikkakoski, joka on ollut koko syksyn hienossa torjuntavireessä

SB-Pron vahvuuksia on ollut hyvä maalivahtipeli ja tällä kertaa on torjuntavuorossa Nuppu Tikkakoski, joka on ollut vakuuttava kolleegansa Maria Viitalan tavoin koko kauden. Maalivahtipeliin ei Pro kaadu tälläkään kertaa.

B-tytöt iskevät suununtaina Askolassa ja valmistautuvat samalla viikon päästä pelattavaan C-tyttöjen SM-sarjakierrokseen, joka siirrettiin Klaukkalasta Hämeenlinnaan Steelersin järjestettäväksi. Otteluraportti ja Sodankylän Pro-ryhmän haastattelu luvassa sunnuntaina.

close-icon

09.10.2017

B-tytöt aloittivat voitolla ja tasapelillä

B-tyttöjen sarjakausi käynnistyi Ruskeasuolla kahdella ottelulla, tuloksena näistä tasapeli ja voitto

Kauden avaukseen saimme tällä kertaa kasaan 11 kenttäpelaajan ryhmän, jota maalilta johti Nuppu Tikkakoski ansiokkaasti. Kuitenkin ”kirous” jatkuu ja jo kesken ensimmäisen pelin, joutui jälleen yksi pelaaja sivuun ja peliaikaa oli tarjolla riittävästi kaikille. Päivän ja sarjan avausvastustajaksi asettui Tiikerit, jotka pyrkivät myös SM-sarjaan, mutta tällä kertaa tie pysähtyi karsintoihin. Ottelu oli tasainen, vaikka torjunnat menivätkin Tiikereille 21 ja Prolle 11, lievää B-tyttöjemme hallintaa siis, mutta tilanteita oli puolin ja toisin riittävästi tehdä enemmänkin maaleja.

Ottelussa saimme jo 3-0 etumatkan aikaiseksi, mutta ”tiikerien sisukkuudella” Tikkurilan ryhmä nousi tasoihin ja kumpikin joukkue lienee tasapelin jälkeen kohtuullisen tyytyväinen lopputulokseen. Pelinä yllättävänkin vauhdikas ajoittain, jossa tuomareilla oli jopa vaikeuksia kestää mukana muutamissa tilanteissa. Mielenkiintoisin episodi oli tilanne, josta kaikki muut paitsi tuomarit luulivat (tuomarien käsimerkkien perusteella) Pron saaneen jäähyn, mutta näin ei kuitenkaan ollut ja Tiikerit ottivat maalivahdin pois, lopulta Prolla olisi ollut tilanne laittaa pallo tyhjiin, mutta onneksi näin ei kuitenkaan käynyt ja urheilullisesti tilanteesta ei kumpikaan kärsinyt. Toivottavasti pääsemme vielä kauden aikana pelaamaan uudelleen Tikkurilan joukkueen kanssa, jos vaikka jatkosarjassa sitten.

M-Team ensimmäistä kertaa nykyisen ryhmämme testissä

Parin tunnin tauon jälkeen vastustajaksi asettui järjestävän organisaation M-Team, joka nyt tällä kertaa jäi pelillisesti hiukan alakynteen ja lukemat olisivat voineet olla hiukan rumemmatkin, kuin 6-1, mutta osin huolimaton viimeistely ja osin hyvin torjunut ex-pro M-Teamin maalilla pitivät loppulukemat siedettävinä. M-Team tulee nousemaan kauden aikana saadessaan lisää pelejä alle ja lisää yhteisiä harjoituksia. Pron pelistä on nostettava esiin Menna Rissanen hattutempullaan, oikeassa paikassa oikeaan aikaan on tämänkin lajin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Jos jotain parannettavaa hakee maalinteon lisäksi omasta pelistä, niin porrastaminen petti useamman kerran omassa päässä ja tätä on syytä tarkentaa jatkopeleissä.

Kuvassa Menna Rissanen

Tulevana viikonloppuna pelit jatkuvat Askola-Areenalla, jonne joukkue saa lisää pelaajia yhteistyöjoukkuueestamme ja lisäksi pelaajia palailee takaisin myös sairasosaston puolelta. Jokunen pelaaja huilaa pienten vammojen vuoksi vuorostaan nämä pelit ja parantelevat itseään C-tyttöjen menetettyyn ”kotiturnaukseen” Iittalaan tähdäten.

Ennakkoa tulevan viikonlopun peleistä luvassa loppuviikosta!

close-icon

07.10.2017

B-tyttöjen sarjakausi alkaa sunnuntaina Ruskeasuolla

SB-Pron B-tytöt aloittavat kautensa Etelä-Suomen aluesarjassa lohkossa kaksi 8.10. Kahdesta lohkosta 3 parasta kummastakin jatkaa marraskuussa ylemmässä sarjassa, muiden pelataessa alempaa jatkosarjaa.

”Messi” on tulossa messiin mukaan

Pron joukkue tulee olemaan käytännössä hyvin pitkälti sama, kuin C-tyttöjen SM-sarjassa pelaava joukkue. Melissa ”Messi” Rissanen on lupautunut olemaan nuoren ryhmän tuki kauden aikana ja toisaalta jo loppukesästä alkanut yhteistyö Lapin Veikkojen kanssa tuo osaan peleihimme mielenkiintoisia tuttavuuksia Sodankylästä. Saana-Mari Lahdenperä, Anni Hirvonen, Miia Korva, Lotta Tervo ja Janna Siirtola tulevat pelaamaan osan kauden otteluista Pron väreissä.

Kuvassa yhteisharjoituksissa myös Lapin Veikkojen B-tytöt

”Joukkueen tavoitteena on lähinnä tämän sarjan kautta saada lisää pelejä kaudelle ja näissä taas on mahdollisuus myös kokeiluihin. Toisaalta joukkue lähtee tietysti aina voittamaan otteluita. Kauden avausturnaukseen lähdetään edelleen vahvasti ”siipirikkoisena”, mutta tähän ryhmä on jo syksyn aikana tottunut ja poissaolojen taakse ei mennä huomennakaan.” – Jukka Eronen, B- ja C-tytöt Päävalmentaja

Lohkon muut joukkueet ovat PSS Musta, joka on meidän ennusteessa sarjan suosikkeja, Tikkurilan Tiikerit, jonka alkukausi on ollut vaikea, mutta joukkue varmasti nostaa nyt tasoaan. Joukkueessa pelaa myös kaksi viime kaudella joukkueessamme pelannutta pelaajaa Milla Räikkönen ja Mirella Siponen. M-team on vaikeasti arvioitava joukkue, mutta seura on tehnyt pitkään jo hyvää juniorityötä, joten mielenkiintoinen uusi vastus on sieltäkin meille tulossa.

Northern Stars 2. on täysin vieras ryhmä, josta on vaikea ennakoida mitään, kuitenkin joukkue kävi SM-karsinnoissa, joten hyvä joukkue on varmasti Espoosta myös tulossa sarjaan. Blackbirds Keravalta on tuttu lähinnä vahvan C-tyttöjoukkueen kautta, joten myös tämäkin tyttöjoukkue on lähes uusi tuttavuus Prolle. EräViikingit Black ja sen kokoonpano nähdään huomenna, jonka jälkeen on arvioitavissa heidän tasonsa, mutta kaikkihan tietävät, että sieltä löytyy laajuutta muutaman joukkueen verran myös B-tyttöihin.

Sarja jatkuu jo viikon kuluttua Askoa-Areenalla ja seuraava kierros tästä taas kahden viikon päästä Tiger Sport Arenalla Tikkurilassa.

” Edessä on mielenkiintoinen sarja, koska joukkueet ovat meille vieraita. Olemme tietysti nuori ryhmä, mutta tämä antaa meille hyvää kokemusta C-tyttöjen SM-sarjaa varten ja tulostavoitteita ei tähän sarjaan ole ladattu ollenkaan. Mennään ja nautitaan peleistä, otetaan vastaan mitä on tulossa.  – jojot SB-Pro B-tytöt

HämeCupin C-tyttöjen kilpasarjan voittajat, SB-Pro

Joukkueemme sivuilta voit seurata myös kauden kulkua tässä sarjassa ja Facebookista löydät ennakot ja otteluraportit C-tyttöjen sivun alta.

 

close-icon

27.08.2017

Treenipelitapahtuma Lapin Veikkojen kanssa

Seura sai vieraita kaukaa Sodankylästä saakka, kun viisi B-ikäistä ja yksi A-ikäinen Lapin Veikkojen pelaaja viettivät treeni- ja peliviikonlopun Nurmijärvellä.

C-tyttöjen kanssa he treenasivat perjantaina ja vierailtuaan lauantaina Liiganaisten ja A-tyttöjen treeneissä pelattiin varsin vauhdikas harjoituspeli, jossa pohjoisen tytöt jakautuivat tasaisesti Pron muodostamiin joukkueisiin.

Mustassa joukkueessa pelasi Naisten III-joukkueen ja A-tyttöjen pelaajia (sekä C-tytöistä Nuppu toisena maalivahtina) ja keltaisessa ryhmässä C-tyttöjä.

Peliaika oli 4 x 15min ja  ”Mammat” selvisivät voittajina ”Junnuista” 6-2, vaikka pelitapahtumat olivatkin ottelussa varsin tasaiset. Isot kiitokset Lapin Veikkojen tytöille vierailusta!

Yhteiskuvassa treenimatsin jälkeen

close-icon

04.08.2017

C-tytöt mukana Loisto Cupissa 5.-6.8.

C-tytöt aloittivat syyskauden omalla päiväleirillään Askola Areenalla torstaina 3.8. ja heti  seuraavana viikonloppuna joukkue on mukana Loisto Cupissa Turussa, jossa C-tyttöjen sarjassa on mukana 10 joukkuetta.

SB-Pron kanssa A-lohkossa pelaavat SBS Wirmo, OLS 1, Steelers ja Northern Stars. B-lohkon joukkueet ovat EräViikingit, PSS, Classic, SB Heinola ja OLS 2. Kaikki mukana olevat yhdeksän seuraa osallistuvat myös kahden viikon päästä pelattavaan SM-karsintaan.

Lohkojen kärkikaksikot ratkaisevat sunnuntaina välierien kautta sijat 1-4 ja lohkoissa sijoille 3-4 pelanneet vastaavasti turnaussijoitukset 5-8. Lohkovitoset pelaavat yhden ottelun sijoista 9-10.

Ohessa Loiston tekemä turnausennakko

 

 

close-icon

02.08.2017

2010 ja 2011 -syntyneille pojille perustetaan joukkue

Kaudelle 2017-2018 perustetaan G1-poikien joukkue. Joukkue on tarkoitettu 2010 ja 2011 -syntyneille.

Joukkueen harjoitus vaihtoehtoja on Rajamäellä, Kirkonkylällä sekä Klaukkalassa.

Perjantai, Maaniittu, klo.17.00-18:00

Lauantai, Rajakaari, klo.13:00-15:00

Sunnuntai, Arkadia, klo.13:00-14:00

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu seuratyöntekijälle osoitteeseen, reijo.arokoski@sb-pro.fi

Joukkueenperustamisen apuna toimii seuratyöntekijä syyskaudella.

close-icon

10.07.2017

SALIBANDYKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Nyt voit ilmoittautua syksyllä alkaviin kerhoihin osoitteessa http://sb-pro.fi/kerho/

close-icon

18.05.2017

HALUATKO MEDIAVASTAAVAKSI?

Hei sinä kirjoittamisen ja some -taidot omaava nuori tai nuorekas,

Haemme seuraamme mediavastaavaa vapaaehtoistyöhön, joka tulisi vastaamaan koko seuramme median tuottamisesta eri somekanaviin kuten Internet, Facebook, Twitter, Instagram ja sekä seuramme joukkueiden tuottamien sisällön valvonnasta.

Lisäksi toimenkuvaasi kuuluisi Liiganaisten median tuottaminen yllämainittuihin kanaviin, josta osa tuotetaan sinulle puolivalmiina, kuten otteluraportit. Tämä vapaaehtoistyö vaatii tietenkin olemista liiganaisten toiminnassa mukana ja seurata läheltä tapahtumia.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, riittää kun olet kiinnostunut ja asenteeltasi rakkaudesta lajiin. Mikäli omaat hyvät kuvaus tai videokuvaus/materiaalin jatko käsittelytaidot niin aina parempi mutta ei missään nimessä välttämätöntä.

Mikäli kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä seuratyöntekijäämme:

Reijo Arokoski, reijo.arokoski@sb-pro.fi

 

close-icon

17.05.2017

Pro:sta pelaajia tyttömaajoukkueen kesäleirille

Tyttöjen maajoukkue suuntaa kesäleirille isolla ryhmällä. Mukaan lähtee tietenkin myös Pro:n pelaajia. Maajoukkueen valmennus valitsi SB-Pro:sta seuraavat pelaajat. Ira Moilanen, Emmi Lindh, Matilda Lindström Melina Rissanen, Roosa Räsänen sekä Juulianna Sotala. SB-Pro onnittelee valittuja! Voit lukea liiton tiedotteen TÄSTÄ.

close-icon

02.05.2017

SEURAN KAUDEN 2016-2017 PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2017 KLO 18.00 MAANIITUSSA

Seuran kauden 2016-2017 päättäjäiset pidetään 17.5.2017 klo 18.00 Maaniitussa. Tervetuloa.  Tilaisuudessa palkitaan kauden onnistumisia.

Reijo Arokoski

SB Pro

 

03.02.2018

B-tyttöjen kilpasarjan raportti Ruskeasuolta

3.2.2018 Ruskeasuo Ruskeasuolla pelattiin pienen tauon jälkeen B-tyttöjen kilpasarjaa ja […]

02.02.2018

B-tyttöjen kilpasarja jatkuu Ruskeasuolla

3.2 B-tyttöjen kilpasarja Ruskeasuolla SB-Pron C-tytöt jatkavat kauttaan vaihteeksi B-tyttöjen […]

09.01.2018

Arkadia Hallin ETKOT, Liiganaiset-Classic -huippuottelu

Liiganaiset palaavat kotikuntaan monen vuoden evakko vuosien jälkeen 13.1.2018 klo.17:00 […]

20.12.2017

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

16.12.2017

B-tytöillä voitokas kilpasarjakierros Espoossa

16.12 B-tyttöjen kilpasarjaa Esport Areenalla Espoossa SB-Pro jatkoi B-tyttöjen kilpasarjaa […]

15.12.2017

SB-Pron B-tytöt jatkavat kilpsarjassa lauantaina Espoossa

Esport Areena Espoo 16.12 lauantaina klo 14 ja klo 16 […]

18.11.2017

B-tyttöjen Kilpasarjan avaus Maaniitun koululla

Maaniitun koulu 18.11 Kilpasarja vauhtiin ja Pro avasi myös pistetilinsä […]

17.11.2017

B-tytöt jatkavat Kilpasarjassa lauantaina Maaniitun Koululla

B-tyttöjen pelit jatkuvat kilpasarjassa lauantaina 18.11 ⇒ Tavoitteena ehjät kolmen […]

31.10.2017

SB-Pro B/C-tytöt alkulohkonsa 2. joukkueena Kilpasarjaan

Aluesarjan alkulohkot ovat nyt ohitse ja joukkueet jakautuvat kahteen sarjatasoon […]

27.10.2017

SB-Pron B-tyttöjen sarjapelit jatkuvat sunnuntaina Tiger Sport Areenalla

Sunnuntain peleissä ratkaistaan pelaako SB-Pro B-tyttöjen aluesarjaa kilpasarjassa! ⇒ Tavoitteena on pelata […]

15.10.2017

B-tytöt jatkavat kautta ilman tappiota

B-tyttöjen sarjakausi jatkui kahdella ottelussa Askolassa ja tuloksena viime viikonlopun […]

13.10.2017

B-tytöt sunnuntaina Askolassa

B-tyttöjen aluesarja jatkuu sunnuntaina Askolassa ja SB-Prolla matkassa mielenkiintoinen ryhmä, […]

09.10.2017

B-tytöt aloittivat voitolla ja tasapelillä

B-tyttöjen sarjakausi käynnistyi Ruskeasuolla kahdella ottelulla, tuloksena näistä tasapeli ja […]

07.10.2017

B-tyttöjen sarjakausi alkaa sunnuntaina Ruskeasuolla

SB-Pron B-tytöt aloittavat kautensa Etelä-Suomen aluesarjassa lohkossa kaksi 8.10. Kahdesta lohkosta […]

27.08.2017

Treenipelitapahtuma Lapin Veikkojen kanssa

Seura sai vieraita kaukaa Sodankylästä saakka, kun viisi B-ikäistä ja […]

04.08.2017

C-tytöt mukana Loisto Cupissa 5.-6.8.

C-tytöt aloittivat syyskauden omalla päiväleirillään Askola Areenalla torstaina 3.8. ja […]

02.08.2017

2010 ja 2011 -syntyneille pojille perustetaan joukkue

Kaudelle 2017-2018 perustetaan G1-poikien joukkue. Joukkue on tarkoitettu 2010 ja […]

10.07.2017

SALIBANDYKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Nyt voit ilmoittautua syksyllä alkaviin kerhoihin osoitteessa http://sb-pro.fi/kerho/

18.05.2017

HALUATKO MEDIAVASTAAVAKSI?

Hei sinä kirjoittamisen ja some -taidot omaava nuori tai nuorekas, […]

17.05.2017

Pro:sta pelaajia tyttömaajoukkueen kesäleirille

Tyttöjen maajoukkue suuntaa kesäleirille isolla ryhmällä. Mukaan lähtee tietenkin myös […]

02.05.2017

SEURAN KAUDEN 2016-2017 PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2017 KLO 18.00 MAANIITUSSA

Seuran kauden 2016-2017 päättäjäiset pidetään 17.5.2017 klo 18.00 Maaniitussa. Tervetuloa. […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | B-tytöt

close-icon

04.03.2018

SB-Pro - ÅIF
close-icon

04.03.2018

Tiikerit - SB-Pro
close-icon

17.03.2018

SB-Pro - LoSB
close-icon

17.03.2018

PSS Musta - SB-Pro

04.03.2018, 09:00

SB-Pro - ÅIF

B-Kilpasarja

Porvoon SB-halli Aurora, Jääkiekkotie 2, Porvoo

04.03.2018, 11:00

Tiikerit - SB-Pro

B-Kilpasarja

Porvoon SB-halli Aurora, Jääkiekkotie 2, Porvoo

17.03.2018, 13:00

SB-Pro - LoSB

B-Kilpasarja

Arena-Center Ruskeasuo, Hakamäentie 1, Helsinki

17.03.2018, 15:00

PSS Musta - SB-Pro

B-Kilpasarja

Arena-Center Ruskeasuo, Hakamäentie 1, Helsinki

PELATUT OTTELUT | B-tytöt

close-icon

03.02.2018

Northern Stars - SB-Pro (2-3)

Northern Stars – SB-Pro 2-3 (0-2, 1-0,  1-1)

maalivahtien torjunnat: 
NS/Rauhala 3+3+5 = 11
SB-Pro/Tikkakoski 2+12+7 = 21

SB-Pro, avauskokoonpano: 

maalivahti
#31 Tikkakoski

#88 Rissanen Mel – #8 Kosonen – #2 Jouppila (C)
#61 Riiali – #49 Kauno

# Rissanen Men – #89 Hakulinen – #69 Luomakoski
#6 Ronkainen – #39 Väistö

#83 Lindh – #16 Mäenpää – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:22   2min  NS #82 / estäminen
02:25  0-1  #2 Jouppila (#88 Rissanen Mel)
13:18  2min  SB-Pro #61 Riiali / mailaan lyöminen
10:47  0-2   #8 Kosonen (#61 Riiali)

2.erä
21:43   1-2   #34 Airikkala (Neulasalmi)

3.erä
33:47  1-3   #8 Kosonen (#88 Rissanen Mel)
38:02  2min   #39 Väistö / estäminen
42:06   2-3   Neulasalmi (Vuorensola)
43:57   aikalisä Northern Stars
43:57 – 45:00 IM Northern Stars

close-icon

03.02.2018

SB-Pro - ErVi Akatemia (7-5)

SB-Pro – ErVi Akatemia 7-5 (6-3, 1-1, 0-1)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro/Tikkakoski 9+7+9 = 25
ErVi 2+4+7 = 13

maalivahti
#31 Tikkakoski

#88 Rissanen Men (C) – #8 Kosonen – #89 Hakulinen
#61 Riiali – #49 Kauno

#83 Lindh – #69 Luomakoski –  #88 Rissanen Mel
#6 Ronkainen – #39 Väistö

#16 Mäenpää (VL) / #66 Lindholm (OL)

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:09   0-1  #92 (#35)
03:21   1-1  #8 Kosonen (#83 Lindh)
03:36   2-1 #16 Mäenpää ( – )
07:31   3-1  #89  Hakulinen ( – )
07:44   3-2  #45 (#35)
09:00  4-2  #88 Rissanen Mel ( – )
09:23   5-2  #16 Mäenpää (#61 Riiali)
09:30   5-3   #23( – )
09:41   6-3  #69 Luomakoski (#83 Lindh)

2.erä
15:28   6-4   #3 (#26)
23:45  7-4  #83 Lindh (#88 Rissanen Mel)

3.erä
34:50  7-5   #26 (#2)

 

close-icon

11.01.2018

LoSB - SB-Pro (6-0)

LoSB – SB-Pro 6-0 (2-0, 1-0, 3-0)

maalivahtien torjunnat: 
LoSB / Olin 2+3+0 = 5
SB-Pro / Tikkakoski 6+8+5 = 19

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#17 Suontausta – #39 Väistö

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #83 Lindh
#49 Kauno – #89 Hakulinen

7. hyökkääjä (VL) #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
02:44   2min   SB-Pro #8 Kosonen (vaarallinen peli)
07:25     1-0   #18 Höynälä (#42 Ahola)
13:22     2-0   #7 Virta (#24 Mäkelä)

2.erä
16:54     3-0   #15 Wiberg (#12 Rask)

3.erä
30:36    4-0   #7 Virta (#31 Isometsä)
34:21     5-0   #15 Wiberg (#7 Virta)
42:15     6-0   #18 Höynälä (#42 Ahola)
45:00   2min   #39 Väistö (työntäminen)

 

close-icon

16.12.2017

SB-Pro - Tiikerit (5-4)

SB-Pro – Tiikerit 5.4 (2-1, 3-1, 0-2)

Maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Tikkakoski 3+6+7 = 16
Tiikerit / Paloluoma 4+3+1 = 8

SB-Pro avauskokoonpano: 

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#17 Suontausta – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#83 Lindh – #69 Luomakoski – #84 Rissanen
#2 Jouppila (C) – #39 Väistö

#16 Mäenpää – x – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
10:16  1-0  #84 Rissanen (#83 Lindh)
12:36  2-0  #83 Lindh (#84 Rissanen)
12:53   2-1 #5 (#3)

2.erä
16:02  2-2  #91 (#18)
16:33   3-2  #20 Lönnrot (#61 Riiali)
20:46  2min Tiikerit #66
21:15  4-2  #61 Riiali (#2 Jouppila) YV
24:19  5-2  #69 Luomakoski (#2 Jouppila) VoM
28:39  2min  # Tiikerit jokkuerangaistus (liian monta pelaajaa kaukalossa)

3.erä
39:19  5-3  #91 (#88)
44:31  5-4  #5 (#70)
44:31  aikalisä Tiikerit
44:34 – 45:00 Tiikerit IM

close-icon

16.12.2017

ÅIF - SB-Pro (1-5)

ÅIF – SB-Pro 1-5 (0-1, 1-3, 0-1)

maalivahtien torjunnat: 
ÅIF / Mänttäri 9+8+8 = 25
SB-Pro / Tikkakoski 6+3+1 = 10

SB-Pro avauskokoonpano: 

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#17 Suontausta – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#83 Lindh – #69 Luomakoski – #84 Rissanen
#2 Jouppila (C) – #39 Väistö

#16 Mäenpää – x – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
10:39  0-1  #69 Luomakoski (#49 Kauno)

2.erä
15:18   1-1 #16 (#9)
23:42  1-2  #61 Riiali ( – ) VoM
26:04  2min ÅIF #9 mailan painaminen
27:20  1-3  #61 Riiali (#20 Lönnrot) YV
29:49  1-4  #66 Lindholm (#17 Suontausta)

3.erä
32:30  2min  ÅIF #45 vaarallinen peli
37:45  aikalisä ÅIF
28:21  2min  ÅIF #45 mailaan lyöminen
40:06  1-5  #8 Kosonen ( – ) YV
41:01 – 41:22 ÅIF IM
43:06 – 45:00 ÅIF IM

 

close-icon

18.11.2017

SB-Pro - Northern Stars (2-4)

SB-Pro – Northern Stars 2-4 (2-1, 0-1, 0-2)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 11
Northern Stars 15

SB-Pro, pelaajat:

#31 Tikkakoski (mv)

#2 Jouppila (C)
#6 Ronkainen
#16 Mäenpää
#17 Suontausta
#20 Lönnrot
#39 Väistö
#49 Kauno
#61 Riiali
#66 Lindholm
#69 Luomakoski
#83 Lindh
#84 Rissanen Menna
#89 Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
01:29  1-0   #89 Hakulinen (#84 Men Rissanen)
03:59 2-0  #84 Men Rissanen (#2 Jouppila)
05:47    2-1   #22 (#16)
14:53   2min SB-Pro #20 Lönnrot

2.erä
16:15     2-2   #14 (#15) YV
18:02  2min   SB-Pro #84 Rissanen
23:50  2min   SB-Pro #39 Väistö

3.erä
31:57    2-3  #8 (#5)
34:02   2-4  #34 (#15) SR

 

close-icon

18.11.2017

EräViikingit Akatemia - SB-Pro (2-2)

ErVi Akatemia – SB-Pro 2-2 (1-0, 1-1, 0-1)

maalivahtien torjunnat: 
ErVi / Markkanen 19
SB-Pro / Tikkakoski 29

SB-Pro, pelaajat:

#31 Tikkakoski (mv)

#2 Jouppila (C)
#6 Ronkainen
#16 Mäenpää
#17 Suontausta
#20 Lönnrot
#39 Väistö
#49 Kauno
#61 Riiali
#66 Lindholm
#69 Luomakoski
#83 Lindh
#84 Rissanen Menna
#88 Rissanen Melissa
#89 Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
14:56     1-0   #15 ( – )

2.erä
15:49  1-1   #17 Suontausta (#69 Luomakoski)
20:46   2-1    #16 (#33)

3.erä
42:40  2-2   #88 Mel Rissanen (#39 Väistö) IM

 

close-icon

29.10.2017

SB-Pro - Blackbirds (6-1)

SB-Pro – Blackbirds 6-1 (1-0, 4-1, 1-0)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 1+2+0 = 3
Blackbirds / Virtanen 11 + 8 + 9 = 28

SB-Pro, avauskokoonpano:

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#8 Kosonen – #20 Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#17 Suontausta – #39 Väistö

#89 Hakulinen – #69 Luomakoski – #84 Rissanen Men.
#49 Kauno – #61 Riiali

#66 Lindholm – #83 Lindh – #16 Mäenpää
x – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
07:04    1-0    #69 Luomakoski (#84 Rissanen Men.)

2.erä
18:07     2-0    #66 Lindholm (#83 Lindh) VoM
22:42    3-0     #20 Lönnrot (#17 Suontausta)
26:06    4-0     #2  Jouppila (#20 Lönnrot)
28:00    5-0     #16 Mäenpää (#39 Väistö)
29:59      5-1

3.erä
35:58     2min  Blackbirds #16 estäminen
35:58     2min  Blackbirds #18 mailan painaminen
37:00    6-1     #2 Jouppila (#49 Kauno) YV2
44:58    2min   Blackbirds #88 mailaan lyöminen

 

close-icon

29.10.2017

EräViikingit Black - SB-Pro (0-4)

EräViikingit Black – SB-Pro 0-4 (0-4, 0-0, 0-0)

maalivahtien torjunnat: 
ErVi 3+10+8 = 21
SB-Pro/Tikkakoski 2+3+4=9

SB-Pro, avauskokoonpano:

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#8 Kosonen – #20 Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#17 Suontausta – #39 Väistö

#89 Hakulinen – #69 Luomakoski – #84 Rissanen Men.
#49 Kauno – #61 Riiali

#66 Lindholm – #83 Lindh – #16 Mäenpää
x – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:17    0-1   #2 Jouppila ( – ) VoM
02:23   0-2   #16 Mäenpää (#20 Lönnrot)
04:03   0-3   #17 Suontausta (#89 Hakulinen)
04:03    aikalisä EräViikingit
08:57   0-4   #8 Kosonen (#2 Jouppila)

2.erä
18:50    2min  #39 EräViikingit, mailaan lyöminen
21:14    2min   SB-Pro joukkuerangaistus, liian monta pelaajaa kaukalossa (#89)

3.erä
35:08   2min  EräViikingit joukkuerangaistus, liian monta pelaajaa kaukalossa (#77)

 

close-icon

15.10.2017

PSS Musta - SB-Pro (3-3)

PSS Musta – SB-Pro 3-3 (1-0, 0-1, 2-2)

maalivahtien torjunnat:
PSS/Lindqvist 6+5+1 = 12
SB-Pro/Tikkakoski 2+5+5 = 12

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #88 Mel Rissanen – #84 Men Rissanen (A)
#17 Suontausta – #39 Väistö

#15 Lahdenperä – #46 Tervo – #2 Jouppila (C)
#43 Korva – #27 Hirvonen

#83 Lindh – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
03:50    1-0  #30 (#31)
08:27    2min  PSS #27 mailaan lyöminen

2.erä
25:00  1-1  #84 Men Rissanen (Korva)

3.erä
30:24    2-1   #37 (#31)
32:52    3-1   #30 (#31)
36:24  3-2  #88 Mel Rissanen ( – )
38:14   2min
43:40  aikalisä SB-Pro
43:40 – 44:13 ilman maalivahtia

44:13  3-3  #15 Lahdenperä (#46 Tervo) IM

 

 

close-icon

15.10.2017

SB-Pro - Northern Stars II (10-3)

SB-Pro – Northern Stars II 10-3 (3-1, 2-1, 5-1)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro/Tikkakoski 6+4+1 = 11
NS II/Häyrinen 7+6+9 = 22

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #88 Mel Rissanen – #84 Men Rissanen (A)
#17 Suontausta – #39 Väistö

#15 Lahdenperä – #46 Tervo – #2 Jouppila (C)
#43 Korva – #27 Hirvonen

#83 Lindh – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat:

1.erä
07:29  1-0   #17 Suontausta (#39 Väistö)
08:22     1-1  #27 (#58)
09:22  2-1   #88 Mel Rissanen (#83 Lindh)
14:31   3-1   #17 Suontausta ( – )

2.erä
17:45   4-1   #16 Mäenpää (#17 Suontausta) VoM
20:58  5-1   #88 Mel Rissanen  (#83 Lindh)
23:11    5-2  #8 (#27)

3.erä
33:55  6-2   # Men Rissanen (#46 Tervo)
37:06  7-2   #17 Suontausta ( – )
39:56  8-2   #15 Lahdenperä (#88 Mel Rissanen)
41:36    8-3   #53 (#27)
43:15   9-3   #16 Mäenpää (#83 Lindh)
44:38  10-3  #17 Suontausta (#2 Jouppila)

close-icon

08.10.2017

Tiikerit - SB-Pro (3-3)

Tiikerit – SB-Pro 3-3 (0-2, 1-1, 2-0)

maalivahtien torjunnat: 
Tiikerit 6+5+10 = 21
SB-Pro / Tikkakoski 3+3+5 = 11

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #88 Mel. Rissanen – #84 Men. Rissanen (C)
#17 Suontausta – #49 Kauno

#83 Lindh – #8 Kosonen – #61 Riiali
x – #39 Väistö

#6 Ronkainen – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
09:38   0-1   #88 Mel. Rissanen (#83 Lindh)
13:43   0-2   #17 Suontausta (#16 Mäenpää)

2.erä
24:34   0-3   #6 Ronkainen (#89 Hakulinen)
28:32    1-3   #26 (#16)
29:35-29:55  Tiikerit IM

3.erä
31:55    2-3    #70 (-)
36:23   3-3    #5 (#16)
44:06   aikalisä / SB-Pro
44:50  2min SB-Pro  #8 Kosonen (väärä etäisyys)

 

 

 

close-icon

08.10.2017

SB-Pro - M-Team (6-1)

SB-Pro – M-Team 6-1 (2-0, 2-1, 2-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Tikkakoski 5+3+5 = 13
M-Team / Virtanen 7+6+5 = 18

SB-Pro, avauskokoonpano

#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #8 Kosonen – #84 Men. Rissanen (C)
#17 Suontausta – #39 Väistö

#16 Mäenpää – #61 Riiali – #83 Lindh
#88 Mel. Rissanen – #6 Ronkainen

(#49 Kauno, ei pelannut)

Ottelutapahtumat: 

1.erä
01:17   1-0   #6 Ronkainen (#88 Mel. Rissanen)
05:34   2min / SB-Pro #16 Mäenpää (mailaan lyöminen)
12:37   2-0   #84 Men. Rissanen (#89 Hakulinen) SR VoM

2.erä
17:21   3-0   #84 Men. Rissanen (#83 Lindh)
24:10     3-1   #25 (#9)
24:35  4-1    #89 Hakulinen (#61 Riiali)

3.erä
32:18  5-1   #88 Mel. Rissanen (#6 Ronkainen)
37:50  6-1   #84 Men. Rissanen (#61 Riiali)

close-icon

06.09.2017

Light Iron Naiset - SB-Pro B-tytöt (2-3)

Light Iron Naiset – SB-Pro B-tytöt 2-3 (1-0, 1-1, 0-2)
3 x 15min

maalivahtien torjunnat:
Light Iron 7+5+6 = 18
SB-Pro/Tikkakoski 5+3+3 = 11

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
Tikkakoski

Lindh – Luomakoski – Riiali
Mel. Rissanen – Saarikko *

Lindholm – Hakulinen – Kosonen
Väistö – Kauno

* lainassa/PSS

Ottelutapahtumat: 

1.erä
10:09   1-0

2.erä
16:59   2-0
21:42  2-1   Kosonen ( – )

3.erä
37:38  2-2  Saarikko (Mel. Rissanen)
40:51  2-3  Luomakoski ( – )

 

 

close-icon

19.03.2017

FBC Loisto - B-tytöt (8 - 3)
close-icon

12.03.2017

B-tytöt – Northern Stars (2 - 8)
close-icon

03.03.2017

Pirkat - B-tytöt (10 - 2)
close-icon

26.02.2017

B-tytöt - Steelers (6 - 11)
close-icon

12.02.2017

SBS Wirmo - B-tytöt (12 - 1)
close-icon

28.01.2017

B-tytöt – PSS (0 - 14)

03.02.2018

Northern Stars - SB-Pro

B-Kilpasarja

Tulos: 2-3

03.02.2018

SB-Pro - ErVi Akatemia

B-Kilpasarja

Tulos: 7-5

11.01.2018

LoSB - SB-Pro

B-Kilpasarja

Tulos: 6-0

16.12.2017

SB-Pro - Tiikerit

B-Kilpasarja

Tulos: 5-4

16.12.2017

ÅIF - SB-Pro

B-Kilpasarja

Tulos: 1-5

18.11.2017

SB-Pro - Northern Stars

B-Kilpasarja

Tulos: 2-4

18.11.2017

EräViikingit Akatemia - SB-Pro

B-Kilpasarja

Tulos: 2-2

29.10.2017

SB-Pro - Blackbirds

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 6-1

29.10.2017

EräViikingit Black - SB-Pro

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 0-4

15.10.2017

PSS Musta - SB-Pro

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 3-3

15.10.2017

SB-Pro - Northern Stars II

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 10-3

08.10.2017

Tiikerit - SB-Pro

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 3-3

08.10.2017

SB-Pro - M-Team

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 6-1

06.09.2017

Light Iron Naiset - SB-Pro B-tytöt

harjoitusottelu

Tulos: 2-3

19.03.2017

FBC Loisto - B-tytöt

BSM

Tulos: 8 - 3

12.03.2017

B-tytöt – Northern Stars

BSM

Tulos: 2 - 8

03.03.2017

Pirkat - B-tytöt

BSM

Tulos: 10 - 2

26.02.2017

B-tytöt - Steelers

BSM

Tulos: 6 - 11

12.02.2017

SBS Wirmo - B-tytöt

BSM

Tulos: 12 - 1

28.01.2017

B-tytöt – PSS

BSM

Tulos: 0 - 14

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | B-tytöt

SARJATAULUKKO B-tytöt Kilpasarja 2017-2018

JoukkueOttelutVoitotTasapelitTappiotMaalieroPisteet
LoSB880068-1216
SB-Pro851229-2711
PSS Musta841345-359
Northern Stars840440-268
Tiikerit831427-407
ErVi Akatemia821529-415
ÅIF800818-750

SARJATAULUKKO B-tytöt 2017-2018

JoukkueOttelutVoitotTasapelitTappiotMaalieroPisteet
PSS Musta651054-1411
SB-Pro642032-1110
Tiikerit641132-129
EräViikingit Black621319-265
Blackbirds620411-364
Northern Stars II611417-333
M-Team600610-430

PISTEPÖRSSI B-tytöt 2017-2018

PelaajaOttelutMaalitSyötötPisteet
Rissanen Melissa87613
Suontausta Reetta128311
Lindh Ida152911
Rissanen Menna137310
Jouppila Riikka11459
Kosonen Minka11808
Mäenpää Elli14718
Luomakoski Jessica13538
Riiali Ada12358
Hakulinen Erika13336
Lönnrot Annukka7235
Ronkainen Milja9213
Väistö Henriikka15033
Lahdenperä Saana-Mari2202
Lindholm Isa9202
Mustola Neea3112
Tervo Lotta2022
Kauno Mimosa12022
Korva Miia2011

pelaajat | B-tytöt

pelaajan kuva
2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4. kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 8.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
15
Lahdenperä, Saana-Mari
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: R-edustus, Lapin Veikot / Naiset

pelaajan kuva
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 2. kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: right

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
27
Hirvonen, Anni
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: R-edustus, Lapin Veikot / Naiset

pelaajan kuva
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti

Syntynyt: 2004

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
35
Mustola, Neea
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2005

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja

Syntynyt: 2004

SB-Prossa: 2.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
43
Korva, Miia
Kenttäpelaaja

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: R-edustus, Lapin Veikot / Naiset

pelaajan kuva
46
Tervo, Lotta
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: R-edustus, Lapin Veikot / Naiset

pelaajan kuva
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
71
Viitala, Maria
maalivahti

Syntynyt: 2003

Kätisyys: -

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Jalasjärven Jalas, Naiset 3div

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
76
Siirtola, Janna
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: R-edustus, Lapin Veikot / Naiset

pelaajan kuva
83
Lindh, Ida
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
84
Rissanen, Menna
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
88
Rissanen, Melissa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

Kätisyys: left

pelaajan kuva
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja
15
Lahdenperä, Saana-Mari
Kenttäpelaaja
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)
27
Hirvonen, Anni
kenttäpelaaja
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti
35
Mustola, Neea
kenttäpelaaja
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja
43
Korva, Miia
Kenttäpelaaja
46
Tervo, Lotta
kenttäpelaaja
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja
71
Viitala, Maria
maalivahti
76
Siirtola, Janna
Kenttäpelaaja
83
Lindh, Ida
kenttäpelaaja
84
Rissanen, Menna
kenttäpelaaja (A)
88
Rissanen, Melissa
kenttäpelaaja
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

KUVAT | B-tytöt

joukkueen kuva

B-tytöt 2017-18

joukkueen kuva

B-tytöt 2016-2017

TOIMIHENKILÖT | B-tytöt

V
Eronen, Jukka
päävalmentaja
V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
H
Lindh, Nina
Huoltaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja

Puhelin: 050 511 3628

Sähköposti: ctytot@sb-pro.fi

J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja
V
Eronen, Jukka
päävalmentaja
V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
H
Lindh, Nina
Huoltaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja
J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA