UUTISET | Naiset II

close-icon

27.11.2017

SB-Pro N2 2.div turnausraportti

26.11 TIGER SPORT AREENA, VANTAA

SB-Pro lähti Naisten kakkosdivarin neljänteen turnaukseen sarjakärkenä. Tällä kertaa molemmat ottelut olivat kärkikamppailuita. Vastaan asettuivat Kirkkonummen Rangers (4) ja AC Haki (2).

SB-Pro II-Rangers, 7-1 (1-0, 2-1, 4-0)

⇒ SB-Pron kaikki kolme viisikkoa onnistuivat maalinteossa!
⇒ Miina ”Pörssikärki” Veijanen, jälleen kovat tehot!
⇒ Vastustajan on yhdellä maalilla vaikea voittaa!
⇒ Turnauksen tuomareille iso kiitos, teitte hyvää duunia!

Kuva: Viivi Lehtimäki #44, Marika Aho #16, Jenni Santaluoto #3, Heidi Vasenius #72 ja Emmi Lindh #83

SB-Pro tehot: Miina Veijanen 3+1, Sini Heikkinen 1+0, Jenni Santaluoto 1+0, Juulianna Sotala 1+1, Heidi Vasenius 0+1, Emmi Lindh 1+0, Karoliina Uusikari 0+3.

Jannika Kiiski SB-Pro II 3+2+7=12 torjuntaa.

Rangers 8+4+7=19 torjuntaa.

TURNAUKSEN TUOMAREILLE KIITOKSET!  

Toimituksemme haluaa kiittää turnauksen tuomareita, Janne Häikiö, Timo Lehtinen ja Tomi Hirmasto! Teitte todella hyvää duunia. Linja oli normaalia naisten kakkosdiavari ottelua sallivampi, mutta ehdottomasti otteluita palveleva ja johdonmukaisesti linjattu, kiitos!

Kuva: Jannika Kiiski #1 ja Ira Moilanen #99, jakavat SB-Pro N2 joukkueen torjuntavastuun ja heidän päästettyjen maalien keskiarvo on todella kova 1,5

SB-PRO HAKI PERJANTAIN PIKKUJOULUISTA OIKEAN LATAUKSEN – JOUKKUEESSA VALLITSEE HYVÄ FIILIS

”Pikkujouluissa viritetty tunnelma näkyi iloisuutena ja positiivisena asenteena kentällä. Me lähdimme otteluun 2-2-1 korkealla karvauksella, joka toimiakseen vaatii hyvää liikettä. Me teimme töitä hyvin, kolmen ketjun voimin molempiin suuntiin ja sen ansiosta saimme viedä ottelua johtoasemassa alusta asti.”

”Avaus pelaamisessa oli haasteita, kun Rangers onnistu hyvin tukkimaan keskikentän, mutta siitä selvittiin.”

”Kolmannessa erässä turvattiin johtoasemaa, muutettiin karvaus korkeasta 2-2-1:stä korkeaan 2-1-2:een. Muutoksessa halusin toisen puolustajan lisää alemmas ja sentterin keskelle, laiturit jatkoivat korkealta avauspelin häirintää.”     – Santtu Turunen, SB-Pro N2 Päävalmentaja-

Kuva: Miina Veijanen #47, Jonna Nivala #49 ja Karoliina Uusikari #33

Miina johtaa pistepörssiä kuuden ottelun jälkeen tehoilla 10+2. Tasapisteissä kakkosena, vähemmän maaleja tehneenä on viimevuotinen M-Teamin Liigajoukkueen kapteeni, nykyään Ä-Lastia edustava Minttu Tuominen tehoilla 8+4. Nyt Veijaselle kertyi komeasti lisää tehomerkintöjä, kolmen maalin ja syötön verran.

SB-Pro II – AC Haki, 5-1 (1-0, 2-0, 2-1)

⇒ Viisi maalia, viisi eri maalintekijää!
⇒ Jälleen vain yksi päästetty maali!
⇒ Aktiivinen ote ja kolme tasaisen kovaa viisikkoa?

Kuva: Jasmin Jänkä #23, Minna Siukola #46, Emmi Lindh #83 ja Roosa Räsänen #86

SB-Pro tehot: Sini Heikkinen 0+1, Päivi Suihkonen 1+0, Tiia Ijäs 0+1, Roosa Räsänen 0+1, Viivi Lehtimäki 0+1, Jasmin Jänkä 1+0, Heidi Vasenius 1+0, Juulianna Sotala 1+0, Emmi Lindh 0+1, Jenni Santaluoto 1+0.

Ira Moilanen, SB-Pro II 0+3+3=6 torjuntaa

AC Haki 4+5+9=18 torjuntaa.

PRO HALLITSEE KOKOKENTÄN PUOLUSTUKSEN

”Taas lähdettiin 2-2-1 korkealla karvauksella liikkeelle, saatiin luotua hyvä tempo ja paine vastustajan pakeille. Suunnitelma toimi ja pallo saatiin karvattua nopeasti pois ja maalin ohella tolppia kolisteltiin alkuun ahkerasti. Tiedettiin, että vastustaja avaa keskeltä ja näihin avauksiin päästiin hyvin käsiksi.”

”Vastustaja oli kärkikamppailun veroinen hyvä porukka, mutta meidän puolustus on nyt niin kova, että sitä vastaan on vaikea iskeä maaleja, meidän kokokentän puolustuksessa laiturit tekevät hyvin töitä syvältä hyökkäysalueelta asti ja tekee vastustajan avaamisen todella vaikeaksi.”

”Kolmannessa erässä vastustajan korkea karvaus johti meidän jäähyyn ja pääsivät siitä rokottamaan kauden ensimmäisen meitä vastaan tehdyn ylivoimamaalin. Tuo maali menee minun piikkiin, kun sähläsin peluutuksen kanssa ja sitten maali tuli vaihtovirheen seurauksena.”

”Isossa kuvassa me oltiin tänään parempia ja ansaittiin voitot, koska meidän joukkue tekee töitä kovalla tasolla, isolla jalalla ja asenteella molempiin suuntiin.”

-Santtu Turunen, SB-Pro N2 Päävalmentaja-

Tulokset ja sarjatauluko löytyvät alla olevasta linkistä:

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-2-divisioona-es-n2d-01/2765

N2 JATKAA VANTAAN TURNAUKSEN JÄLKEEN MUKAVASTI PIIKKIPAIKALLA! SEURAAVA TURNAUS PELATAAN 16.12 HANGON URHEILUTALOLLA JA VASTAAN ASETTUU KÄRKIKAMPPAILUUN SB VANTAA II JA SARJA JUMBO HAHY.

VIELÄ VIIMEINEN RUTISTUS ENNEN JOULUTAUKOA JA MENNÄÄN ANSAITUSTI SARJAKÄRESSÄ TAUOLLE!

Vielä muistutus!

Tiistaina 28.11.2017 Klo: 13:00, Suorana Salibandyliiton Facebook sivuilla.

Suomen Cupin välierien arvonnat!

www.facebook.com/salibandyliiga/

Mukana arvonnassa Koovee, Classic, ÅIF ja SB-Pro.

close-icon

06.11.2017

SB-Pro N2 2.div turnausraportti

5.11 ESPOO, ESPORT AREENA

SB-Pro läksi naisten kakkosdivarin kolmanteen sarjaturnaukseen sarjan kolmannelta sijalta, tasapisteissä kakkosen kanssa. Vastaan asettuivat Tikkurilan Tiikerit ja VK-95, jotka molemmat kuuluvat sarjan keskikastin joukkueisiin.

Tiikerit – SB-Pro II 0-12 (0-4, 0-3, 0-5)

⇒ Suvereeniä SB-Pron hallintaa, ottelu keskeytettiin 12 maalin erolla ajassa 43:14!

⇒ Jannika Kiiskelle jälleen nollapeli!

⇒ SB-Prolle onnistumisia laajalla rintamalla, tehot jakautuivat tasaisesti kaikille ketjuille!

 

 

Kuva: Jannika Kiiski, SB-Pro

SB-Pro tehot: Miina Veijainen 2+1, Sini Heikkinen 2+1, Jenni Santaluoto 2+0, Päivi Suihkonen 2+0, Tiia Ijäs 0+2, Jonna Nivala 1+1, Melina Rissanen 0+2, Juulianna Sotala 0+2, Heidi Vasenius 2+0, Emmi Lindh 1+1, Roosa Räsänen 0+1, Jannika Kiiski 11 torjuntaa.

SB-PRO LÄHTI AKTIIVISELLA OTTEELLA PELIIN

”Tarkoitus oli antaa ”isoa jalkaa” ja pitää yllä hyvää liikettä. Koko ajan pyrittiin korkeaan karvaukseen ja sen seurauksena vastustajan pakit tekivät runsaasti virheitä omissa avauksesissaan. Pallollisessa pelissä oli mukana hyvä maltti ja maalipaikoissa toimittiin riittävän suoraviivaisesti. Meidän puolustajamme toimittivat palloa hyvin maalille asti, näitä toimituksia seurasi lähes aina hyvät maalipaikat.           – Santtu Turunen, SB-Pro N2 Päävalmentaja-

SB-Pro II – VK-95, 5-2 (0-1, 1-1, 4-0)

⇒ Vaivasiko Prota se kuuluisa ”liian hyvä olo”?

Onnistuiko VK-95 omassa taktiikassaan?

⇒ Tulivatko kolmannessa erässä Pron vahvuudet uudelleen esille?

 

Kuva: Melina ”Melli” Rissanen, SB-Pro N2 #66, Melli teki kovasti töitä joukkueelle

SB-Pro tehot: Miina Veijainen 2+0, Sini Heikkinen 1+1, Päivi Suihkonen 0+1, Tiia Ijäs 0+1, Jonna Nivala 0+1, Melina Rissanen 0+1, Heidi Vasenius 1+0, Emmi Lindh 1+0, Jannika Kiiski 8 torjuntaa.

PRO VAIKEUKSIEN KAUTTA VOITTON – VK-95 TULI HYVIN KOVALLA JALALLA PELIN ALKUUN

”Eka pelistä hankittu ”krapula” hyvän olon kautta vaikeutti tämän pelin alkua. Töitä tehtiin aluksi yhteen suuntaan ja annettiin vastustajalle johtoasema. Karvaus muutettiin 2-2-1:sestä>1-2-2:seen ja muutoksella saimme peliin kaivattua malttia. Pallollisessa pelissä alkuun yritettiin jokainen yksin maalintekoa, kunnes taas muistettiin aloittaa joukkueena pelaaminen ja saimme palloon liikettä.”       -Santtu Turunen, SB-Pro N2 Päävalmentaja-

”Oli järkyttävän vaikea peli, vastustaja pelasi järkevästi tiiviissä sumpussa ja iski vastaan. Parin maalin johtoasema tuli parin onnenkantamoisen kautta, mutta johtoasema mahdollisti fiksun ja taidokkaan sumputtamisen. Lopussa sitten vaan Pron rutiini oli liikaa hyvin taistelleelle vastustajalle.”

-Pasi Karvinen, SB-Pro-

N2 JATKAA ESPOON TURNAUKSEN JÄLKEEN MUKAVASTI PIIKKIPAIKALLA. SEURAAVA TURNAUS PELATAAN 26.11 TIGER SPORT AREENALLA JA VASTAAN ASETTUVAT KESKIKASTIN JOUKKUE RANGERS JA SARJAN KAKKOSENA OLEVA AC HAKI. TSEMPPIÄ SEURAAVIIN KAMPPAILUIHIN!

 

close-icon

23.10.2017

SB-Pro N2 2.DIV turnausraportti

21.10 KIRKKONUMMI, MASALAN LT-CENTER

SB-Pro lähti naisten kakkosdivarin toiseen sarjaturnaukseen sarjakärkenä ja vastassa oli ensimmäisessä ottelussa sarjan toinen ennakkosuosikki Ä-Lasti ja toisessa ottelussa vastaan asettui sarjanousija Northern Stars.

Ä-Lasti – SB-Pro II, 6-3 (1-2, 3-1, 2-1)

⇒ Molemmilla yhdeksän kenttäpelaajaa, jaksoiko Ä-Lasti paremmin?
⇒ SB-Pron terävyys kateissa?
⇒ SB-Pro tehot: Aino Stick 1+0, Karoliina Uuskari 0+2, Jonna Nivala 0+1, Miina Veijainen 2+0

Kuva: Miina Veijainen, SB-Pro #47 on tehnyt neljään otteluun tehot 6+1

SB-Pro leirissä oli pientä ”köhää” liikkeellä, tämä ja normaalia pienempi rosteri näkyi kakkosnaisten pelissä terävyyden puutteena. Pelin edetessä molemmat väsyivät, mutta 1 vs 1 pelissä Ä-Lasti osoitti olevansa ovelampi, sekä taitavampi ja ansaitsi sen takia tällä kertaa voiton.

”Pelistä kuitenkin opittiin jälleen paljon ja seuraavaan kohtaamiseen ollaan viisaampia. Vastustajan pakkeja ei tässä päästy vielä koettelemaan täydellä teholla, mutta ne kerrat, kun siellä päästiin touhuamaan, antoi viitteitä puolustussuunnan puutteista. Oman alivoiman pelaaminen on nyt varmalla tasolla ja vastustajalle ei jäänyt siinä sijaa. ”       – Santtu Turunen, SB-Pro N2 Päävalmentaja-

SB-Pro II – Northern Stars, 2-1 (1-0, 0-1, 1-0)

⇒ Pron rautainen puolustus ja maalivahtipeli toivat voiton!
⇒ Söikö Pro Northern Starsin vahvuudet?   
⇒ SB-Pro tehot: Viivi Lehtimäki 0+1, Miina Veijainen 1+0, Minna Aimola 1+0, Jonna Nivala 0+1

Kuva: Päivi Suihkonen, SB-Pro N2 #11  

Pro ahkeroi kaksi ottelua putkeen kolmella puolustajalla, Sini Heikkilä, Päivi Suihkonen ja Marika Aho hoitivat puolustuspään mallikkaasti hyvin vakuuttavasti maalissa pelanneen Jannika Kiisken kanssa.

”Sovitettiin pelin tempo meille sopivaksi, voitettiin kaksinkamppailut ja onnistuttiin lukemaan syöttökatkot.
Osattiin käyttää hyökkäyksiin lähdöissä eri variaatioita ja luotiin pitkiä hyökkäyksiä. Vaikka vastustajat olivat pallossa suhteellisen paljon, onnistuttiin ajamaan vetopaikat laitoihin ja keskusta oli hyvin hallussa.
Mitä lähemmäksi omaa maalia tultiin, oma pelivarmuutemme kasvoi.” – Santtu Turunen, SB-Pro N2 Päävalmentaja

N2 JATKAA KIRKKONUMMEN TURNAUKSEN JÄLKEEN MUKAVASTI EDELLEEN KÄRJEN TUNTUMASSA. SEURAAVA TURNAUS PELATAAN 5.11 ESPORT AREENALLA ESPOOSSA JA VASTAAN ASETTUU KESKIKASTIN JOUKKUEET, TIIKERIT JA VK-95. TSEMPPIÄ PISTEIDEN METSÄSTYKSEEN!

close-icon

16.10.2017

Suomen Cupin otteluraportti SB-Pro N2 – SSRA

Naiset 2. taisteli Liigassa pelaavan SSRA:n kanssa 38 minuuttia, jonka jälkeen oululaisten taito ja kovuus ratkaisivat pelin sekä jatkopaikan Suomen Cupissa.

SB-Pro N2 pelasi ennakkoluulottomasti ja pysyi pitkään mukana taistelemassa ottelun voitosta

⇒ Sanna Ristelin Pro sai kuriin, mutta vastustajalla oli ratkaisuvoimaa leveältä rintamalta

⇒ Pallonhallinta siirtyi SSRA:lle mitä pidemmälle peli eteni

15.10 SB-Pro N2 – SSRA, 2-8 (0-1, 1-2, 1-5), Maaniitun koulu Nurmijärvi

Pron tehot: Sini Heikkinen 1+0, Heidi Olander 1+0 ja Sanna Sumen 0+1

Ottelun torjunnat SB-Pro 15 ja SSRA 17

Kuva SB-Pro. Jannika Kiiski teki tukun loistotorjuntoja, mutta sekään ei riittänyt tällä kertaa viemään Pron 2.naisia jatkoon

Pro taisteli kaksi erää, jonka jälkeen liigaseura ratkoi pelin tehokkaalla hyökkäyspelillään

Erä 1: Pelillisesti ottelun tasaisin erä, torjunnat SSRA:lle 8-4, mikä jo kertoo siitä, että Pro oli hyvin pelissä mukana. Samaan aikaan on huomioitava, että oululaisten laukaukset suuntautuivat usein yli tai ohitse maalin. Pelin tempo oli hyvin maltillinen, joka sopi Pron suunnitelmaan erinomaisesti. Vieraat pitivät palloa ja Pro sai aikaan hyviä vastahyökkäyksiä. ”Rankat Ankat” iskivät kuitenkin harmittavasti erän loppuun johtomaalin suoralla laukauksella poikkikentän syötöstä.

Erä 2: Toisessa erässä pelin ote siirtyi enemmän vieraille ja torjuntoja Sara Leinoselle Oulun maalilla enää 2 kertaa. Kun ottelua oli pelattu hiukan yli puolet iski Pro pelin tasoihin, hyvän esityön maaliin teki Sanna Sumen ja vasemmalta laidalta hyvä vapauttava syöttö maalintekosektorille hakeutuneelle Heidi Olanderille, joka ei erehtynyt. Kaksi minuuttia ennen erän loppua pienimuotoinen vedenpaisumus kentälle, jonka jälkeen lattiaa kuivattiin muutama minuutti ja tämän tauon paremmin käytti SSRA, joka rankaisi vielä kahdesti ennen erän loppua hienojen kuvioiden jälkeen. Lukemat 1-3 Oululle.

Erä 3: Katkaisiko toisen erän loppuun tulleet maalit Pron selkärangan vai löysikö SSRA tästä lisää virtaa, mutta kolmas erä alkoi murheellisesti, nopeasti kaksi maalia vieraille lisää ja peli alkoi olla tässä vaiheessa ohitse. Kolmas erä oli kokonaisuutena selvästi vierasjoukkueen erä ja ero pallonhallinassa kasvoi. 1-5 maalin jälkeen loppu oli lähinnä sitä kuuluisaa ”kosmetiikkaa”, vaikka koko illan valtavasti raatanut Sini Heikkinen kavensi hyvällä yksilösuorituksella välillä luvuiksi 2-5. Lopputulos 2-8 ja SSRA jatkoon Suomen Cupissa.

Pro teki sen, mihin se pystyi ennalta vahvempaa joukkuetta vastaan, pelasi pääsääntöisesti hyvin passiivisesti karvaten hakien vastahyökkäyksiä ja pyrkien pitämään pelin temmon matalalla. SSRA vastaavasti liikutti palloa  paljon, runsaastikovia poikkikentän syöttöjä ja suoraan syötöstä laukauksia, jotka usein kuitenkin pysähtyivät blokkeihin tai laukaukset menivät myös usein ohi maalin. Tunnustus on annettava 2. Naisille, kun pystyivät näinkin pitkään pitämään ottelun tasaisena, ansaittu voitto kuitenkin Oulun bussiin.”     – Liigajoukkueen johtoryhmän paikalla olleet jäsenet

Onnittelut SSRA:lle jatkopaikasta Suomen Cupissa ja kiitos SB-Pron N2:lle hienoista cup-peleistä syksyn aikana. Jo pääsy näinkin pitkälle oli hyvä suoritus, josta on syytä olla ylpeä. Joukkueen pelit jatkuvat 21.10 Masalan LT-Centerissä klo 11 ja klo 13.

 

 

 

close-icon

12.10.2017

Otteluennakko 2. SB-Pro – SSRA Suomen Cup 3.kierros

Naisten Liigan joukkue Salibandyseura Rankat Ankat Oulusta ja SB-Pro II (2div.) kohtaavat Maaniitussa Suomen Cupin kolmannella kierroksella. Lähtökohdat ja olosuhteet ovat tässä ottelussa kakkosnaistemme puolella.

Antaako Maaniitun koulu ratkaisevan edun?

Saammeko Sanna Ristelin kuriin?

⇒Voittaako Jannika Kiiski maalivahtien taistelun?

15.10 KLO: 18.00 MAANIITTU, NURMIJÄRVI

VIDEOHAASTATTELUSSA EMMI LINDH JA JUULIANNA SOTALA

 

MAANIITTU TUTTU TURVALLINEN KOTIKENTTÄ – ANKOILLA TULOSSA RANKKA VIIKONLOPPU

Pelipaikkana legendaarinen tuttu Maaniitun koulunsali ja pieni kaukalo tuovat mukavan kotiedun. Lisäksi SB-Pro tulee saamaan vastaansa jo hiukan matkasta ja rasituksesta ärtyneet Ankat, koska he pääsevät vasta sunnuntaina Nurmijärvelle ja heillä on edellisenä iltana Oulussa kova peli Porvoon Salibandyseuraa vastaan. Pro pääsee vastaavasti pelille hyvin keskittyneenä ja pitkään nukutun yöunen jälkeen hyvin levänneenä.

Kuva Salibandyliiga: Sanna Risteli SSRA #12, Hänen tunnetut kiertorannarit tulee saada kuriin. 

SB-PRO VALMISTAUTUU HUOLELLA KOHTAAMAAN LEVOTTOMAN ANKKAPARVEN

Kolme viikkoa on N2 käyttänyt valmistautumiseen juuri tätä ottelua varten. Ankkojen parveilua Liigakentillä on tutkailtu pelivideoilta ja pelisuunnitelmaa on mietitty huolella valmennustiimin, sekä pelaajien keskuudessa. N2 on nostanut koko syksyn ajan oman pelinsä tasoa vastustajan mukaan ja samansuuntaista tason nousua nytkin haetaan.

”Lintubongauksen lisäksi ollaan keskitytty valmistautumisessa koko kentän puolustuspeliin ja nopeisiin pelin kääntöihin.”    -Santtu Turunen, SB-Pro N2 Päävalmentaja-

 

Kuva Salibandyliiga: Melina Rissanen SB-Pro #66, ”Melli” on kunnossa.

SB-PRON VAHVUUS ON PELITEMMON HALLINTA JA MAALIVAHTIPELI

SB-Pron on syksyn Cup peleissä osoittanut hyvää joukkuetaktista osaamista. Olemme hallinneet tapahtumia säätämällä pelin tempoa itsellemme sopivaksi ja olemme ohjannut vastustajan pelin pois keskustasta laitoihin. Toimituksemme arvion mukaan Prolla on laittaa tähän otteluun parempi maalivahti! SB-Pron maalissa Jannika Kiiski on osoittanut olevansa Liigatason maalivahti ja oman ikäluokkansa Suomen parhaita.

SUNNUNTAINA KAIKKI NURMIJÄRVELÄISEN SALIBANDYN YSTÄVÄT, NOKAT KOHTI MAANIITTUA JA VALMIINA YLLÄTYKSEEN, SILLÄ TOIMITUKSEMME ARVIO ON, ETTÄ KAKKOSNAISET MENEVÄT TÄSTÄ OTTELUPARISTA SEURAAVALLE KIERROKSELLE!

close-icon

14.09.2017

Suomen Cup 2.kierros SB-Pro N2 tulessa lauantaina

16.9 LAUANTAI LOHKO 2 SPIRAL-HALLI TAMPERE

SB-Pron naisten kakkosjoukkue selvitti ensimmäisen kierroksensa puhtaalla pelillä voittamalla M-Teamin ja ÅIF kakkosen. Suomen Cupin toisella kierroksella mukaan tulee 1.divisioona joukkueet. Pron lohko on seuraava: Pirkat, Happee, Santa`s United ja se pelataan Tampereen Spiral-hallilla. Neljän joukkueen lohkosta kolmannelle kierrokselle pääsee kaksi parasta.

Emmi Lindh

Kuvan Emmi Lindh SB-Pro #83, hän teki Cupin ensimmäisellä kierroksella mukavat tehot 4+1

OTTELUOHJELMA

ottelu nro 1. Klo: 11.00 Pirkat – Happee

ottelu nro 2. Klo: 12.15 Santas United -SB-Pro II

ottelu nro 3. Klo: 14.30 1.Voittaja – 2.Voittaja, josta voittaja suoraan kolmannelle kierrokselle.

ottelu nro 4. Klo: 15.45 1.Häviäjä – 2.Häviäjä

ottelu nro 5. Klo: 18:00 3.Häviäjä – 4.Voittaja, josta voittaja jatkaa myös kolmannelle kierrokselle.

SB-PRO II – SANTA`S UNITED

Santa`s United on Rovaniemeltä oleva 1.divisioona-tason seura. Santa`s Unitedin joukkueessa on huomattavasti vaihtuvuutta viimekaudesta, kun kahdeksan edellisellä kaudella pelannutta pelaajaa haihtui johonkin ja kaksitoista uutta pelaajaa löysi Rovaniemeltä uuden joukkueen. He esiintyivät vahvasti 3.9 pelatussa treeniturnauksessa Oulussa voittamalla ruotsalaisen Kalixin 6-3, sekä SSRA A-tytöt 3-1, SSRA liigajoukkueelle tuli niukka tappio 4-3. Heidän kovin nimi Reetta Impiö on maaliahne taitopelaaja ja häntä on kuulopuheiden mukaan yritetty houkutella myös Ouluun pelaamaan Liigaa.

Melina Rissanen

Kuvan Melina Rissanen SB-Pro #66, kaatoi viime viikolla Latvian kolmesti ja Cupin 1.kierroksella hän oli isossa roolissa, kun N2 meni puhtaalla pelillä jatkoon.

PIRKAT – HAPPEE

Pirkat on nuorista taitavista pelaajista koostuva 1.divisioona tason seura. Happee taas on viimekauden liigajoukkue ja koostuu kokeneista pelaajista. Toimituksemme veikkaa tästä ottelusta Happeelle niukkaa voittoa.

Jannika Kiiski

Foto Salibandyliiga, Jannika Kiiski SB-Pro #1, toimituksemme arvioi, että Jannika jatkaa Cupin 1.kierroksen tapaan nollapelien linjalla ja N2 menee jatkoon kolmannelle kierrokselle.

TOINEN KIERROS, PYKÄLÄÄ KOVEMMAT VASTUSTAJAAT

Edelliseen kierrokseen nähden odotamme pykälää kovempia vastustajia. Tämän lohkon kaikki vastustajat tiedetään hyvin liikkuviksi joukkueiksi. Videoita Santa`s Unitedin peleistä Oulun turnauksesta ollaan katseltu huolella.”

-Santtu Turunen, SB-Pro II Päävalmentaja-

LUVASSA JÄNNIÄ PIENTEN MARGINAALIEN PELEJÄ, N2 JOUKKUEEMME ON JOKAISESSA SYKSYN PELISSÄ OSOITTANUT KEHITTYVÄNSÄ JA ON MIELENKIINTOISTA NÄHDÄ, KUINKA PITKÄÄN TÄMÄ KEHITYS VOI JATKUA, TSEMPPIÄ!!!

close-icon

05.09.2017

Naiset II Cupin toiselle kierrokselle!

LAUANTAI K3 AREENA ESPOO

ENSIMMÄINEN PELI – HAPAROIVAN EKAN ERÄN JÄLKEEN TÄYDELLISTÄ PRON HALLINTAA

2.9 M-Team – SB-Pro II, 4-6 (2-1, 0-5, 2-0)

SB-Pro tehot: Emmi Lindh 1+0, Melina Rissanen 1+0, Roosa Räsänen 1+3, Juulianna Sotala 1+0, Jenni Santaluoto 2+1, Sanna Sumen 0+1.

Emmi Lindh

Foto Salibandyliiga, Emmi Lindhin koko päivän tehot 4+1.

Neljän joukkueen lohkoista menee jatkoon kaksi joukkuetta ja jatkoon pääsee kahdella voitolla. Tämä tarkoittaa  sitä, että kerran voi myös hävitä ja säilyttää edelleen jatkomahdollisuuden.

Ottelun ensimmäisessä erässä SB-Proon yhteispeli oli vielä vähän hakemista, mutta heti toisen erän jälkeen ei ollut epäselvää, kumpi on vahvempi joukkue.

”Kaiken kaikkiaan nyt näyttää hyvältä, on keskittynyttä ja rentoa tekemistä. Aamupelissä oli alussa haparointia, mutta kun päästiin vauhtiin, niin oltiin vahvoja, sen jälkeen johtoasemassa pelaamisessa ja sen turvaamisessa jäi parannettavaa. Toisessa pelissä näki heti eka vaihdosta lähtien, että voitosta ei tule kamppailua, koska joukkueiden tasoerot ovat niin suuret. ”

-Pasi Karvinen, SB-Pron Emmi Lindhin isä, kommentoi tuoreeltaan pelin päätyttyä-

TOINEN JA RATKAISEVA PELI – TÄYDELLISTÄ SB-PRON NÄYTÖSTÄ – JANNIKA KIISKI NOLLA PELI

2.9 ÅIF II – SB-Pro II, 0-7 (0-3, 0-1, 0-3)

SB-Pro tehot: Juulianna Sotala 1+0, Emmi Lindh 3+1, Sanna Sumen 2+2, Marika Aho 1+0, Roosa Räsänen 0+1, Melina Rissanen 0+1, Viivi Lehtimäki 0+1, Miina Veijanen 0+1.

Maalissa Jannika Kiiski, SB-Pro NOLLAPELI!

Jannika Kiiski

Foto Salibandyliiga, Jannika Kiiski pelasi nollapelin ratkaisevassa ottelussa ÅIF kakkosta vastaan.

Ensimmäisen voitetun ottelun jälkeen tarjolla oli voitolla jatkopaikka. Nyt itse ottelussa kaikki rullasi alustaloppuun asti SB-Pron näytöksenä.

Pro pelasi tasavahvoilla kahdella viisikolla läpi koko päivän ja molemmat viisikot onnistuivat myös maalinteossa. Kaiken kaikkiaan 13 maalia kahteen peliin turnauspeliajalla on hyvä suoritus.

”Eka pelissä, omanpään puolustuspelissä uinuttiin välillä hiukan, toisessa pelissä olimme paljon enemmän pallossa kiinni ja niinpä ei paljoa tarvinnut puolustaa. Toisella kierroksella jätetään uinumiset pois ja divarijengejä haastamaan.” -Santtu Turunen, SB-Pro Päävalmentaja-

Tästä lohkosta toisena joukkueena jatkoon meni M-Team, voitettuaan ratkaisevassa pelissä ÅIF:n 4-0. Kotijoukkue Northern Stars hävisi molemmat ottelunsa ja putosi Cupista.

NAISTEN KAKKOSJOUKKUEENN SUOMEN CUP JATKUU  TOISELLA KIERROKSELLA 6.9 TAMPEREEN SPIRAL HALLILLA.

close-icon

30.08.2017

Suomen Cup käynnistyy viikonloppuna

PRO MUKANA CUPISSA KAHDELLA JOUKKUEELLA

SB-Pro Liiganaiset ja Naiset II ovat jälleen mukana Suomen Cupissa. Naisten II joukkueen Suomen Cup käynnistyy lauantaina 2.9, ensimmäisellä turnauskierroksella ja Liiganaisten Cup käynnistyy yksittäisillä otteluilla 15.10 kolmannelta kierrokselta.

Naisten 2. joukkueen osalta Suomen Cup etenee seuraavasti:

2.9 Lohko B, K3 Areenalla, jossa vastuujoukkueena on Northern Stars Espoosta. Ottelut pelataan yhtenä päivän seuraavan kaavion mukaan:

Ottelu 1. 11:00 Northern Stars – ÅIF II

Ottelu 2. 12:15 M-Team – SB Pro II

Ottelu 3. 14:30 1.Voittaja – 2.Voittaja, tästä pelistä voittaja Cupin toiselle kierrokselle.

Ottelu 4. 15:45 2.Hävinnyt – 1.Hävinnyt

Ottelu 5. 18:00 3.Hävinnyt – 4.Voittaja, tästä pelistä voittaja Cupin toiselle kierrokselle.

Tiltu Siltanen

Foto Juhani Järvenpää, Tiltu Siltanen SB-pro, Cup voittaja kaudelta 2013-14

16.9 Cup 2.kierros. Tässä vaiheessa naisten 1.div joukkueet tulee mukaan.

B-lohkon ottelun 3 voittaja jatkaa Tampereelle Spiral-salille, jossa samassa lohkossa ovat Pirkat, Santas Unitet ja C lohkon kakkonen.

B lohkon ottelun 5 voittaja puolestaan pelaa seuraavan kierroksen Hämeenlinnan Elenia Areenalla, jossa vastaan asettuvat Steelers, SB Vantaa ja A lohkon ykkönen.

Naisten Suomen Cupiin on ollut tänä vuonna runsas osanotto. Kaikkien kymmenen Liigajoukkueen lisäksi Cupiin on tänä vuonna ilmoittautunut yhteensä 27 joukkuetta, mikä tekee tästä yhden suurimmista valtakunnallisista sarjoista, mitä pelataan Suomessa missään lajissa.

Liiganaisten lajivalmentaja Petri Tuominen iloitsee pääsarjajoukkueiden aktiivisesta osallistumisesta tulevan kauden Suomen Cupiin

”Perinteisesti Cupiin ovat ilmoittautuneet kovimmat TOP 4-6 Liigajoukkueet, mutta koskaan ennen eivät kuitenkaan ole kaikki pääsarjassa pelaavat seurat halunneet lähteä mukaan. Nyt on siis erityisen hienoa nähdä jokainen Liigajoukkue mukana ja se tarkoittaa sitä, että Suomen Cupista tulee kaikkien aikojen kovatasoisin ja samalla myös entistä arvostetumpi. ”

Naisten kakkosjoukkueen päävalmentaja Santtu Turusen tavoitteena ovat hyvätasoiset pelit  

”Naiset kakkosen Suomen Cupin tavoitteena on saada hyviä pelejä alle ennen sarjan alkua ja olisihan se kiva pelata yksi kova peli, jossa oltaisiin paineettomassa haastajan roolissa kiusaamassa ennakkoon vahvempaa korkeamman sarjatason joukkuetta.”

Ina Leminen

Foto Juhani Järvenpää, Ina Leminen SB-Pro, Cup voittaja kaudella 2013-14

Suomen Cup pelataan nyt 25. kerran!

Mestaruudesta on pelattu kaudesta 1991-92 lähtien ja kaudella 2017-18 Cupin voitosta taistellaan 25. kerran. Viime vuonna Suomen Cup voittoa juhli TPS, kaadettuaan finaalissa SSRA:n.

SB -Pron taival turnauksessa katkesi viimeksi välierässä Oulussa, joka päättyi tiukan väännön jälkeen 3-2 jatkoaikatappioon Rankoille Ankoille.

SB Pro on aina ollut aktiivinen Suomen Cupiin osallistuja ja menestystäkin on tullut kahden voiton myötä vuosina 2011-12 ja 2013-14.

CUP FINAALIT 2010-17

2010-11NSTSB-Pro1-0
2011-12SB-ProClassic5-4
2012-13ClassicNST7-3
2013-14SB-ProClassic4-3 ja
2014-15SB-ProClassic4-7
2015-16NSTClassic1-3
2016-17TPSSSRA5-4

 

SB-Pron molemmissa ryhmissä on mukana kokemusta Cupin voittamisesta

SB-Pron Liiga-ja II naisten joukkueissa on runsaasti pelaajia, joilla on kokemusta Suomen Cupin voittamisesta. Liiganaisissa: Elina Kujala, Karoliina Kujala, Iina Leminen, Laura Hietamäki, Mirja Hietamäki ja Tiltu Siltanen olivat kaikki mukana joukkueessa 2013-14, kun viimeksi Pro voitti Cupin. Suomen Cupin voittaja on ollut yleensä vahva myös kevään Liigafinaaleissa ja näin kävi myös 2013-14, kun SB Pro voitti myöhemmin samana keväänä Suomen mestaruuden.

Karoliina Kujala

Foto Juhani Järvenpää, Karoliina Kujala SB-Pro, Cup voittaja kaudelta 2013-14

Liigajoukkueen valmennustiimillä on myös kokemusta Suomen Cupin voittamisesta: Jarno Kivinen, SB Pro vuosina 2011-12 ja 2013-14, Harry Virtanen, SB-Pro 2013-14 sekä Aake Kettunen ja Matti Kaipio, TPS 2016-17.

20.1.2018 pelataan Suomen Cupin finaali ja joukkueille on luvassa tuntuvat palkinnot

Cupissa on jaossa ykköselle huomattava 4000€ rahapalkinto, kakkoselle 1500€ ja medianäkyvyyttä on ollut tarjolla valtakunnallisella kanavalla televisiossa perinteisen printtimedian ja sosiaalisen median lisäksi. Finaalin pelipaikka valitaan miesten ja naisten finaalijoukkueiden keskuudesta.

3.kierros pelataan 15.10, puolivälierät 12.11 ja välierät 6.1, näiden otteluiden kotijoukkueet arvotaan.

Liiganaisten lajivalmentaja Jarno kivinen odottaa Cup pelejä

”Ne ovat kerrasta poikki playoff pelejä. Menestyäkseen Cupissa ei voi pelata yhtään huonoa ottelua. Lisäksi vaaditaan myös hyvää syyskuntoa, koska ensimmäisistä kierroksista lähtien pitää olla joukkueen hyvässä pelivalmiudessa. Meillä on edelliseen kauteen nähden paljon vaihtuvuutta joukkueessa, mikä asettaa oman haasteensa alkukauden peleihin, näin ollen pelitapa ja viisikkona pelaamisen kanssa tulee vielä varmasti kiire, mutta ehdottomasti tavoitteemme on voittaa koko Suomen Cup.

Tänä vuonna on myös Classicin ja meidän lisäksi monta poikkeuksellisen vahvaa joukkuetta kisaamassa Cupin voitosta. TPS on puolustamassa edellisen kauden voittoa edellistä kautta vahvemmalla ryhmällä, KOOVEE ja PSS ovat varmasti myös vaarallisia haastajia.”

Olemme todella tyytyväisiä SB Prossa Suomen Cupin saamaan suosioon ja arvostuksen nousuun, suuri kiitos siitä kaikille osallistuville seuroille. Omalta osaltamme tulemme panostamaan tähän voimakkaasti ja Suomen Cup nousee yhä vahvemmin Naisten Liigan rinnalle kauden toiseksi päätavoitteeksi ja tarkoitus on pelata näitä pelejä vielä tammikuussa 2018.

LIIGANAISTEN TREENIPELI LAUANTAINA 2.9 ON SIIRRETTY PELATTAVAKSI K3 SPORT ARENALLE, OTTELU ALKAA KELLO 16:00

close-icon

02.08.2017

2010 ja 2011 -syntyneille pojille perustetaan joukkue

Kaudelle 2017-2018 perustetaan G1-poikien joukkue. Joukkue on tarkoitettu 2010 ja 2011 -syntyneille.

Joukkueen harjoitus vaihtoehtoja on Rajamäellä, Kirkonkylällä sekä Klaukkalassa.

Perjantai, Maaniittu, klo.17.00-18:00

Lauantai, Rajakaari, klo.13:00-15:00

Sunnuntai, Arkadia, klo.13:00-14:00

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu seuratyöntekijälle osoitteeseen, reijo.arokoski@sb-pro.fi

Joukkueenperustamisen apuna toimii seuratyöntekijä syyskaudella.

close-icon

10.07.2017

SALIBANDYKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Nyt voit ilmoittautua syksyllä alkaviin kerhoihin osoitteessa http://sb-pro.fi/kerho/

close-icon

18.05.2017

HALUATKO MEDIAVASTAAVAKSI?

Hei sinä kirjoittamisen ja some -taidot omaava nuori tai nuorekas,

Haemme seuraamme mediavastaavaa vapaaehtoistyöhön, joka tulisi vastaamaan koko seuramme median tuottamisesta eri somekanaviin kuten Internet, Facebook, Twitter, Instagram ja sekä seuramme joukkueiden tuottamien sisällön valvonnasta.

Lisäksi toimenkuvaasi kuuluisi Liiganaisten median tuottaminen yllämainittuihin kanaviin, josta osa tuotetaan sinulle puolivalmiina, kuten otteluraportit. Tämä vapaaehtoistyö vaatii tietenkin olemista liiganaisten toiminnassa mukana ja seurata läheltä tapahtumia.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, riittää kun olet kiinnostunut ja asenteeltasi rakkaudesta lajiin. Mikäli omaat hyvät kuvaus tai videokuvaus/materiaalin jatko käsittelytaidot niin aina parempi mutta ei missään nimessä välttämätöntä.

Mikäli kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä seuratyöntekijäämme:

Reijo Arokoski, reijo.arokoski@sb-pro.fi

 

close-icon

02.05.2017

SEURAN KAUDEN 2016-2017 PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2017 KLO 18.00 MAANIITUSSA

Seuran kauden 2016-2017 päättäjäiset pidetään 17.5.2017 klo 18.00 Maaniitussa. Tervetuloa.  Tilaisuudessa palkitaan kauden onnistumisia.

Reijo Arokoski

SB Pro

 

close-icon

12.04.2017

Hanki liput SB-Pro:n fanikatsomoon Superfinaaliin

Lähde mukaan kannustamaan SB-Pro mestaruuteen hankkimalla liput Superfinaalin fanikatsomoon.

SB-Pro:n fanikatsomo  on 113

http://www.lippu.fi/superfinaali

close-icon

12.04.2017

SB Pron sääntömääräinen kokouskutsu 26.4.2017

SB Pron sääntömääräinen kevätkokous pidetään SB pron toimistolla 26.4.2017 klo 18.30 osoitteessa Keskustie 4, 01900 Nurmijärvi.

Kevätkokouksessa käsitellään seuran kevätkokouksen sääntömääräiset asiat.

Tervetuloa

Reijo Arokoski

SB pron hallituksen puolesta

 

close-icon

24.01.2017

SB PRO ry:n kokouskutsu

Nurmijärven SB Pro ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Nurmijärven kunnan virastotalolla Simeon- nimisessä kokoushuoneessa tiistaina 7.2.2017 klo 18.30 alkaen. Kunnan virastotalo sijaitsee osoitteessa Keskustie 2, 01900 Nurmijärvi

Sääntöjemme mukaan syyskokous tulee pitää marras-joulukuussa ja aiheina tulee olla seuran edellisen kauden tuloksesta ja taseesta päättäminen.

SB pro ry:n hallituksen puolesta

Reijo Arokoski
SB pro

close-icon

18.10.2016

SB-Pro – PSS ottelun tuotto Syöpäsäätiölle

Tulevana Lauantaina Liiganaisten ottelu SB-Pro – PSS. Ottelussa kunnioitetaan pitkän ja menestyksekkään salibandyuran tehneen Liisa ”Lissu” Lehtimäen muistoa. Ottelun tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Syöpäsäätiölle. Anna sinäkin tukesi syöpätutkimuksiin tulemalla otteluun!

runkosarja-sb-pro-pss-copy

close-icon

19.05.2016

17.5.2016 Kevätkokouksen päätöksiä

SB Pron kevätkokouksessa päätettiin seuraavia asioita.

  1. 1.7.2016 alkaen yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimii Janne Raatikainen ja hallituksessa jatkavat Kai Hagelberg, Mauri Karmanto ja Laura Pitkänen. Uutena jäsenenä hallituksessa aloittaa Jari Hellgren.
  2. Yhdistyksen jäsen- ja seuramaksua nostettiin. Perusteluina oli seuratyöntekijän osa-aikainen palkkaaaminen ja hallin käyttömaksun ennakointi.
  3. SB Pron toimintasuunnitelmassa vuodelle 2016-2017 oli mm. jäsenmäärän nostaminen niin, että olemme Suomessa 25 suurimman seuran joukossa.

Lisätietoja hallituksen jäseniltä ja allekirjoittaneelta.

Reijo Arokoski

close-icon

02.05.2016

Kutsu SB Pron kevätkokoukseen 17.5.2016 klo 18.30

SB pron kevätkokous pidetään 17.5.2016 klo 18.30 kunnan kokoushuone käräjäsalissa, osoitteessa Keskustie 2A, toinen kerros, 01900 Nurmijärvi. Kokousaiheena perinteiset kevätkokoukseen liittyvät asiat.

SB Pron hallituksen puheenjohtajan plsta

Reijo Arokoski

seuratyöntekijä

close-icon

23.04.2016

Seuran kauden 2015-2016 päättäjäisjuhla 3.5.

Salibandykauden 2015-2016 päättäjäisjuhlatilaisuus vietetään 3.5.2016 Maaniitun koululla klo.18:00 alkaen. Tilaisuudessa palkitaan kaudella ansioituneita pelaajia, valmentajia, joukkueenjohtajia jne.

Tilaisuudessa tarjolla myös pullaa, kahvia ja mehua.

TERVETULOA!

SB-PRO_Logoteksti_RGB

close-icon

08.12.2015

Naisten II joukkuetta tukemassa

Hankimme tälle kaudelle uudet Unihocin peliasut ja tämän meille teki mahdolliseksi Kiljavanranta Oy. Tällä kaudella meitä ovat tukeneet myös GR-Siivous Oy sekä Hämeen Laatukoneet Oy.

Joukkue kiittää tuesta!

close-icon

04.12.2015

Alkukauden mietteitä

Joukkueemme pysyi aika samanlaisena edelliseen kauteen verrattuna. Muutama pelaaja lähti, toisia tuli tilalle, mammalomailijoita tuli takaisin ja muutama taas jäi pois iloisen perheuutisen saattelemana. Viime kausi oli todella hyvä ja oletimme tietenkin jatkavamme vahvaa linjaa. Muutama harjoituspelikin tuli pelattua ennen kauden alkua, hyvällä menestyksellä. Uudet pelitaktiikat eivät tuntuneet treeneissä niin haastavilta ja pelaaminen oli kivaa. Valmentaja jäi pois, mutta se ei tuntunut haittaavan. Olihan meillä hieno joukkue ja ammattitaitoinen kapteenisto.

Mutta kuinka ollakaan. Sarja alkoi. Uusia/vanhoja vastustajia oli vastassa, mutta kaikki ei sujunutkaan niin kuin strömsössä. Uusi pelitaktiikka tuotti hiukan hankaluuksia. Joka pelissä oli paikalla hieman eri kokoonpano. Emme vain saaneet tyypillistä draiviamme päälle. Pelit olivat tiukkoja. Siitä kertoo tulokset. Jäimme vain muutaman tai yhden maalin päähän voitoista.

Olemme nyt tehneet kaksinkertaisen työn voitontahtomme löytämiseksi. Varsinkin oman pään puolustuksen suhteen. Joka pallon eteen on mentävä. Viimeisin peli antoi jo hyviä merkkejä pelillisesti ja taidollisesti. Tästä on hyvä jatkaa kohti voittojen tielle.

27.11.2017

SB-Pro N2 2.div turnausraportti

26.11 TIGER SPORT AREENA, VANTAA SB-Pro lähti Naisten kakkosdivarin neljänteen […]

06.11.2017

SB-Pro N2 2.div turnausraportti

5.11 ESPOO, ESPORT AREENA SB-Pro läksi naisten kakkosdivarin kolmanteen sarjaturnaukseen […]

23.10.2017

SB-Pro N2 2.DIV turnausraportti

21.10 KIRKKONUMMI, MASALAN LT-CENTER SB-Pro lähti naisten kakkosdivarin toiseen sarjaturnaukseen […]

16.10.2017

Suomen Cupin otteluraportti SB-Pro N2 – SSRA

Naiset 2. taisteli Liigassa pelaavan SSRA:n kanssa 38 minuuttia, jonka […]

12.10.2017

Otteluennakko 2. SB-Pro – SSRA Suomen Cup 3.kierros

Naisten Liigan joukkue Salibandyseura Rankat Ankat Oulusta ja SB-Pro II […]

14.09.2017

Suomen Cup 2.kierros SB-Pro N2 tulessa lauantaina

16.9 LAUANTAI LOHKO 2 SPIRAL-HALLI TAMPERE SB-Pron naisten kakkosjoukkue selvitti […]

05.09.2017

Naiset II Cupin toiselle kierrokselle!

LAUANTAI K3 AREENA ESPOO ENSIMMÄINEN PELI – HAPAROIVAN EKAN ERÄN […]

30.08.2017

Suomen Cup käynnistyy viikonloppuna

PRO MUKANA CUPISSA KAHDELLA JOUKKUEELLA SB-Pro Liiganaiset ja Naiset II […]

02.08.2017

2010 ja 2011 -syntyneille pojille perustetaan joukkue

Kaudelle 2017-2018 perustetaan G1-poikien joukkue. Joukkue on tarkoitettu 2010 ja […]

10.07.2017

SALIBANDYKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Nyt voit ilmoittautua syksyllä alkaviin kerhoihin osoitteessa http://sb-pro.fi/kerho/

18.05.2017

HALUATKO MEDIAVASTAAVAKSI?

Hei sinä kirjoittamisen ja some -taidot omaava nuori tai nuorekas, […]

02.05.2017

SEURAN KAUDEN 2016-2017 PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2017 KLO 18.00 MAANIITUSSA

Seuran kauden 2016-2017 päättäjäiset pidetään 17.5.2017 klo 18.00 Maaniitussa. Tervetuloa. […]

12.04.2017

Hanki liput SB-Pro:n fanikatsomoon Superfinaaliin

Lähde mukaan kannustamaan SB-Pro mestaruuteen hankkimalla liput Superfinaalin fanikatsomoon. SB-Pro:n […]

12.04.2017

SB Pron sääntömääräinen kokouskutsu 26.4.2017

SB Pron sääntömääräinen kevätkokous pidetään SB pron toimistolla 26.4.2017 klo […]

24.01.2017

SB PRO ry:n kokouskutsu

Nurmijärven SB Pro ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Nurmijärven kunnan virastotalolla […]

18.10.2016

SB-Pro – PSS ottelun tuotto Syöpäsäätiölle

Tulevana Lauantaina Liiganaisten ottelu SB-Pro – PSS. Ottelussa kunnioitetaan pitkän […]

19.05.2016

17.5.2016 Kevätkokouksen päätöksiä

SB Pron kevätkokouksessa päätettiin seuraavia asioita. 1.7.2016 alkaen yhdistyksen hallituksen […]

02.05.2016

Kutsu SB Pron kevätkokoukseen 17.5.2016 klo 18.30

SB pron kevätkokous pidetään 17.5.2016 klo 18.30 kunnan kokoushuone käräjäsalissa, […]

23.04.2016

Seuran kauden 2015-2016 päättäjäisjuhla 3.5.

Salibandykauden 2015-2016 päättäjäisjuhlatilaisuus vietetään 3.5.2016 Maaniitun koululla klo.18:00 alkaen. Tilaisuudessa […]

08.12.2015

Naisten II joukkuetta tukemassa

Hankimme tälle kaudelle uudet Unihocin peliasut ja tämän meille teki […]

04.12.2015

Alkukauden mietteitä

Joukkueemme pysyi aika samanlaisena edelliseen kauteen verrattuna. Muutama pelaaja lähti, […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | Naiset II

SARJATAULUKKO

Joukkue0VTHP
SB-Pro II870114
HaKi860212
Ä-Lasti851211
SB-Vantaa II843111
Northern Stars84048
Rangers84048
VK-9583238
Tiikerit82064
Ylhäs81072
HaHy80262

PISTEPÖRSSI

PelaajaMSP
Miina Veijanen13316
Karoliina Uusikari11011
Ina Leminen347
Jonna Nivala257
Emmi Lindh426
Sini Heikkinen336
Tiia Ijäs156
Heidi Vasenius415
Marjut Kinnunen415
Juulianna Sotala235

pelaajat | Naiset II

pelaajan kuva
11
Suihkonen, Päivi
pelaajan kuva
16
Aho, Marika
pelaajan kuva
33
Uusikari, Karoliina
pelaajan kuva
44
Lehtimäki, Viivi
pelaajan kuva
46
Siukola, Minna
pelaajan kuva
47
Veijanen, Miina
pelaajan kuva
49
Nivala, Jonna
pelaajan kuva
57
Sumén, Sanna
pelaajan kuva
96
Wickman, Nina
11
Suihkonen, Päivi
16
Aho, Marika
33
Uusikari, Karoliina
44
Lehtimäki, Viivi
46
Siukola, Minna
47
Veijanen, Miina
49
Nivala, Jonna
57
Sumén, Sanna
96
Wickman, Nina

KUVAT | Naiset II

joukkueen kuva

TOIMIHENKILÖT | Naiset II

R
Nivala, Jonna
Rahastonhoitaja
JJ
Veijanen, Miina
Joukkueenjohtaja

Puhelin: 040-8452769

Sähköposti: veijanen.miina@gmail.com

R
Nivala, Jonna
Rahastonhoitaja
JJ
Veijanen, Miina
Joukkueenjohtaja

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA